Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Az Iszlám Állam legnagyobb ellenségei: a nők és a fű

2016. augusztus 2. 13:38

Az ISIS a héten rendesen kimaxolja a nyugatellenes propagandát.

Először az Muzulmán Testvériséget támadták meg azzal, hogy az "igaz iszlám" rákfenéjének nevezték a szervezetet, majd kedden a kereszténység ellen indítottak uszító hadjáratot: a cikkben felszólítják a keresztényeket, hogy hagyjanak fel vallásukkal, hiszen Jézus is „Allah szolgája” volt, aki a dzsihád után majd visszatér a Földre. A Dabiq angol nyelvű propaganda magazin szerint Jézust soha sem feszítették keresztre, az Újszövetség nagy részét pedig teljesen meghamisította Szent Pál, a „bűnöző” és „áruló zsidó”.

Itt azonban nem álltak meg, következő kiszemeltjeik a nyugati nők voltak

A magazin harsogva hirdeti, hogy a nyugati világ azért van leáldozóban, mert az összes amerikai és európai nő füvezik, ezért állatiassá és feministává válnak. Kivétel nélkül, az összes. A nőket az emberiség közelgő kihalásáért kárhoztató magazin megjegyzi, hogy a nyugati nőknek inkább el kéne ismerniük az iszlámot mint az igaz hitet és meg kéne tagadniuk a "nyugat által kreált álságos szabadságot és függetlenséget". Az Iszlám Állam propaganda magazinja szerint a nők valódi természete abban teljesül ki, hogy a férfiak rabszolgáivá válnak, és az anyaságnak kötelezik egész életüket.

A nőknek anyának, feleségnek, vagy szűznek kellene lenniük, ahelyett, hogy férfiként dolgoznak, férfiként cselekszenek, és állatokként szeretkeznek."

Fotó: AFP
A nők bestiális viselkedését a marihuánához kötik

A cikk szerint, ahogy Amerikában elkezdték legalizálni a füvet, egyből felütötte fejét az elállatiasodás, meghódította a világot a transzgender elmélet, a szodómia, a pornográfia, a feminizmus, és a többi "iszlámellenes" bűntény.

Emiatt a nők szembementek Allah óhajával és saját emberi természetükkel: elkezdték önmagukat szolgálni, ahelyett, hogy uraikat - a muszlim férfiakat - szolgálnák."

A Dabiq cikke szerint ez egyfajta önfelszabadítás a természetes rabszolgaság alól, melyben a nők Allah akarata szerint sokkal nagyobb biztonságban vannak, mint szabad emberekként. A cikk kiemeli, hogy a legtöbb nyugati nő az anyaság helyett a "homoszexualitást, a pogány doktrínákat, a drogokat és a hedonista élvezeteket" választja.

Azért képmutató a terroristák érvrendszere, mert a merényletek előtt az ISIS katonái előszeretettel fogyasztanak drogokat, hogy bátorságot gyűjtsenek rémtetteik elkövetéséhez. Megszokott, hogy a bódító drogkoktélok elkészítését már a kiképzésükkor elsajátítják, és sokszor előfordul, hogy jóval a terrorcselekmény elkövetése előtt rákapnak a narkóra és függőkké válnak. De mit is várhatnánk a nőgyűlölő iszlamistáktól?
Fotó: AFP
A terroristák nem olvasnak Freudot

Az ISIS propagandagépezete mindent elítél, ami Sigmund Freudhoz köthető. A híres pszichoanalitikust teszik felelőssé a nők eltévelyedéséért, miközben a "nyugati dekadencia" főmérnökeként hívják Freudot. A zavart hangvételű cikkben a Szentháromsághoz kötik a marihuána fogyasztást, amit csavarosan újra összekötnek Freuddal, majd ezredjére is leírják, hogy gyűlöletes módon elítélik mindazt amit ezek a dolgok és maga Freud valaha is képviselt. Ezt még megspékelik azzal, hogy valójában mindenről a spanyol katolikusok tehetnek, hiszen ők űzték ki az iszlámot Európából, ezért az Iszlám Állam fenntartja azon jogát, hogy bosszú hadjáratot hirdessen az egész kereszténység ellen. Logikus...

Végezetül arra kérik az általuk úgy gyűlölt nyugati nőket, hogy próbáljanak meg jobban hasonlítani Szűz Máriára. Miután véres szájjal prostituáltakhoz hasonlítják az európai nőket, azért elismerik, hogy Szűz Mária valóban egy tiszta és szent asszony volt, de ma egy nő sem követi a példáját a nyugati világban. A csattanóban beszólnak a nyugati férfiaknak is, kiemelve, hogy már nincs hasonlatosság aközött amit ma képviselnek és amit egykor Jézus képviselt.

Nincsenek ma olyan férfiak a nyugati világban, akik valóban Jézus tanai szerint élnének."

Éppenséggel vannak, csak a "híveitek" templomokban mészárolják le őket!

A magazinban több volt keresztényt is megszólaltatnak, hogy miért tértek át az iszlám hitre. A lapnak nyilatkozók általában azzal érvelnek, hogy a nyugati kereszténység zavarodott, és Jézus valójában az Iszlám egyik nagy alakja. (Ergo: ha nincs önálló, egyedi vallásod, lopj a kereszténységtől.)

(Breitbart)

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Nagyot küzdött a Mol Vidi FC, mégis gyászos lett az eredmény

Nagyot küzdött a Mol Vidi FC, mégis gyászos lett az eredmény

hajrá, magyarok!

6 év elteltével ismét magyar csapatnak szurkolhattunk az Európa Ligában. A csütörtök esti ellenfél a BATE Borisov, a fehérorosz bajnok volt.

Orbán mellé állt az EPP Junckerrel szemben

Orbán mellé állt az EPP Junckerrel szemben

amerika, london, párizs

Az állam- és kormányfők informális csúcstalálkozóján amellett, hogy Juncker egy gátlástalan csellel próbálkozott a Fidesz EPP-ből történő kipaterolására, sokféle nyilatkozatot is olvashattunk a résztvevőktől. Mutatjuk, mik voltak a fő csapásirányok!

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek!

Svéd miniszterelnök: ha szükséges, akár erőltetni is kell a kvótát az unión belül

Svéd miniszterelnök: ha szükséges, akár erőltetni is kell a kvótát az unión belül

amerika, london, párizs

A salzburgi találkozón a svéd szociáldemokrata miniszterelnök is kifejtette álláspontját. Nem meglepő módon a kötelező kvótát erőltetné.

Levelet írt Németh Sándor a Sargentini-jelentésről

Levelet írt Németh Sándor a Sargentini-jelentésről

kétharmad

Levelet írt a nemzetközi evangéliumi-karizmatikus mozgalom vezetőinek az Európai Parlament Magyarországot érintő döntéséről és annak következményeiről Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze.

Meghökkentően sok lány akar fiúvá válni

Meghökkentően sok lány akar fiúvá válni

amerika, london, párizs

Elképesztő mértékben nőtt azon fiatal lányok száma, akik nemet akarnak váltani. A megdöbbentő adatok miatt utánajárnak annak, mi lehet az oka.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére