Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

"Csak sütögetni mentek" a Jobbik elnökének fiai, nem befenyíteni - folytatódik a per

2018. október 11. 07:45

Sneider Tamás két fiát és társaikat a közösség tagja elleni erőszak bűntettével, továbbá magánlaksértéssel vádolják.

A Jobbik-elnök fiainak és a társaik pere a jövő héten a tanúk kihallgatásával folytatódik az Egri Járásbíróságon. A vád szerint egy cigány családot félemlítettek meg, ezzel pedig többrendbeli folytatólagosan, kényszerítéssel elkövetett a közösség tagjai elleni erőszak, valamint csoportosan elkövetett magánlaksértés bűntettét valósították meg.

2015 januárjában egy internetes oldalon jelent meg egy írás, amely szerint a Heves megyei Szúcson élő egyik család tagjai lopják a fát, és rabszolgaként tartják a munkásaikat.

A cikkben konkrétan meg nem nevezett embereket a környéken lakók egyértelműen a cigány kisebbséghez tartozó családdal azonosították. Ezután 2015 februárjában az egyik vádlott kibérelt a család házának közelében egy ingatlant, ahol a vádlottak – köztük a Jobbik elnökének, Sneider Tamásnak a fiai, Márk és Erik – rendszeresen összejöttek a Betyársereg tagjaiként.

A vádlottak februártól júniusig a Heves megyei településen tartózkodtak, és személyautókból a család lakóházát és a család tagjait is többször a beleegyezésük nélkül fotózták, videózták, valamint szidalmazták, fenyegették őket, ráadásul arra is felszólították, hogy költözzenek el a településről.

A vádlottak cselekményei a sértettekben olyan szintű félelmet keltett, hogy a család 2016-ban inkább elköltözött a településről.

A vádhatóság öt fiatalnak letöltendő szabadságvesztés kiszabását indítványozta. A legutóbbi, májusi tárgyaláson a vádlottak tagadták, hogy bűncselekményt követtek volna el.

Fenntartották azon vallomásukat, miszerint a

Betyársereg csupán egy baráti, sportolni vágyó fiatalokból álló társaság, illetve azt állították, hogy a tárgyalt házat csak azért bérelték ki, hogy kerti sütögetéseket tartsanak ott.

Márk és Erik csak sütögetni mentek állításuk szerint. Jobbra Sneider Erik, akinek a szíve fölé az van tetoválva: "Becsületem a hűség". Ez az SS jelmondata.

A fiatalok szerint a sértettek kezdték el őket ok nélkül kövekkel dobálni és fenyegetni. Korábban pedig azt állították, hogy nem fenyegettek meg senkit, nem kiabáltak senkivel, nem keresték a konfliktust és a kapcsolatot a szomszédságukban lakókkal.

Sneider Tamás, a Jobbik pártelnöke már a nyomozás kezdetekor kijelentette, hogy politikai indíttatású ügyről van szó.

A jobbikos politikus büszke fiaira, és arra is, hogy a Betyársereg tagjai voltak.

Sneider Tamás tehát rendkívül büszke arra, hogy fiai egy baráti, sportolni vágyó fiatalokból álló társaság oszlopos tagjai.

A politikus a korábbi, májusi tárgyaláson azt nyilatkozta, hogy az eljárásnak politikai színezete van, és érdekes, hogy az ügyet a választások környékén vették elő.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Megszületett a Néppárt döntése!

Megszületett a Néppárt döntése!

kétharmad

Órákon át tárgyalt ma délután az Európai Néppárt a Fidesz sorsáról Brüsszelben, estére végül megszületett a döntés.

Sargentini már előre sivalkodik, amiért nem büntetik elég keményen a Fideszt

A zöldpárti Soros-katona, Judith Sargentini megjelent Brüsszelben az ülés bejáratánál, és nyilatkozott.

Soros lapja már megszerezte a Fidesz felfüggesztéséről szóló határozati javaslatot

A Politico brüsszeli tudósítói megkaparintották a Fidesz sorsával kapcsolatos határozati javaslatot. A dokumentumból az derül ki, hogy a Fidesz határozatlan időre elveszítené a Néppárton belüli szavazati jogát.

Ők Soros néppárti emberei, akikre biztosan nem számíthatunk

Ők Soros néppárti emberei, akikre biztosan nem számíthatunk

amerika, london, párizs

Gyakran szó esett már azokról az Európai Néppártban politizáló képviselőkről, akik bizonyítottan Soros György emberei. Íme azok név szerinti listája, akikre nagyon úgy tűnik, semmilyen szinten nem számíthat a Fidesz a Néppárton belül.

Sargentini és Timmermans újabb támadást indít Magyarország ellen

Sargentini és Timmermans újabb támadást indít Magyarország ellen

amerika, london, párizs

Meglehetősen abszurd módon arra készül az európai parlamenti LIBE-bizottság, hogy a bevándorláspárti Frans Timmermans véleményét meghallgatva döntsön arról, hogy a Sargentini-jelentés alapján elindított 7-es cikkely szerinti eljárást fenn kell-e továbbra is tartani Magyarország ellen.

Sebastian Kurz fél évre függesztené fel a Fidesz EPP-tagságát

Beáll az Osztrák Néppárt (ÖVP) a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a Keresztényszociális Unió (CSU) mögé a Fidesz felfüggesztését illetően.

Gulyás: ha felfüggesztik a Fidesz tagságát, azonnal elhagyjuk a Néppártot

Gulyás: ha felfüggesztik a Fidesz tagságát, azonnal elhagyjuk a Néppártot

kétharmad

A Fidesz akkor tud az Európai Néppártban maradni, ha szerdán nem csupán a párt kizárására, de tagságának felfüggesztésére sem kerül sor - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére