Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Balliberális lapok zsidóznak, de még nekik áll feljebb!

2018. december 6. 21:30

A tudathasadásban szenvedő baloldali újságok előszeretettel hivatkoznak a szakmaiságra, a moralitásra és az újságírói etikára, de rendre megfeledkeznek arról, hogy ha a jobboldali, konzervatív közösséget, esetleg ha Orbán Viktort kell lejáratni, akkor az eszközökben egyáltalán nem válogatnak. Sőt, a baloldali közösség kurucinfójának számító Magyar Narancs gusztustalanabbnál gusztustalanabb címlapjain már szerepelt Orbán Viktor szögesdrótos Hitler-bajusszal, pajeszos rabbiként ábrázolva, vagy éppen Köves Slomó kormánypárti díszzsidóként. A Magyar Narancs segítségével mutatjuk be a liberális kettős mércét.

Sok éven át a baloldal és a hozzá hűséges szellemi holdudvar dönthette el, hogy ki az antiszemita, ki a fasiszta és ki a náci. Ha jobboldalinak vallottad magad, esetleg arra vetemedtél, hogy feltűzz a ruhádra egy kokárdát, akkor rendre megkaptad, hogy te bizony egy utolsó fasiszta vagy.

Szerencsére (vagy éppen egyesek sajnálatára) a baloldalnak és a vele szövetséges médiának, amely 2014-ig masszívan liberális és baloldali volt, sikerült lejáratnia ezeket a jelzőket, sőt a túlbuzgósága visszafelé sült el. Ezen jelzők hallatán ma már mindenki legyint, de ha antiszemita, netán becsületsértő cikkeket akarunk olvasni, akkor mindenképp vegyünk Magyar Narancsot, mert ott szinte csak ilyenek vannak.

Nézzünk pár konkrét példát

Az éledő, sőt elemében lévő baloldali antiszemitizmusról már több cikket írtunk, de a legutóbbi Figyelő-címlap kapcsán megnéztük, hogy a baloldali újságírás etalonjának tartott Magyar Narancs hány olyan cikket közölt, amely ellen egyetlen szót sem emelt a Zsidó Világkongresszus, a Mazsihisz vagy a liberális féknyúzmédia.

Az javaslom mindenkinek, hogy vessen egy pillantást az alábbi címlapokra. A Magyar Narancs hol nácinak, hol zsidóbérencnek, hol pedig díszzsidónak ábrázolta cikkeinek alanyait. Köves Slomót egyenesen a kormány által felhizlalt zsidóként tálalják, míg Orbán Viktort ortodox kamurabbiként. De az "Egyem a szíveteket, zsidók!" cikkében az a lap, amely az áprilisi választásokkor a baloldal és a Jobbik összefogását szajkózta, keserűen jegyzi meg, hogy a Zsidó Világkongresszuson Orbán Viktor nem jelentette ki, hogy sose lép velük semmilyen kormányzati szövetségre.

Még egyszer: 2013-ban a baloldal házi lapja azt kérte számon a miniszterelnökön, amit aztán ők teljes mellszélességgel támogattak. Éljen a következetes politizálás! – kiálthatnánk fel. De nem tesszük, mert az a kettős mérce, amit a baloldali Völkischer Beobachter alkalmaz, már inkább szánalmas és elszomorító. Felettébb aggasztó, hogy a baloldal hivatkozási alapként tekint egy olyan sajtótermékre, mely páros lábbal tiporja egy közösség, egy eszme integritását, alantas politikai haszonszerzésre használja a holokauszt emlékét és a magyar zsidó közösség ügyeit. 

A Magyar Narancs szlogenje igazából egy Göring-idézet, amelyben ők a zsidót antiszemitára cserélték ki, így az eredeti, "hogy ki a zsidó, azt én döntöm el” mondat a Magyar Narancs verziójában úgy szól: "hogy ki az antiszemita, azt MI döntjük el".

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Tarlós István keményen beolvasott az ellenzéknek

Tarlós István keményen beolvasott az ellenzéknek

kétharmad

Többek között elárulta azt, hogy Karácsony Gergely lényegében nem vesz részt a Fővárosi Közgyűlés munkájában, de emellett a fővárosi tüntetésekről is elmondta álláspontját.

A Fidesz a legnépszerűbb párt a fiatalok között

A Fidesz a legnépszerűbb párt a fiatalok között

kétharmad

A Medián felmérése szerint a fiatalok között is messze a legnépszerűbb párt a Fidesz. A többi ellenzéki párthoz képest pedig felülreprezentált a Momentum.

Salvini nem tököl: egyre több migránst küld haza Olaszország

Salvini nem tököl: egyre több migránst küld haza Olaszország

amerika, london, párizs

Az olasz belügyminiszter nemcsak beszél, hanem cselekszik is.

Soros György "az egyetlen magánszemély, aki saját külpolitikát épít"

Soros György "az egyetlen magánszemély, aki saját külpolitikát épít"

amerika, london, párizs

Emiatt pedig egyből meg is választotta a Financial Times az "év emberének".

Az anyagiak már nem gördítenek akadályt a gyermekvállalás elé

A Fidesz-kormány 2010 óta jelentős, a családalapítást, gyermekvállalást támogató intézkedést hozott, ezek közül kiemelkedők a munkához kötött kedvezmények. A családi adókedvezmény évről évre emelkedik, a kisgyermekeseknek a gyed extrának köszönhetően nem kell választaniuk a munka és a család között, a nők pedig negyven év munkaviszony után nyugdíjba mehetnek, ezzel segítve a gyermeknevelést.

Az ELTE BTK dékánja: állami egyetem ne politizáljon, a tanóra nem erre való

Az ELTE BTK dékánja: állami egyetem ne politizáljon, a tanóra nem erre való

kétharmad

Egy állami egyetemnek politikailag semlegesnek kell lennie az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának (ELTE BTK) dékánja szerint, aki erről a Magyar Idők szerdai számában megjelent interjújában beszélt.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható a mai nap.

A Belügyminisztérium alaposan helyretette a Soros-féle Amnesty Internationalt

Közleményben reagált a Belügyminisztérium a vandálokat védő Amnesty International kifogásaira.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére