Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Bocsánatot kérek Gyurcsány Ferenctől

H.I.

2016. április 29. 20:18

A Fővárosi Törvényszék szerdai elsőfokú ítélete szerint Orbán Viktor miniszterelnöknek bocsánatot kell kérnie a Gyurcsány Ferenc tulajdonában lévő Altus Zrt-től, mert egy nyilatkozatában valótlanul állította, hogy az Altus Európai Bizottságtól elnyert megbízását részben vagy egészben pártfinanszírozási célokra használta. A bíróság szerint a kormányfő hamisan állította azt is, hogy a megbízást a cég politikai megfontolásból nyerte el.

Ezt Gyurcsányról nehéz elképzelni.

Hogy Orbán bocsánatot kér-e, majd kiderül a jogerős ítélet után.

Mi azonban már most megtesszük helyette itt a 888-on.

Úgyhogy bocsánatot kérek magam és más magyar állampolgárok nevében Gyurcsány Ferenctől, hogy sem 2010-ben, sem 2014-ben, sem azt megelőzően makacsul és vakon nem szavaztunk Magyarország felemelkedéséért küzdő pártjaira. Nem támogattuk őszinte törekvéseit.

Bocsánatot kérek Gyurcsány Ferenctől, hogy 2006 október 23-án egy barátommal a Vasvári utcából gyalog az Astoria felé haladva kereszteztük a kardlapozó lovasrendőrök útját és akadályoztuk őket a szabad mozgásban.

Bocsánatot kérek Gyurcsány Ferenctől azok nevében, akik ugyanezt iskolás/óvodás gyermekeik és feleségük kíséretében tették.

Bocsánatot kérek Gyurcsány Ferenctől azok nevében, akik gumilövedékkel kilőtték a saját szemüket, majd megvádolták vele a feladatát szabályosan végző rendőrséget.

Bocsánatot kérek Gyurcsány Ferenctől, amiért felelőtlen állampolgárként elköltöttük az állam pénzét, csődbe vittük az országot, több száz milliárd forint deviza hitelt vettünk fel, ezzel nehéz helyzetbe hoztuk annak kormányát.

Bocsánatot kérek Gyurcsány Ferenctől, hogy állampolgárként és munkavállalóként nem dolgoztunk elég keményen, így a magyar gazdaság nem tudott növekedni, sőt válságba került.

Bocsánatot kérek Gyurcsány Ferenctől, amiért konok és szűklátókörű szavazóként nem támogattuk a felsőoktatás és az egészségügy privatizációját.

Bocsánatot kérek Gyurcsány Ferenctől, hogy hazudtunk éjjel nappal, becsaptuk és félrevezettük becsületes politikusainkat.

Gyurcsány Ferenc nem ilyen népet érdemel.

Me culpa.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Észtországot is megosztja az ENSZ migrációs paktuma

A baloldali külügyminiszter támogatja, a jobboldali ellenzék aláírásokat gyűjt ellene. A bolgárok kilépnek.

Salvini: elegem van a szarakodásból

Salvini: elegem van a szarakodásból

amerika, london, párizs

Egyre fokozódik a vita az olasz, a máltai és a francia hatóságok között a migráció kérdésében. Matteo Salvini hangot is adott felháborodásának.

Őszintén a hajléktalanokról

Őszintén a hajléktalanokról

piszkostizenkettő

Volt egy nekem egy barátom, aki mérhetetlenül sokat ivott. Egyszer megmondtam neki, hogy ne igyon annyit, mert nem lesz ennek jó vége, teljesen leépül, elveszíti a maradék kapcsolatait, a munkáját, végül az életét is. Igazad van - sóhajtott az én barátom, és mintha egyet is értett volna velem. Aztán másnap ugyanott folytatta, ahol abbahagyta.

Fekete-Győr András nem mert az ukrán és román barátaival a kisebbségi magyarok helyzetéről beszélni

Fekete-Győr András amerikai kiképzése során egy ukrán politikussal meg egy román "civillel" találkozott, akikkel nem mert a kárpátaljai és az erdélyi magyarok helyzetéről beszélni, mert érezte, hogy érzékeny a téma, amivel megsértené a román és az ukrán kollégáinak a lelkivilágát.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

censored

Ismét lesújtott a Facebook-diktatúra az egyik három nyolcas aloldalra. Megadja Gábor 888-as publicista Facebook-oldalát indoklás nélkül szedte le a Zuckerberg-kommandó. UPDATE: Gellértet három napra kitiltotta a Facebook, mert oldalán megosztotta, hogy cenzúrázták Megadját.

Ilyen egy igazán jó meccsélmény

Ilyen egy igazán jó meccsélmény

hajrá, magyarok!

Ismét magyar meccsel, újra a harmadosztállyal folytatódik a Pörge szurkol!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére