Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Az megvan, hogy Vásárhelyi Mária és a CEU rektorhelyettese a Jobbik megdicsőülésében reménykedik?

2017. szeptember 12. 15:28

Úgy kezdődik, akár egy vicc, mert az is. Ugyanis Vásárhelyi Mária, különféle baloldali gyűlöletlapok, köztük az Élet és Irodalom, a Népszava, Nyugati Fény stb. stb. szerzője, állítólagos "médiaszociológus" és a Soros-egyetem rektorhelyettese, Enyedi Zsolt Facebook-elemzésre adták a fejüket.

Enyedi Zsolt, a Közép-európai Egyetem rektorhelyettesét, mint politológust valószínűleg megihlette Gulyás Márton magáncirkusza, amely a stabil magyar politikai rendszer aláásását tűzte zászlajára, a permanens belpolitikai válság és az örök forradalom reményében.

Nos, a rektorhelyettes a valóságtól némileg elrugaszkodva arról lamentál, hogy Magyarország csak akkor lesz európai értelemben vett fejlett, genderfluid, modern, demokratikus békeszigete, ha létrejön egy konzervatív és három balliberális párttömörülés, máskülönben ezen fúziók hiányában mucsai parasztok hazája maradunk. Mondanom sem kell, hogy a három az egyhez a létező legdemokratikusabb arány a bölcsészek főhadiszállásán.

Mielőtt még rátérnénk Vásárhelyi Mária elemzői kvalitásainak a méltatására, fussuk át a rektorhelyettes ötleteit. A négy párt, amelynek a küzdelme határozná meg a magyar belpolitikát a következők:

  • A Baloldali Demokraták (BD) tömbje az MSZP-n és a Párbeszéden alapulhatna;
  • A BD ellenpárja, a Jobboldali Demokraták (JD) kézenfekvő bázisát a Fidesz és a Jobbik (!) adhatná;
  • A harmadik tömböt a Momentum, a DK, az Együtt és az SZDSZ-maradékokból összeálló Liberális Demokraták (LD) képezhetnék;
  • A negyedik alternatívát a Zöld Demokraták (ZD) jelenthetnék, nyilvánvalóan elsősorban a jelenlegi LMP-re alapozva.

Enyedi Zsolt meséjében nincs szó a három ballib párt lehetséges koalíciójáról, hiszen az örökkévalóságig tartó baloldali kormányzás legapróbb szándékát sem szeretné sejtetni az elemzés, pedig elég egyértelmű a cél. Ahogy az ősi magyar közmondás is tartja, Soros pénze nem esik messze a baloldali céloktól.

Tehát: Enyedi Zsolt megírta, Vásárhelyi Mária pedig megfejtette. A munkásőrök entellektüeljével megáldott "médiaszociológus", független szakértő, demokrataciviljogvédő, főállású Orbán-gyűlölő szerint a baloldal egyetlen reménye a Jobbik, hiszen az egyetlen létező jobbközép párt, amely a baloldal számára is megemészthető, az a Vona-féle Zsúrpubi mázába öltöztetett kamu magyar szervezet.

A Facebook-elemző, baloldali megmondóember kommentbeli ámokfutása hosszan folytatódik, de azt már nem szemléztem, inkább elolvastam a Magyar Demokratikus Charta által szervezett, Látjuk-e, hogy mi jön? című rendezvény beszámolóját. Mindenkinek ajánlom.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Kunhalmi megint nem bírta ki könnyek nélkül

Az emeszpés celeb-politikus annyira sajnálja, hogy az MSZP átengedte Horváth Imre, újpesti politikus helyét a DK-nak, hogy könnyek között panaszkodott az ATV reggeli műsorában.

Soros coming outja

Soros coming outja

piszkostizenkettő

Soros György kijött a fényre. Soros György bátor.

Így jobbikosították a Magyar Nemzetet

Így jobbikosították a Magyar Nemzetet

közeleg a tél

Simicska Lajos médiabirodalma teljes gőzzel ráfordult a kampányra. A Magyar Nemzet irányítását átvevő Schlecht Csaba ennek a legékesebb bizonyítéka. A szerkesztőségünkbe eljuttatott belső iratok alapján a Magyar Nemzetben elég nagy a fejetlenség, a káosz és a bizonytalanság.

Totális káosz a tyúkólban: mellébeszélnek a Jobbikban

Totális káosz a tyúkólban: mellébeszélnek a Jobbikban

kinyílott a pitypang

Van egy kis disszonancia a pártelnök, Vona Gábor és az elnökhelyettes, Toroczkai László között.

A spanyol kormányt ostorozzák a civil szervezetek a migránsok miatt

A spanyol kormányt ostorozzák a civil szervezetek a migránsok miatt

amerika, london, párizs

A spanyol kormány kénytelen volt a hirtelen érkezett ezer migráns közül többeket az újonnan épített, használatlan börtönben elhelyezni, ami miatt a civil szervezetek egyből kiakadtak, azt hangoztatván, hogy igazságtalanul kriminalizálják a migránsokat.

Szétszedték a követői Soros Györgyöt a Twitteren

Szétszedték a követői Soros Györgyöt a Twitteren

kinyílott a pitypang

Miután Soros György megmutatta az arcát és nyilatkozatával eloszlatott minden kétséget afelől, hogy a kormány esetleg egy fantom ellen küzdött volna ezidáig, a Twitteren lévő követői alaposan nekimentek, számonkérve a nemzetállamokat támadó, a migrációt pedig elősegítő vízióit.

Egy volt tag fedi fel a szcientológusok ármánykodásait

Egy volt tag fedi fel a szcientológusok ármánykodásait

közeleg a tél

Bonyai Péter 10 évig volt a szcientológus szekta tagja. Azonban idővel morálisan vállalhatatlanná vált számára a pénzéhes közösség.

Erős bejelentéssel robbant be a UKIP új vezetője

Henry Bolton szó szerint bármit megtesz a párt vezetéséért.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére