Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Az MSZP már 2007-ben bevándorlókat akart

2016. április 22. 09:48

BUDAPEST, 09:48

Egy most előkerült 2007-es tanulmány szerint az MSZP azt tervezte, hogy 10 százalékra növeli a Magyarországon lakó külföldiek számát, az évszázad közepéig.

2007 januárjában készült el a Gyurcsány-kormány migrációs stratégiája. A Magyar Idők szerint az anyag komoly munka eredménye, azonban a főbb megállapításokkal már 9 éve is vitába lehetett volna szállni, most pedig különösen. A tanulmány egyes részei rendre visszaköszönnek az MSZP és a DK jelenlegi kommunikációjában.

Az anyag szerint fokozódó kihívást jelent az orvosok és az egészségügyi személyzet elvándorlása. A munkaerőhiányt migránsokkal lehetne csökkenteni. A hazai munkaerőpiacot liberalizálni kell a külföldi munkavállalók előtt.

A tanulmány szerint a Gyurcsány-kabinet már 2007-ben tisztában volt azzal, hogy az orvos- és ápolóelvándorlás nehezen befolyásolható folyamat. Tehát politikai haszonszerzést szolgál az a propaganda, hogy az orvosok és ápolók az Orbán-kormány döntései miatt vándorolnak ki az országból.

A Gyurcsány-kormány tervei szerint a külföldiek létszáma megtízszereződött volna és arányuk akár 10 százalék fölé is emelkedhetett volna a század első felében.

A 9 évvel ezelőtti anyagban már felmerül a kvóták ötlete, ám nem EU-s, csupán országos szinten, de hasonló működési mechanizmussal. Az egyik fontos intézkedés az amnesztia lett volna, vagyis mindazok, akik illegálisan átlépik a határt mentesültek volna mindenfajta büntetés alól.

A társadalmat fel kell készíteni a növekvő migrációra és annak következményeire."

– írják a tanulmányban. Ebben a kormány és a civil szervezetek összefogása segített volna.

A baloldal az elmúlt hónapokban a migráció kérdésében rendszeresen szembehelyezkedett a magyar kormány álláspontjával, és inkább az uniónál próbált jó pontokat szerezni. A tanulmányban leírtak szerint

...az Európai Unióban tapasztalható paradigmaváltást érdemes elemezni és követni..."

Azaz a kérdésben érdemes az EU álláspontját követni.

(Magyar Idők)

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Az ENSZ épp nem ér rá, mert a migránsok szétosztásával van elfoglalva

Az ENSZ épp nem ér rá, mert a migránsok szétosztásával van elfoglalva

amerika, london, párizs

Abdel-Fattáh esz-Szíszi egyiptomi elnök felszólította kedden az ENSZ-t, hogy találjon megoldásokat az arab világ konfliktusaira, mert a világszervezet hiányosságai ártanak a belé vetett bizalomnak. Az ENSZ azonban a valódi konfliktusok megoldása helyett a bevándorlás megszervezésével van elfoglalva.

3 hónapnyi börtönt kapott, mert rácsapott egy nő fenekére

Életbe lépett Franciaországban az a törvény, amely főként a nőket védi a szexuális inzultusok ellen. A hatóság börtönbüntetést és pénzbüntetést is kiszabhat.

Zsidó AfD-sek miatt tört ki a tömeghisztéria Németországban

Zsidó AfD-sek miatt tört ki a tömeghisztéria Németországban

amerika, london, párizs

Németország második legerősebb pártját eddig "kényelmesen" lehetett támadni azzal, hogy szélsőjobboldali, antiszemita, s a többi. Most már picit jobban meg kell erőltetniük magukat a liberálisoknak, ha be akarják feketíteni a pártot, ugyanis alakult egy zsidó tagozata.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható a nap folyamán.

Az ukrán elnök behívta az ENSZ-csapatokat Ukrajnába

Petro Porosenko ukrán elnök reményének adott hangot kedden az ENSZ Közgyűlése 73. ülésszakán, hogy a világszervezet békefenntartó missziót vezényel a Donyec-medencébe, az - ukrán álláspont szerint - Oroszország által megszállt, szakadár ellenőrzésű területekre.

Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

bulvár

A miniszterelnök gya­lo­go­san ér­ke­zett Szol­no­kon a Szig­li­geti Szín­ház­hoz, test­ő­rök­ és dísz­kí­sé­ret­ nélkül.

Ilyen, amikor egy demokratává vedlett kommunista aggódik a demokratikus alapelvekért

António Guterres ENSZ-főtitkár arról beszélt a világszervezet Közgyűlésének 73. ülésszakának általános vitáján, hogy ostrom alatt állnak a demokratikus alapelvek.

A CDU és CSU nyíltan felkelt Angela Merkel ellen

A CDU és CSU nyíltan felkelt Angela Merkel ellen

amerika, london, párizs

Meglepetésre elveszítette a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a testvérpárt bajor Keresztényszociális Unió (CSU) közös szövetségi parlamenti képviselőcsoportjában kedden tartott frakcióvezető-választást Volker Kauder. Az Angela Merkel kancellár bizalmasaként számon tartott politikusnak így 13 év után távoznia kell a tisztségből.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére