Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

"Bukik az Orbán": visszatér Demszky

2018. szeptember 25. 13:28

Demszky Gábor a 24.hu-nak adott veretes interjújában brékingel egyet, és bejelenti, hogy tervezi a politikába való visszatérését. Tudja. Meri. Teszi.

A megboldogult főpolgármester vágásiferizett egyet és arra jutott, megérett az idő, hogy

ismét beszálljon a politikába."

Előtte azonban elmondta, hogy le van kissé rongyolódva, már nem megy úgy a szekér, mint régen, így eladta a "történelmi jelentőségű" dokumentumait, amiért jó summát kapott.

Anyagi helyzetéért természetesen Orbán a hibás, hiszen miatta nem alkalmazza sem a CEU, sem az ELTE.

Nem engednek be bennünket az ELTE-re. Én is csak egy évben egyszer, Csepeli Gyuri óráján adhatok elő. És a CEU-ra sem mehetünk. Attól tart a CEU vezetése, ha bármelyikünket meghívja, a kormány azonnal becsukná az egyetemet."

A következő szürrealista párbeszédet kénytelen vagyok szó szerint idemásolni, mert minden egyes kihúzott mondattal veszítene értékéből.


Szóval mit kéne csinálni?

Kivonulni a parlamentből és visszahozni a nyomtatott szamizdatos módszereket.

Nyomtatni? Minek? Ott a net. Írjon blogot, aki akar.

Az semmit nem ér. A papír, az ér el mindenkihez. Csomóan nem olvasnak netet, én hozzájuk is szólni akarok.

Aki nem netezik, ahhoz eljut a fénymásolt szamizdat?

El bizony. A tavaszi választási kampányban kétszer körbejártam az országot egy harmincfős csapattal, egyetlen nap alatt több megyét leterítettünk.

S volt értelme?

Volt, persze.

Miben mutatkozott meg?

Nehéz ezt megmondani. Jelen voltunk.

Orbán kétharmaddal nyerte a választást.

De közben kritizáltuk a rendszert, szurkáltuk a szörnyeteget, ráadásul jobban megismertük az országot. És a lapunk ismertté vált.

Mi is a lap címe?

Nyomtass te is! A tavaszi példányszámunk elérte a félmilliót. Négy oldal A/5-ös formátumban, nagyon sok ráfér ám, ha az ember nem fecseg.

Miket írtak bele?

Mindenfélét.

A szamizdattal kell legyőzni a fenevadat?

Azzal is.

És még?

Lehetne még lakáson szabadegyetemet szervezni. Ma is működik pár, nálam Heller Ági tartott három előadást, egyet Kantról, egyet Shakespeare-ről, egyet pedig Lukács Budapesti Iskolájáról, mind nagyszerű volt.


Az interjú legfontosabb mozzanata azonban mégis az, amikor Demszky az egyik újságíróval (név szerint Bohár Dániel) kialakult személyes, már már bensőséges kapcsolatáról vall.

...erre mögém osont, na de ott meg a fal volt, kicsit hátraléptem, s már meg is volt a pasi, lélegezni nem tudott..."

(Teljes interjú itt.)

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Tetőfokára hág az öngyűlölet Merkel Németországában

Új múzeum nyílik Berlinben, ahol a múltban elkövetett bűneikkel szeretnék szembesíteni a németeket, meg mindenkit, aki a németek hibáztatásában lát még ingerenciát. Biztos, ami biztos alapon szó lesz a Német-Római Birodalom, Poroszország és természetesen a Harmadik Birodalom gaztetteiről is.

Így érvel egy migránspárti civil szervezet: "a feszület rasszista jelkép"

Így érvel egy migránspárti civil szervezet: "a feszület rasszista jelkép"

amerika, london, párizs

Egy Görögországban tevékenykedő, kifejezetten a migránsok integrálásában és utaztatásában érdekelt civil szervezet szerint a keresztények legfőbb szimbóluma a kirekesztést jelképezi, ezért annak semmi keresnivalója sincs a sziget közterületén.

Levél a Nyugati Emberhez

Levél a Nyugati Emberhez

piszkostizenkettő

Egy perccel a Római Birodalom bukása előtt jártok. Rabszolgáitok megfőzik nektek a kávét, lemossák az autóitokat, kiszolgálnak és kedvetekre tesznek életetek minden pillanatában, ti pedig sütkéreztek a lemenő napban, és dőre módon azt hiszitek, hogy ez mindig így lesz.

Csúnyán pofára esett az őrjöngő balliberális propagandamédia

Csúnyán pofára esett az őrjöngő balliberális propagandamédia

kinyílott a pitypang

Ismét bebizonyosodott: a balliberális sajtótermékek bármit megtesznek a kormány lejáratása érdekében, legyen az bármennyire aljas és a valóságot nélkülöző.

A német rendőrség jobboldali bűnözőnek állítja be a karlendítő migránst

Kiderült, hogy a müncheni rendőrség gyűlölködő bevándorlókkal akarja feltornázni a jobboldali gyűlölet-bűncselekményekről szóló német statisztikákat.

Elutasította a Sargentini-jelentést a magyar Országgyűlés

Elutasította a Sargentini-jelentést a magyar Országgyűlés

kétharmad

Megszavazta a parlament kedden a Magyarország szuverenitásának megvédéséről és az országgal szembeni rágalmak visszautasításáról szóló, Sargentini-jelentés elleni határozatot, amely arra szólítja fel a kormányt: ne engedjen a zsarolásnak, utasítsa vissza a Magyarországot ért valótlan vádakat, és jogi úton is lépjen fel a csalással elfogadott, Magyarországot rágalmazó jelentéssel szemben.

Török Ádám: Ideje beemelni a rockzenét a magyar kultúra élvonalába

Török Ádám: Ideje beemelni a rockzenét a magyar kultúra élvonalába

csak neked, csak most

Emléket állítana a legjobb magyar beat- és rockzenekarok legjobbjainak és Radics Bélának is - mondta el a 888.hu-nak interjút adó Török Ádám, aki zenekarával, a Minivel együtt a magyar rock- és dzsesszzene élő legendája. Török Ádám a hatvanas és hetvenes évek magyar zenéit tartja a legjobbaknak, és úgy látja, hogy túl sok Magyarország számára a jelenleg működő több ezer könnyűzenei együttes, mert kicsi az igény az igényes zenére, miközben lassan már hely is alig van a zenélésre.

Gauland: a populizmus a gyökértelen, globalista elit ellenpólusa

Gauland: a populizmus a gyökértelen, globalista elit ellenpólusa

amerika, london, párizs

Az AfD társelnöke a populizmust a középosztály és a hétköznapi emberek szövetségeként írja le, amely a gyökértelen, globalista elit ellen szerveződött arra reagálva, hogy az államok milliárdokkal támogatják a bankokat és az illegális bevándorlókat, akik pont az ő miliőjüket foglalják el, veszélyeztetve a hazájuk és a kontinens élhetőségét.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére