Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Botka a Soros-hálózat irodavezetője Szegeden?

2018. június 20. 18:31

A Demokrata egy kiváló cikkben tárta fel a szegedi Soros-titkokat. A napfény városában a helyzet sokkal komplexebb, mint Pécsett vagy Debrecenben, ugyanis Szegeden sokkal több van egy egyszerű irodánál és a köré építgetett kezdetleges hálózatnál. A Demokrata cikke szerint a szegedi Soros-hálózatot maga Botka László vezeti, és a város teljes hivatali gépezete mögötte áll.

A Demokrata oknyomozása szerint Soros György szelleme és pénze régóta jelen van a napfény városában. A cikk szerint a szegedi Soros-mátrixnak három sarokpontja van: az egyik a Szegedi Tudományegyetemen oktató liberális megmondóemberek csoportja, a másik az egyes civil szervezetek által alkotott tömb, a harmadik pedig egy politikai konglomerátum.

Szegeden Botka László szocialista polgármester Soros irodavezetője"

– írja a Demokrata.

A Soros-hálózat prominens tagjai közé tartozik a Szegedi Tudományegyetemen Antoni Rita, aki amellett, hogy oktat az intézményben, a harcos feminista Nőkért Egyesület elnöke is. Ugyancsak az SZTE bölcsészkarán oktat Kékesi Márk, aki Szalai Balázzsal, a Soros-féle Átlátszó Oktatás munkatársával megrongálta a bevándorlásról szóló nemzeti konzultáció plakátjait, ami miatt el is ítélték őket. Ők ketten vezető szerepet játszottak a migránssimogató MigSzol megszervezésében is.

A Demokrata cikke szerint a Soros-féle álcivil hálózat megszervezését nagyban támogatja a Botka László vezette önkormányzat. A hálózat tevékenységét a polgármesterhez közel álló emberek koordinálják. Ezek a bizalmi emberek fogják össze Botka legerősebb hátországát, a több mint 50 nyugdíjasklubból álló hálózatot is.

Az LMBTQ-lobbi is egyenesen virágzik Szegeden. Ennek jó példája a Szegedi LMBTQ Közösségért Csoport tevékenysége, ami miatt még szegedi középiskolákba is eljut az LMBTQ-propaganda. Ők szervezik a helyi Pride-ot vagy a Szivárvány-hetet, valamint érzékenyítő tréningeket is tartanak városszerte.

A szegedi civil szervezetek "állampolgári tudatosságot fejlesztő programsorozatot" is indítottak, vélhetően a városháza támogatásával. Ennek keretében március 14-én transzparenskészítő workshopot is tartottak, ezzel is támogatva a választások előtti tüntetéseket.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap
Napirenden van az aktivistaképzés is, az „EJHA – emberi jogi nevelők hálózata” nemrég tartott műhelybeszélgetést pedagógusok, képzők, ifjúságsegítők, aktivisták, kutatók, diákok, civil szervezetek képviselői számára. Hívtak már előadót egyenesen New Yorkból is, hogy az egyebek mellett a közterek elfoglalásáról és a rendőrök elleni fellépésről oktassa a hallgatóságot.
MigSzol és migránsok

A civil csoport a 2015-ös nyári migránskrízis első napjától kezdve megkapott mindent Botka Lászlótól. A polgármester nemcsak a pályaudvarnál felhúzott fabódékat bocsátotta a MigSzol rendelkezésre, de ételt és italt is juttatott a migránsok ellátására. A szegedi pályaudvar fontos pontja lett az eseményeknek, a migránsok itt szálltak vonatra, hogy aztán Budapestre utazhassanak a Keletibe, ahol a Németországba és Ausztriába tartó szerelvényeket igyekeztek elérni. A MigSzol Botka Lászlótól megkapta raktározásra a Szeged-Szentmihályon évek óta üresen álló általános iskola épületét is. Persze ingyen, mindenféle bérleti díj nélkül.

A polgári pártok szerették volna, ha akár egyházi szárnyak alatt is, de újraindul az iskola, mások pedig úgy gondolták, ha valóban kevés a környéken élő gyermek, akkor legyen az épület a szentmihályiak közösségi háza. Nem lehetett az. Állítólag ma is ott vannak az iskola épületében a MigSzol által gyűjtött ruhák és egyebek.

Továbbá a mai napig nincs pontos magyarázat az erősen Soros-beágyazottságú akkori EP-elnök, Martin Schulz 2015. áprilisi, szegedi látogatására. Schulz később egy lapinterjúban, a migránsválság eszkalálódása közepén pedig azt nyilatkozta, hogy "Szeged egy elkötelezetten baloldali város, oda bármelyik menekültet el lehet küldeni”.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A jól bejáratott civil szervezetek mellett mostanában új is alakul Szegeden. A Civil Háló névre hallgató szervezet azt tűzte ki célul, hogy folytassa a Budapesten már kifulladt tüntetéseket.

Már jól látszik, hogy az újdonsült civilek nem akarnak a város falai között maradni, sokkal inkább szánják szervezetüket a Gulyás Márton nevével fémjelzett Közös Ország Mozgalom utódjának"

– nyilatkozta a Demokratának dr. Szabó Bálint szegedi jogász.

(Demokrata)

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Soros rákapcsolt: ismét brüsszeli vezetőkkel tárgyalt

Soros rákapcsolt: ismét brüsszeli vezetőkkel tárgyalt

amerika, london, párizs

Közeleg az EP-választás. A milliárdos rákapcsolt.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Jó reggelt! Erről szólhat a mai nap.

Homoszexuális kihívója lehet Trumpnak

A 37 éves Pete Buttigieg személyében újabb demokrata párti politikus jelentkezett be az elnökjelöltségért.

Csurom véresen ébredt fel a nő, miután elkábították és megerőszakolták a migránsok

Alig öt óra alatt meghozták az ítéletet az erőszakos migránsok ügyében, életfogytiglant kaptak.

A Fehér Házba is meghívták a fake news média áldozatául esett diákokat

A Fehér Házba is meghívták a fake news média áldozatául esett diákokat

amerika, london, párizs

A fiatal gimnazistákat aljas módon próbálták megszégyeníteni a Trump-ellenes liberálisok, azonban ez nem sikerült nekik. Most pedig Donald Trump meghívta őket a Fehér Házba.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

Súlyos vereséggel a tizedik helyen zárta a kézilabda-világbajnokságot Magyarország

Sajnos nem volt remény a helyosztóra, Norvégia sokkal jobban játszott, sokkal hatékonyabban használta ki a helyzeteit, mint Magyarország.

Századvég: nem sérthették meg a már 2016-ban elítélt Ahmed H. jó hírnevét a Nemzeti Konzultációban

Századvég: nem sérthették meg a már 2016-ban elítélt Ahmed H. jó hírnevét a Nemzeti Konzultációban

kétharmad

A Századvég elemzése szerint Ahmed H. jó hírnevét nem is sérthette meg a bíróság.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére