Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Balliberális lapok zsidóznak, de még nekik áll feljebb!

2018. december 6. 21:30

A tudathasadásban szenvedő baloldali újságok előszeretettel hivatkoznak a szakmaiságra, a moralitásra és az újságírói etikára, de rendre megfeledkeznek arról, hogy ha a jobboldali, konzervatív közösséget, esetleg ha Orbán Viktort kell lejáratni, akkor az eszközökben egyáltalán nem válogatnak. Sőt, a baloldali közösség kurucinfójának számító Magyar Narancs gusztustalanabbnál gusztustalanabb címlapjain már szerepelt Orbán Viktor szögesdrótos Hitler-bajusszal, pajeszos rabbiként ábrázolva, vagy éppen Köves Slomó kormánypárti díszzsidóként. A Magyar Narancs segítségével mutatjuk be a liberális kettős mércét.

Sok éven át a baloldal és a hozzá hűséges szellemi holdudvar dönthette el, hogy ki az antiszemita, ki a fasiszta és ki a náci. Ha jobboldalinak vallottad magad, esetleg arra vetemedtél, hogy feltűzz a ruhádra egy kokárdát, akkor rendre megkaptad, hogy te bizony egy utolsó fasiszta vagy.

Szerencsére (vagy éppen egyesek sajnálatára) a baloldalnak és a vele szövetséges médiának, amely 2014-ig masszívan liberális és baloldali volt, sikerült lejáratnia ezeket a jelzőket, sőt a túlbuzgósága visszafelé sült el. Ezen jelzők hallatán ma már mindenki legyint, de ha antiszemita, netán becsületsértő cikkeket akarunk olvasni, akkor mindenképp vegyünk Magyar Narancsot, mert ott szinte csak ilyenek vannak.

Nézzünk pár konkrét példát

Az éledő, sőt elemében lévő baloldali antiszemitizmusról már több cikket írtunk, de a legutóbbi Figyelő-címlap kapcsán megnéztük, hogy a baloldali újságírás etalonjának tartott Magyar Narancs hány olyan cikket közölt, amely ellen egyetlen szót sem emelt a Zsidó Világkongresszus, a Mazsihisz vagy a liberális féknyúzmédia.

Az javaslom mindenkinek, hogy vessen egy pillantást az alábbi címlapokra. A Magyar Narancs hol nácinak, hol zsidóbérencnek, hol pedig díszzsidónak ábrázolta cikkeinek alanyait. Köves Slomót egyenesen a kormány által felhizlalt zsidóként tálalják, míg Orbán Viktort ortodox kamurabbiként. De az "Egyem a szíveteket, zsidók!" cikkében az a lap, amely az áprilisi választásokkor a baloldal és a Jobbik összefogását szajkózta, keserűen jegyzi meg, hogy a Zsidó Világkongresszuson Orbán Viktor nem jelentette ki, hogy sose lép velük semmilyen kormányzati szövetségre.

Még egyszer: 2013-ban a baloldal házi lapja azt kérte számon a miniszterelnökön, amit aztán ők teljes mellszélességgel támogattak. Éljen a következetes politizálás! – kiálthatnánk fel. De nem tesszük, mert az a kettős mérce, amit a baloldali Völkischer Beobachter alkalmaz, már inkább szánalmas és elszomorító. Felettébb aggasztó, hogy a baloldal hivatkozási alapként tekint egy olyan sajtótermékre, mely páros lábbal tiporja egy közösség, egy eszme integritását, alantas politikai haszonszerzésre használja a holokauszt emlékét és a magyar zsidó közösség ügyeit. 

A Magyar Narancs szlogenje igazából egy Göring-idézet, amelyben ők a zsidót antiszemitára cserélték ki, így az eredeti, "hogy ki a zsidó, azt én döntöm el” mondat a Magyar Narancs verziójában úgy szól: "hogy ki az antiszemita, azt MI döntjük el".

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Németország még több migránst toloncolhat ki az uniós tagországokba

Németország még több migránst toloncolhat ki az uniós tagországokba

amerika, london, párizs

Az Európai Bíróság kimondta, hogy Németországnak joga van kitoloncolni azokat a migránsokat, akiket egy szegényebb uniós tagországba szállítanának vissza. Mindez idáig vita tárgyát képezte, ezért számos kitoloncolás meghiúsult. Ennek azonban vége, az illegális bevándorlóknak vissza kell menniük oda, ahol elsőként léptek az Európai Unió területére.

Bolsonaro-Trump találkozó: hosszú idő után először érkezik Amerika-barát brazil elnök Washingtonba

Bolsonaro-Trump találkozó: hosszú idő után először érkezik Amerika-barát brazil elnök Washingtonba

amerika, london, párizs

Washingtonban találkozott egymással Donald Trump amerikai és Jair Bolsonaro, újévkor beiktatott brazil elnök.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez a nap is gyorsan eltelt, nézzük a legfontosabb híreket!

Az oltáselleneseknek is jár a szólásszabadság!

Az oltáselleneseknek is jár a szólásszabadság!

censored

Veszélyeztetik a gyerekeink életét, de attól még megilleti őket a szabad szólás joga.

Merkel belátta, a migránsokat a hazájukban kellett volna támogatni

Merkel belátta, a migránsokat a hazájukban kellett volna támogatni

amerika, london, párizs

A hazájukhoz minél közelebb, helyben kell segíteni a menekülteknek, ez a 2015-ös menekülthullám tanulsága - jelentette ki kedden Berlinben Angela Merkel német kancellár.

Bemutatjuk a bevándorláspárti politikusokat

Bemutatjuk a bevándorláspárti politikusokat

kétharmad

Közeleg a május, ideje közelebbről megismerni a bevándorláspártiakat.

Konok Péter, az építőtábor réme

Konok Péter, az építőtábor réme

piszkostizenkettő

Van abban valami egészen szürreális, ahogyan a nemzeti ünnep előtt összecsipegette kis gondolatait arról, hogy miért nincs Magyarország.

Sargentini etikai tisztogatást szeretne az Európai Néppártban

Sargentini etikai tisztogatást szeretne az Európai Néppártban

kétharmad

Nem elegendő, hogy az Európai Néppárt (EPP) foglalkozik a Fidesz tagságának kérdésével, meg kell kezdenie végre az etikai nagytakarítást, és kérdőre kell vonnia Orbán Viktort, hogy milyen viszonyt kíván ápolni a pártcsaláddal és hogyan viszonyul az EPP által képviselt politikához - jelentette ki Judith Sargentini holland zöldpárti képviselő Brüsszelben újságíróknak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére