Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Az osztrákok ugyanazt gondolják Európa biztonságáról és jövőjéről, mint mi

2018. április 24. 22:28

Kövér László Tallinnban, az uniós parlamenti elnökök találkozóján tárgyalt mások mellett az osztrák Nemzeti Tanács elnökével.

Az M1 keddi beszámolója szerint a parlamenti elnökök találkozóján Wolfgang Sobotka a júliusban kezdődő osztrák soros uniós elnökség programjáról beszélt. A politikus azt mondta, hogy a digitalizációra, a Nyugat-Balkán integrációjára és az illegális bevándorlással szembeni küzdelemre helyezik a hangsúlyt.

Ausztria soros elnöksége idején a realitások, a józan ész talajára kívánja helyezni a migrációs politikát"

– értékelt Kövér László.

A magyar házelnök találkozott a francia szenátus vezetőjével is. Gérard Larcher a tagállamok szuverenitásának fontosságát és a keresztény kultúra védelmét hangsúlyozta.

Ahogy a magyar kormány, úgy a francia szenátus is kiemelten kezeli a közel-keleti keresztények ügyét. Létrehoztunk egy keresztény kisebbségvédelmi munkacsoportot, amely azon dolgozik, hogyan lehetne visszatelepíteni az Irakból elmenekült keresztényeket saját földjükre"

– mondta a politikus, majd hozzátette, hogy szerinte az Európai Uniónak is kötelessége védelmet nyújtani nekik, a keresztény kultúra ugyanis Európa egyik legfontosabb értéke, azonban ha a Közel-Keletről eltűnnek ezek a nők és férfiak, akkor nem lesz, aki hidat teremtsen majd Kelet és Nyugat között.

Fotó: Kozma Zsuzsi

A parlamenti elnökök elfogadtak egy közös nyilatkozatot is, amely rögzíti, hogy az Európai Unióban az egyik legfontosabb feladat a polgárok biztonságának és jólétének szavatolása.

A tanácskozáson felmerült, hogy a nyilatkozatban rögzítik a keresztény kultúrát mint az Európai Uniót összetartó alapvető értéket. A lengyel javaslatot azonban hiába támogatta mások mellett Magyarország, végül nem került bele a szövegbe"

– mondta a magyar házelnök, majd hozzátette, úgy gondolták, ezt ne tegyük, mert ez egy olyan vallási kérdés, ami kirekeszti Európa polgárainak egy részét.

A házelnök társaival együtt megpróbálta elmagyarázni, hogy nem vallási, hanem kulturális, civilizációs kérdésről van szó, amely hozzátartozik az európai identitáshoz.

Mihez akarnánk integrálni azokat a migránsokat, akiknek az integrációjáról olyan sokat beszélünk, ha a saját önazonosságunkat megtagadjuk"

–  tette fel a kérdést az Országgyűlés elnöke. 

Kövér László arról is beszélt: továbbra is kényes kérdésnek számít az Európában rekedt bevándorlók kezelése, hiszen a nyugati országok a migrációban látják a demográfiai problémák megoldását, a szétosztásukban érdekeltek.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A férfinek inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

A férfinek inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

amerika, london, párizs

Nagyon kiakadt egy magát nőjogi egyesületnek hívó feminista gittegylet a Marks & Spencer egyik kirakata miatt.

Magyar film készült Bud Spencerről

Magyar film készült Bud Spencerről

szabad vasárnap

A premier péntek este lesz az M5 kulturális csatornán.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Erről szólt a mai nap.

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

amerika, london, párizs

Az olasz ügyészség azzal vádolta meg az Orvosok Határok Nélkül nevű Soros-szervezetet, hogy hajójuk, a migránsokat rendszeresen taxiztató Aquarius a szicíliai Cataniában illegálisan rakott le veszélyes, mérgező anyagokat a szemétbe keverve.

Újabb tagokkal bővült Botka László börtönválogatottja

A mai napon utolérte a szegedi szocialistákat és Botka László udvari beszállítóját az igazság: a szegedi járásbíróság minősített csődbűntett miatt 5 év 2 hónap szabadságvesztésre ítélte Ujhelyi István szocialista képviselő sameszait és Botka László udvari beszállítóit, Pistrui Lászlót, Baranyi Sándort, és Oltványi Józsefet.

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

amerika, london, párizs

Egy 26 éves muszlim lány a családja akarta ellenére összeházasodott a szerelmével. Ezért az édesanyja és a testvérei becsületből brutálisan meggyilkolták. Az egyik legnépesebb iszlám országban, Pakisztánban szinte mindennaposak az ilyen esetek. Az Európába érkező migránsok egyik legnagyobb csoportját pedig a pakisztániak teszik ki.

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

kétharmad

Szijjártó Péter kedden találkozott szlovén kollégájával, Miro Cerarral, akivel egyetért abban, hogy Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen, Európának meg kell tudnia védeni külső határait.

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

piszkostizenkettő

A Jóisten nemcsak ételt-italt és tetőt ad a fejünk fölé, hanem gondoskodik a színvonalas szórakoztatásunkról is: ezért találta ki nekünk a magyar ellenzéki figurákat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére