Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Bréking: a gyurcsányista Niedermüller Péter visszaküldi lovagkeresztjét, amit még Gyurcsánytól kapott

2016. augusztus 23. 15:28

A fő gyurcsányista politikus, Niedermüller Péter pártja elnökétől még a rendőrterror idején kapta a lovagkeresztjét,amelyet most visszaadott.

MTI OS-ben lejött közleményében azt állítja, hogy a Demokratikus Koalíció alelnöke 10 éve, még a politikai szerepvállalása előtt "az európai kulturális antropológiai együttműködés szervezésében betöltött szerepe, továbbá tudományos és oktatói munkássága elismeréseként" kapta meg a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkereszt kitüntetését. A DK alelnöke úgy érzi, hogy méltatlan az újabban rasszizmusért, kirekesztésért és gyűlöletbeszédért odaítélt díjra. A romák jogaiért folytatott küzdelme, a szociográfusként elért tudományos teljesítménye, és az Európai Parlament Emberi Jogi Bizottságának tagjaként végzett munkája lehetetlenné teszi, hogy egy gyűlöletpropagandistáknak fenntartott állami elismerést birtokoljon. Niedermüller Péter alkalmatlan a gyűlöletkeltésre, továbbá képtelen olyan emberek minősíthetetlen stílusban történő gyalázására, akik másképp gondolkodnak, mint ő.

Vettem a fáradságot és gyorsan utánanéztem Niedermüller Péter tudományos tevékenységének, ám azon túl hogy ostobaságokkal telespammelte a magyar internetet semmi érdemlegeset nem csinált. 

A DK alelnöke fenti hiányosságai miatt visszaküldi lovagkeresztjét Áder János köztársasági elnöknek, és a jövőben is mindent megtesz azért, hogy véletlenül se legyen érdemes olyan kitüntetésre, amelyet Bayer Zsolt kapott "példaértékű újságírói tevékenysége elismeréseként".

A kitüntetésekről lemondó SZDSZ-es és MSZP-s "közéleti személyiségek" sora most már N. Péterrel is bővült.

Habár enyhén átverésnek tartom azt, hogy az a remek 61 személy aki eddig visszaadta a kitüntetését, most egy sorba került a gyurcsányista Niedermüller Péterrel. 

Mondjuk megnézném azt is, amikor Gyurcsány ismét kitünteti az összes születettdemokratát, aminek hatására Bencsik András és Bayer Zsolt mintegy válaszcsapásként visszaadja saját lovagkeresztjét.

Nem az a baj, hogy visszaadta, hanem az, hogy volt neki!

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Orbán: semmi szükség arra, hogy más védje helyettünk a magyar határt

Orbán: semmi szükség arra, hogy más védje helyettünk a magyar határt

kétharmad

Semmi szükség arra, hogy a Frontex védje meg helyettünk a magyar határt, nem beszélve a szuverenitás elvi kérdéseiről - jelentette ki a miniszterelnök.

Fordulat a dán kultúrharcban: több kereszténység, kevesebb integráció

Fordulat a dán kultúrharcban: több kereszténység, kevesebb integráció

amerika, london, párizs

A dán kulturális minisztérium és a közszolgálati műsorközlő között kötött új szerződés értelmében utóbbinak ezentúl erőteljesebben kell hangsúlyoznia a dán társadalom keresztény gyökereit. Az integráció propagálása viszont kikerült a dokumentumból.

A szlovák miniszterelnök is kiállt a Brüsszeltől független határőrizet mellett

A szlovák miniszterelnök is kiállt a Brüsszeltől független határőrizet mellett

amerika, london, párizs

A Frontexnek kiegészítő megoldásként kellene működnie, nem pedig olyanként, amely helyettesíti a független határőrségeket és a tagállamok ilyen egységeit - jelentette ki Peter Pellegrini szlovák kormányfő a visegrádi négyek miniszterelnökeinek - az informális EU-csúcsot közvetlenül megelőző - találkozója után újságíróknak nyilatkozva Salzburgban szerdán.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

Az Európai Néppárt nem zárja ki a Fideszt

Az Európai Néppárt nem zárja ki a Fideszt

kétharmad

Az uniós alapszerződés hetes cikke szerinti, előző héten kezdeményezett jogállamisági eljárás lezárultáig semmiképp sem zárja ki soraiból a Fideszt az Európai Néppárt (EPP) - jelentette ki Joseph Daul pártelnök szerda este az informális salzburgi EU-csúcs margóján.

Dzsudzsák, az antipéldakép

Dzsudzsák, az antipéldakép

hajrá, magyarok!

Dzsudzsák Balázs az Egyesült Arab Emírségekben folytatja pályafutását, és az Al-Ittihad Kalba labdarúgója lesz. Ezzel a lépésével megkoronázta "nagyszerű" pályafutását. Vélemény.

A bevándorlásellenes svéd párt kormányzó erővé válhat

A választásokon második legerősebb parlamenti erővé váló Mérsékelt Párt politikusai egyáltalán nem zárkóznak el attól, hogy együttműködjenek a kormányzás érdekében a bevándorlásellenes Svéd Demokratákkal.

Megbüntetnének a románok egy iskolát, amiért annak diákjai egészben ábrázolták Magyarországot

Megbüntetnének a románok egy iskolát, amiért annak diákjai egészben ábrázolták Magyarországot

amerika, london, párizs

A románoknak nem tetszik, hogy a székelyudvarhelyi iskola tanulói június 4-én felrajzolták Nagy-Magyarországot az udvarra.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére