Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
közeleg a tél
 
 
 
 

Brit sajtó: Orbán újabb figyelmeztető lövést adott le Brüsszelre

2017. február 17. 13:28

Annak ellenére, hogy a balliberális és jobbikos politikusok lekicsinylően beszéltek Orbán Viktor évértékelőjéről, az Express című brit napilap kis híján egy héttel a rendezvény után is az ott elhangzottakkal foglalkozik.

Ahogyan arról korábban a 888.hu beszámolt, a magyar kormányfő évértékelője nemcsak Nagy-Britanniáig, hanem egészen az Egyesült Államokig is elért, tekintettel arra, hogy "Donald Trump lapja", a Breitbart is rendkívül kedvező beszámolót tett közzé, melyben kifejtették,

Orbán Viktor de facto, azaz gyakorlatilag Közép-Európa vezetőjévé vált.
Fotó: AFP

Ezt követően a brit konzervatív napilap, az Express arról ír, hogy a sikeres kényszerbetelepítést elutasító népszavazás után a magyar kormányfő az évértékelőjén újabb figyelmeztető lövéseket adott le Brüsszelnek. A lap kiemeli Orbán szavait, miszerint

a Brexit, a magyar népszavazás, majd az ezt követő olasz referendum is azon választók jóvoltából jött létre, akiknek elegük lett abból, hogy a politikai korrektség jegyében Brüsszel inkább elnyomja a hangjukat."

A lap hozzáteszi, Magyarország volt az első olyan nemzet, amelyik drótkerítést emelt a határszakaszának egy része köré, mellyel precedenst teremtett Európa-szerte, ugyanis több ország is csak ezután függesztette fel a schengeni egyezményt. A cikk a zárómondatában felidézi: 

Orbánnak hatalmas támogatottsága van, és a kormányfő szavai szerint az ország ki tudott kecmeregni az önsajnálatból, és sikerült magáévá tennie az akarás kultúráját."


OLVASTAD MÁR?

közeleg a tél
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Megállapodás született a Fradi szurkolóival

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke megállapodott a klub szurkolótáborával, amely így visszatér a lelátókra.

A hajukat tépik a brüsszeli szocik a nemzeti kormányok felemelkedése miatt

A hajukat tépik a brüsszeli szocik a nemzeti kormányok felemelkedése miatt

amerika, london, párizs

Az Európai Uniónak küzdenie kell a "nacionalizmus vírusának" terjedése ellen, amely nem pusztán a legutóbb csatlakozott, keleti tagállamokat érinti, hanem egyes nyugati országokat is - sivalkodott hatalmasat Josef Weidenholzer, az Európai Parlament (EP) szociáldemokrata frakciójának alelnöke csütörtökön Brüsszelben, egy Európa jövőjéről szóló baloldali konferencián.

Hát persze: a Momentumnak ingyen dolgoznak nemzetközi hírű szakemberek

Hát persze: a Momentumnak ingyen dolgoznak nemzetközi hírű szakemberek

kinyílott a pitypang

A mikroadományok és a mini-, hordozható, háztetőre szerelhető atomerőművek pártjaként számon tartott Momentum megpróbálja elhitetni velünk, hogy kreatív csapatában vezető reklámügynökségek igazgatói ingyen, bérmentve, díjazás nélkül, hobbiból dolgoznak, általában munka után és hétvégén.

Budaházy is kiakadt a Jobbikra

Budaházy Edda nem érti, hogy mi történt Vona Gáborékkal.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Orbán: Olaszországot kell segíteni abban, hogy megvédje a határait; Brüsszel úgy módosítja a dublini szabályokat, hogy Magyarországnak be kelljen fogadnia a migránsokat; Kurz és Strache titokban már egyeztetett. Ezek a nap legfontosabb hírei!

Megint hazudott a balliberális HVG, helyre is tették a lapot

Megint hazudott a balliberális HVG, helyre is tették a lapot

közeleg a tél

A Földművelésügyi Minisztérium közleményben cáfolta azt az álhírt, melyet a HVG nevű balliberális lap terjesztett.

Már a német elhárítás is a gyerekterroristákra figyelmeztet

Már a német elhárítás is a gyerekterroristákra figyelmeztet

amerika, london, párizs

A dzsihadisták új, fiatal nemzedékétől óvott Hans-Georg Maassen, a német Alkotmányvédelmi Hivatal (BfV) vezetője csütörtökön.

Lesz-e káosz a postán karácsonykor és lesz-e káosz Budapesten a metrófelújítás miatt?

Lesz-e káosz a postán karácsonykor és lesz-e káosz Budapesten a metrófelújítás miatt?

közeleg a tél

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. ezúttal a logisztika, avagy a kereskedelem nélkülözhetetlen láncszeme tárgykörében tartott konferenciát. A Gazdaságkutató által szervezett sorozat 9. állomásán jártunk, ahol nemcsak az ágazat fontos szereplőinek a véleményét ismerhettük meg, hanem olyan, mindannyiunk életét befolyásoló kérdésekre is választ kaphattunk, hogy mi lesz a budapesti metrófelújítással és, hogy időben megérkeznek-e a csomagjaink karácsonykor.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére