Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
889
 
 
 
 

"Botka és a kerítés"

Olvasói vélemény | Szerző: Péter

2017. augusztus 15. 16:28

Minden józanul gondolkodó honfitársam gondolkodjon el két dolgon.

Botka László, akit az MSZP nagyképűen „miniszterelnök-jelöltnek” választott, elment Brüsszelbe. Ahol az unió vezetése úgy fogadta, mintha már ő lenne a tényleges miniszterelnök. Nem tudni, de lehet, hogy találkozott George Sorossal is, aki szintén éppen ebben az időben tartózkodott ott.

Botka úr a találkozók hatására – valószínűleg fűt-fát ígértek neki a győzelemhez – teleszívta magát bátorsággal és első felindultságában az újságíróknak kijelentette, hogy a kerítést a lehető leghamarabb le kell bontani, brüsszeli támogatói legfőbb kívánsága szerint.

Aztán jött számára a döbbenet, mert a magyar közvélemény, de még a saját tábora sem reagált erre a kijelentésre pozitívan, csak liberálisok maroknyi serege ujjongott, mint minden ilyen esetben.

Ekkor gyorsan kijelentette, hogy a kerítés csak akkor lesz elbontva, ha a magyar lakosság már nem fél, és biztonságban érzi magát.

Ezzel a kijelentéssel csak egy probléma van. A baloldal szerint az Orbán Viktor „szította” gyűlölet miatt fél az ország. Tehát, ha a baloldal győz, már nem lesz mitől félni, és az eredeti ígéret szerint le lehet bontani a kerítést azonnal, majd ismét meg lehet nyitni a balkáni útvonalat a beözönlők előtt.

Minden józanul gondolkodó honfitársam gondolkodjon el két dolgon. Egy: olyanok kezébe akarja-e adni az ország vezetését, akik semmibe veszik Magyarország legelemibb érdekeit. Idegen hatalmak önös érdekeinek kiszolgálása fontosabb számukra ennél.

Kettő: Orbán Viktor kormányzása két ciklus alatt kitakarította Augiász istállóját. Épített, nemzetivagyon-részeket szerzett vissza. Fejlődési pályára állította az országot. Az Alaptörvény bevezetőjében lefektette a hagyományos család és keresztény értékek gondolatát.

2002-ben már láttuk, hogy mi történik, amikor a Horn–Bokros-féle pusztítás után a rendet tevő Fidesz elveszti a választásokat. Medgyessy–Gyurcsány–Bajnai-féle ámokfutás. Most ismét csép a „zsákmány”. Profitra éhes multik fenik a fogukat a visszaszerzett javakra. A baloldal emberei is már szemügyre vették, hogy mit lehetne megszerezni.

Ezt akarjuk? Szerintem nem! Ne hagyjuk!

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a velemeny@888.hu címre. A további részletekről itt olvashatsz.

OLVASTAD MÁR?

889
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

A törökök már szombaton keményen nekimentek a kurdoknak, de az igazi háború csak vasárnap kezdődhet el

A törökök már szombaton keményen nekimentek a kurdoknak, de az igazi háború csak vasárnap kezdődhet el

amerika, london, párizs

Ankara szombaton már a légierőt is bevetette a szíriai területeken élő kurdok ellen. A légicsapásokban hat civil és három fegyveres vesztette életét - legalábbis a Népvédelmi Egységek (YPG) nevű kurd milícia szóvivője szerint. Vasárnap viszont elkezdődhetnek a szárazföldi hadműveletek is.

Véget ért a kabuli túszdráma: kilenc áldozata van a terrortámadásnak

Véget ért a kabuli túszdráma: kilenc áldozata van a terrortámadásnak

amerika, london, párizs

Véget ért a kabuli Intercontinental szálloda elleni fegyveres támadás az afgán belügyminisztérium vasárnapi tájékoztatása szerint. A biztonsági erők az összes támadóval végeztek. A merényletben hat civil, köztük egy külföldi nő vesztette életét, állampolgárságát egyelőre nem közölték.

Csak fekete énekesek szerepelhetnének az Erkel Színház egyik előadásában

Az Erkel Színházban január 27-én mutatják be a a Gershwin fivérek Porgy és Bess című operáját. A jogtulajdonosok azonban betiltanák az előadást, mert fehér énekesek szerepelnek benne.

Színjáték volt Ferenc pápa "repülős" esküvője?

Színjáték volt Ferenc pápa "repülős" esküvője?

bulvár

Állítólag teljesen spontán történet az első repülőn celebrált pápai esküvő. Vagy mégsem?

Észak-Korea megegyezett Dél-Koreával

Észak-Korea megegyezett Dél-Koreával

amerika, london, párizs

Legalábbis a téli olimpiát illetően.

Nemsokára megérkezik az új amerikai nagykövet

Remélhetőleg tavasz végére, nyár elejére megérkezik Budapestre az új amerikai nagykövet - jelentette ki Megyesy Jenő, a miniszterelnök amerikai ügyekért felelős főtanácsadója.

Liberálisok kedvenc püspöke: a nemzetbiztonságot át kell gondolni, a migránsáradat megállíthatatlan

Liberálisok kedvenc püspöke: a nemzetbiztonságot át kell gondolni, a migránsáradat megállíthatatlan

kinyílott a pitypang

Beer Miklós váci püspök ismét megszólalt. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a korábbi, menekültbarát, szentimentális álláspontját is sikerült tovább gondolnia a püspöknek.

Kísértetet láttak a Kárpátokban

A kárpátaljai Kőhavas megmászása közben egy turista fotózta le a Brocken-hegyi kísértet nevű jelenséget. Nem ez az első eset.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére