Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Botka a Soros-hálózat irodavezetője Szegeden?

2018. június 20. 18:31

A Demokrata egy kiváló cikkben tárta fel a szegedi Soros-titkokat. A napfény városában a helyzet sokkal komplexebb, mint Pécsett vagy Debrecenben, ugyanis Szegeden sokkal több van egy egyszerű irodánál és a köré építgetett kezdetleges hálózatnál. A Demokrata cikke szerint a szegedi Soros-hálózatot maga Botka László vezeti, és a város teljes hivatali gépezete mögötte áll.

A Demokrata oknyomozása szerint Soros György szelleme és pénze régóta jelen van a napfény városában. A cikk szerint a szegedi Soros-mátrixnak három sarokpontja van: az egyik a Szegedi Tudományegyetemen oktató liberális megmondóemberek csoportja, a másik az egyes civil szervezetek által alkotott tömb, a harmadik pedig egy politikai konglomerátum.

Szegeden Botka László szocialista polgármester Soros irodavezetője"

– írja a Demokrata.

A Soros-hálózat prominens tagjai közé tartozik a Szegedi Tudományegyetemen Antoni Rita, aki amellett, hogy oktat az intézményben, a harcos feminista Nőkért Egyesület elnöke is. Ugyancsak az SZTE bölcsészkarán oktat Kékesi Márk, aki Szalai Balázzsal, a Soros-féle Átlátszó Oktatás munkatársával megrongálta a bevándorlásról szóló nemzeti konzultáció plakátjait, ami miatt el is ítélték őket. Ők ketten vezető szerepet játszottak a migránssimogató MigSzol megszervezésében is.

A Demokrata cikke szerint a Soros-féle álcivil hálózat megszervezését nagyban támogatja a Botka László vezette önkormányzat. A hálózat tevékenységét a polgármesterhez közel álló emberek koordinálják. Ezek a bizalmi emberek fogják össze Botka legerősebb hátországát, a több mint 50 nyugdíjasklubból álló hálózatot is.

Az LMBTQ-lobbi is egyenesen virágzik Szegeden. Ennek jó példája a Szegedi LMBTQ Közösségért Csoport tevékenysége, ami miatt még szegedi középiskolákba is eljut az LMBTQ-propaganda. Ők szervezik a helyi Pride-ot vagy a Szivárvány-hetet, valamint érzékenyítő tréningeket is tartanak városszerte.

A szegedi civil szervezetek "állampolgári tudatosságot fejlesztő programsorozatot" is indítottak, vélhetően a városháza támogatásával. Ennek keretében március 14-én transzparenskészítő workshopot is tartottak, ezzel is támogatva a választások előtti tüntetéseket.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap
Napirenden van az aktivistaképzés is, az „EJHA – emberi jogi nevelők hálózata” nemrég tartott műhelybeszélgetést pedagógusok, képzők, ifjúságsegítők, aktivisták, kutatók, diákok, civil szervezetek képviselői számára. Hívtak már előadót egyenesen New Yorkból is, hogy az egyebek mellett a közterek elfoglalásáról és a rendőrök elleni fellépésről oktassa a hallgatóságot.
MigSzol és migránsok

A civil csoport a 2015-ös nyári migránskrízis első napjától kezdve megkapott mindent Botka Lászlótól. A polgármester nemcsak a pályaudvarnál felhúzott fabódékat bocsátotta a MigSzol rendelkezésre, de ételt és italt is juttatott a migránsok ellátására. A szegedi pályaudvar fontos pontja lett az eseményeknek, a migránsok itt szálltak vonatra, hogy aztán Budapestre utazhassanak a Keletibe, ahol a Németországba és Ausztriába tartó szerelvényeket igyekeztek elérni. A MigSzol Botka Lászlótól megkapta raktározásra a Szeged-Szentmihályon évek óta üresen álló általános iskola épületét is. Persze ingyen, mindenféle bérleti díj nélkül.

A polgári pártok szerették volna, ha akár egyházi szárnyak alatt is, de újraindul az iskola, mások pedig úgy gondolták, ha valóban kevés a környéken élő gyermek, akkor legyen az épület a szentmihályiak közösségi háza. Nem lehetett az. Állítólag ma is ott vannak az iskola épületében a MigSzol által gyűjtött ruhák és egyebek.

Továbbá a mai napig nincs pontos magyarázat az erősen Soros-beágyazottságú akkori EP-elnök, Martin Schulz 2015. áprilisi, szegedi látogatására. Schulz később egy lapinterjúban, a migránsválság eszkalálódása közepén pedig azt nyilatkozta, hogy "Szeged egy elkötelezetten baloldali város, oda bármelyik menekültet el lehet küldeni”.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A jól bejáratott civil szervezetek mellett mostanában új is alakul Szegeden. A Civil Háló névre hallgató szervezet azt tűzte ki célul, hogy folytassa a Budapesten már kifulladt tüntetéseket.

Már jól látszik, hogy az újdonsült civilek nem akarnak a város falai között maradni, sokkal inkább szánják szervezetüket a Gulyás Márton nevével fémjelzett Közös Ország Mozgalom utódjának"

– nyilatkozta a Demokratának dr. Szabó Bálint szegedi jogász.

(Demokrata)

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

A baloldali svéd kormányt okolja a stockholmi terrortámadás legfiatalabb áldozatának édesapja

A 11 éves kislányát elvesztő Stefan Akerlund egy független bizottság felállítását szorgalmazza, mely megvizsgálná, hogy a tavalyi stockholmi merényletért felelősek-e a baloldali kormány tagjai és a hatóságok vezetői.

Egy transzneművel vennék be Európát Sargentiniék

Egy transzneművel vennék be Európát Sargentiniék

amerika, london, párizs

Megvan az Európai Zöld Párt "csodafegyvere" Judith Sargentini és Jean-Claude Juncker pótlására.

Jeszenszkyből egy is sok

Jeszenszkyből egy is sok

pszicho

Egyre inkább kiveri a biztosítékot a jobboldaliak közösségén belül.

Olasz Testvérek: Magyarországot azért büntetik, mert nem fogad be migránsokat

Olasz Testvérek: Magyarországot azért büntetik, mert nem fogad be migránsokat

amerika, london, párizs

Az olasz bevándorlásellenes párt, a Fratelli d'Italia elnöke, Giorgia Meloni adott interjút a magyar köztévének.

Lemondták a muszlim rapper koncertjét, aki a Bataclanban akart fellépni

A 2015-ös párizsi terrortámadás helyszínén akart koncertet adni a Medine nevű algériai származűsú rapper, azonban a koncertterem törölte a showt, ugyanis tüntetők protestáltak az ellen, hogy fellépjen.

Milliókat gombolt le az államról a migráns, aki a grenfelli tűz áldozatának hazudta magát

Milliókat gombolt le az államról a migráns, aki a grenfelli tűz áldozatának hazudta magát

amerika, london, párizs

A 28 éves illegális migráns azt hazudta, a Grenfell toronyban lakott, amikor feltámadt az épületben a tűz. Több milliós segélyt nyúlt le így az államtól, és most ezért börtönbe fog kerülni.

Baloldali tüntetéskultúra

Baloldali tüntetéskultúra

kétharmad

Azért van annak egy diszkrét bája, amikor Gyurcsány Ferenc hívja tüntetésre az embereket és ő ordibál a tömegnek, hogy "addig nem lehet megnyugodni, amíg lemondásra nem kényszerítik Orbán Viktort."

A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

A DK kormányváltásra készül

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére