Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Az Iszlám Állam legnagyobb ellenségei: a nők és a fű

2016. augusztus 2. 13:38

Az ISIS a héten rendesen kimaxolja a nyugatellenes propagandát.

Először az Muzulmán Testvériséget támadták meg azzal, hogy az "igaz iszlám" rákfenéjének nevezték a szervezetet, majd kedden a kereszténység ellen indítottak uszító hadjáratot: a cikkben felszólítják a keresztényeket, hogy hagyjanak fel vallásukkal, hiszen Jézus is „Allah szolgája” volt, aki a dzsihád után majd visszatér a Földre. A Dabiq angol nyelvű propaganda magazin szerint Jézust soha sem feszítették keresztre, az Újszövetség nagy részét pedig teljesen meghamisította Szent Pál, a „bűnöző” és „áruló zsidó”.

Itt azonban nem álltak meg, következő kiszemeltjeik a nyugati nők voltak

A magazin harsogva hirdeti, hogy a nyugati világ azért van leáldozóban, mert az összes amerikai és európai nő füvezik, ezért állatiassá és feministává válnak. Kivétel nélkül, az összes. A nőket az emberiség közelgő kihalásáért kárhoztató magazin megjegyzi, hogy a nyugati nőknek inkább el kéne ismerniük az iszlámot mint az igaz hitet és meg kéne tagadniuk a "nyugat által kreált álságos szabadságot és függetlenséget". Az Iszlám Állam propaganda magazinja szerint a nők valódi természete abban teljesül ki, hogy a férfiak rabszolgáivá válnak, és az anyaságnak kötelezik egész életüket.

A nőknek anyának, feleségnek, vagy szűznek kellene lenniük, ahelyett, hogy férfiként dolgoznak, férfiként cselekszenek, és állatokként szeretkeznek."

Fotó: AFP
A nők bestiális viselkedését a marihuánához kötik

A cikk szerint, ahogy Amerikában elkezdték legalizálni a füvet, egyből felütötte fejét az elállatiasodás, meghódította a világot a transzgender elmélet, a szodómia, a pornográfia, a feminizmus, és a többi "iszlámellenes" bűntény.

Emiatt a nők szembementek Allah óhajával és saját emberi természetükkel: elkezdték önmagukat szolgálni, ahelyett, hogy uraikat - a muszlim férfiakat - szolgálnák."

A Dabiq cikke szerint ez egyfajta önfelszabadítás a természetes rabszolgaság alól, melyben a nők Allah akarata szerint sokkal nagyobb biztonságban vannak, mint szabad emberekként. A cikk kiemeli, hogy a legtöbb nyugati nő az anyaság helyett a "homoszexualitást, a pogány doktrínákat, a drogokat és a hedonista élvezeteket" választja.

Azért képmutató a terroristák érvrendszere, mert a merényletek előtt az ISIS katonái előszeretettel fogyasztanak drogokat, hogy bátorságot gyűjtsenek rémtetteik elkövetéséhez. Megszokott, hogy a bódító drogkoktélok elkészítését már a kiképzésükkor elsajátítják, és sokszor előfordul, hogy jóval a terrorcselekmény elkövetése előtt rákapnak a narkóra és függőkké válnak. De mit is várhatnánk a nőgyűlölő iszlamistáktól?
Fotó: AFP
A terroristák nem olvasnak Freudot

Az ISIS propagandagépezete mindent elítél, ami Sigmund Freudhoz köthető. A híres pszichoanalitikust teszik felelőssé a nők eltévelyedéséért, miközben a "nyugati dekadencia" főmérnökeként hívják Freudot. A zavart hangvételű cikkben a Szentháromsághoz kötik a marihuána fogyasztást, amit csavarosan újra összekötnek Freuddal, majd ezredjére is leírják, hogy gyűlöletes módon elítélik mindazt amit ezek a dolgok és maga Freud valaha is képviselt. Ezt még megspékelik azzal, hogy valójában mindenről a spanyol katolikusok tehetnek, hiszen ők űzték ki az iszlámot Európából, ezért az Iszlám Állam fenntartja azon jogát, hogy bosszú hadjáratot hirdessen az egész kereszténység ellen. Logikus...

Végezetül arra kérik az általuk úgy gyűlölt nyugati nőket, hogy próbáljanak meg jobban hasonlítani Szűz Máriára. Miután véres szájjal prostituáltakhoz hasonlítják az európai nőket, azért elismerik, hogy Szűz Mária valóban egy tiszta és szent asszony volt, de ma egy nő sem követi a példáját a nyugati világban. A csattanóban beszólnak a nyugati férfiaknak is, kiemelve, hogy már nincs hasonlatosság aközött amit ma képviselnek és amit egykor Jézus képviselt.

Nincsenek ma olyan férfiak a nyugati világban, akik valóban Jézus tanai szerint élnének."

Éppenséggel vannak, csak a "híveitek" templomokban mészárolják le őket!

A magazinban több volt keresztényt is megszólaltatnak, hogy miért tértek át az iszlám hitre. A lapnak nyilatkozók általában azzal érvelnek, hogy a nyugati kereszténység zavarodott, és Jézus valójában az Iszlám egyik nagy alakja. (Ergo: ha nincs önálló, egyedi vallásod, lopj a kereszténységtől.)

(Breitbart)

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Gyurcsány felesége csak a mentelmi jog miatt akar EP-képviselő lenni

Gyurcsány felesége csak a mentelmi jog miatt akar EP-képviselő lenni

kétharmad

Deutsch Tamás szerint azért lett Dobrev Klára a DK európai parlamenti listavezetője, mert a folyamatban lévő ügyei miatt szüksége lehet a mentelmi jogra.

Segélyszállítmány miatt sodródik a polgárháború felé Venezuela

Segélyszállítmány miatt sodródik a polgárháború felé Venezuela

amerika, london, párizs

Magyar idő szerint szombat hajnalban a szélbalos venezuelai kormány elrendelte a kolumbiai határ egyes átkelőinek lezárását, közvetlen azelőtt, hogy egy kolumbiai segélyszállítmányt próbáltak volna meg bejuttatni az országba. A helyzet pattanásig feszült, ugyanis a világ túlnyomó többsége által támogatott és elfogadott Juan Guaidó venezuelai ellenzéki vezető megérkezett a helyszínre és személyesen akarja átkísérni a segélyszállítmányt, ehhez azonban át kell verekednie magát a Maduro-hű venezuelai hadseregen.

Felfüggesztették a hallgatót, mert kritizálta a muszlimok szokásait

A diák a halal élelmiszerpiacot embertelennek nevezte, továbbá elmondta, hogy szerinte nem szabadna hagyni, hogy a migránsok ingyenesen kapjanak állami egészségügyi ellátást.

A bevándorlásellenes osztrák belügyminiszter szerint nem szabad visszafogadni az Iszlám Állam zsoldosait

A Közel-Keleten működő különbíróságok létrehozását javasolta Herbert Kickl osztrák belügyminiszter azon dzsihadisták ügyében, akik európai országokból érkeztek és csatlakoztak az Iszlám Állam nevű terrorszervezethez Szíriában vagy Irakban.

Macron párttársa szerint, aki a hagyományos családmodellben hisz, iszlamista nézeteket vall

Macron párttársa szerint, aki a hagyományos családmodellben hisz, iszlamista nézeteket vall

amerika, london, párizs

Marléne Schiappa érdekes megállapítása szerint az azonosneműek házassága ellen tiltakozó Manif Pour Tous szervezet kísértetiesen hasonlít az iszlamista radikálisokhoz.

A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

Svédország, Kr. u. 30

Szíriában nem volt ott anyuci, ezért most hazatérne a gyilkoló dzsihadista

Szíriában nem volt ott anyuci, ezért most hazatérne a gyilkoló dzsihadista

amerika, london, párizs

2014-ben Jack Letts, az oxfordi diák Szíriába szökött. Hamar rájött azonban, hogy ott sem fenékig tejfel az élet: hiányzik az anyukája, ezért most már hazatérne Nagy-Britanniába.

Ezt is "megfejtették": az első ember románul beszélt

Ezt is "megfejtették": az első ember románul beszélt

kinyílott a pitypang

Már Romániában is elavult a dákoromán kontinuitás elmélete?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére