Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Balliberális lapok zsidóznak, de még nekik áll feljebb!

2018. december 6. 21:30

A tudathasadásban szenvedő baloldali újságok előszeretettel hivatkoznak a szakmaiságra, a moralitásra és az újságírói etikára, de rendre megfeledkeznek arról, hogy ha a jobboldali, konzervatív közösséget, esetleg ha Orbán Viktort kell lejáratni, akkor az eszközökben egyáltalán nem válogatnak. Sőt, a baloldali közösség kurucinfójának számító Magyar Narancs gusztustalanabbnál gusztustalanabb címlapjain már szerepelt Orbán Viktor szögesdrótos Hitler-bajusszal, pajeszos rabbiként ábrázolva, vagy éppen Köves Slomó kormánypárti díszzsidóként. A Magyar Narancs segítségével mutatjuk be a liberális kettős mércét.

Sok éven át a baloldal és a hozzá hűséges szellemi holdudvar dönthette el, hogy ki az antiszemita, ki a fasiszta és ki a náci. Ha jobboldalinak vallottad magad, esetleg arra vetemedtél, hogy feltűzz a ruhádra egy kokárdát, akkor rendre megkaptad, hogy te bizony egy utolsó fasiszta vagy.

Szerencsére (vagy éppen egyesek sajnálatára) a baloldalnak és a vele szövetséges médiának, amely 2014-ig masszívan liberális és baloldali volt, sikerült lejáratnia ezeket a jelzőket, sőt a túlbuzgósága visszafelé sült el. Ezen jelzők hallatán ma már mindenki legyint, de ha antiszemita, netán becsületsértő cikkeket akarunk olvasni, akkor mindenképp vegyünk Magyar Narancsot, mert ott szinte csak ilyenek vannak.

Nézzünk pár konkrét példát

Az éledő, sőt elemében lévő baloldali antiszemitizmusról már több cikket írtunk, de a legutóbbi Figyelő-címlap kapcsán megnéztük, hogy a baloldali újságírás etalonjának tartott Magyar Narancs hány olyan cikket közölt, amely ellen egyetlen szót sem emelt a Zsidó Világkongresszus, a Mazsihisz vagy a liberális féknyúzmédia.

Az javaslom mindenkinek, hogy vessen egy pillantást az alábbi címlapokra. A Magyar Narancs hol nácinak, hol zsidóbérencnek, hol pedig díszzsidónak ábrázolta cikkeinek alanyait. Köves Slomót egyenesen a kormány által felhizlalt zsidóként tálalják, míg Orbán Viktort ortodox kamurabbiként. De az "Egyem a szíveteket, zsidók!" cikkében az a lap, amely az áprilisi választásokkor a baloldal és a Jobbik összefogását szajkózta, keserűen jegyzi meg, hogy a Zsidó Világkongresszuson Orbán Viktor nem jelentette ki, hogy sose lép velük semmilyen kormányzati szövetségre.

Még egyszer: 2013-ban a baloldal házi lapja azt kérte számon a miniszterelnökön, amit aztán ők teljes mellszélességgel támogattak. Éljen a következetes politizálás! – kiálthatnánk fel. De nem tesszük, mert az a kettős mérce, amit a baloldali Völkischer Beobachter alkalmaz, már inkább szánalmas és elszomorító. Felettébb aggasztó, hogy a baloldal hivatkozási alapként tekint egy olyan sajtótermékre, mely páros lábbal tiporja egy közösség, egy eszme integritását, alantas politikai haszonszerzésre használja a holokauszt emlékét és a magyar zsidó közösség ügyeit. 

A Magyar Narancs szlogenje igazából egy Göring-idézet, amelyben ők a zsidót antiszemitára cserélték ki, így az eredeti, "hogy ki a zsidó, azt én döntöm el” mondat a Magyar Narancs verziójában úgy szól: "hogy ki az antiszemita, azt MI döntjük el".

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Gyurcsányék tüntetés helyett wellnessezni mentek péntek este

Gyurcsányék tüntetés helyett wellnessezni mentek péntek este

kinyílott a pitypang

Pénteken biztosan nem túlóráztak a Demokratikus Koalíció (DK) politikusai.

Budapestből nem lesz Majdan!

Budapestből nem lesz Majdan!

kétharmad

Sérült rendőrök, lángoló kukák, agresszív tömeg, puccsra készülő ellenzék, külföldi zsoldban szolgáló tüntetők és ködös célok. Így lehetne leírni az elmúlt napok történéseit és azok mozgatórugóit. A Budapesten kibontakozó "demonstrációk" kísértetiesen emlékeztetnek minket valamire: így kezdődött a gyarmati státuszba taszított ukrajnai forradalom is. Ott is látszólag spontán szerveződő csoportok provokálták az állami szerveket, hogy aztán a nyugati média és a külföldi titkosszolgálatok segítségével megdöntsék az államrendet. Meg is lett az eredménye: káosz, területi veszteség, nyomor.

Tordai Bence már mentegeti a bőrét

Tordai Bence már mentegeti a bőrét

kinyílott a pitypang

A hét elején influenszerré avanzsált parlamenti képviselő sajtótájékoztatón beszélt az elmúlt napok eseményeiről. Tordai többek között azt szeretné, ha a rendbontások egészen karácsonyig elhúzódnának.

Soros bűnözőket fizet le, hogy Budapesten vandálkodjanak

A fővárosi megmozdulásokon a rendőrség szombatig 57 embert állított elő. Jelentős részük büntetett előéletű.

Az ellenzék "mártírja", Mohácsi Márk már a Soros-egyetem tüntetésén is balhézott

Az ellenzék "mártírja", Mohácsi Márk már a Soros-egyetem tüntetésén is balhézott

kétharmad

A Soros Györgyhöz köthető 444 és társai elképesztő propagandagyártásra adták a fejüket az elmúlt napokban.

Saját dolgozóit sem fizette ki a Jobbik

Saját dolgozóit sem fizette ki a Jobbik

kétharmad

Az EchoTV Informátor című műsorához került dokumentumok szerint a párt tévéjének számító N1TV készítői a választások előtti három hónapban több esetben is napi 18-19 órákat dolgoztak a párt sikerességéért, mint kiderült ingyen. Az N1TV, a Kiegyensúlyozott Médiáért Alapítvány tulajdona, amely a Jobbik pártalapítványa.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére