Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

"Csak sütögetni mentek" a Jobbik elnökének fiai, nem befenyíteni - folytatódik a per

2018. október 11. 07:45

Sneider Tamás két fiát és társaikat a közösség tagja elleni erőszak bűntettével, továbbá magánlaksértéssel vádolják.

A Jobbik-elnök fiainak és a társaik pere a jövő héten a tanúk kihallgatásával folytatódik az Egri Járásbíróságon. A vád szerint egy cigány családot félemlítettek meg, ezzel pedig többrendbeli folytatólagosan, kényszerítéssel elkövetett a közösség tagjai elleni erőszak, valamint csoportosan elkövetett magánlaksértés bűntettét valósították meg.

2015 januárjában egy internetes oldalon jelent meg egy írás, amely szerint a Heves megyei Szúcson élő egyik család tagjai lopják a fát, és rabszolgaként tartják a munkásaikat.

A cikkben konkrétan meg nem nevezett embereket a környéken lakók egyértelműen a cigány kisebbséghez tartozó családdal azonosították. Ezután 2015 februárjában az egyik vádlott kibérelt a család házának közelében egy ingatlant, ahol a vádlottak – köztük a Jobbik elnökének, Sneider Tamásnak a fiai, Márk és Erik – rendszeresen összejöttek a Betyársereg tagjaiként.

A vádlottak februártól júniusig a Heves megyei településen tartózkodtak, és személyautókból a család lakóházát és a család tagjait is többször a beleegyezésük nélkül fotózták, videózták, valamint szidalmazták, fenyegették őket, ráadásul arra is felszólították, hogy költözzenek el a településről.

A vádlottak cselekményei a sértettekben olyan szintű félelmet keltett, hogy a család 2016-ban inkább elköltözött a településről.

A vádhatóság öt fiatalnak letöltendő szabadságvesztés kiszabását indítványozta. A legutóbbi, májusi tárgyaláson a vádlottak tagadták, hogy bűncselekményt követtek volna el.

Fenntartották azon vallomásukat, miszerint a

Betyársereg csupán egy baráti, sportolni vágyó fiatalokból álló társaság, illetve azt állították, hogy a tárgyalt házat csak azért bérelték ki, hogy kerti sütögetéseket tartsanak ott.

Márk és Erik csak sütögetni mentek állításuk szerint. Jobbra Sneider Erik, akinek a szíve fölé az van tetoválva: "Becsületem a hűség". Ez az SS jelmondata.

A fiatalok szerint a sértettek kezdték el őket ok nélkül kövekkel dobálni és fenyegetni. Korábban pedig azt állították, hogy nem fenyegettek meg senkit, nem kiabáltak senkivel, nem keresték a konfliktust és a kapcsolatot a szomszédságukban lakókkal.

Sneider Tamás, a Jobbik pártelnöke már a nyomozás kezdetekor kijelentette, hogy politikai indíttatású ügyről van szó.

A jobbikos politikus büszke fiaira, és arra is, hogy a Betyársereg tagjai voltak.

Sneider Tamás tehát rendkívül büszke arra, hogy fiai egy baráti, sportolni vágyó fiatalokból álló társaság oszlopos tagjai.

A politikus a korábbi, májusi tárgyaláson azt nyilatkozta, hogy az eljárásnak politikai színezete van, és érdekes, hogy az ügyet a választások környékén vették elő.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Így érvel egy migránspárti civil szervezet: "a feszület rasszista jelkép"

Így érvel egy migránspárti civil szervezet: "a feszület rasszista jelkép"

amerika, london, párizs

Egy Görögországban tevékenykedő, kifejezetten a migránsok integrálásában és utaztatásában érdekelt civil szervezet szerint a keresztények legfőbb szimbóluma a kirekesztést jelképezi, ezért annak semmi keresnivalója sincs a sziget közterületén.

Levél a Nyugati Emberhez

Levél a Nyugati Emberhez

piszkostizenkettő

Egy perccel a Római Birodalom bukása előtt jártok. Rabszolgáitok megfőzik nektek a kávét, lemossák az autóitokat, kiszolgálnak és kedvetekre tesznek életetek minden pillanatában, ti pedig sütkéreztek a lemenő napban, és dőre módon azt hiszitek, hogy ez mindig így lesz.

Csúnyán pofára esett az őrjöngő balliberális propagandamédia

Csúnyán pofára esett az őrjöngő balliberális propagandamédia

kinyílott a pitypang

Ismét bebizonyosodott: a balliberális sajtótermékek bármit megtesznek a kormány lejáratása érdekében, legyen az bármennyire aljas és a valóságot nélkülöző.

A német rendőrség jobboldali bűnözőnek állítja be a karlendítő migránst

Kiderült, hogy a müncheni rendőrség gyűlölködő bevándorlókkal akarja feltornázni a jobboldali gyűlölet-bűncselekményekről szóló német statisztikákat.

Elutasította a Sargentini-jelentést a magyar Országgyűlés

Elutasította a Sargentini-jelentést a magyar Országgyűlés

kétharmad

Megszavazta a parlament kedden a Magyarország szuverenitásának megvédéséről és az országgal szembeni rágalmak visszautasításáról szóló, Sargentini-jelentés elleni határozatot, amely arra szólítja fel a kormányt: ne engedjen a zsarolásnak, utasítsa vissza a Magyarországot ért valótlan vádakat, és jogi úton is lépjen fel a csalással elfogadott, Magyarországot rágalmazó jelentéssel szemben.

Török Ádám: Ideje beemelni a rockzenét a magyar kultúra élvonalába

Török Ádám: Ideje beemelni a rockzenét a magyar kultúra élvonalába

csak neked, csak most

Emléket állítana a legjobb magyar beat- és rockzenekarok legjobbjainak és Radics Bélának is - mondta el a 888.hu-nak interjút adó Török Ádám, aki zenekarával, a Minivel együtt a magyar rock- és dzsesszzene élő legendája. Török Ádám a hatvanas és hetvenes évek magyar zenéit tartja a legjobbaknak, és úgy látja, hogy túl sok Magyarország számára a jelenleg működő több ezer könnyűzenei együttes, mert kicsi az igény az igényes zenére, miközben lassan már hely is alig van a zenélésre.

Gauland: a populizmus a gyökértelen, globalista elit ellenpólusa

Gauland: a populizmus a gyökértelen, globalista elit ellenpólusa

amerika, london, párizs

Az AfD társelnöke a populizmust a középosztály és a hétköznapi emberek szövetségeként írja le, amely a gyökértelen, globalista elit ellen szerveződött arra reagálva, hogy az államok milliárdokkal támogatják a bankokat és az illegális bevándorlókat, akik pont az ő miliőjüket foglalják el, veszélyeztetve a hazájuk és a kontinens élhetőségét.

How did Viktor Orbán become a force to be reckoned with?

How did Viktor Orbán become a force to be reckoned with?

amerika, london, párizs

Prime minister of Hungary, Viktor Orbán has become a real political force in Europe - one who cannot be eluded or disregarded by his European colleagues. In our new series, 'Orbán and The World', we will be following the activity of the Hungarian prime minister closely in order to show our readers how exactly he affects European politics.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére