Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#bevándorlás
#belföld
#Soros György
#külföld
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
889
 
 
 
 

"Botka és a kerítés"

Olvasói vélemény | Szerző: Péter

2017. augusztus 15. 16:28

Minden józanul gondolkodó honfitársam gondolkodjon el két dolgon.

Botka László, akit az MSZP nagyképűen „miniszterelnök-jelöltnek” választott, elment Brüsszelbe. Ahol az unió vezetése úgy fogadta, mintha már ő lenne a tényleges miniszterelnök. Nem tudni, de lehet, hogy találkozott George Sorossal is, aki szintén éppen ebben az időben tartózkodott ott.

Botka úr a találkozók hatására – valószínűleg fűt-fát ígértek neki a győzelemhez – teleszívta magát bátorsággal és első felindultságában az újságíróknak kijelentette, hogy a kerítést a lehető leghamarabb le kell bontani, brüsszeli támogatói legfőbb kívánsága szerint.

Aztán jött számára a döbbenet, mert a magyar közvélemény, de még a saját tábora sem reagált erre a kijelentésre pozitívan, csak liberálisok maroknyi serege ujjongott, mint minden ilyen esetben.

Ekkor gyorsan kijelentette, hogy a kerítés csak akkor lesz elbontva, ha a magyar lakosság már nem fél, és biztonságban érzi magát.

Ezzel a kijelentéssel csak egy probléma van. A baloldal szerint az Orbán Viktor „szította” gyűlölet miatt fél az ország. Tehát, ha a baloldal győz, már nem lesz mitől félni, és az eredeti ígéret szerint le lehet bontani a kerítést azonnal, majd ismét meg lehet nyitni a balkáni útvonalat a beözönlők előtt.

Minden józanul gondolkodó honfitársam gondolkodjon el két dolgon. Egy: olyanok kezébe akarja-e adni az ország vezetését, akik semmibe veszik Magyarország legelemibb érdekeit. Idegen hatalmak önös érdekeinek kiszolgálása fontosabb számukra ennél.

Kettő: Orbán Viktor kormányzása két ciklus alatt kitakarította Augiász istállóját. Épített, nemzetivagyon-részeket szerzett vissza. Fejlődési pályára állította az országot. Az Alaptörvény bevezetőjében lefektette a hagyományos család és keresztény értékek gondolatát.

2002-ben már láttuk, hogy mi történik, amikor a Horn–Bokros-féle pusztítás után a rendet tevő Fidesz elveszti a választásokat. Medgyessy–Gyurcsány–Bajnai-féle ámokfutás. Most ismét csép a „zsákmány”. Profitra éhes multik fenik a fogukat a visszaszerzett javakra. A baloldal emberei is már szemügyre vették, hogy mit lehetne megszerezni.

Ezt akarjuk? Szerintem nem! Ne hagyjuk!

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a velemeny@888.hu címre. A további részletekről itt olvashatsz.

OLVASTAD MÁR?

889
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Erdő Péter: az a cél, hogy egyre több templom legyen nyitva

Erdő Péter: az a cél, hogy egyre több templom legyen nyitva

szabad vasárnap

Az a célunk, hogy egyre több templom legyen nyitva napközben, lehetővé téve az imádkozást, szentségimádást - mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek pünkösdhétfőn a máriaremetei kegytemplom kertjében tartott karizmák ünnepén.

"Olaszországban a remény, a gyarapodás és a jövő kormánya alakul meg"

"Olaszországban a remény, a gyarapodás és a jövő kormánya alakul meg"

amerika, london, párizs

Az Öt Csillag Mozgalom (M5S) és a LEGA Giuseppe Conte jogászt javasolja közös miniszterelnök-jelöltként - jelentette be hétfőn Luigi Di Maio, az M5S párt vezetője mikroblogján.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

"Egyre több migránst termelnek ki az európai segélyek"

"Egyre több migránst termelnek ki az európai segélyek"

amerika, london, párizs

Horribilis összegeket kell folyósítania Európának a leszakadt térségekbe azért, hogy elzárja a migrációs csapokat - vélekedik egyre több brüsszeli bürokrata. Azonban egy friss kutatás szerint elképzelhető, hogy ezt nagyon rosszul látják.

Márki-Zay után most végre Mellár is bebizonyította, hogy ordas hazugság a független jelöltek mítosza

Márki-Zay után most végre Mellár is bebizonyította, hogy ordas hazugság a független jelöltek mítosza

piszkostizenkettő

Számtalan értékes tanulsággal és közvetlen következménnyel is szolgált a Párbeszéd frakció megalakítása körüli tragikomédia. Ezek alapján nem túlzás azt állítani, hogy végső szakaszába érkezett a balliberálisok és az identitásválságba került hajdani radikális jobboldali ellenzék önfelszámolásának a végjátéka. De itt a vége a hazugságokra, megtévesztésre és átverésre épülő ellenzéki összefogósdinak is, mert a függetlenséget hazudó Mellár ballib színvallása már a Jobbiknak is túl sok volt.

A HVG szerint muszlimokkal jobban járunk, mint magyar gyermekekkel

A függetlenobjektív HVG publicistája, Tóta W. Árpád, aki szemmel láthatóan a magyarság eltűnésének örülne, csúcsra pörgette demográfiai elmélkedésében a gyurcsányizmus egyik alapeszméjét, azaz "merjünk kicsik lenni".

A ramadán miatt nem akarnak vizsgázni a berlini muszlimok

Egyre több muszlim szülő panaszkodik nemcsak Berlinben, hanem már egész Németországban amiatt, hogy a ramadáni böjt idején a tanárok nem mentik fel gyermekeiket az iskolában a szokásosnál megterhelőbb mentális kihívások alól, mint például a vizsgáztatás.

Manchesteri terrortámadás: egy éve szöges bombával robbantotta fel magát a másodgenerációs bevándorló

Manchesteri terrortámadás: egy éve szöges bombával robbantotta fel magát a másodgenerációs bevándorló

amerika, london, párizs

Egy nap híján egy éve történt a manchesteri terrortámadás. 2017. május 22-én, este fél 11 környékén Salman Abedi besétált a Manchester Arenába, ahol éppen Ariana Grande adott koncertet. A 22 éves merénylő odasétált a jegypénztárakhoz, ahol a legsűrűbb a tömeg és felrobbantotta magát. Aznap este 19-en haltak meg, ám az áldozatok száma tovább emelkedett.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére