Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
csak neked, csak most
 
 
 
 

Barcza Attila: "Sopron és a térség érdeke egybehangzik az ország érdekével"

2018. február 19. 11:20

Sopron és a térség érdeke egybehangzik az ország érdekével: meg kell védenünk a határainkat, valamint az eddig elért eredményeinket - jelentette ki a 888.hu-nak adott interjújában Barcza Attila, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje.

A teljes ellenzék összevissza beszél, ráadásul kimondva-kimondatlanul támogatja Soros betelepítési tervét.”

888.hu: Sopron és a térség érdekeit hosszú éveken át képviselő Firtl Mátyás nyugdíjba vonulásával Önt érte az a megtisztelő feladat, hogy a Fidesz-KDNP pártszövetség országgyűlési képviselőjelöltje legyen. Firtl Mátyás nemrég úgy fogalmazott, hogy az Ön személye a biztosítéka a város és a környék további fejlődésének. Milyen célokkal, célkitűzésekkel vág neki az április 8-i választásoknak?

Barcza Attila: Ezúton is köszönöm Firtl Mátyás támogatását, segítő szavait. A képviselő úr munkatársaként korábban a választókerület településeinek életébe is betekintést nyerhettem. Sopron és a környező települések, a fiatal családok elmúlt években történt gyarapodása biztató jövőt ígér. A soproni belváros felújítása, a kórház fejlesztése, a fertődi Esterházy- és a nagycenki Széchenyi-kastély rendbetétele, a Fertő tavi sport- és szabadidőközpont kialakítása, a Lővér-program megvalósítása, az M85-ös gyorsforgalmi út, az új soproni ipari park, a kistelepülési járda- és útépítések, iskolafelújítások mind-mind közös eredmények, illetve folytatandó közös célok. Az itt élő polgárokkal és közösségekkel, valamint a kormány támogatásával modern Magyarországot építünk. Országgyűlési képviselőként erre vállalkozom, ehhez kérem április 8-án az itt élők támogatását.

Barcza Attila, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje

888.hu: Köztudott, hogy sok éve a soproni közéletben tevékenykedik, többek között Ön a soproni fejlesztésekért felelős tanácsnok is, így tehát komoly tapasztalattal rendelkezik a város ügyeiben. Hogyan értékeli az eddig elért eredményeket?

Barcza Attila: Kellő szerénység mellett is azt mondhatom, hogy bizakodásra adhatnak okot az eddig elért eredmények. Mielőtt politikai pályára léptem volna, már aktív tagja voltam több civil közösségnek is. A választókerületben nőttem fel, ma is tagja vagyok az önkéntes tűzoltó egyesületnek és polgárőrségnek, szerepet vállalok labdarúgó egyesületi munkában és két cikluson át kistelepülésen önkormányzati képviselő voltam. Számomra mindig fontosak voltak a közösségek, mindig csapatban dolgoztam, és nincs ez másként azóta sem, hogy Sopron belvárosának önkormányzati képviselőjévé választottak. Azt tanultam, hogy ahol működő közösség van, ott könnyebb eredményes munkát végezni. Sopron a kormányzati támogatásnak köszönhetően meghatározó fejlesztéseket indított meg, hasonlóra a világháborút követő időszak óta nem volt példa.

A szocialista kormányoktól az állandó ígérgetésen túl másra nem futotta.”

888.hu: Mind a soproni emberek, mind a térségben élők számára régóta várt fejlesztés a már említett M85-ös projekt. Ez 2010-ig mondhatni reménytelennek tűnt. Hogy áll ez a folyamat jelenleg?

Barcza Attila: Sopron városa elsőként írta alá a Modern Városok Program szerződését a kormánnyal. Ebben első helyen szerepel az M85-ös megvalósítása, melyet a kormány kiemelt beruházásnak minősített. Korábban erre nem volt példa. A szocialista kormányoktól az állandó ígérgetésen túl másra nem futotta. Az Orbán-kormány ígéretet tett a megvalósításra, és örömmel jelenthetem, hogy a kivitelezés hamarosan megkezdődik. Egy autópálya-építés rendkívül összetett feladat, komoly előkészítést és tervezést igényel. Ez a háttérmunka lezárult, most a munkagépeké lesz a főszerep, a nyomvonal mentén a földmunkákat már bárki láthatja.

888.hu: Ahogyan említette, valóban szembetűnő, pozitív változásokon ment keresztül a város. Milyen egyéb fejlesztések vannak még tervben?

Barcza Attila: Sopront és térségét kiemelt turisztikai régiónak nyilvánította a kormány, ennek megfelelően jelentős források állnak rendelkezésre az ehhez szükséges fejlesztésekhez. A fertődi Esterházy-kastély vagy a nagycenki Széchenyi-kastély olyan nemzeti értéket képvisel, amelyet büszkén be kell tudnunk mutatni a hozzánk érkező vendégek számára. Újkori történelmünk kiemelkedő eseménye a Páneurópai Piknik, az emlékparkban egy látogatóközpontot alakítunk ki. A legmerészebb terveink ugyanakkor a Fertő tó egyetlen hazai vízitelepével kapcsolatosak. A turisztikai fejlesztésnek köszönhetően létrejön hazánk legkomplexebb sport- és szabadidőközpontja. Megújul a strandterület, éttermek, motel, kemping, több száz parkoló, új hajó- és csónakkikötő, sportpályák, hotel, valamint minden igényt kielégítő vízi és sportkomplexumok épülnek. Szóval minden szempontból izgalmas időszak előtt állunk.

Barcza Attila

888.hu: A felmérésekből láthatjuk, hogy továbbra is magabiztosan vezet a Fidesz-KDNP. Mindeközben az ellenzéki oldalon továbbra is széthúzás, mellébeszélés tapasztalható. Milyen kampányra számít ennek fényében?

Barcza Attila: Attól tartok, hogy a felelőtlen ígérgetés, valamint a vagdalózás, sárdobálás kerül majd a középpontba. Néha olyan irreálisan hajmeresztő ellenzéki ígéretek hangzanak el, amelyekről már a kimondás pillanatában tudják, hogy nem valósítható meg, de alkalmasak arra, hogy összezavarják a választókat. Arra szeretném fektetni a hangsúlyt, hogy mi az a munka, amit már elvégeztünk, és mi az, ami még előttünk áll. Erről szeretnék beszélni a választókkal, ezért minden településre ellátogatok a hátralévő időszakban.

Egyedül a Fidesz képviseli következetesen ezt az álláspontot.”

888.hu: Továbbra is óriási kihívások előtt áll Magyarország. Gondolok itt az illegális bevándorlás kérdésére, valamint a Soros-terv keretében megvalósítandó kötelező kvótarendszerre, mely még mindig napirenden van Brüsszelben. Komoly tétje van tehát a választásoknak. Mi Sopron és a térség érdeke ebben az ügyben?

Barcza Attila: A térség érdeke egybehangzik az ország érdekével: meg kell védenünk határainkat, védenünk kell Európa külső határait. Térségünkből sokan ingáznak naponta osztrák munkahelyükre. Korábban elképzelhetetlen volt, hogy a határon a szomszédaink ellenőrizzék az áthaladó gépjárműveket. Bízunk abban, hogy az unió mielőbb belátja a külső határok védelmének fontosságát, és így megszűnhet a belső ellenőrzés. Egyedül a Fidesz képviseli következetesen ezt az álláspontot. A teljes ellenzék összevissza beszél, ráadásul kimondva-kimondatlanul támogatja Soros betelepítési tervét. Helyi szinten is rengeteg támadást kapott az ellenzéktől a Fidesz a kerítés megépítéséért. Ma pedig már úgy tesznek, mintha mindig is támogatták volna. Persze, amikor konkrét szavazásra került sor a témában, a helyi ellenzék megfutamodott. Mára egyértelműen bebizonyosodott, hogy képtelenek az itt élők érdekeit képviselni. A Sopronban és a környéken élőknek határozott és következetes képviselőre van szükségük. Erre vállalkozom, ehhez kérem a támogatásukat.

OLVASTAD MÁR?

csak neked, csak most
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Gauland: a populizmus a gyökértelen, globalista elit ellenpólusa

Gauland: a populizmus a gyökértelen, globalista elit ellenpólusa

amerika, london, párizs

Az AfD társelnöke a populizmust a középosztály és a hétköznapi emberek szövetségeként írja le, amely a gyökértelen, globalista elit ellen szerveződött arra reagálva, hogy az államok milliárdokkal támogatják a bankokat és az illegális bevándorlókat, akik pont az ő miliőjüket foglalják el, veszélyeztetve a hazájuk és a kontinens élhetőségét.

How did Viktor Orbán become a force to be reckoned with?

How did Viktor Orbán become a force to be reckoned with?

amerika, london, párizs

Prime minister of Hungary, Viktor Orbán has become a real political force in Europe - one who cannot be eluded or disregarded by his European colleagues. In our new series, 'Orbán and The World', we will be following the activity of the Hungarian prime minister closely in order to show our readers how exactly he affects European politics.

A kölni túszdráma egy menekültet játszó terrorista számlájára írható

Hiába próbálta a mainstream média a végsőkig elhallgatni a valóságot, azért csak kiderült, hogy a hétfői kölni túszejtő akció elkövetője egy iszlamista terrorista volt, aki 2015 óta menedékkérőként tartózkodott Németországban.

Megtízszerezik a magyar aranytartalékot

Megtízszerezik a magyar aranytartalékot

kétharmad

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) tízszeresére növelte Magyarország aranytartalékát, ezzel az aranykészlet nagyságát a 70 évvel ezelőtti historikus szintre emelte - jelentette be a jegybank kedden.

Most akkor Kálmán Olga lesz a főpolgármester vagy Veiszer Alinda?

Most akkor Kálmán Olga lesz a főpolgármester vagy Veiszer Alinda?

piszkostizenkettő

És Karácsony Gergelyről és ötletéről még nem is beszéltünk.

Hülye vagyok ezekhez, kérlek segítsetek!

Hülye vagyok ezekhez, kérlek segítsetek!

kinyílott a pitypang

Puzsér Róbert - a magyar nyilvánosság legnagyobb morálfantomja - polgármesternek szeretne állni, de már a startnál önellentmondásba keveredett.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Nézzük, mi várható ma!

Közel 100 milliós nagyságú bűncselekmény a Jobbik körül

Közel 100 milliós nagyságú bűncselekmény a Jobbik körül

kétharmad

8-10 millió forintot adott a Jobbik pártigazgatója a tagoknak, hogy azt fizessék be a pártkasszába. A Jobbik egyik politikusa feljelentést tett az ügyben, mivel nem világos, honnan jött ez a pénz. Jelenleg nyomoznak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére