Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Brüsszel megint bepróbálkozott, de már le is pattant

2018. június 7. 23:00

Mint ismert, csütörtökön ismertette az EU alapjogi ügynöksége (FRA) az éves jelentését, amiben ugyanazok az alaptalan kritikai elemek jelennek meg, amikkel korábban a Soros-hálózat próbálta bemószerolni Magyarországot.

A bécsi székhelyű FRA jelentésében többek között az áll, hogy egyes európai országokban az etnikai kisebbségeket és a migránsokat továbbra is hátrányos megkülönböztetés éri.

Új elem ugyanakkor, hogy az LMBTQI-közösségek jogegyenlősége is csorbult az elmúlt egy évben. Kiemelték, hogy az uniós tagállamoknak minden téren biztosítaniuk kell az alapvető jogok érvényesülését.

Érdekes módon a jelentésben kiemelkedő szerepet kapnak a muszlimok – mondván, őket érinti leginkább a negatív diszkrimináció a látható vallási jelképek viselése miatt. Pozitívumként megemlítették, hogy láthatóan megnőtt a cigány gyermekek részvétele az oktatásban, ugyanakkor a korai iskolaelhagyás és a szegregáció továbbra is gond az EU-tagállamokban.

Az FRA szerint a rasszizmus elleni fellépés terén nincs számottevő előrelépés az EU-ban a 8 évvel korábbi adatokhoz képest.

Hozzáteszik: az antiszemitizmus terén sem jobb a helyzet. Az FRA hosszasan részletezi, milyen formában jelenhet meg az antiszemitizmus. Mint később kiderült, olyan lózungokat hoz elő, melyek kísértetiesen hasonlítanak a Soros-hálózat által hangoztatott pamfletekre.

Megemlítették például, hogy a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) felszólította Orbán Viktort a Soros György elleni kampány leállítására – mondván, ezek a mérgező üzenetek ártanak Magyarországnak.

A migránskrízis kapcsán is előkerültek azok az évek óta hangoztatott kritikai elemek, amik teljesen alaptalannak bizonyultak, s a magyar kormány számtalan alkalommal cáfolta már őket.

Sőt, az FRA számos elemet attól az Orvosok Határok Nélkül (OSF) szervezettől vett át, amely sajtóhírek szerint úgy "taxiztatja" az illegális bevándorlókat az olasz partokra, hogy nem tartják be az adott ország NGO-kra vonatkozó etikai kódexét.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Magyarországgal szemben elfogult jelentés kapcsán elmondta: Soros Györgynek tényleg mindenütt megvannak az emberei. A jelentésből egy az egyben visszaköszönnek azok a korábbi hazugságok, melyeket a Soros-hálózat terjesztett hazánk kapcsán. Ilyen például az állítólagos antiszemitizmus – mondta Hidvéghi Balázs.

Miközben mindenki tudja, hogy sohasem Soros György származásával volt bajunk – ő egy magyar származású ember –, hanem a nézeteivel és a bevándorlást segítő tevékenységével"

– mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hozzátette: Soros György egy spekuláns, spekulációból szerezte a vagyonát, másokat tönkretett, innen van a pénz, és ezt a migráció szervezésére akarja most felhasználni.

Mi azonban nem kérünk ebből, és az olaszokkal együtt azt üzenjük Soros Györgynek, hogy tartsa meg a szennyes pénzét"

– tette hozzá.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Soros dollármilliókat égetett el a semmiért

Soros dollármilliókat égetett el a semmiért

amerika, london, párizs

Szoros versenyben, de a Demokrata Párt veszített Floridában. A republikánus Rick Scott behúzta a szenátust, Ron DeSantis pedig a képviselőházat. A baloldal Georgiában is kudarcot vallott.

Szétesőben az LMP: újabb vezető politikus távozik a pártból

Újabb kulcsfontosságú pozíciót betöltő párttag hátrál ki az LMP-ből. Most a párt kommunikációs igazgatója mondott le posztjáról.

Soros György most épp Sebastian Kurznak puncsolt

Soros György most épp Sebastian Kurznak puncsolt

amerika, london, párizs

A tőzsdespekuláns az osztrák fővárosba utazott, hogy több politikussal is tárgyaljon az egyeteme Bécsbe költöztetéséről.

A ballib Politico kétharmados Fidesz-győzelmet jósol az EP-választásra

A ballib Politico kétharmados Fidesz-győzelmet jósol az EP-választásra

amerika, london, párizs

Már a Soros György érdekkörébe tartozó Politico is elismeri, hogy összességében jobboldali győzelem, Magyarországon pedig a Fidesz minden eddiginél nagyobb, kétharmados mandátumszerzése várható a jövő májusi európai parlamenti választáson. A lap előrejelzése szerint az ellenzékből csak a Jobbiknak, az MSZP-nek és talán a DK-nak lehet majd EP-képviselője.

"Kirekesztő lehet a karácsonyi koncert, ezért nincs rá szükség"

"Kirekesztő lehet a karácsonyi koncert, ezért nincs rá szükség"

amerika, london, párizs

Így érvel az olaszországi Terni városának egyik iskolaigazgatója, aki idén megtiltotta a diákjainak, hogy karácsonyi koncertet, ünnepélyt tartsanak.

Pető Iván ifjú szívekben él

Pető Iván ifjú szívekben él

piszkostizenkettő

Liberálisnak lenni a világ más tájain is rém kellemetlen, de az kétségkívül hazai sajátosság, hogy egy Pető Iván, Heller Ágnes vagy Tamás Gáspár Miklós bármiféle hatást gyakorolhat a politikai közösség döntéseire.

Osztrák kormány: 10 évesnél fiatalabb muszlim gyerek ne viseljen fejkendőt

Osztrák kormány: 10 évesnél fiatalabb muszlim gyerek ne viseljen fejkendőt

amerika, london, párizs

A kormány kezdeményezésének célja, hogy az óvodás és az általános iskolás gyerekeknek egyáltalán ne kelljen fejkendőt hordaniuk. Az osztrák jobboldali pártok szerint ugyanis a fejkendő elkülöníti egymástól a gyerekeket, ezáltal hátráltatja az integrációt, ami a politikai iszlám malmára hajtja a vizet.

Fekete Péter miatt estek egymásnak a hagyományőrzők és a píszí élharcosai

Fekete Péter miatt estek egymásnak a hagyományőrzők és a píszí élharcosai

amerika, london, párizs

Hollandia-szerte dulakodtak az emberek egy képzeletbeli karakter, Fekete Péter miatt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére