Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Balos újságíró: elég a hazudozásból, Soros áll a tüntetések mögött

2018. október 9. 17:58

Érdekes cikkel jelentkezett a The Wall Street Journal újságírója. Az írást a jobboldali amerikai lapok is szemlézték. Asra Q. Nomani arról ír a WSJ hasábjain, hogy Soros  emberei állnak az azóta főbíróvá választott Brett Kavanaugh elleni tüntetések mögött. A cikket különösen érdekessé teszi, hogy a hölgy egy baloldali feminista, aki nyomon követi Soros tevékenységét. Érdemes észben tartani, hogy amikor Donald Trump amerikai elnök állított hasonlót, akkor azzal vádolták meg, hogy antiszemita összeesküvés-elméleteket gyárt.

Mintegy 200 tüntető kelt át a Capitolium előtti füves területen. Eközben a szenátusban lassan véget ért a vita és elkezdődött a szavazás arról, hogy Brett Kavanaugh-t megszavazzák-e főbírónak – kezdi a cikkét Nomani, amelynek címe Soros György menetelése Washington utcáin.

A tüntetés rövid bemutatása után az újságíró rátér Trump tweetjére, amelyben az elnök azt írja, hogy a tüntetők egy "dühös baloldali csürhe" tagjai, akik "megélhetési tüntetők drága táblákkal". A számlát pedig "Soros fizette". Meglepő fordulat a cikkben, hogy az újságírónő elismeri:

Trumpnak igaza van."

Ami még érdekesebb, hogy azt is leírja, hogy ő egy liberális feminista. Ám ez nem változtat a tényen, hogy azok,

akik szombaton a Capitolium épülete előtt tüntettek, és akik képviselőket támadtak meg irodáikban, olyan csoportokhoz tartoznak, amelyek számára Soros nélkülözhetetlen adományozó."

Az újságíró leírja, hogy a 2016-os választások óta nyomon követi a pénzek útját. Azóta egy táblázatban vezette azokat a szervezeteket, amelyek kapcsolatban állnak Soros hálózatával, és amelyek a Trump elleni "ellenállást" szervezik.

Sorosista tüntetők.

Ami szembetűnő, hogy a Kavanaugh elleni tüntetéseket szervező Women’s March támogatói között 2017. január 21-ig 50 olyan szervezet volt, amely Soros György alapítványától kisebb-nagyobb pénzeket kapott. Azóta 80-ra nőtt ez a szám és a Kavanaugh-ellenes tüntetést szervező csoportok közül a 20 legnagyobb szintén részben vagy egészben Soros György adományaitól függ.

Az újságíró a táblákon azoknak a szervezeteknek a neveit látta legtöbbször, amelyek Soros alapítványának pénzével vannak kitömve: az American Civil Liberties Union, a Planned Parenthood, a Center for Popular Democracy, satöbbi. A MoveOn.org volt a főszervezője az egésznek, amely természetesen szintén ki van tömve Soros pénzével.

A szerző leírja, hogy a saját szemével látta, ahogy a Center for Popular Democracy Soros-szervezet emberei hogyan oktatják a tüntetőket a teendőkről. Azok, akik nem félnek a letartóztatástól, az első sorokba mennek. Azok, akik félnek, az épületen belül tartózkodnak majd. A szervezők belépőjegyeket osztogattak a szenátus üléstermének karzatára. A cél az ülés megzavarása volt, amely többször is sikerült.

Tiltakozók a szenátus épületében.

Fotó: AFP

A tüntetés igen jól szervezett volt. Egyes Soros-pénzzel kitömött szervezetek a táblákért, mások a tüntetők kiokításáért feleltek. Ez nem spontán felháborodás volt.

Miközben a sorosisták összeesküvés-elméleteknek nevezik a tényeket, amelyek szerint Soros pénze áll számos, úgynevezett "civil szervezet" mögött, amelyek a milliárdos érdekeit, megrendelését teljesítik, aközben ők maguk biztosan nem vetik meg az összeesküvés-elméleteket. Erről a Rethink Media gondoskodott, amely a Kavanaugh-ellenes kampány egyik kommunikációs élharcosa és amely maga is komoly Soros-pénzeket kap. A kampány szerint "Kavanaugh-t a sötét pénzeket kezelő csoportok választották ki", hogy képviselje érdekeiket.

A MoveOn.org esetéről már írtunk. Mint kiderült, a szervezet 2017-ben tett közzé egy "kézikönyvet", hogy hogyan lehet zaklatni közszereplőket. Az eredmény egy videó lett, amelyben egy liftbe beszorított szenátoron kérte számon egy Soros által fizetett nő, hogy őt – állítólag – megerőszakolták, és természetesen a főbíró megválasztását is felrótta.

Soros kitartottjai.

Fotó: AFP

A hölgyet egyébként Ana Maria Archilának hívják, kolumbiai származású, állítása szerint korábban megerőszakolták. Ám ez nem az egyetlen indíték, amiért Jeff Flake szenátort sarokba szorította a liftben. Valószínűleg parancsra cselekedett, ugyanis a Soros pénzéből kitömött Center for Popular Democracy nevű szervezet igazgatója, ahol az adóbevallása szerint egész jól keres: éves fizetése 156 333 dollár, amelyhez hozzácsaphat minden évben 21 378 dollárnyi bónuszt.

A lift ajtajában álló hölgy Soros kitartottja, Ana Maria Archila.

Az újságíró cikke végén elmondja, hogy amit leírt, az tulajdonképpen nyílt titok, méghozzá abból a fajtából, amelyet az újságírók általában nem írnak meg. A szerző kifejezi, hogy sok esetben egyetért Soros Nyílt Társadalom Alapítványának liberális céljaival. Ám a cikke azért született, mert az átláthatóság kritériuma nemcsak a jobboldalra vonatkozik, hanem a baloldalra is.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Németország még több migránst toloncolhat ki az uniós tagországokba

Németország még több migránst toloncolhat ki az uniós tagországokba

amerika, london, párizs

Az Európai Bíróság kimondta, hogy Németországnak joga van kitoloncolni azokat a migránsokat, akiket egy szegényebb uniós tagországba szállítanának vissza. Mindez idáig vita tárgyát képezte, ezért számos kitoloncolás meghiúsult. Ennek azonban vége, az illegális bevándorlóknak vissza kell menniük oda, ahol elsőként léptek az Európai Unió területére.

Bolsonaro-Trump találkozó: hosszú idő után először érkezik Amerika-barát brazil elnök Washingtonba

Bolsonaro-Trump találkozó: hosszú idő után először érkezik Amerika-barát brazil elnök Washingtonba

amerika, london, párizs

Washingtonban találkozott egymással Donald Trump amerikai és Jair Bolsonaro, újévkor beiktatott brazil elnök.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez a nap is gyorsan eltelt, nézzük a legfontosabb híreket!

Az oltáselleneseknek is jár a szólásszabadság!

Az oltáselleneseknek is jár a szólásszabadság!

censored

Veszélyeztetik a gyerekeink életét, de attól még megilleti őket a szabad szólás joga.

Merkel belátta, a migránsokat a hazájukban kellett volna támogatni

Merkel belátta, a migránsokat a hazájukban kellett volna támogatni

amerika, london, párizs

A hazájukhoz minél közelebb, helyben kell segíteni a menekülteknek, ez a 2015-ös menekülthullám tanulsága - jelentette ki kedden Berlinben Angela Merkel német kancellár.

Bemutatjuk a bevándorláspárti politikusokat

Bemutatjuk a bevándorláspárti politikusokat

kétharmad

Közeleg a május, ideje közelebbről megismerni a bevándorláspártiakat.

Konok Péter, az építőtábor réme

Konok Péter, az építőtábor réme

piszkostizenkettő

Van abban valami egészen szürreális, ahogyan a nemzeti ünnep előtt összecsipegette kis gondolatait arról, hogy miért nincs Magyarország.

Sargentini etikai tisztogatást szeretne az Európai Néppártban

Sargentini etikai tisztogatást szeretne az Európai Néppártban

kétharmad

Nem elegendő, hogy az Európai Néppárt (EPP) foglalkozik a Fidesz tagságának kérdésével, meg kell kezdenie végre az etikai nagytakarítást, és kérdőre kell vonnia Orbán Viktort, hogy milyen viszonyt kíván ápolni a pártcsaláddal és hogyan viszonyul az EPP által képviselt politikához - jelentette ki Judith Sargentini holland zöldpárti képviselő Brüsszelben újságíróknak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére