Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

"Bezzeg Szlovákia": évek óta dúl a szifiliszjárvány Tőketerebesen

2018. február 2. 14:28

TŐKETEREBES, 14:28

Ahogy az összes gazdasági mutatóból és a függetlenobjektív sajtóból tudhatjuk, Szlovákia már rég lekörözte Magyarországot. Nézzük mennyire!

Nagyon érdekes anyag jelent meg a héten az Újszó című felvidéki magyar portálon. A cikkben a kelet-szlovákiai Tőketerebesen dúló szifiliszjárványról és a gyermekprostitúcióról írnak.

Fotó: Végh László

Az írás szerint Szlovákiában az elmúlt napokban egyre több cikk jelent meg arról, hogy a terebesi cigánytelepen tombol a szifilisz, amiben ráadásul gyermekek is érintettek.

Csak szólni szeretnék, hogy a cigányoktól semmit sem fognak megtudni a szifiliszről. Annyi itt mostanság az újságíró, hogy már senkivel sem akarnak szóba állni"

— mondta egy pincér a lap munkatársainak.

A beszédes felütés után kiderült, hogy a cigánytelep régi pékségének környékén érdemes keresni a prostituáltakat, de csak este.

Az Újszó a helyi rendőrparancsnokot is megkereste, Miroslav Cabada pedig elmondta, hogy nagyjából nyolc éve van jelen a szifilisz a városban, a járvány gócpontja pedig a helyi cigánytelep.

Aggasztó, hogy pontosan nem is tudják, mennyien élnek a cigánytelepen, becslések szerint 3800 és 5500 között lehet az ott élők száma. Viszonyításképpen 2011-ben a város teljes népessége 24 400 fő volt, amelyből 3080-an vallották magukat cigánynak. (Beszédes adat egyébként a helyi viszonyokról, hogy míg 1910-ben 2323-an magyarnak és 2181-en tótnak vallották magukat, 1921-ben már csak 299-en mondták magukat magyarnak, 4680-an pedig csehszlováknak.)

A járványt a szakemberek szerint a katasztrofális higiéniás körülmények és a szabados szexuális szokások okozzák, de nagy veszélyforrás az is, hogy a fertőzöttek sokszor nem is tudnak róla, hogy betegek, vagy ha tudják is, nem érdekli őket.

A hivatalos álláspont szerint egyébként a szifiliszt nem a gyermekprostitúció okozza. A város elöljárói elismerik, hogy szifiliszjárvány dúl a településen, ahogyan azt is, hogy a prostitúció is jelen van Tőketerebesen. Azonban a kettő szerintük nem függ össze.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A férfinek inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

A férfinek inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

amerika, london, párizs

Nagyon kiakadt egy magát nőjogi egyesületnek hívó feminista gittegylet a Marks & Spencer egyik kirakata miatt.

Magyar film készült Bud Spencerről

Magyar film készült Bud Spencerről

szabad vasárnap

A premier péntek este lesz az M5 kulturális csatornán.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Erről szólt a mai nap.

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

amerika, london, párizs

Az olasz ügyészség azzal vádolta meg az Orvosok Határok Nélkül nevű Soros-szervezetet, hogy hajójuk, a migránsokat rendszeresen taxiztató Aquarius a szicíliai Cataniában illegálisan rakott le veszélyes, mérgező anyagokat a szemétbe keverve.

Újabb tagokkal bővült Botka László börtönválogatottja

A mai napon utolérte a szegedi szocialistákat és Botka László udvari beszállítóját az igazság: a szegedi járásbíróság minősített csődbűntett miatt 5 év 2 hónap szabadságvesztésre ítélte Ujhelyi István szocialista képviselő sameszait és Botka László udvari beszállítóit, Pistrui Lászlót, Baranyi Sándort, és Oltványi Józsefet.

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

amerika, london, párizs

Egy 26 éves muszlim lány a családja akarta ellenére összeházasodott a szerelmével. Ezért az édesanyja és a testvérei becsületből brutálisan meggyilkolták. Az egyik legnépesebb iszlám országban, Pakisztánban szinte mindennaposak az ilyen esetek. Az Európába érkező migránsok egyik legnagyobb csoportját pedig a pakisztániak teszik ki.

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

kétharmad

Szijjártó Péter kedden találkozott szlovén kollégájával, Miro Cerarral, akivel egyetért abban, hogy Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen, Európának meg kell tudnia védeni külső határait.

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

piszkostizenkettő

A Jóisten nemcsak ételt-italt és tetőt ad a fejünk fölé, hanem gondoskodik a színvonalas szórakoztatásunkról is: ezért találta ki nekünk a magyar ellenzéki figurákat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére