Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

CNN: Trump egy fehér rabszolgatartó

2017. szeptember 27. 20:28

ATLANTA, 20:28

Ismét botrány lett a magát függetlennek és objektívnek valló, de valójában balliberális értékeket valló CNN egyik adásából. A műsorba meghívott szakértő szerint Trump a fehér felsőbbrendűség híve, magyarul náci, valamint egy rabszolgatartó.

A CNN egyik elemzője a fehér felsőbbrendűség hívének (white supremacist), azaz nácinak nevezete Donald Trump amerikai elnököt hétfőn. A műsorban a hétvégén nagy visszhangot kapott NFL-botrányról volt szó.

Donald Trump pénteken keményen felszólalt azon NFL-játékosok ellen, akik térdepelnek az amerikai himnusz alatt. "Ha egy játékos tiszteletlenül viselkedik a hazájával szemben, és letérdel a himnusz alatt, nem szeretnének olyan csapattulajdonost látni, aki azt mondja: Hozzátok le azt a szemétládát a pályáról most, mert ki van rúgva?" — mondta Trump egy nagygyűlésen. A himnusz alatti térdelés 2016 szeptemberében kezdődött, amikor Colin Kaepernick így tiltakozott a rasszizmus ellen.

Az eset Kate Bouldan műsorában történt, aki hétfő reggel Keith Boykinnal készített interjút. Boykin meghívott szakértőként valószínűleg be akart kerülni a lapokba, ami sikerült is neki, amikor tulajdonképpen nácinak nevezte az elnököt. Az állítását később sem akarta helyesbíteni.

Boykin valószínűleg kizárólag a libsi sajtóból szerzi értesüléseit, ugyanis szerinte Trump azóta sem volt hajlandó elítélni a Charlottesville-ben erőszakoskodó neonácikat és a Ku Klux Klán tagjait. Ez azonban nem igaz. Trump először mindkét oldal erőszakosságát hangsúlyozta, később azonban külön is kitért a fehér fajvédők által gerjesztett erőszakra, és elítélte azt. Erről azonban Boykin nem volt hajlandó tudomást venni.

A "szakértő" szerint Trump rabszolgatartóként viselkedik, mivel azt hiszi, hogy parancsolhat azoknak a fekete sportolóknak, akik az NFL-ben játszanak és azoknak a feketéknek, akik az USA-ban élnek.

A rasszizmus maga a gonosz, és azok, akik ennek nevében erőszakot tesznek, bűnözők és tolvajok, beleértve a KKK-t, a neonácikat, a fehér felsőbbrendűségben hívőket és más gyűlöletcsoportokat, akik visszataszítóak az amerikai értékeket magukénak vallók szemében. Azok, akik fanatikusan terjesztik az erőszakot, azok Amerika lényegét támadják"

ezeket a szavakat viszont már Donald Trump mondta.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Holland újságíró: Sorosnak velünk is terve van

Holland újságíró: Sorosnak velünk is terve van

amerika, london, párizs

A magyar származású amerikai milliárdos személye Hollandiában is egyre nagyobb vitákat generál. Az ország egyik legismertebb jobboldali újságírója egy videóban beszélt Soros hollandiai tevékenységéről.

Gyurcsány családi vállalkozást csinált a DK-ból

Gyurcsány Ferenc - az észak-koreai diktátorok "családcentrikusan demokratikus" kinevezési gyakorlatát a magyar baloldalon is meghonosítva - a DK-s EP-lista első helyére a saját feleségét, Dobrev Klárát jelölte meg. Még szerencse, hogy a pártot Demokratikus Koalíciónak hívják.

Kiderült, mégsem egy átlagos hajléktalan késelt és lövöldözött Franciaországban

Kiderült, mégsem egy átlagos hajléktalan késelt és lövöldözött Franciaországban

amerika, london, párizs

Miután kedd este négy ember súlyosan megsérült egy ismeretlen tettes által elkövetett marseille-i késes támadásban, a bevándorláspárti média már kész tényként közölte, hogy nincs ok az aggodalomra, csupán egy hétköznapi hajléktalanról van szó. Ez azonban nem volt igaz.

Tarlós István útépítési programot indít az összes budapesti földút leaszfaltozására

Szilárd útburkolattal látják el az összes budapesti földutat egy négyéves útépítési program keretében, amelynek első körében tizenhárom kerületet érintően 8,3 milliárd forintot fordítanak az aszfaltozásra - jelentette be Tarlós István. A budapesti főpolgármester emellett még repülészárlat elrendelését is kezdeményezi az éjfél és reggel öt óra közötti időszakra a Liszt Ferenc repülőtér környékén lakók nyugalma biztosítása érdekében.

A bevándorláspárti német Zöldek megint a Fidesz miatt sivalkodnak

A bevándorláspárti német Zöldek megint a Fidesz miatt sivalkodnak

amerika, london, párizs

A nyíltan bevándorláspárti német Zöldek azt követelik Webertől, hogy rakja ki a Fideszt az Európai Néppártból. Hans-Peter Friedrich, a német szövetségi parlament alsóházának, a Bundestagnak a bajor konzervatív alelnöke viszont határozottan visszautasította pénteken Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnök azon megjegyzését, hogy a Fideszt ki kellene zárni az európai pártcsaládjából.

Tibi atya, az örök kamasz

Tibi atya, az örök kamasz

piszkostizenkettő

Tibi atya, ez a grafikai eszközökkel létrehozott, interneten fellelhető alkoholista pap, ez a be nem azonosítható - épp ezért bátor - entitás ismét szerepzavarba esett, és a pucér nős vicceken, a seggrészegen hasra esős poénokon röhögcsélés, no meg a bögre és pólóárusítás mellett belekotnyeleskedett a felnőttek dolgába.

"A jobbikosok a hatalom és pénz megszerzéséért mindenre képesek"

Kocsis Máté az Echo TV-ben beszélt a Jobbik hiteltelenségéről.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére