Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Az ukrán CIA üzenőfüzete lett a 444

888.hu

2018. március 31. 18:20

Lelepleződött a 444.ua.cia.gov: Ukrajnáért aggódnak Magyarországgal szemben.

Döbbenetes cikk jelentet meg szombaton a 444.hu portálon: eszerint Magyarország szemét módon áskálódik az ukrán államhatalommal szemben az új oktatási törvény miatt, és irgum-burgum és ez nem helyes. Mint köztudott, Magyarország ellenérzéseit fejezte ki az utóbbi időkben amiatt, hogy az új ukrán oktatási törvény nagyon hátrányosan érinti a kárpátaljai magyar, és egyéb kisebbségek nyelvhasználathoz fűződő jogát. A 444 cikke szerint Magyarország a hunyó. Mutatjuk az összefüggéseket, melyek rávilágítanak arra, a Soros által fizetett portál azért védi Ukrajnát, mert Ukrajnában is a milliárdos spekuláns kavar.

"Érthetetlen, hogy a magyar diplomácia miért támad ilyen gátlástalanul egy szomszédos országot" – harsogja címében a 444, egy pillanatra sem rejtve el, kinek az oldalán áll, és ki a hunyó. Természetesen Magyarország a ludas, és személyesen Szijjártó Péter külügyminiszter, akinek van bátorsága tiltakozni a kárpátaljai magyar kisebbséget is hátrányosan érintő oktatási törvénnyel kapcsolatban, mely erőszakos ukránosítást akar az ország területén – már ami maradt belőle, de erről később.

Az amerikai geostratégiai doktrína szellemisége áll a cikk mögött

A cikk állítása, hogy a magyar kormányzatot nem is a kárpátaljai magyarok, hanem Oroszország érdekei mozgatják. Ez a hazug érvelés egy színtisztán amerikai érdekeket alátámasztó narratíva, mely egy közismert amerikai kül-és geopolitikai érdeket támogat.

Eszerint minden erővel akadályozni kell, hogy Európa és Európa közepe, különösen Németország és Oroszország egymásra találjon, mert az így létrejövő szövetség komoly versenytársa lehetne az Egyesült Államoknak a globális színtéren, ezért ezt akadályozni kell minden erővel – az érvelés egyébként érthető abból a szempontból, hogy a német-orosz egymásra találás általában semmi jót nem ígér Európának a történelmi tapasztalat szerint. Orbán Viktor miniszterelnöknek is van egy olyan frappáns mondása, hogy ha a németek és az oroszok kiegyeznek egymással, akkor aggodalommal nézünk a kert végébe, megvannak-e még a gyerekeink. Az aggodalom mellett azonban a kőkemény amerikai üzleti érdekek fűtik ezt a jogos félelmet.

Vagyis blokkolni kell a német nagyipari, gyáripari tőke és know-how, valamint az orosz nyersanyagok egymásra találását. A hátsó szobákban persze lehet hatalmas üzleteket kötni, lásd az Ukrajna zsarolási potenciálját Brüsszel jóváhagyásával kiiktató Északi Áramlat I-II. gázvezeték német-orosz megépítését, de a hátsó szoba milliárdos üzleti titkai nem tartoznak a publikumra, ugorjunk.

Ukrajna ma: stabilitás helyett lecsúszott, reménytelen bábállam, elképesztő elvándorlás

A 2014-es kijevi forradalom és Janukovich elűzése óta az ukrajnai helyzet siralmas. Az orosz többségű keleten Oroszországból pénzelt és támogatott szakadárok vívnak állóháborút az ukrán hadsereggel. A konfliktus régóta be van fagyva, a területen káosz és törvényenkívüliség uralkodik, az oktatás romokban, van, ahol az ivóvíz-szolgáltatás is megszűnt. Százezrek menekültek el Oroszország felé, a proxy-polgárháborús terület kiürült.

Nyugat-Ukrajnában sem rózsásabb a helyzet: onnan az ellengyelesedett oroszok (ukránok) indultak meg nyugat felé: bizonyos becslések szerint Lengyelországba menekült 1,5 millió ember, 1 millió pedig feketemunkásként tartózkodik a legnagyobb nyugati szomszédnál. Csehországban körülbelül 500 ezer ukrajnai állampolgár dolgozik a 2014-es válság óta, Szlovákia keleti végében százezres tömeg, a Skandináv és a Balti államok felé pedig félmilliós ukrán expat tömeg indult meg. Helyi információk szerint Kárpátalja is gyakorlatilag kiürült, a magyarok Magyarország felé, a többiek Orosz- Lengyel-, vagy Csehország felé mozdultak. A 30 ezer forintos havi ukrán átlagbér helyett komplett családok dolgoznak Csehországban a szalag mellett 200 ezer nettóért.

Az Ukrán káosz megteremtője: a 444 résztulajdonosa, Soros György

A 444 hivatkozott cikke tehát ismételten csak egy adott világnézet perspektívájából mutatja be az eseményeket. A pikantéria ebben az, hogy Ukrajna jelenleg komoly amerikai befolyás alatt áll, a Janukovichot elűző kijevi forradalom aktivistáinak pénzelésében, a káosz megteremtésében, majd az újrarendeződő központi államhatalom segítésében Soros György emberei vettek részt. Ezt nem mi állítjuk, hanem az ukrajnai Open Society Institute korábbi ukrajnai igazgatója, aki azt mondja, "Ukrajna volt annak idején a legsikeresebb akció". A Magyar Idők által megszellőztetett hangfelvétel alapján a lap megalapozottan kijelenti, "Ukrajnában, a kijevi Majdanon „kitört forradalom” nyomán az ország a teljes és tökéletes káoszba süllyedt, az államhatalom az ország egyes vidékein gyakorlatilag megszűnt, az életszínvonal felfoghatatlanul rövid idő alatt visszasüllyedt a legsötétebb szovjet időket idéző állapotokba, az ország élén egy ügynökökből, kettős ügynökökből, számos állampolgárságú, kizárólag idegen (amerikai, valamint a globális tőke) érdekeket kiszolgáló és képviselő „kormány” áll; a „forradalom” magától soha nem tört volna ki, éppen ezért gondoskodni kellett róla, hogy „kitörjön” – ezt a munkát a CIA, illetve a Soros-féle NGO-k végezték el. Majd a fent jellemzett bábkormányt ültették az ország élére, és gyakorlatilag a mai napig az amerikai titkosszolgálat irányítja az országot." Soros embere: "igen, mi fejlesztjük a civil aktivizmust Ukrajnában"

A Magyar Idők által hivatkozott hangfelvételen egy bizonyos Bisztrickij nevű ember, Soros ukrajnai megbízottja, helytartója arról beszél, hogy az általuk pénzelt úgynevezett civil szervezetek buktatták meg az ukrán elnököt. Bisztrickij – aki a hangfelvétel készítésekor azt hitte, hogy egy potenciális támogatójukkal beszélget – szó szerint azt mondja: ők alakították úgy az előfeltételeket, hogy a változás bekövetkezzen. Így fogalmaz: „Tudod, sokat tettünk az ellenállás előfeltételeinek terén.” Arra a kérdésre, hogy nekik köszönhető-e Janukovics eltávolítása, nyíltan igennel válaszol. Azt mondja: „igen, mi fejlesztjük a civil aktivizmust Ukrajnában”.

A leplezetlen amerikai érdekérvényesítés abban is kiütközik, hogy a kormányban amerikai-ukrán állampolgárok vesznek részt, a nagy állami vállalatok vezetésében Soros György, a közigazgatás felső szintjének stratégiai tanácsadó testületeiben szintén a milliárdos tőzsdespekuláns emberei ülnek.

S mit tanácsolnak ezek az emberek az Ukrán kormánynak?

IMF-hitelt, privatizációt, az állami vagyon kiárusítását és megszorító nyugdíjreformot. Közismert, hogy 2017-ben az IMF azzal zsarolta Ukrajnát, egy újabb, 3 milliárd dolláros hitelrészletet csak abban az esetben folyósít az ország számára, ha a Kijevi Rada, vagyis az ottani Parlament liberalizálja a földpiacot, megnyitja azt a külföldi tőketulajdonlás előtt, és elhatározza, hogy 2 millió hektár(!) állami földet piacra dob és értékesít. Összehasonlításul: a magyar kormány a Földet a gazdáknak! program keretében valamivel több, mint 200 ezer hektár termőföldet adott el - magyar embereknek.

Mi a pikantériája a 444 Ukrajna-védő cikkének?

Az, hogy a Soros-portál nyíltan érvel a Soros-befolyási övezet ékköve, Ukrajna mellett: a 444-ben ugyanis résztulajdonos a Media Development Fund svájci befektetési alap, amit Soros György hozott létre. Vagyis Soros míg Ukrajnában kavar, addig a nemzeti érdekeket képviselő magyar kormányzatról elítélő írás jelenik meg az általa résztulajdonolt magyar portálon.

Sorost a politikai befolyásolás mellett a kőkemény anyagi érdek mozgatja

A milliárdos tőzsdespekuláns Soros világszerte dollármilliárdokat áldoz politikai és üzleti céljainak érvényesítéséért. Mint ismert, a napokban a Magyar Idők hangfelvételek sorozatával bizonyította be, hogy a Soros által finanszírozott aktivistahálózat a 2014-es ukrajnai forradalomban is nyakig benne volt, és a számára kedvező fejlemények - Janukovich elnök elűzése - után a hozzá köthető emberek megjelentek az államigazgatás vezetői szintjén, valamint azon ukrán állami óriásvállalatok tetején, amiket Soros privatizációra nézett ki magának. Vagyis a képlet egyszerű: gyűlöletkeltés, egy adott hangulat megteremtése, majd káoszteremtés, destabilizáció, később a fizetett Soros-hálózat a zavarosban halászva elfoglalja az újjászerveződő állam tetejét, hogy ott a spekuláns érdekeinek megfelelő üzleti döntések szülessenek.

Magyarország: Soros-zsoldban 2000 ember

Ugyanígy a Magyar Idők oldalán nyilvánosságra hozott hanganyagok bizonyítják azt is, Soros valóságos zsoldossereget finanszíroz hazánkban azért, hogy a bevándorlást elutasító Orbánt megbuktassa, és ahogyan az ukrajnai példából látható, az üzleti céljait elérje.

A fizetett aktivisták, NGO-munkavállalók, hivatásos provokátorok, tanulmányírók serege Soros egyik emberének elmondása szerint 2000 főt tesz ki idehaza, rájuk, és kampányaikra több millió dollárt költött Soros az utóbbi években.

Ők minden nap a közvélemény és a nyilvánosság bevándorláspárti megdolgozásáért, valamint az Orbán-kormányt lejárató munkájukért kapják a legtöbb esetben kiemelt álomfizetésüket Soros György spekulánstól.

Soros azért aktív a hazai médiapiacon és az NGO-kban, hogy megbuktassa Orbánt

A közelmúltbeli történések és események, Soros György szervezeteinek hazai működése, az általa finanszírozott hálózat akarata is egy irányba mutat: megbuktatni a számára nem kedvező, a bevándorlást elutasító Orbán-kormányt, és a magyarok nyakába ültetni egy olyan kabinetet, amelyik nem áll ellen Soros György őrült terveinek és üzleti érdekeinek.

Azzal, hogy a 444 ma védelmébe vette a Soros által is destabilizált Ukrajnát, a képlet teljesen világossá és egyértelművé vált: a 2018-as magyar választásokat elképesztő anyagi erővel hekkeli a Soros-birodalom annak érdekében, hogy eltakarítsa Soros útjából az Orbán-kormányt.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Gyurcsány felesége csak a mentelmi jog miatt akar EP-képviselő lenni

Gyurcsány felesége csak a mentelmi jog miatt akar EP-képviselő lenni

kétharmad

Deutsch Tamás szerint azért lett Dobrev Klára a DK európai parlamenti listavezetője, mert a folyamatban lévő ügyei miatt szüksége lehet a mentelmi jogra.

Segélyszállítmány miatt sodródik a polgárháború felé Venezuela

Segélyszállítmány miatt sodródik a polgárháború felé Venezuela

amerika, london, párizs

Magyar idő szerint szombat hajnalban a szélbalos venezuelai kormány elrendelte a kolumbiai határ egyes átkelőinek lezárását, közvetlen azelőtt, hogy egy kolumbiai segélyszállítmányt próbáltak volna meg bejuttatni az országba. A helyzet pattanásig feszült, ugyanis a világ túlnyomó többsége által támogatott és elfogadott Juan Guaidó venezuelai ellenzéki vezető megérkezett a helyszínre és személyesen akarja átkísérni a segélyszállítmányt, ehhez azonban át kell verekednie magát a Maduro-hű venezuelai hadseregen.

Felfüggesztették a hallgatót, mert kritizálta a muszlimok szokásait

A diák a halal élelmiszerpiacot embertelennek nevezte, továbbá elmondta, hogy szerinte nem szabadna hagyni, hogy a migránsok ingyenesen kapjanak állami egészségügyi ellátást.

A bevándorlásellenes osztrák belügyminiszter szerint nem szabad visszafogadni az Iszlám Állam zsoldosait

A Közel-Keleten működő különbíróságok létrehozását javasolta Herbert Kickl osztrák belügyminiszter azon dzsihadisták ügyében, akik európai országokból érkeztek és csatlakoztak az Iszlám Állam nevű terrorszervezethez Szíriában vagy Irakban.

Macron párttársa szerint, aki a hagyományos családmodellben hisz, iszlamista nézeteket vall

Macron párttársa szerint, aki a hagyományos családmodellben hisz, iszlamista nézeteket vall

amerika, london, párizs

Marléne Schiappa érdekes megállapítása szerint az azonosneműek házassága ellen tiltakozó Manif Pour Tous szervezet kísértetiesen hasonlít az iszlamista radikálisokhoz.

A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

Svédország, Kr. u. 30

Szíriában nem volt ott anyuci, ezért most hazatérne a gyilkoló dzsihadista

Szíriában nem volt ott anyuci, ezért most hazatérne a gyilkoló dzsihadista

amerika, london, párizs

2014-ben Jack Letts, az oxfordi diák Szíriába szökött. Hamar rájött azonban, hogy ott sem fenékig tejfel az élet: hiányzik az anyukája, ezért most már hazatérne Nagy-Britanniába.

Ezt is "megfejtették": az első ember románul beszélt

Ezt is "megfejtették": az első ember románul beszélt

kinyílott a pitypang

Már Romániában is elavult a dákoromán kontinuitás elmélete?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére