Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Budapestből nem lesz Majdan!

2018. december 15. 18:28

Sérült rendőrök, lángoló kukák, agresszív tömeg, puccsra készülő ellenzék, külföldi zsoldban szolgáló tüntetők és ködös célok. Így lehetne leírni az elmúlt napok történéseit és azok mozgatórugóit. A Budapesten kibontakozó "demonstrációk" kísértetiesen emlékeztetnek minket valamire: így kezdődött a gyarmati státuszba taszított ukrajnai forradalom is. Ott is látszólag spontán szerveződő csoportok provokálták az állami szerveket, hogy aztán a nyugati média és a külföldi titkosszolgálatok segítségével megdöntsék az államrendet. Meg is lett az eredménye: káosz, területi veszteség, nyomor.

Arra eddig nem volt példa, hogy a demokratikusan megválasztott magyar kormány ellen szervezett tüntetésen politikusok törvénysértést, rendbontást és erőszakot követtek volna el.

Az elmúlt napokban azonban valami megváltozott. Fekete-Győr András elismerte, hogy a rendőröket elsőként ő támadta meg. Az MSZP-s Nyakó Istvánról is kiderült, hogy szándékosan provokálta a hatóságokat, a jobbikos gárda pedig szó szerint lökdösődött a biztosítást végző rendőrsorfallal.

Nyugodtan kijelenthetjük: a baloldali politikusok kiléptek a demokrácia, a parlamentarizmus, a jogállam kereteiből és feltett céljuk erőszakos eszközökkel megdönteni a kormányt.

Itt rögtön meg is jegyeznénk: a rendőrség által előállított személyek java büntetett előéletű. Drogosokat, autótolvajokat, lopás, garázdaság, rongálás miatt elítélteket is azonosítottak. Vagyis: bűnözők követnek el rendbontást a demokrácia és a jogállamiság nevében. Csak az a kérdés, hogy ki fizeti őket?

Azok, akik korábban a demokráciát, a jogállamiságot és a szólásszabadságot siratták, most pont ezek ellen ágálnak. Az az ellenzéki média, amely mostanság a sajtószabadságot siratta, a demokráciát temette, most asszisztál az erőszakos tüntetésekhez, jobboldali újságírók elhallgattatásához. Élőben közvetítik az erőszakos eseményeket, olykor támogatóan lépnek fel a randalírozó tömeggel, néha egyenes bátorítják őket. Az ATV mindenfajta kritikai megjegyzés nélkül teret ad Kunhalmi Ágnes hazugságainak, áldozati szerepbe öltöztetve élőben kapcsolják a Kossuth térről. De az Index, a HVG, a 444 sem lóg ki a sorból. Mártírokat csinálnak egyes, erőszakoskodó provokátorból. Megpróbálják úgy eladni a történetet, mintha spontán szerveződő, valós népharagot megtestesítő tömegről lenne szó. Pedig legbelül ők is érzik, hogy ez egyáltalán nincs így.

Az már most megállapítható, hogy az ellenzék most mindent egy lapra tett fel, erőszakkal akarják megdönteni a kormányt!

Tudják, hogy választást képtelenek nyerni, hiszen nincsenek releváns érveik egyetlen valós társadalmi problémára sem. Azt is tudják, hogy a túlsúlyban lévő baloldali médiumok és külföldi szervezetek támogatják őket, ezért az erőszakra és az erőszakos hatalomátvételre is felhatalmazva érzik magukat.

Az már bizonyítottá vált, hogy Soros szervezetei reaktiválták magukat, és minden erejükkel támogatják a rendbontókat, az erőszakoskodó bűnözőket. Az elmúlt három napban több Soros-szervezet is kampányba kezdett a Facebookon és arra biztatnak, hogy a tüntetők erőszakoskodjanak a rendőrökkel. A demonstrálóknak nem kell félnie a jogos elzárásoktól, a Soros-szervezetek ugyanis jogi úton fogják megoldani az ügyeiket.

Többek között a mostani eseményeket megpróbálják a 2006-os történésekkel összehasonlítani, reklámjaik, posztjaik ezt a képi és hangvilágot idézik meg.

Az alábbi poszt egy fizetett hirdetés, a vágóképek a 2006-os rendőri brutalitást illusztrálják, megpróbálják a követők fejében összemosni az akkori és a mostani eseményeket.

A baloldali álhírgyártás is teljes gőzzel üzemel

A Soros-szervezetek ténykedésével párhuzamosan titkosszolgálati módszerekre emlékeztető megtévesztő tevékenység is zajlik az interneten. Habár a liberális média és pártjaik szeretnek harcolni a fake news ellen, valamiért mégis úgy tűnik, hogy elkezdtek álhíreket gyártani. Azt híresztelik például, hogy

De olyan levelet is közzétettek, amelyet állítólag egy rendőr írt, akit persze utána kirúgtak, mivel le merte írni az igazat.

Ezen álhírgyárak nagy része az Indexre vagy a 444-re hivatkozik.

Közben pedig a baloldali pártok, és a hozzájuk közel álló álhírportálok tudatosan hergelik saját szavazóikat, olyan hamis hírekkel, amelyektől azt remélik, hogy még több ember megy az utcára.

Íme, itt egy példa:

Gondolom mondanom sem kell, hogy nem került elő semmilyen dokumentum, de a cikk elég ahhoz, hogy a baloldali tábort feltüzelje.

Ne lőj fiam, mert én is ott leszek! – nyílt levél a rendőreinknek a ma esti tüntetésre"

– kezdetű cikk is egy provokáció, mely azt a látszatot kelti, hogy a tüntetéseken édesanyák és családos apák is részt vesznek. Mindez az érzékenyítő propaganda egyik eleme, hiszen tudjuk, hogy a rendbontók alapvetően fiatal egyetemisták. Ettől még a posztot több százan megosztották.

A Jobbikhoz köthető lapok pedig egyenesen tüntetésre, rendbontásra sarkalnak.

Mire megy ki ez az egész? Gyarmat és Trianon 2.0?

A kijevi események hasonlítottak a mostani, Budapesten zajlókhoz.

Ott is egy erőszakos kisebbség, külföldi szervezetek által felfegyverezve, felvértezve megdöntötték az államrendet, ezzel hosszú időre káoszt és bizonytalanságot teremtve.

Majd az újonnan felálló elit pedig egy az egyben kiárusította az országot Amerikának és Németországnak. Oroszország pedig területileg is megcsonkította szomszédját, kihasználva a pillanatnyi káoszt.

Utólag már az is kiderült, hogy az ukrajnai események felülről és kívülről irányították.

Az Index többek között örömködve jelenti be:

meglepő és merőben új fordulat, hogy a tüntetésre nagyon sok külföldi kíváncsi. Az egy dolog, hogy a városban járva a karácsonyi vásároktól kicsit elbóklászó turisták érdeklődve szemlélik a történéseket, de a facebookos élő közvetítésünket közel annyian nézték külföldről, mint Magyarországról."

Mindezek fényében az is megállapítható, hogy természetesen Soros-terv nem létezik, a külföldiek önszántukból nézik ezeket a videókat, egyáltalán nem tagjai Soros hálózatának, mely a káoszon és a zűrzavaron nyerészkedik.

Mikor kerülnek elő a keményebb eszközök?

Már csak az a kérdés, hogy a provokáció és a nyílt agresszió mikor fordul át támadásba? Eddigi információk arra engednek következtetni, hogy a Jobbik még megmaradt erőszakos tábora készül valamire. Talán a rendőrök, talán a civilek ellen? Az is már most jól érzékelhető, hogy az ellenzéki provokátorok vért akarnak látni. Ez jól kiolvasható a kommentekből, nyilvános megszólalásokból, a parlamentben lezajlott eseményekből.

A folyton diktatúrázó ellenzék, az elmúlt napokban erővel próbálta megszerezni a hatalmat. Miközben valós tömegek nem állnak mögöttük, csak az a pár ezres liberális csőcselék, akik bárhol, bármikor képesek tüntetni. De mindez az ország számára végzetes is lehet.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Rekordszámú transznemű gyerek van az Egyesült Királyságban

Az Egyesült Királyságban egyre több 16 év alatti gyerek azonosítja magát transzneműként. Emiatt sok szülő kérvényezi a gyereke nevének megváltoztatását.

Egy illegális bevándorló fejszével támadt a migránsszálló munkatársaira

Egy illegális bevándorló fejszével támadt a migránsszálló munkatársaira

amerika, london, párizs

A németországi Gubenben egy illegális bevándorló fejszével támadt a migránsszálló munkatársaira. Két embert kórházba szállítottak.

Elkapták az "ISIS hangját"

Elkapták az "ISIS hangját"

amerika, london, párizs

Egy kanadai állampolgársággal rendelkező dzsihadistát fogtak el a kurdok. Minden bizonnyal azt a terroristát kapták el, aki az ISIS propagandavideóinak narrátora volt.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a nap legfontosabb hírei.

Soros György birodalma Izraelt is folyamatosan támadja

Úgy tűnik, Soros György továbbra sem áll le Izrael-ellenes támadásaival. Már korábban is lehetett tudni, hogy a milliárdos tőzsdespekuláns feketelistáján ott szerepel a zsidó állam, épp ezért Soros György minden követ megmozgat Izrael ellehetetlenítése érdekében.

Különleges koncert ünnepelte meg a Bem rakparti Mini klub 50. évfordulóját

Különleges koncert ünnepelte meg a Bem rakparti Mini klub 50. évfordulóját

kétharmad

Különleges Mini-koncerttel tisztelegtek a legendás Bem rakparti művelődési ház (Budavári Művelődési Ház) és annak közönsége előtt a Mini klub fennállásának 50. évfordulója alkalmából Török Ádám és zenészbarátai január 20-án. Igazi sztárparádé volt az ünnepi koncert, hiszen Török Ádámmal együtt zenélt többek között Leslie Mandoki, Szakcsi-Lakatos Béla és Horváth Charlie is. A koncert megemlékezett az aznap elhunyt Andy Vajna filmproducerről is.

A gyász mocskolói

A gyász mocskolói

pszicho

Miért nem tisztelik a halottakat az ellenzékiek?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére