Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
kétharmad
 
 
 
 

Az új német kormány migránspolitikája közeledhet a V4-ek álláspontjához

2018. március 11. 11:50

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az M1 reggeli műsorában beszélt részletesen az új német kormányról, amely minden jel szerint a jövő héten alakul meg.

A várhatóan szerdán megalakuló német kormányban a Keresztényszociális Unió (CSU) birtokolja majd a kulcsfontosságú belügyi tárcát"

– mondta Nógrádi György.

A szakértő szerint a konzervatív párt álláspontja közel áll a visegrádi négyek és Magyarország álláspontjához a migránskérdésben .

Nógrádi kitért arra is, hogy ez lesz Angela Merkel kancellárnak a negyedik és biztosra vehetően az utolsó kormányzati ciklusa is.

Szeptember 24-én voltak a választások, csaknem hat hónappal később jön létre a német kormány, amire a második világháború utáni német történelemben nem volt példa"

– mutatott rá Nógrádi.

Fotó: Kozma Zsuzsi

A szakértő szerint a migrációs válság előidézéséhez nagyban hozzájáruló Merkel pozíciója meggyengült és csak idő kérdése, míg megindul az utódlási harc.

Nógrádi György szerint, mivel a belügyi tárca a CSU-hoz került, a bevándorláspolitikában Németország álláspontja a jövőben közeledni fog a V4-ek, azaz Magyarország politikájához.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

A migránsok kiakadtak, mert nekik kell takarítaniuk a lakhelyüket

A holland kisvárosban fekvő migránstábor lakói mérgesek, mert takarítaniuk kell saját maguk után.

Nógrádi: Európa egységes még soha, sikeres pedig már régóta nem volt

Nógrádi: Európa egységes még soha, sikeres pedig már régóta nem volt

kétharmad

Emmanuel Macron egy olyan programmal lett Franciaország köztársasági elnöke, amely szerint egy "egységes, sikeres Európát akar", erre azonban kevés esély mutatkozik - jelentette ki Nógrádi György.

Az olaszok egymással marakodnak a kormányalakítás helyett

Az olaszok egymással marakodnak a kormányalakítás helyett

amerika, london, párizs

Senki sem akar összefogni a másikkal. Ismerős? De ezúttal nem a magyarországi ellenzékről van szó, hanem az olasz pártokról, akik egyre távolabb kerülnek a kormányalakítástól.

Az osztrákok nem viccelnek a kiutasításokkal

Függetlenül attól, hogy Ausztriában született vagy sem, a migrációs háttérrel rendelkező terrorgyanús személyeket kidobhatják az országból.

Óriási: Euroliga-döntőben a Sopron!

A soproni csapat a hazai pályán rendezett final fouron harcolta ki a döntőbe jutást!

"Azért csúfolnak Berlinben az osztálytársaim, mert sertést eszem és német vagyok"

"Azért csúfolnak Berlinben az osztálytársaim, mert sertést eszem és német vagyok"

amerika, london, párizs

Egyre több tősgyökeres német diákot csúfolnak, zaklatnak az iskolában olyan migrációs hátterű gyerekek, akik nem arra törekednek, hogy alkalmazkodjanak a német és az európai kultúrához, hanem sokkal inkább arra, hogy környezetüket a hozott kultúrájukhoz igazítsák.

Főnyeremény

A tüntetések margójára.

889
Csak látszatkivonulásra készülhetnek Sorosék

Csak látszatkivonulásra készülhetnek Sorosék

kétharmad

Csütörtökön kürtölte világgá a Die Presse osztrák lap, hogy a Soros György által fenntartott Nyílt Társadalmak Alapítvány (OSF) Budapestről Berlinbe helyezi át székhelyét. Az ellenzéki sajtó egyből diktatúrát kiáltott és a szervezet érdemeit méltatta, miközben még nem is biztos, hogy az OSF elhagyja Budapestet, de ha ez így is lenne, a többi Soros-katonáról még senki sem szólt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére