Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Botrány: a liberálisok a keresztet eltávolíttatták, a mecsetért pedig kiálltak

2017. november 21. 12:28

CLICHY, 12:28

Francia abszurd: a "szabadon gondolkodók" korábban azért kardoskodtak, hogy az egyik nyilvános emlékműről eltűnjön a kereszt. Ugyanezek az emberek most az egyik bezárásra ítélt mecsetért küzdenek, mert az persze kell.

Évekig küzdöttek a francia Nemzeti Szabadon Gondolkodók Szövetségének (FNLP) tagjai, hogy eltávolítsák a Ploermel városában lévő II. János Pál pápa emlékműről a keresztet. Végül a múlt hónapban engedélyezte az egyik bíróság, hogy a keresztény jelképet leszedjék a szoborról.

Ugyanezek a jogvédők most azt érték el, hogy Clichyben, Párizs egyik külvárosában a muszlim közösség megtarthassa a mecsetét.

Az önkormányzat nem beszüntetni akarta az imahelyet, csak azt tervezte, hogy egy kicsit kijjebb helyezi azt a belvárostól. Amint értesült erről az FNLP, rögvest akcióba lendültek és mindent megtettek annak érdekében, hogy a keblükön dédelgetett muszlimaiknak legyen hol Mekka felé fordulniuk.

Fotó: AFP

A liberálisok minden erejükkel azon voltak, hogy rábírják Remi Muzeau-t, a város polgármesterét, hogy megtartsa a település magjában lévő mecsetet. A csoport ugyanakkor amellett is kardoskodott, hogy a muszlim felebarátaik az utcán imádkozhassanak, mert ahhoz joguk van. Itt hívnám fel a figyelmet arra ismét, hogy ugyanez a szervezet volt az, amelyik évekig viaskodott azért, hogy egy emlékművön ne legyen kereszt.

Fotó: AFP

Az FNLP nem titkolt célja, hogy minimálisra csökkentse a keresztények jelenlétét Franciaországban, ám leginkább az egész vallást betiltanák.

A dilivonat itt még nem állt meg

Ugyancsak az FNLP volt az, amelyik hangosan kiállt egy dijoni muszlim diák mellett, hogy végre halal ételt kapjon az iskolákban és tartsák tiszteletben a vallásának előírásait. Külön érdekesség, hogy a csoport korábban azt is kérvényezte, hogy a papok ne hordhassanak reverendát az utcákon, holott a muszlimoknak mindig engedélyeznék a burka vagy a nikáb nyilvános viselését.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Beépített ukrán határőr készítette a felvételt az állampolgári eskütételről a beregszászi magyar konzulátuson

Beépített ukrán határőr készítette a felvételt az állampolgári eskütételről a beregszászi magyar konzulátuson

amerika, london, párizs

Hennagyij Moszkal, Kárpátalja kormányzója szerint egy beépített ukrán határőr készítette azt a felvételt, amely az elsődleges muníciót szolgáltatta a kárpátaljai magyarok ellen zajló boszorkányüldözéshez.

Októberben szavazhat az Országgyűlés a Soros-Sargentini-jelentésről

Októberben szavazhat az Országgyűlés a Soros-Sargentini-jelentésről

kétharmad

Október második hetében már az Országgyűlés plenáris ülése elé kerülhet a Soros-Sargentini-jelentést elutasító kormánypárti határozati javaslat. Orbán Viktor személyes levélben köszönte meg azoknak az EP-képviselőknek a támogatását, akik kiálltak Magyarország mellett.

Az ENSZ épp nem ér rá, mert a migránsok szétosztásával van elfoglalva

Az ENSZ épp nem ér rá, mert a migránsok szétosztásával van elfoglalva

amerika, london, párizs

Abdel-Fattáh esz-Szíszi egyiptomi elnök felszólította kedden az ENSZ-t, hogy találjon megoldásokat az arab világ konfliktusaira, mert a világszervezet hiányosságai ártanak a belé vetett bizalomnak. Az ENSZ azonban a valódi konfliktusok megoldása helyett a bevándorlás megszervezésével van elfoglalva.

3 hónapnyi börtönt kapott, mert rácsapott egy nő fenekére

Életbe lépett Franciaországban az a törvény, amely főként a nőket védi a szexuális inzultusok ellen. A hatóság börtönbüntetést és pénzbüntetést is kiszabhat.

Zsidó AfD-sek miatt tört ki a tömeghisztéria Németországban

Zsidó AfD-sek miatt tört ki a tömeghisztéria Németországban

amerika, london, párizs

Németország második legerősebb pártját eddig "kényelmesen" lehetett támadni azzal, hogy szélsőjobboldali, antiszemita, s a többi. Most már picit jobban meg kell erőltetniük magukat a liberálisoknak, ha be akarják feketíteni a pártot, ugyanis alakult egy zsidó tagozata.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható a nap folyamán.

Az ukrán elnök behívta az ENSZ-csapatokat Ukrajnába

Petro Porosenko ukrán elnök reményének adott hangot kedden az ENSZ Közgyűlése 73. ülésszakán, hogy a világszervezet békefenntartó missziót vezényel a Donyec-medencébe, az - ukrán álláspont szerint - Oroszország által megszállt, szakadár ellenőrzésű területekre.

Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

bulvár

A miniszterelnök gya­lo­go­san ér­ke­zett Szol­no­kon a Szig­li­geti Szín­ház­hoz, test­ő­rök­ és dísz­kí­sé­ret­ nélkül.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére