Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

"Brüsszel le akarja tagadni a bevándorláspárti terveket"

2019. február 20. 16:40

Erről Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára beszélt szerdai sajtótájékoztatóján.

A bevándorlásellenes politikus szerint a brüsszeli tervek mind egy irányba mutatnak: fokoznák a bevándorlást Európába.

Ez alapjaiban veszélyezteti Magyarország biztonságát, ezért döntött úgy a kormány, hogy széles körű tájékoztatást ad”

– idézi a szavait az MTI.

Dömötör Csaba a kormány nevében arra kérte az Európai Bizottságot, hogy hozza nyilvánosságra Soros György brüsszeli biztosokkal folytatott találkozóinak jegyzőkönyveit, és adjon tájékoztatást arról, milyen döntések születtek ezeken az egyeztetéseken.

Az Európai Bizottság és az Európai Parlament bevándorlással kapcsolatos javaslatai és döntései szinte teljesen egybevágnak azzal, amit Soros György javasolt több részletben közzétett állásfoglalásaiban”

– indokolta a kérést.

A kormány tájékoztató kampányával kapcsolatos európai bizottsági véleményre reagálva az államtitkár hangsúlyozta, hiába próbálják letagadni, az Európai Parlament 2017 novemberében megszavazta a betelepítési kvótát.

Dömötör Csaba hozzátette, állandó és kötelező elosztást akarnak, és ha valaki ebben nem vesz részt, az szankciókra számíthat.

Ezt nem vonták vissza, sőt életbe akarják léptetni”

– mondta, felhívva a figyelmet arra, hogy az erre vonatkozó előterjesztés az EP honlapján is szerepel.

A bevándorlásellenes politikus kifejtette: bár az Európai Bizottság "egy látványosnak szánt grafikán" tagadta, hogy lenne bármilyen terve a migránsvízumok bevezetésére, azonban az EP tavaly december 11-én szavazott erről, és arra szólította fel az Európai Bizottságot, hogy idén márciusig dolgozza ki a programot.

Dömötör Csaba szerint ezt a javaslatot "humanitárius köntösbe bújtatják", de a lényeg ugyanaz: az új eljárás bevándorlók milliói számára nyújtana biankó meghívót.

A "migránskártyákkal" kapcsolatban kiemelte: egy friss kimutatás szerint csak januárban 63 ezer bevándorló kapott ilyen kártyára pénzbeli utalást, ezt a programot pedig az Európai Bizottság pénzeli.

Emlékeztetett arra, hogy az EP idén január 17-én döntött arról, hogy jelentősen emeljék a politikai aktivistacsoportok támogatását, és 1,8 milliárd eurót, azaz 570 milliárd forintnak megfelelő összeget fizetnének nekik.

Dömötör Csaba

Fotó: MTI Fotóbank

Az államtitkár szerint a tapasztalatok alapján az ilyen forrásokat rendre azok a szervezetek kapják, akik támogatják a bevándorlást, és támadják a nemzeti jogköröket védő kormányokat.

Elmondta, az Európai Bizottság 2018 májusában azt szorgalmazta, hogy úgy alakítsák át a kohéziós politikát 2021 és 2027 között, hogy a korábbihoz képest több pénzt kapjanak a bevándorlókat befogadó országok, míg a migrációt elutasítók kevesebbet.

Emellett a brüsszeli bizottság a határvédelmi jogokat is át akarja alakítani, és a nemzetállami jogkörök rovására akarja megerősíteni a Frontexet, amivel kapcsolatban a német kancellár is megerősítette, hogy a terv a nemzeti hatáskörök részleges feladásával jár.

Dömötör Csaba egy tavaly szeptemberben megjelent bizottsági állásfoglalást is idézett, amelyben szerepel, hogy a tagállamok indítsanak kísérleti projekteket afrikai országokkal a bevándorló munkavállalók számára. Az anyag címe, "A legális migrációs lehetőségek bővítése" is rendkívül sokatmondó, és jól jellemzi a brüsszeli hozzáállást: bővíteni akarják a migrációt, nem pedig megállítani.

Az államtitkár hangsúlyozta:

Ezek a javaslatok és döntések szinte teljesen egybevágnak azzal, ami Soros György állásfoglalásaiban szerepelt, hiszen ő is kötelező kvótát és évente egymillió bevándorló befogadását javasolta, valamint arra hívta fel a politikai aktivista csoportokat, hogy legyenek a bevándorlás szponzorai.”

Dömötör Csaba arra a felvetésre, hogy Joseph Daul, az Európai Néppárt elnöke elítélte a magyar kormány újabb tájékoztató kampányát, azt válaszolta: tisztelik Joseph Dault, akit személyesen is nagyon nagyra tart, de ebben az ügyben nincsenek egy véleményen.

Szerintünk nevén kell nevezni a dolgokat, főleg, ha ilyen súlyos és több évtizedet meghatározó ügyről van szó. Azt szeretnénk, ha a Néppárt markánsabb irányt venne, és kisebb lenne a megfelelési kényszer a baloldal irányába"

– jelentette ki.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Nyugaton nagyobb eséllyel radikalizálódnak a muszlimok

Nyugaton nagyobb eséllyel radikalizálódnak a muszlimok

amerika, london, párizs

A Nyugaton - Nyugat-Európában és Észak-Amerikában - született muszlimok nagyobb fogékonyságot mutatnak a szélsőséges iszlám iránt, mint azok, akik például a Közel-Keleten vagy Afrikában születtek - állítja egy tanulmány, amelyet a svédországi Uppsalai Egyetemen készítettek.

Teljes fejetlenség uralkodik a német integrációs törekvések terén

Egyre több kritika éri a szövetségi bevándorlási és menekültügyi hatóságot (BAMF).

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei!

Az MLSZ vezetősége előbújhatna a csigaházából és körülnézhetne egy kicsit

Az MLSZ vezetősége előbújhatna a csigaházából és körülnézhetne egy kicsit

hajrá, magyarok!

Egészen elképesztő az, ahogy Magyarországon elherdáljuk a tehetséges labdarúgóinkat.

Összeomlás

Összeomlás

piszkostizenkettő

A szélsőbaloldali anarchista rabol és gyújtogat, a rendőr kínoz és fosztogat, a néppárti polgármester meg nem tehet semmiről, hiszen szexmániás.

Everything you need to know about the conflict between Fidesz and the European People's Party

Everything you need to know about the conflict between Fidesz and the European People's Party

amerika, london, párizs

On Wednesday, the European People's Party (EPP) held a meeting regarding the membership of its fourth strongest member party, Fidesz. The importance of this conference was paramount, considering the date of the elections to the European Parliament is closing in.

Orbán lázba hozta szerdán Európát, ezzel lenyomva a Brexit kapcsán Theresa Mayt

Orbán lázba hozta szerdán Európát, ezzel lenyomva a Brexit kapcsán Theresa Mayt

kétharmad

Hiába kavarta fel az álló vizet Európa egyik legnagyobb gazdasági és katonai ereje, Nagy-Britannia szerdán azzal, hogy Theresa May brit miniszterelnök halasztást kért az unióból való kilépésre, a Google Trends keresési adatokat elemző programja szerint Európa számos meghatározó országában sokkal többen érdeklődtek a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor küzdelme iránt, melyet az Európai Néppárt bevándorláspárti szárnya ellen vívott.

Deutsch Tamás: az erős nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

Deutsch Tamás: az erős nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

kétharmad

A Fidesz a Néppártban azért dolgozik, hogy az EU jövőjéről szóló vitában a pártcsalád a bevándorlásellenes, erős nemzetállamokra építő uniót akaró javaslatot fogadja majd el, szemben a globalista birodalmi elképzelést megvalósító Európai Egyesült Államok emberkísérlete helyett - erről az Echo TV-n vasárnap adásba kerülő A nyolcas című műsorban beszél Deutsch Tamás. A Fidesz EP-képviselője szerint az EU nyugati politikusai azért nem gondolkodnak a nemzetállamok uniójában, mert jelentős részük a balliberális ideológiák fogságában vergődik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére