Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Brüsszel megint bepróbálkozott, de már le is pattant

2018. június 7. 23:00

Mint ismert, csütörtökön ismertette az EU alapjogi ügynöksége (FRA) az éves jelentését, amiben ugyanazok az alaptalan kritikai elemek jelennek meg, amikkel korábban a Soros-hálózat próbálta bemószerolni Magyarországot.

A bécsi székhelyű FRA jelentésében többek között az áll, hogy egyes európai országokban az etnikai kisebbségeket és a migránsokat továbbra is hátrányos megkülönböztetés éri.

Új elem ugyanakkor, hogy az LMBTQI-közösségek jogegyenlősége is csorbult az elmúlt egy évben. Kiemelték, hogy az uniós tagállamoknak minden téren biztosítaniuk kell az alapvető jogok érvényesülését.

Érdekes módon a jelentésben kiemelkedő szerepet kapnak a muszlimok – mondván, őket érinti leginkább a negatív diszkrimináció a látható vallási jelképek viselése miatt. Pozitívumként megemlítették, hogy láthatóan megnőtt a cigány gyermekek részvétele az oktatásban, ugyanakkor a korai iskolaelhagyás és a szegregáció továbbra is gond az EU-tagállamokban.

Az FRA szerint a rasszizmus elleni fellépés terén nincs számottevő előrelépés az EU-ban a 8 évvel korábbi adatokhoz képest.

Hozzáteszik: az antiszemitizmus terén sem jobb a helyzet. Az FRA hosszasan részletezi, milyen formában jelenhet meg az antiszemitizmus. Mint később kiderült, olyan lózungokat hoz elő, melyek kísértetiesen hasonlítanak a Soros-hálózat által hangoztatott pamfletekre.

Megemlítették például, hogy a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) felszólította Orbán Viktort a Soros György elleni kampány leállítására – mondván, ezek a mérgező üzenetek ártanak Magyarországnak.

A migránskrízis kapcsán is előkerültek azok az évek óta hangoztatott kritikai elemek, amik teljesen alaptalannak bizonyultak, s a magyar kormány számtalan alkalommal cáfolta már őket.

Sőt, az FRA számos elemet attól az Orvosok Határok Nélkül (OSF) szervezettől vett át, amely sajtóhírek szerint úgy "taxiztatja" az illegális bevándorlókat az olasz partokra, hogy nem tartják be az adott ország NGO-kra vonatkozó etikai kódexét.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Magyarországgal szemben elfogult jelentés kapcsán elmondta: Soros Györgynek tényleg mindenütt megvannak az emberei. A jelentésből egy az egyben visszaköszönnek azok a korábbi hazugságok, melyeket a Soros-hálózat terjesztett hazánk kapcsán. Ilyen például az állítólagos antiszemitizmus – mondta Hidvéghi Balázs.

Miközben mindenki tudja, hogy sohasem Soros György származásával volt bajunk – ő egy magyar származású ember –, hanem a nézeteivel és a bevándorlást segítő tevékenységével"

– mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hozzátette: Soros György egy spekuláns, spekulációból szerezte a vagyonát, másokat tönkretett, innen van a pénz, és ezt a migráció szervezésére akarja most felhasználni.

Mi azonban nem kérünk ebből, és az olaszokkal együtt azt üzenjük Soros Györgynek, hogy tartsa meg a szennyes pénzét"

– tette hozzá.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A székelés joga

A székelés joga

piszkostizenkettő

Az elmúlt napokban végre eljutottunk odáig, hogy a legszentebb közüggyel foglalkozzon az ország közvéleménye: hol székelhet egy Országgyűlési Képviselő?

Háromszor több pénzt fognak kapni Soros szervezetei Brüsszeltől

Háromszor több pénzt fognak kapni Soros szervezetei Brüsszeltől

amerika, london, párizs

A tervezettnek mintegy háromszorosára emelné a Soros-szervezetek támogatását a 2021-2027-es uniós költségvetési keretben az Európai Parlament (EP).

Századvég: hiába az ellenzéki hőbörgés és tüntikézés, az erőviszonyok változatlanok

Századvég: hiába az ellenzéki hőbörgés és tüntikézés, az erőviszonyok változatlanok

kétharmad

A Fidesz-KDNP előnye továbbra is stabil az ellenzéki pártok előtt, az elmúlt időszak tüntetései nem eredményeztek lényegi átrendeződést az erőviszonyokban - derül ki a Századvég friss pártpreferencia-vizsgálatából.

Egy újabb migránskaraván indult útnak Amerika felé, máris könnygázzal kellett megfékezni őket

Egy újabb migránskaraván indult útnak Amerika felé, máris könnygázzal kellett megfékezni őket

amerika, london, párizs

A Hondurasból érkező, újonnan szerveződött migránskaraván tagjai ellen a guatemalai rendőröknek könnygázt kellett bevetniük, mivel a csoport erőszakkal próbált belépni az ország területére.

Tovább bomlik a Jobbik: most alapító tagok távoztak Veszprémből

A baloldali fordulat miatt hagyták el a pártot az önkormányzati képviselők.

Tranzitzónákat hozna létre az osztrák belügyminiszter a bűnöző migránsok számára

Tranzitzónákat hozna létre az osztrák belügyminiszter a bűnöző migránsok számára

amerika, london, párizs

Herbert Kickl szerint szemmel kell tartani az erőszakos migránsokat és a visszaeső bűnözőket, mégpedig elkülönített tranzitzónákban.

Róma, Budapest és Varsó Európa új tengelye

Róma, Budapest és Varsó Európa új tengelye

amerika, london, párizs

Manapság már szinte nincs olyan állam Európában, ahol ne lenne téma az illegális bevándorlás. A közelgő EP-választások miatt egyre több politikus keresi szövetségeseit, Róma és Varsó között egyre szorosabb a viszony. Szakértők szerint a politikusok szeretnék egyértelművé tenni, hogy ki az, aki támogatja, illetve ki az, aki ellenzi az illegális bevándorlást.

Már a NATO is törölte Demeter Márta tagságát

Már a NATO is törölte Demeter Márta tagságát

kétharmad

A NATO Parlamenti Közgyűlésének hivatalos honlapján is törölték a delegáltak sorából Demeter Mártát.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére