Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Bekeményítenek a svédek

S.L.A.

2015. december 4. 13:26

STOCKHOLM, 13:10

A svéd kormány előterjesztett egy rendelkezést, ami alapján szükségállapot esetén lezárhatja a Koppenhágát Malmővel összekötő tengeri-hidat, sőt, ellenőrző állomásokat is felállíthat, amennyiben kezelhetetlenné válna a migráns-hullám.

Továbbá az új rendelkezés arra is feljogosítaná a svédeket, hogy a külföldről érkezőket kizárólag útlevelük felmutatásával engedje belépni Svédországba, annak érdekében, hogy könnyebben kiszűrhesse a törvénytelen határsértőket.

„Az újítás lehetővé fogja tenni, hogy a svéd rendvédelmi szervezetek ellenőrzés céljából leállíthassák a forgalmat. Azonban ez a vonatokra nem lesz kiterjeszthető”

– fejtette ki a svéd infrastruktúra miniszter szóvivője.

Naponta körülbelül húszezer jármű halad át az Öresund-hídon, amely összeköti Dániát és Svédországot. Az átutazók többnyire ingázók és teherszállítók, akik Koppenhágából a Malmőbe tartanak.

Az idén már 190 ezer migránst elszállásolni és befogadni kénytelen svédek megtapasztalták a „nyitott kapuk” politikának hátulütőit. Nem csak a nyilvántartást szándékosan elkerülő illegális határátlépők okoznak fejtörést a skandináv államnak, hanem az egyre gyakoribb erőszakba torkolló megnyilvánulások is szinte kezelhetetlenné tették a helyzetet.

A gyenge állami fellépés meg is hozta eredményét: a nacionalista Svéd Demokraták támogatottsága jelentősen megnőtt az elmúlt hónapokban. Nem csoda, hiszen Stockholmban minden harmadik lakos már nem is tősgyökeres svéd, így a politikai vadhajtások megjelenése szinte természetszerű. A svéd kormányon múlik, mennyire lesznek képesek mérsékelt, de határozottabb fellépést tanúsítani mind a migránsokkal szemben, mind pedig a radikálisokkal szemben is.


Olle Schmidt, az uniós svéd liberális politikus a Szegedi Tudományegyetemen tett látogatása idején is aggodalmát fejezte ki a hazájában megerősödő radikálisokkal szemben.

Egyetlen témájuk a bevándorlás volt, miközben a többi párt erről nem akart beszélni, pedig sokkal hamarabb kellett volna reagálniuk a jelenségre, mert Libanon, Törökország menekülttáborai nem újdonságok”

– fejtette ki véleményét.

Miután a migránsok bejöttek Németországon, Dánián átgyalogolva Svédországba, akkor jött rá a kormány, hogy nem tud mit tenni a helyzettel. A miniszterelnök-helyettes megígérte, hogy soha nem teljesítik a Svéd Demokraták követeléseit, nem fogják lezárni a határokat. S most meg kell tennie…”

Ezenkívül élesen bírálta a svéd államigazgatást amiatt, hogy nyoma veszett több ezer menekültnek Svédországon belül:

Nem tudják, hogy hol vannak! Csődöt mondott a rendőrség, a bevándorlási hivatal Svédországban!”

(The Independent, Szeged Ma)

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A globalista Macron és Merkel páros semmibe veszi Európa történelmét

A globalista Macron és Merkel páros semmibe veszi Európa történelmét

piszkostizenkettő

Macron és Merkel "az örök világbéke" jegyében úgy emlékezett meg az első világháborúról, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia, valamint Kelet- és Közép-Európa gyakorlatilag megemlítésre sem került. Az, hogy megemlítsék a trianoni békediktátumot és annak következményeit, természetesen egy pillanatra sem merült fel a globális világrendért aggódó, és ezért a nacionalizmus és a nemzetállamok ellen küzdő Merkel-Macron dream teamben.

Három éve az egész ország ünnepelt

Ma is pályára lép majd a nemzeti tizenegy, de három évvel ezelőtt ezen a napon sokkal fontosabb mérkőzésre került sor.

A szégyen elkerüléséért játszik ma a magyar válogatott

A szégyen elkerüléséért játszik ma a magyar válogatott

hajrá, magyarok!

Utolsó szakaszába érkezik a Nemzetek Ligájának csoportköre: minden szinten és csoportban eldől, hogy ki esik ki, és ki játszhat az adott divízió megnyeréséért.

Nem Magyarországon, hanem az Európai Parlamentben köpik szembe a demokráciát

Nem Magyarországon, hanem az Európai Parlamentben köpik szembe a demokráciát

amerika, london, párizs

Nem nyugszanak a migránspárti brüsszeliták, ismét az Európai Parlament (EP) elé citálják a migránsvízumok ügyét. Szerdán ugyanis nem lett meg az abszolút többség a "humanitárius célú vízumok" bevezetését kezdeményező határozatról szóló európai parlamenti szavazáson.

A holland liberálisoknak már Fekete Péter is rasszista

A bíróság egyelőre elutasította a karakter betiltását célzó javaslatot.

A kormány az EU-hoz és az ENSZ-hez fordul a migránskártyák miatt

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökség vezetője csütörtökön bejelentette: a kormány Brüsszelhez és az ENSZ-hez fordul a migránskártyák ügyében.

Bóday Pál: a baloldal kisajátítja a zöldtémákat

Bóday Pál: a baloldal kisajátítja a zöldtémákat

ökojobb

Bóday Pállal, a Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi elnökével beszélgettünk arról, hogy a környezet- és állatvédelem témája nem csak a baloldalé, hogy a vegetarianizmus nem egy libsi divathullám, hogy egyre több az "ötperces állatvédő", valamint, hogy még ma is létezik a megélhetési állatvédelem.

Továbbra is rengeteg migráns érkezik Németországba

Továbbra is rengeteg migráns érkezik Németországba

amerika, london, párizs

Nem érzékelhető az Európai Unió területére irányuló migrációs hullám enyhülése Németországban, amelyre továbbra is erőteljes nyomás hárul.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére