Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Brutális leszámolás a Jobbikban: kizárás és feloszlatás

888.hu

2017. március 29. 09:28

A párt nyírturai alapszervezetének elnökét is kizárta soraiból a Jobbik, mert részt vett a január végi "gárdamellény-visszakövetelő" tüntetésen – tudta meg a Pesti Srácok.

Gulyás Gézával, a nyírturai Jobbik volt elnökével ráadásul úgy számolt le a párt vezetősége, hogy – elmondása szerint – meg sem hallgatták. A volt elnök a  "gárdamellény-visszakövetelő" tüntetés után pár nappal kapott egy levelet a pártvezetéstől, hogy fegyelmi és etikai eljárás indult ellene.

Csakhogy a múlt héten jött az újabb levél, amelyben közölték: már ki is zárták a pártból. 

A köpönyegforgató Jobbik fővárosi vezetése azonban elkéshetett döntésével, ugyanis Gulyás Géza szombati közleménye szerint a nyírturai alapszervezet már fel is oszlatta magát. Mi több, a döntést a szervezet mindegyik tagja megszavazta.

Vona Gábor itt még nem gondolt arra, hogy kizárja Gulyás Gézát

Nem kívánnak azonosulni a Jobbik ideológia és hit nélküli szélkakas-politikájával.

Gulyás Géza – aki Vonával egykor jó kapcsolatot ápolt – kifejtette, a tagság egy keresztény, nemzeti, radikális mozgalomba lépett be, és ennek szellemében tevékenykedett a pártban, ám mára egy

színtelen-szagtalan, semmitmondó, csapongó gondolatvilág lengi körül ezt a szebb reményű alakulatot." 

Szerinte a nemzeti elkötelezettséget felülírták az érdekek és az anyagi szemlélet. Elmondása szerint ez az új irányvonal teljesen ledöntötte és leamortizálta, enerválttá tette a tagságot, választóik szemében pedig elveszítették a hitüket.

Ami a legfájóbb, az a fiatalok elfordulása a mozgalomtól, hisz ők voltak a meghatározó bázisunk."

– írja Gulyás Géza, aki levelét azzal zárta: "a Jobbik után is van élet, létezik és mindig is lesz nemzeti radikalizmus!”

A Jobbik megerősítette az alapszervezet feloszlását. Ismeretes, csak idén már négy jobbikos alapszervezet döntött úgy, hogy feloszlatja magát, mivel elegük van Vona Gábor szélkakas-politikájából.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

piszkostizenkettő

A Jóisten nemcsak ételt-italt és tetőt ad a fejünk fölé, hanem gondoskodik a színvonalas szórakoztatásunkról is: ezért találta ki nekünk a magyar ellenzéki figurákat.

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

kétharmad

Szijjártó Péter kedden találkozott szlovén kollégájával, Miro Cerarral, akivel egyetért abban, hogy Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen, Európának meg kell tudnia védeni külső határait.

Győzött az igazság Szeviép-ügyben

A bíróság azzal, hogy bűnösnek mondta ki az építőipari cég egykori vezetőit, igazságot szolgáltatott a Szeviép-ügy károsultjainak - jelentette ki Szabó Bálint kedden Szegeden.

A lengyelek is beintettek az ENSZ migránssimogatásának

A lengyel kormány úgy döntött, hogy nem támogatja az ENSZ globális migrációs csomagját - jelentették be Varsóban a keddi kabinetülést követően.

Szigorúbb keretek közé kell szorítani a techcégeket, mert ez már nem állapot

Szigorúbb keretek közé kell szorítani a techcégeket, mert ez már nem állapot

amerika, london, párizs

Tim Cook, az Apple vezetője szerint több szabályozásra van szükség a techiparban, jelenleg ugyanis szinte semmi nem védi a felhasználókat az ipar óriásaival szemben. Ugyanakkor egyre több visszás helyzet lát napvilágot: adatszivárgások, cenzúra, profilok törlései. A következő hónapok izgalmas témája lesz, hogy a Trump-adminisztráció milyen szabályozásokat fog hozni ezen a területen.

Izrael sem írja alá az ENSZ globális migrációs csomagját

Izrael sem írja alá az ENSZ globális migrációs csomagját

amerika, london, párizs

Izrael nem fogja aláírni az ENSZ globális migrációs megállapodását - idézte honlapján a Times of Israel című napilap Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök keddi közleményét.

Bajban lehet a DK, mert nincsenek is az ÁSZ-nál a párt elégett elszámolásai

Bajban lehet a DK, mert nincsenek is az ÁSZ-nál a párt elégett elszámolásai

kétharmad

Cáfolja az Állami Számvevőszék a Demokratikus Koalíciónak azt az állítását, miszerint a párt elszámolásához szükséges dokumentumok másolatai már az ÁSZ-nál lennének. A pártnak a szombati tűzben elégett könyvelésével kapcsolatban az ÁSZ közleményben figyelmeztette a DK-t arra, hogy pártként köteles biztonságosan megőrizni és bemutatni az elszámolását.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére