Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Brüsszel megint bepróbálkozott, de már le is pattant

2018. június 7. 23:00

Mint ismert, csütörtökön ismertette az EU alapjogi ügynöksége (FRA) az éves jelentését, amiben ugyanazok az alaptalan kritikai elemek jelennek meg, amikkel korábban a Soros-hálózat próbálta bemószerolni Magyarországot.

A bécsi székhelyű FRA jelentésében többek között az áll, hogy egyes európai országokban az etnikai kisebbségeket és a migránsokat továbbra is hátrányos megkülönböztetés éri.

Új elem ugyanakkor, hogy az LMBTQI-közösségek jogegyenlősége is csorbult az elmúlt egy évben. Kiemelték, hogy az uniós tagállamoknak minden téren biztosítaniuk kell az alapvető jogok érvényesülését.

Érdekes módon a jelentésben kiemelkedő szerepet kapnak a muszlimok – mondván, őket érinti leginkább a negatív diszkrimináció a látható vallási jelképek viselése miatt. Pozitívumként megemlítették, hogy láthatóan megnőtt a cigány gyermekek részvétele az oktatásban, ugyanakkor a korai iskolaelhagyás és a szegregáció továbbra is gond az EU-tagállamokban.

Az FRA szerint a rasszizmus elleni fellépés terén nincs számottevő előrelépés az EU-ban a 8 évvel korábbi adatokhoz képest.

Hozzáteszik: az antiszemitizmus terén sem jobb a helyzet. Az FRA hosszasan részletezi, milyen formában jelenhet meg az antiszemitizmus. Mint később kiderült, olyan lózungokat hoz elő, melyek kísértetiesen hasonlítanak a Soros-hálózat által hangoztatott pamfletekre.

Megemlítették például, hogy a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) felszólította Orbán Viktort a Soros György elleni kampány leállítására – mondván, ezek a mérgező üzenetek ártanak Magyarországnak.

A migránskrízis kapcsán is előkerültek azok az évek óta hangoztatott kritikai elemek, amik teljesen alaptalannak bizonyultak, s a magyar kormány számtalan alkalommal cáfolta már őket.

Sőt, az FRA számos elemet attól az Orvosok Határok Nélkül (OSF) szervezettől vett át, amely sajtóhírek szerint úgy "taxiztatja" az illegális bevándorlókat az olasz partokra, hogy nem tartják be az adott ország NGO-kra vonatkozó etikai kódexét.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Magyarországgal szemben elfogult jelentés kapcsán elmondta: Soros Györgynek tényleg mindenütt megvannak az emberei. A jelentésből egy az egyben visszaköszönnek azok a korábbi hazugságok, melyeket a Soros-hálózat terjesztett hazánk kapcsán. Ilyen például az állítólagos antiszemitizmus – mondta Hidvéghi Balázs.

Miközben mindenki tudja, hogy sohasem Soros György származásával volt bajunk – ő egy magyar származású ember –, hanem a nézeteivel és a bevándorlást segítő tevékenységével"

– mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hozzátette: Soros György egy spekuláns, spekulációból szerezte a vagyonát, másokat tönkretett, innen van a pénz, és ezt a migráció szervezésére akarja most felhasználni.

Mi azonban nem kérünk ebből, és az olaszokkal együtt azt üzenjük Soros Györgynek, hogy tartsa meg a szennyes pénzét"

– tette hozzá.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

A Párbeszéd szerint a kormány hibája, hogy szopófantom kísértett Kőbányán

A baloldallal és az MSZP-vel kapcsolatban már megszokhattuk a csúsztatások, ferdítések és hazugságok áradatát a párt kommunikációjában. Azért időről időre még mindig sikerül meglepetést okozniuk. Ezúttal Burány Sándor értelmezte sajátosan a valóságot.

Levélben köszönte meg Orbán Viktor a Magyarország melletti kiállást

Levélben köszönte meg Orbán Viktor a Magyarország melletti kiállást

kétharmad

A magyar kormányfő azon képviselőknek küldött levelet, akik leszavazták a Soros-Sargentini-jelentést az Európai Parlamentben.

Olaszország is szigorítja a menekültügyi rendszerét

Olaszország is szigorítja a menekültügyi rendszerét

amerika, london, párizs

Az érkezők azonosítási idejének meghosszabbítását, a humanitárius menedékjog kérelmezésének szigorítását, valamint a bűncselekményt elkövető emberek kiutasítását is tartalmazza az olasz kormány új biztonsági és migrációs törvényerejű rendelete, amelyet Giuseppe Conte miniszterelnök és Matteo Salvini belügyminiszter mutatott be hétfőn Rómában.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei egy helyen.

It­ta­san oko­zott bal­ese­tet egy ukrán dip­lo­mata Bu­da­pes­ten

It­ta­san oko­zott bal­ese­tet egy ukrán dip­lo­mata Bu­da­pes­ten

kinyílott a pitypang

Az il­lető bár dip­lo­mata-ko­csi­val köz­le­ke­dett, de nem tudta vagy nem akarta iga­zolni, hogy dip­lo­mata. Szon­dát fújni sem volt haj­landó. A rend­őr­ség a za­var­tan vi­sel­kedő férfit be­vitte a János kór­házba.

Soros alapítványa bíróságon veszi célba a bevándorlás megállításáért felelős törvényt

A strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához (EJEB) fordult a "Stop Soros" törvénycsomag miatt a Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundations) - jelentette be honlapján hétfőn a szervezet.

A britek tudják, hogy öngyilkosság kiengedni a terroristákat, mégis erre készülnek

A britek tudják, hogy öngyilkosság kiengedni a terroristákat, mégis erre készülnek

amerika, london, párizs

A túlterhelt titkosszolgálat nem tudja majd nyomon követni azokat az iszlamistákat, akiket a közeljövőben tervez szabadon engedni a szigetország.

Bezáratnák az ukrán nacionalisták a beregszászi magyar külképviseletet

Mintegy másfél tucat ukrán nacionalista tüntetett hétfő délelőtt Magyarország beregszászi konzulátusa előtt, követelve az összes magyar konzul kiutasítását és a konzulátus működésének beszüntetését, mert szerintük a képviselet "az ukránellenes politika eszközévé vált".

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére