Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Az megvan, hogy Vásárhelyi Mária és a CEU rektorhelyettese a Jobbik megdicsőülésében reménykedik?

2017. szeptember 12. 15:28

Úgy kezdődik, akár egy vicc, mert az is. Ugyanis Vásárhelyi Mária, különféle baloldali gyűlöletlapok, köztük az Élet és Irodalom, a Népszava, Nyugati Fény stb. stb. szerzője, állítólagos "médiaszociológus" és a Soros-egyetem rektorhelyettese, Enyedi Zsolt Facebook-elemzésre adták a fejüket.

Enyedi Zsolt, a Közép-európai Egyetem rektorhelyettesét, mint politológust valószínűleg megihlette Gulyás Márton magáncirkusza, amely a stabil magyar politikai rendszer aláásását tűzte zászlajára, a permanens belpolitikai válság és az örök forradalom reményében.

Nos, a rektorhelyettes a valóságtól némileg elrugaszkodva arról lamentál, hogy Magyarország csak akkor lesz európai értelemben vett fejlett, genderfluid, modern, demokratikus békeszigete, ha létrejön egy konzervatív és három balliberális párttömörülés, máskülönben ezen fúziók hiányában mucsai parasztok hazája maradunk. Mondanom sem kell, hogy a három az egyhez a létező legdemokratikusabb arány a bölcsészek főhadiszállásán.

Mielőtt még rátérnénk Vásárhelyi Mária elemzői kvalitásainak a méltatására, fussuk át a rektorhelyettes ötleteit. A négy párt, amelynek a küzdelme határozná meg a magyar belpolitikát a következők:

  • A Baloldali Demokraták (BD) tömbje az MSZP-n és a Párbeszéden alapulhatna;
  • A BD ellenpárja, a Jobboldali Demokraták (JD) kézenfekvő bázisát a Fidesz és a Jobbik (!) adhatná;
  • A harmadik tömböt a Momentum, a DK, az Együtt és az SZDSZ-maradékokból összeálló Liberális Demokraták (LD) képezhetnék;
  • A negyedik alternatívát a Zöld Demokraták (ZD) jelenthetnék, nyilvánvalóan elsősorban a jelenlegi LMP-re alapozva.

Enyedi Zsolt meséjében nincs szó a három ballib párt lehetséges koalíciójáról, hiszen az örökkévalóságig tartó baloldali kormányzás legapróbb szándékát sem szeretné sejtetni az elemzés, pedig elég egyértelmű a cél. Ahogy az ősi magyar közmondás is tartja, Soros pénze nem esik messze a baloldali céloktól.

Tehát: Enyedi Zsolt megírta, Vásárhelyi Mária pedig megfejtette. A munkásőrök entellektüeljével megáldott "médiaszociológus", független szakértő, demokrataciviljogvédő, főállású Orbán-gyűlölő szerint a baloldal egyetlen reménye a Jobbik, hiszen az egyetlen létező jobbközép párt, amely a baloldal számára is megemészthető, az a Vona-féle Zsúrpubi mázába öltöztetett kamu magyar szervezet.

A Facebook-elemző, baloldali megmondóember kommentbeli ámokfutása hosszan folytatódik, de azt már nem szemléztem, inkább elolvastam a Magyar Demokratikus Charta által szervezett, Látjuk-e, hogy mi jön? című rendezvény beszámolóját. Mindenkinek ajánlom.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Megmutatjuk nektek a nap legfontosabb híreit.

A Soros-hálózat speciális szótárral akadályozza meg a migránsok kitoloncolását

A Soros-hálózat speciális szótárral akadályozza meg a migránsok kitoloncolását

amerika, london, párizs

A Soros-szervezetek készítettek egy szótárt, amelyben olyan szavak és javaslatok szerepelnek, amelyek hozzásegítik az illegális migránsokat ahhoz, hogy könnyedén megkapják a menekültstátuszt.

Kiderült, hogy honnan származnak az Árpád-házi királyok

Azonosította az Árpád-ház férfi tagjaira jellemző DNS-t III. Béla király csontmaradványaiból az Országos Onkológiai Intézet vezette nemzetközi kutatócsoport, s kiderült, hogy az Árpád-ház tagjai egészen biztosan eurázsiai, nem pedig finnugor eredetűek - nyilatkozta Kásler Miklós professzor, az intézet vezetője a szerdai Magyar Időkben.

Elkezdődtek a tárgyalások az egész világra kiterjedő migránspaktumról

Elkezdődtek a tárgyalások az egész világra kiterjedő migránspaktumról

amerika, london, párizs

Az Egyesült Államok kivételével a világszervezet tagállamai kedden megkezdték a tárgyalásokat az ENSZ migrációs egyezményének tervezetéről New Yorkban.

Svájcig rohanna az egyik katalán függetlenségi politikus

Svájcig rohanna az egyik katalán függetlenségi politikus

amerika, london, párizs

Anna Gabriel katalán függetlenségpárti politikus a svájci közszolgálati televíziónak, az RTS-nek kedden úgy fogalmazott, nem kizárt, hogy Svájcban beadja a politikai menedékjogi kérelmet, ugyanis ha visszautazna Spanyolországba, akkor a bíróság elé kellene állnia, amiért aktív szerepet vállalt a katalán népszavazás előkészítésében.

Több mint kétszázezer illegális bevándorló érkezett az Európai Unió területére tavaly

A Frontex uniós határvédelmi ügynökség keddi jelentése szerint 2017-ben összesen 205 ezer migráns lépett be illegálisan az Európai Unió területére.

Brüsszel úgy papol a szolidaritásról, hogy közben verik a migránsokat

Miközben Brüsszel kizárólag az európai szolidaritásról, a migránsok befogadásáról és korlátlan szétosztásáról papol, addig egyre több illegális bevándorló panaszkodik arról, hogy rendőri erőszak áldozataivá válnak a belga fővárosban.

A liberálisok szerint rasszizmus, hogy nincsenek fekete karakterek egy cseh játékban

A liberálisok szerint rasszizmus, hogy nincsenek fekete karakterek egy cseh játékban

kinyílott a pitypang

A balliberális politikai korrektség fasisztái fehér felsőbbrendűséggel vádolják a "Kingdom Come: Deliverance" című cseh számítógépes játékot, mert a XV. századi Cseh királyságban játszódó akció szerepjátékban nincsenek színes bőrű karakterek. A készítők szerint azonban csak azért nincsenek a középkor végén játszódó játékban fekete szereplők, mert a történelmi hűség ezt diktálja.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére