Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

"Csak sütögetni mentek" a Jobbik elnökének fiai, nem befenyíteni - folytatódik a per

2018. október 11. 07:45

Sneider Tamás két fiát és társaikat a közösség tagja elleni erőszak bűntettével, továbbá magánlaksértéssel vádolják.

A Jobbik-elnök fiainak és a társaik pere a jövő héten a tanúk kihallgatásával folytatódik az Egri Járásbíróságon. A vád szerint egy cigány családot félemlítettek meg, ezzel pedig többrendbeli folytatólagosan, kényszerítéssel elkövetett a közösség tagjai elleni erőszak, valamint csoportosan elkövetett magánlaksértés bűntettét valósították meg.

2015 januárjában egy internetes oldalon jelent meg egy írás, amely szerint a Heves megyei Szúcson élő egyik család tagjai lopják a fát, és rabszolgaként tartják a munkásaikat.

A cikkben konkrétan meg nem nevezett embereket a környéken lakók egyértelműen a cigány kisebbséghez tartozó családdal azonosították. Ezután 2015 februárjában az egyik vádlott kibérelt a család házának közelében egy ingatlant, ahol a vádlottak – köztük a Jobbik elnökének, Sneider Tamásnak a fiai, Márk és Erik – rendszeresen összejöttek a Betyársereg tagjaiként.

A vádlottak februártól júniusig a Heves megyei településen tartózkodtak, és személyautókból a család lakóházát és a család tagjait is többször a beleegyezésük nélkül fotózták, videózták, valamint szidalmazták, fenyegették őket, ráadásul arra is felszólították, hogy költözzenek el a településről.

A vádlottak cselekményei a sértettekben olyan szintű félelmet keltett, hogy a család 2016-ban inkább elköltözött a településről.

A vádhatóság öt fiatalnak letöltendő szabadságvesztés kiszabását indítványozta. A legutóbbi, májusi tárgyaláson a vádlottak tagadták, hogy bűncselekményt követtek volna el.

Fenntartották azon vallomásukat, miszerint a

Betyársereg csupán egy baráti, sportolni vágyó fiatalokból álló társaság, illetve azt állították, hogy a tárgyalt házat csak azért bérelték ki, hogy kerti sütögetéseket tartsanak ott.

Márk és Erik csak sütögetni mentek állításuk szerint. Jobbra Sneider Erik, akinek a szíve fölé az van tetoválva: "Becsületem a hűség". Ez az SS jelmondata.

A fiatalok szerint a sértettek kezdték el őket ok nélkül kövekkel dobálni és fenyegetni. Korábban pedig azt állították, hogy nem fenyegettek meg senkit, nem kiabáltak senkivel, nem keresték a konfliktust és a kapcsolatot a szomszédságukban lakókkal.

Sneider Tamás, a Jobbik pártelnöke már a nyomozás kezdetekor kijelentette, hogy politikai indíttatású ügyről van szó.

A jobbikos politikus büszke fiaira, és arra is, hogy a Betyársereg tagjai voltak.

Sneider Tamás tehát rendkívül büszke arra, hogy fiai egy baráti, sportolni vágyó fiatalokból álló társaság oszlopos tagjai.

A politikus a korábbi, májusi tárgyaláson azt nyilatkozta, hogy az eljárásnak politikai színezete van, és érdekes, hogy az ügyet a választások környékén vették elő.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Tarlós: az ellenzéki előválasztás egy blöff

Tarlós: az ellenzéki előválasztás egy blöff

kétharmad

Tarlós István főpolgármester szerint az ellenzéki előválasztás egy blöff, mert ha az ellenzéknek valóban kétharmada lenne Budapesten - ahogy az országgyűlési választás óta hallani lehet -, mindegy lenne, kit indítanak főpolgármester-jelöltként a jövő évi önkormányzati választásokon.

További csúcsgépekkel erősít a Honvédség

További csúcsgépekkel erősít a Honvédség

kétharmad

Újabb helikoptereket vesz a Magyar Honvédség. A szerződést pénteken írták alá.

Mohácsi Márk, Soros provokátora már jó előre felkészült a balhéra

Mártíromság helyett provokáció. Mohácsi Márk saját Facebookján jelentette be: ő bizony rongálni megy a belvárosba.

Tordai Bence már mentegeti a bőrét

A hét elején influenszerré avanzsált parlamenti képviselő sajtótájékoztatón beszélt az elmúlt napok eseményeiről. Tordai többek között azt szeretné, ha a rendbontások egészen karácsonyig elhúzódnának.

Gyurcsányék tüntetés helyett wellnessezni mentek péntek este

Gyurcsányék tüntetés helyett wellnessezni mentek péntek este

kinyílott a pitypang

Pénteken biztosan nem túlóráztak a Demokratikus Koalíció (DK) politikusai.

Budapestből nem lesz Majdan!

Budapestből nem lesz Majdan!

kétharmad

Sérült rendőrök, lángoló kukák, agresszív tömeg, puccsra készülő ellenzék, külföldi zsoldban szolgáló tüntetők és ködös célok. Így lehetne leírni az elmúlt napok történéseit és azok mozgatórugóit. A Budapesten kibontakozó "demonstrációk" kísértetiesen emlékeztetnek minket valamire: így kezdődött a gyarmati státuszba taszított ukrajnai forradalom is. Ott is látszólag spontán szerveződő csoportok provokálták az állami szerveket, hogy aztán a nyugati média és a külföldi titkosszolgálatok segítségével megdöntsék az államrendet. Meg is lett az eredménye: káosz, területi veszteség, nyomor.

Soros bűnözőket fizet le, hogy Budapesten vandálkodjanak

A fővárosi megmozdulásokon a rendőrség szombatig 57 embert állított elő. Jelentős részük büntetett előéletű.

Az ellenzék "mártírja", Mohácsi Márk már a Soros-egyetem tüntetésén is balhézott

Az ellenzék "mártírja", Mohácsi Márk már a Soros-egyetem tüntetésén is balhézott

kétharmad

A Soros Györgyhöz köthető 444 és társai elképesztő propagandagyártásra adták a fejüket az elmúlt napokban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére