Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Balos újságíró: elég a hazudozásból, Soros áll a tüntetések mögött

2018. október 9. 17:58

Érdekes cikkel jelentkezett a The Wall Street Journal újságírója. Az írást a jobboldali amerikai lapok is szemlézték. Asra Q. Nomani arról ír a WSJ hasábjain, hogy Soros  emberei állnak az azóta főbíróvá választott Brett Kavanaugh elleni tüntetések mögött. A cikket különösen érdekessé teszi, hogy a hölgy egy baloldali feminista, aki nyomon követi Soros tevékenységét. Érdemes észben tartani, hogy amikor Donald Trump amerikai elnök állított hasonlót, akkor azzal vádolták meg, hogy antiszemita összeesküvés-elméleteket gyárt.

Mintegy 200 tüntető kelt át a Capitolium előtti füves területen. Eközben a szenátusban lassan véget ért a vita és elkezdődött a szavazás arról, hogy Brett Kavanaugh-t megszavazzák-e főbírónak – kezdi a cikkét Nomani, amelynek címe Soros György menetelése Washington utcáin.

A tüntetés rövid bemutatása után az újságíró rátér Trump tweetjére, amelyben az elnök azt írja, hogy a tüntetők egy "dühös baloldali csürhe" tagjai, akik "megélhetési tüntetők drága táblákkal". A számlát pedig "Soros fizette". Meglepő fordulat a cikkben, hogy az újságírónő elismeri:

Trumpnak igaza van."

Ami még érdekesebb, hogy azt is leírja, hogy ő egy liberális feminista. Ám ez nem változtat a tényen, hogy azok,

akik szombaton a Capitolium épülete előtt tüntettek, és akik képviselőket támadtak meg irodáikban, olyan csoportokhoz tartoznak, amelyek számára Soros nélkülözhetetlen adományozó."

Az újságíró leírja, hogy a 2016-os választások óta nyomon követi a pénzek útját. Azóta egy táblázatban vezette azokat a szervezeteket, amelyek kapcsolatban állnak Soros hálózatával, és amelyek a Trump elleni "ellenállást" szervezik.

Sorosista tüntetők.

Ami szembetűnő, hogy a Kavanaugh elleni tüntetéseket szervező Women’s March támogatói között 2017. január 21-ig 50 olyan szervezet volt, amely Soros György alapítványától kisebb-nagyobb pénzeket kapott. Azóta 80-ra nőtt ez a szám és a Kavanaugh-ellenes tüntetést szervező csoportok közül a 20 legnagyobb szintén részben vagy egészben Soros György adományaitól függ.

Az újságíró a táblákon azoknak a szervezeteknek a neveit látta legtöbbször, amelyek Soros alapítványának pénzével vannak kitömve: az American Civil Liberties Union, a Planned Parenthood, a Center for Popular Democracy, satöbbi. A MoveOn.org volt a főszervezője az egésznek, amely természetesen szintén ki van tömve Soros pénzével.

A szerző leírja, hogy a saját szemével látta, ahogy a Center for Popular Democracy Soros-szervezet emberei hogyan oktatják a tüntetőket a teendőkről. Azok, akik nem félnek a letartóztatástól, az első sorokba mennek. Azok, akik félnek, az épületen belül tartózkodnak majd. A szervezők belépőjegyeket osztogattak a szenátus üléstermének karzatára. A cél az ülés megzavarása volt, amely többször is sikerült.

Tiltakozók a szenátus épületében.

Fotó: AFP

A tüntetés igen jól szervezett volt. Egyes Soros-pénzzel kitömött szervezetek a táblákért, mások a tüntetők kiokításáért feleltek. Ez nem spontán felháborodás volt.

Miközben a sorosisták összeesküvés-elméleteknek nevezik a tényeket, amelyek szerint Soros pénze áll számos, úgynevezett "civil szervezet" mögött, amelyek a milliárdos érdekeit, megrendelését teljesítik, aközben ők maguk biztosan nem vetik meg az összeesküvés-elméleteket. Erről a Rethink Media gondoskodott, amely a Kavanaugh-ellenes kampány egyik kommunikációs élharcosa és amely maga is komoly Soros-pénzeket kap. A kampány szerint "Kavanaugh-t a sötét pénzeket kezelő csoportok választották ki", hogy képviselje érdekeiket.

A MoveOn.org esetéről már írtunk. Mint kiderült, a szervezet 2017-ben tett közzé egy "kézikönyvet", hogy hogyan lehet zaklatni közszereplőket. Az eredmény egy videó lett, amelyben egy liftbe beszorított szenátoron kérte számon egy Soros által fizetett nő, hogy őt – állítólag – megerőszakolták, és természetesen a főbíró megválasztását is felrótta.

Soros kitartottjai.

Fotó: AFP

A hölgyet egyébként Ana Maria Archilának hívják, kolumbiai származású, állítása szerint korábban megerőszakolták. Ám ez nem az egyetlen indíték, amiért Jeff Flake szenátort sarokba szorította a liftben. Valószínűleg parancsra cselekedett, ugyanis a Soros pénzéből kitömött Center for Popular Democracy nevű szervezet igazgatója, ahol az adóbevallása szerint egész jól keres: éves fizetése 156 333 dollár, amelyhez hozzácsaphat minden évben 21 378 dollárnyi bónuszt.

A lift ajtajában álló hölgy Soros kitartottja, Ana Maria Archila.

Az újságíró cikke végén elmondja, hogy amit leírt, az tulajdonképpen nyílt titok, méghozzá abból a fajtából, amelyet az újságírók általában nem írnak meg. A szerző kifejezi, hogy sok esetben egyetért Soros Nyílt Társadalom Alapítványának liberális céljaival. Ám a cikke azért született, mert az átláthatóság kritériuma nemcsak a jobboldalra vonatkozik, hanem a baloldalra is.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Az EP elnöke szerint itt az idő, hogy lenyomják a tagállamok torkán a kvótákat

Az Európai Parlament készen áll arra, hogy új javaslatot vegyen fontolóra, amely általános szabályként határozná meg a migránsok tagországok közötti szétosztásán alapuló kötelező szolidaritási kvótamechanizmust - jelentette ki Antonio Tajani, az Európai Parlament elnöke Brüsszelben csütörtökön.

Fejenként 14 millió forint ellenében visszafordulnak a határt ostromló bevándorlók

Fejenként 14 millió forint ellenében visszafordulnak a határt ostromló bevándorlók

amerika, london, párizs

A Közép-Amerikából az Egyesült Államokba igyekvő migránscsapatok eddig azt a látszatot próbálták kelteni magukról, hogy tagjaik egytől egyig a veszély, a bandaháborúk és a kezeletlen betegségek, járványok elől menekülnek. Azonban a legfrissebb információk szerint némi pénz ellenében már egyből visszafordulnának, és felhagynának az illegális migrációval.

A csodánál is több kell a Vidinek a továbbjutáshoz

A csodánál is több kell a Vidinek a továbbjutáshoz

hajrá, magyarok!

A MOL Vidinek több pontot kell szereznie csütörtökön a Chelsea ellen, mint amennyit a BATE szerez a PAOK ellen.

A magyar liberálisok ünneplik, hogy az ellenzék lerombolja a parlamentáris demokráciát

A magyar liberálisok ünneplik, hogy az ellenzék lerombolja a parlamentáris demokráciát

piszkostizenkettő

A parlament munkáját fizikai erőszakkal korlátozó ellenzéki akcióval összefüggésben nem talált semmi kifogásolnivalót Tóth Csaba liberális politológus. Az ELTE oktatója egyébként abban bízik, hogy a törvénysértő ballib politikusok olyan büntetéseket kapnak, amivel majd radikalizálni lehet az amúgy teljesen motiválatlan ellenzéki tábort.

Brüsszelben már az ENSZ migránspaktuma ellen sem lehet tüntetni

Brüsszelben már az ENSZ migránspaktuma ellen sem lehet tüntetni

amerika, london, párizs

Brüsszelben az ENSZ migrációs paktuma ellen szerettek volna tüntetni, de a polgármester nem engedi.

Adj a tótnak szállást, kiver a házadból

Sajnos a régi magyar szólás még most is aktuális, különösen a Csallóközben.

Kovács Zoltán helyretette a The Washington Postot

Kovács Zoltán helyretette a The Washington Postot

kétharmad

A The Washington Post című amerikai napilap figyelmen kívül hagyott számos fontos kérdést és részletet a Soros-egyetem Magyarországról való elűzéséről szóló múlt heti cikkében - szögezte le Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Hivatal nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára a lapban szerdán este megjelent olvasói levelében.

Új hajóval akarja a migránsokat taxiztatni Soros szervezete

Új hajóval akarja a migránsokat taxiztatni Soros szervezete

amerika, london, párizs

Alig néhány nappal azután, hogy az Aquarius befejezte pályafutását, az SOS Méditerranée bejelentette, nem állnak le: 2019-től új hajóval tervezik a migránsokat behozni Európába.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére