Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Csalás miatt nyomoznak a Migartion Aid reklámarca után

Magyar Alíz

2016. január 11. 17:38

Néhány információ a híres-nevezetes Babáról.

Emlékszik még valaki az őszi migránssimogató akciókra? Arra, amikor a Keleti Pályaudvarnál egyetemistáktól, nyugdíjasoktól, és minden jóhiszemű embertől gyűjtötték a támogatást a bevándorlók megsegítésére?

A Migration Aid akkor jelent meg először, amikor nagy hullámban kezdtek Magyarországra érkezni a migránsok. Ekkor találták meg a görög partoknál az egyik csónakban azt a kis füzetet is, amelyben leírták, hogy milyen jogaik vannak a bevándorlóknak az EU-ban, és azt is megtudhatták, hogy kihez kell fordulni segítségért. A füzetet pedig állítólag Soros György finanszírozta.

Amint megalakult a facebookon a Migration Aid, máris némi támogatást kapott a Soros-alapítványtól, a székházukat pedig kihelyezték a Soros György által alapított Közép-Európai Egyetem egyik tantermébe.

A Migration Aid azonban még nem mutatott be egyetlen elszámolást sem, hogy mihez kezdtek a támogatással. Legalábbis ez derül ki a Magyar Idők korábbi videójából.

Mi is utánanéztünk a honlapjukon, azonban még mindig nem találtuk meg a rég megígért részletes elszámolást az adományokat illetően.

A Ripost értesülései szerint a Migration Aid a VIII. kerületi bulinegyedben található Mikszáth Gyógyszertár alapítványán keresztül próbálta tisztára mosni a pénzt, azonban miután a gyógyszertár alapítványa úgy látta, hogy nincs minden rendben az ügylettel, azonnal kiszálltak a buliból.

Fotó: AFP
De nem csak itt jelentkezik a probléma

A szószóló háza táján is akadtak gondok. A fő jótevő, aki mindenhol nyilatkozott, nem más, mint Baba. A Ripost szerint azonban Baba nem is olyan ártatlan, mint ahogy azt a neve alapján gondolnánk. Aki körbekérdez az alvilág emberei között, ne lepődjön meg, ha mindenki ismerni fogja a férfit. De a börtönökben is ismerős lehet, hiszen csak nemrég szabadult.

Legutóbb emiatt ült börtönben 4 év 6 hónapot:

25  rendbeli jelentős kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette 10 rendbeli nagyobb kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette 10 rendbeli közokirat-hamisítás

Állítólag a szervezeten belül is tisztában vannak a férfi múltjával, azonban úgy gondolják, hogy ez még hasznukra is válhat. Még azzal sem foglalkoztak, amikor Babát a Keletiből vitték el a rendőrök, mert eredeti nevén, Tóth Csaba Antallal szemben jelenleg is csa­lás­so­ro­zat miatt nyo­moz a rend­őr­ség.

A Ripost cikkére a Migration Aid facebook-bejegyzésében reagált. Ebben tagadják a cikk legtöbb állítását. Azt állítják, hogy

"1. Nem felel meg a valóságnak, a Migration Aid nem bejegyzett, nincs számlaszáma.

2. Nem felel meg a valóságnak, hogy a cikkben "Baba" néven említett személy a Migration Aid vezetője. A szervezet igazgatósági tagjainak adatai szintén megtalálhatóak a fenti weboldalon vagy lekérhetőek a bejegyzést végző hivatal adatbázisából."

Azt is hozzátették, hogy Babát már kizárták a szervezetből, mert többször visszaélt annak jó hírnevével.

(Ripost, Magyar Idők)

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Miért Magyarország? Miért Debrecen?

A BMW és Gyurcsány beszéde.

889
Cseh lap: az EU liberális demokráciája pont olyan, mint a szovjet népi demokrácia volt

Cseh lap: az EU liberális demokráciája pont olyan, mint a szovjet népi demokrácia volt

amerika, london, párizs

Magyarország és az Európai Unió vitájában Csehországnak a saját érdekében ki kell állnia Magyarország mellett - írta szerdán a Lidové Noviny című cseh konzervatív napilap.

Rögtön az első meccs sorsdöntő lehet a Vidinek az El-ben

Rögtön az első meccs sorsdöntő lehet a Vidinek az El-ben

hajrá, magyarok!

Csütörtökön a BATE Boriszov ellen kezdi meg szereplését a magyar csapat az Európa-liga csoportkörében.

Évek óta azon dolgoznak Merkelék, hogy átvegyék a határőrizetet

Évek óta azon dolgoznak Merkelék, hogy átvegyék a határőrizetet

amerika, london, párizs

A brüsszeli elit már évek óta arra készül, hogy ők mondják meg a nemzetállamoknak, ki léphet be Európába, így Magyarország területére is, és ki nem.

Elmarad az apokalipszis: közel a Brexit-megállapodás

Az EU bejelentette, hogy tud megoldást az észak-írországi határ kérdésére, vagyis arra a problémakörre, amely a leginkább foglalkoztatja a briteket a Brexit kapcsán. Eközben Theresa May brit miniszterelnök levelet írt az egyik legnagyobb német lapba, a Die Weltbe. A Brexit kérdése az uniós állam- és kormányfők ma kezdődő, informális találkozóján is szóba kerül.

Még a "toleráns" nyugat-európaiak sem viselik el a nők burkába kényszerítését

Még a "toleráns" nyugat-európaiak sem viselik el a nők burkába kényszerítését

amerika, london, párizs

Nyugat-Európa mind több állama döbben rá talán túl későn, hogy a bevándorlással nemcsak az olcsó és képzetlen munkaerő áramlott be az országukba, hanem a migránsok magukkal hoztak olyan szokásokat is, amelyek az európai értékekkel összeegyeztethetetlenek. Ilyen például a nők hidzsábba és burkába kényszerítése, amely mind több EU-tagállamban lesz illegális. A Pew Research közvélemény-kutató cég arra volt kíváncsi, hogy ezek a lépések tükrözik-e a átlagemberek véleményét.

Katasztrofális a svéd határvédelem

Katasztrofális a svéd határvédelem

amerika, london, párizs

Egy, a választásokig visszatartott jelentés szerint katasztrofális az, ami jelenleg Svédország határain zajlik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére