Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Brüsszel megint bepróbálkozott, de már le is pattant

2018. június 7. 23:00

Mint ismert, csütörtökön ismertette az EU alapjogi ügynöksége (FRA) az éves jelentését, amiben ugyanazok az alaptalan kritikai elemek jelennek meg, amikkel korábban a Soros-hálózat próbálta bemószerolni Magyarországot.

A bécsi székhelyű FRA jelentésében többek között az áll, hogy egyes európai országokban az etnikai kisebbségeket és a migránsokat továbbra is hátrányos megkülönböztetés éri.

Új elem ugyanakkor, hogy az LMBTQI-közösségek jogegyenlősége is csorbult az elmúlt egy évben. Kiemelték, hogy az uniós tagállamoknak minden téren biztosítaniuk kell az alapvető jogok érvényesülését.

Érdekes módon a jelentésben kiemelkedő szerepet kapnak a muszlimok – mondván, őket érinti leginkább a negatív diszkrimináció a látható vallási jelképek viselése miatt. Pozitívumként megemlítették, hogy láthatóan megnőtt a cigány gyermekek részvétele az oktatásban, ugyanakkor a korai iskolaelhagyás és a szegregáció továbbra is gond az EU-tagállamokban.

Az FRA szerint a rasszizmus elleni fellépés terén nincs számottevő előrelépés az EU-ban a 8 évvel korábbi adatokhoz képest.

Hozzáteszik: az antiszemitizmus terén sem jobb a helyzet. Az FRA hosszasan részletezi, milyen formában jelenhet meg az antiszemitizmus. Mint később kiderült, olyan lózungokat hoz elő, melyek kísértetiesen hasonlítanak a Soros-hálózat által hangoztatott pamfletekre.

Megemlítették például, hogy a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) felszólította Orbán Viktort a Soros György elleni kampány leállítására – mondván, ezek a mérgező üzenetek ártanak Magyarországnak.

A migránskrízis kapcsán is előkerültek azok az évek óta hangoztatott kritikai elemek, amik teljesen alaptalannak bizonyultak, s a magyar kormány számtalan alkalommal cáfolta már őket.

Sőt, az FRA számos elemet attól az Orvosok Határok Nélkül (OSF) szervezettől vett át, amely sajtóhírek szerint úgy "taxiztatja" az illegális bevándorlókat az olasz partokra, hogy nem tartják be az adott ország NGO-kra vonatkozó etikai kódexét.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Magyarországgal szemben elfogult jelentés kapcsán elmondta: Soros Györgynek tényleg mindenütt megvannak az emberei. A jelentésből egy az egyben visszaköszönnek azok a korábbi hazugságok, melyeket a Soros-hálózat terjesztett hazánk kapcsán. Ilyen például az állítólagos antiszemitizmus – mondta Hidvéghi Balázs.

Miközben mindenki tudja, hogy sohasem Soros György származásával volt bajunk – ő egy magyar származású ember –, hanem a nézeteivel és a bevándorlást segítő tevékenységével"

– mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hozzátette: Soros György egy spekuláns, spekulációból szerezte a vagyonát, másokat tönkretett, innen van a pénz, és ezt a migráció szervezésére akarja most felhasználni.

Mi azonban nem kérünk ebből, és az olaszokkal együtt azt üzenjük Soros Györgynek, hogy tartsa meg a szennyes pénzét"

– tette hozzá.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Migránsoknak állítottak emléket egy német városban

Migránsoknak állítottak emléket egy német városban

amerika, london, párizs

Migránsoknak emléket állító obeliszket állítottak fel Kasselben.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

A rendőrség szerint rövidzárlat okozta a tüzet a Notre-Dame-ban

A francia bűnügyi rendőrség egyik vezetőjének véleménye szerint feltehetően rövidzárlat okozta a párizsi Notre-Dame székesegyházban hétfőn este keletkezett tüzet.

Belgiumban már száz fölé nőtt a veszélyesként nyilvántartott szélsőséges iszlamista csoportok száma

Belgiumban már száz fölé nőtt a veszélyesként nyilvántartott szélsőséges iszlamista csoportok száma

amerika, london, párizs

A Belga Állambiztonsági Szolgálat (VSSE) bejelentése szerint már száz fölé emelkedett az országban azoknak a szélsőségesen radikális iszlamista eszméket valló szalafista csoportoknak a száma, amelyek nemzetbiztonsági szempontból veszélyesnek minősülnek. A radikális iszlamizmus brüsszeli megerősödése Belgium és az EU terrorellenes erőfeszítéseinek a kudarcát jelenti.

Felgyújtottak három AfD-s autót Németországban

Felgyújtottak három AfD-s autót Németországban

amerika, london, párizs

Szerdáról csütörtökre virradó éjjel Essen városában lángoltak az autók, személyi sérülés nem történt.

Nagy pofont kaptak a liberálisok: hivatalos, hogy az oroszok egyáltalán nem befolyásolták a 2016-os amerikai elnökválasztást

Nagy pofont kaptak a liberálisok: hivatalos, hogy az oroszok egyáltalán nem befolyásolták a 2016-os amerikai elnökválasztást

amerika, london, párizs

Végleg kipukkadt a liberálisok álhír-buborékja: William Barr sajtótájékoztatón jelentette be, hogy semmilyen bizonyítékot nem találtak arra, hogy akár Donald Trump, akár más amerikai állampolgár összejátszott volna az oroszokkal az elnökválasztással kapcsolatban.

Egy svéd imám azt akarja, hogy a kormány segítse a visszatérő terroristák integrációját

Kashif Virk imám szerint az Iszlám Állam volt harcosainak csak a megfelelő iszlámra van szükségük az integrációhoz, szerinte ugyanis az egykori terroristák simán élhetnek újra normális életet akár Svédországban is.

Biztos környezetbarát az elektromos autó?

Biztos környezetbarát az elektromos autó?

ökojobb

Egy tanulmány részletesen foglalkozott azzal, hogy vajon az elektromos autók tényleg annyival zöldebbek-e, mint amennyire promózzák azokat. Arra jutottak, hogy nem biztos, és még az is lehet, hogy a sokat szidott dízelek kisebb ökológiai lábnyommal rendelkeznek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére