Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Bajban az Uber a szexuális zaklatások miatt

2017. augusztus 14. 10:28

LONDON, 10:28

A londoni rendőrség keményen nekiment a cégnek, miután az Uber megpróbálta eltussolni a zaklatásokat, és nem jelezték azokat a hatóságok felé.

A londoni rendőrség egy magas rangú tisztje éles kritikával illette az Ubert a Transport for Londonnak eljuttatott levelében – írja a The Times.

A TfL London közlekedését, beleértve a metró, az Overground, a buszok és villamosok, a folyami hajózás, a taxik, utak és kerékpárutak felügyeletét irányítja. Az ügy szempontjából azért fontos szereplő a TfL, mert ő adott működési engedélyt az Ubernek a brit fővárosban.

Mint kiderült, az Uber több súlyos bűncselekményt is elfelejtett jelenteni a rendőrség felé, például egy olyan esetet, ahol nemi erőszakkal vádoltak meg egy sofőrt. A férfi a cégnél maradhatott, ennek következtében pedig még egy női utast zaklatott.

A fuvaroztató- és utasszállító cég annak érdekében, hogy hírneve ne sérüljön, csak az apróbb, marginális szabálysértéseket jelezte a a londoni hatóságok felé. A londoni rendőrség szerint az Ubernek legalább hat szexuális zaklatás, a közrend többszöri megzavarása és egy támadás írható a számlájára.

A nyilatkozat ellenére a TfL azt tervezi, hogy szeptembertől nem hosszabbítja meg az Uberrel kötött szerződését, így a brit fővárosból is eltűnhet az Európában is ellentmondásos karriert befutó szolgáltatás. 

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Megmutatjuk nektek a nap legfontosabb híreit.

A Soros-hálózat speciális szótárral akadályozza meg a migránsok kitoloncolását

A Soros-hálózat speciális szótárral akadályozza meg a migránsok kitoloncolását

amerika, london, párizs

A Soros szervezetek készítettek egy szótárt, amelyben olyan szavak és javaslatok szerepelnek, amelyek hozzásegítik az illegális migránsokat ahhoz, hogy könnyedén megkapják a menekültstátuszt.

Kiderült, hogy honnan származnak az Árpád-házi királyok

Azonosította az Árpád-ház férfi tagjaira jellemző DNS-t III. Béla király csontmaradványaiból az Országos Onkológiai Intézet vezette nemzetközi kutatócsoport, s kiderült, hogy az Árpád-ház tagjai egészen biztosan eurázsiai, nem pedig finnugor eredetűek - nyilatkozta Kásler Miklós professzor, az intézet vezetője a szerdai Magyar Időkben.

Elkezdődtek a tárgyalások az egész világra kiterjedő migránspaktumról

Elkezdődtek a tárgyalások az egész világra kiterjedő migránspaktumról

amerika, london, párizs

Az Egyesült Államok kivételével a világszervezet tagállamai kedden megkezdték a tárgyalásokat az ENSZ migrációs egyezményének tervezetéről New Yorkban.

Svájcig rohanna az egyik katalán függetlenségi politikus

Svájcig rohanna az egyik katalán függetlenségi politikus

amerika, london, párizs

Anna Gabriel katalán függetlenségpárti politikus a svájci közszolgálati televíziónak, az RTS-nek kedden úgy fogalmazott, nem kizárt, hogy Svájcban beadja a politikai menedékjogi kérelmet, ugyanis ha visszautazna Spanyolországba, akkor a bíróság elé kellene állnia, amiért aktív szerepet vállalt a katalán népszavazás előkészítésében.

Több mint kétszázezer illegális bevándorló érkezett az Európai Unió területére tavaly

A Frontex uniós határvédelmi ügynökség keddi jelentése szerint 2017-ben összesen 205 ezer migráns lépett be illegálisan az Európai Unió területére.

Brüsszel úgy papol a szolidaritásról, hogy közben verik a migránsokat

Miközben Brüsszel kizárólag az európai szolidaritásról, a migránsok befogadásáról és korlátlan szétosztásáról papol, addig egyre több illegális bevándorló panaszkodik arról, hogy rendőri erőszak áldozataivá válnak a belga fővárosban.

A liberálisok szerint rasszizmus, hogy nincsenek fekete karakterek egy cseh játékban

A liberálisok szerint rasszizmus, hogy nincsenek fekete karakterek egy cseh játékban

kinyílott a pitypang

A balliberális politikai korrektség fasisztái fehér felsőbbrendűséggel vádolják a "Kingdom Come: Deliverance" című cseh számítógépes játékot, mert a XV. századi Cseh királyságban játszódó akció szerepjátékban nincsenek színes bőrű karakterek. A készítők szerint azonban csak azért nincsenek a középkor végén játszódó játékban fekete szereplők, mert a történelmi hűség ezt diktálja.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére