Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
889
 
 
 
 

"Botka és a kerítés"

Olvasói vélemény | Szerző: Péter

2017. augusztus 15. 16:28

Minden józanul gondolkodó honfitársam gondolkodjon el két dolgon.

Botka László, akit az MSZP nagyképűen „miniszterelnök-jelöltnek” választott, elment Brüsszelbe. Ahol az unió vezetése úgy fogadta, mintha már ő lenne a tényleges miniszterelnök. Nem tudni, de lehet, hogy találkozott George Sorossal is, aki szintén éppen ebben az időben tartózkodott ott.

Botka úr a találkozók hatására – valószínűleg fűt-fát ígértek neki a győzelemhez – teleszívta magát bátorsággal és első felindultságában az újságíróknak kijelentette, hogy a kerítést a lehető leghamarabb le kell bontani, brüsszeli támogatói legfőbb kívánsága szerint.

Aztán jött számára a döbbenet, mert a magyar közvélemény, de még a saját tábora sem reagált erre a kijelentésre pozitívan, csak liberálisok maroknyi serege ujjongott, mint minden ilyen esetben.

Ekkor gyorsan kijelentette, hogy a kerítés csak akkor lesz elbontva, ha a magyar lakosság már nem fél, és biztonságban érzi magát.

Ezzel a kijelentéssel csak egy probléma van. A baloldal szerint az Orbán Viktor „szította” gyűlölet miatt fél az ország. Tehát, ha a baloldal győz, már nem lesz mitől félni, és az eredeti ígéret szerint le lehet bontani a kerítést azonnal, majd ismét meg lehet nyitni a balkáni útvonalat a beözönlők előtt.

Minden józanul gondolkodó honfitársam gondolkodjon el két dolgon. Egy: olyanok kezébe akarja-e adni az ország vezetését, akik semmibe veszik Magyarország legelemibb érdekeit. Idegen hatalmak önös érdekeinek kiszolgálása fontosabb számukra ennél.

Kettő: Orbán Viktor kormányzása két ciklus alatt kitakarította Augiász istállóját. Épített, nemzetivagyon-részeket szerzett vissza. Fejlődési pályára állította az országot. Az Alaptörvény bevezetőjében lefektette a hagyományos család és keresztény értékek gondolatát.

2002-ben már láttuk, hogy mi történik, amikor a Horn–Bokros-féle pusztítás után a rendet tevő Fidesz elveszti a választásokat. Medgyessy–Gyurcsány–Bajnai-féle ámokfutás. Most ismét csép a „zsákmány”. Profitra éhes multik fenik a fogukat a visszaszerzett javakra. A baloldal emberei is már szemügyre vették, hogy mit lehetne megszerezni.

Ezt akarjuk? Szerintem nem! Ne hagyjuk!

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a velemeny@888.hu címre. A további részletekről itt olvashatsz.

OLVASTAD MÁR?

889
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Az igazi kérdés az, hogy mi jön Merkel után

Az igazi kérdés az, hogy mi jön Merkel után

piszkostizenkettő

Sok szempontból is történelmi választás volt a tegnapi. Az AfD bejutásával és a szocialisták történelmi vereségével új korszak kezdődhet a német politikában. Az igazi kérdés pedig az, hogy mi jön Merkel után.

Ezúttal tanúként lesz meghallgatva Czeglédy

Tanúként hallgatják meg Czeglédy Csabát egy iskolaszövetkezettel kapcsolatos büntetőperben a Szegedi Törvényszéken. A vádirat szerint a makói szövetkezet több mint félmilliárd forint áfát csalt el alig több mint egy év alatt.

Fekete bőrű bevándorló lövöldözött egy templomban

Fekete bőrű bevándorló lövöldözött egy templomban

amerika, london, párizs

Az amerikai Nashville melletti Antioch városban történt lövöldözésnek egy halálos és hat sebesült áldozata van. Megsebesült a merénylő is.

Blokádokkal kontráznak Macronra a franciák

Blokádokkal kontráznak Macronra a franciák

amerika, london, párizs

Hamar megérkezett a válasz az új munkajogi reformokra.

Az FPÖ örül, a zöldek sivalkodnak a német választás után

Az FPÖ örül, a zöldek sivalkodnak a német választás után

amerika, london, párizs

Természetesen az osztrák politikai életet is felrázta a vasárnapi német választás, a Szabadságpárt örült a leginkább.

Kelet-Németországban második erő az AfD

A szavazatok összeszámlálása után kijelenthető, hogy az egykori NDK területén az AfD a második legnagyobb erő, egy tartományban nyert is a jobboldali párt.

Történelmi csúcson a Bundestag létszáma

Történelmi csúcson a Bundestag létszáma

amerika, london, párizs

Hétszáznál is több képviselője lesz a német parlamentnek.

Egy "menedékkérőt" sem vett át Magyarország, szomorkodik a Soros-szervezet

Az Amnesty International emlékeztetett arra, hogy az európai uniós országok a migránsok áthelyezésében mindössze a vállaltak harmadát teljesítették.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére