Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Az Index megfejtette miért követnek el annyi bűncselekményt a migránsok

Kovács Tibor

2017. augusztus 2. 17:28

Brit tudósok évek óta próbálják megfejteni, miért követnek el aránytalanul sok bűncselekményt a migránsok. Az Index végre megtalálta a választ. Természetesen a magyar kormány miatt.

Nap mint nap hallhatunk Európán kívüli migránsok által elkövetett bűncselekményekről, amit messzemenően visszaigazolnak a statisztikák. Itt nem a terrorcselekményekre kell gondolni, hanem csak a hétköznapok részét képező késelésekre, nemi erőszakokra, verekedésekre, esetleg feleség vagy gyerek ablakon történő kihajítására. Ez a számokkal igazolt tapasztalat az egyik legfőbb érv azok kezében, akik a migrációt ellenzik, mondván, a kulturális különbségek nem teszik lehetővé a normális együttélést. A törvények, szabályok betartása, a nők tisztelete kevésbé tartozik hozzá az afrikai kontinensről ide érkezettek kultúrájához. Ezért ezt a magukkal hozott viselkedést nem tudják könnyen levetkőzni. Olyannyira nem, hogy ez a sokadik generációs családoknál is jelen van.

Migránsok a magyar határon.

Fotó: AFP

Az Index felfedezett azonban egy másik magyarázatot, amit pszichológusok véleményével támasztott alá, tehát biztosan igaz. A migránsok azért agresszívek, mert:

  • A tranzitzóna börtönkörülményei közt tartott, poszttraumás stressztől, depressziótól szenvedő emberek Magyarországon már nem kapnak segítséget.
  • A végeredmény: agresszió, depresszió, öngyilkosság, irracionális viselkedés.

A hosszú elemzés egyetlen célja, hogy a Magyarországra tolják a migránsok által elkövetett bűncselekmények felelősségének legalább egy részét. Szegények eljönnek a háborúból, végigszenvedik az utat, és erre a magyar fogadtatás még rátesz egy lapáttal.

A gondolat természetesen nem új, és nem is tökéletes a magyarázat, mert jó néhány kérdésre nem ad választ. Miért követnek el olyanok is több bűncselekményt, akik azt hiszik, hogy Röszke egy rovarfaj? Miért követnek el több bűncselekményt a sokadik generációs migránsok? Az Index világmagyarázata természetesen meglehetősen egyszerű. A többségi európai keresztény közösségek kirekesztik, diszkriminálják, nem engedik őket érvényesülni, és még egy csomó bűnt is elkövetnek ellenük. A felelősség egy jelentős része tehát a miénk. Ne csodálkozzunk, ha agyonvernek, felrobbantanak, elütnek minket, ha kirekesztjük őket és még poszttraumás sokkot is okozunk nekik. A baloldal elmebetegségének legfőbb eleme az egyéni felelősség bagatellizálása. Sarkítva így néz ki a dolog: nem az a felelős, aki megkéseli szobatársát, hanem a magyar kormány, aki tranzitzónába zárta, és emiatt bekattant szegény.

Egy migráns a sínekre rántott egy gyermekét tartó fiatal nőt.

Az egyéni felelősség gyengítése okozza a legtöbb kárt Európának. Azt a benyomást kelti a migránsokban, hogy részben jogos a dühük, jogosan érzik, hogy az európai keresztényekkel szembe kell fordulniuk, olyannyira, hogy sokan még a terrorcselekményeket is jogosnak érzik. Ehhez járulnak hozzá az Index-féle ködevők. Akik saját nagyságuk és toleranciájuk fitogtatása érdekében nem riadnak vissza semmitől. Bátran tolják a felelősséget Magyarországra, a keresztényekre vagy bárkire, hogy ők megértőnek és modernnek látszódjanak.

Én azért felvázolnék egy másik megoldást is a migránserőszak csökkentésére. Ha itt annyira rosszul érzik magukat, hogy ezt csak feleségük agyonverésével, gyerekük ablakon való kihajításával, esetleg a nők megerőszakolásával tudják enyhíteni, akkor csak simán ne jöjjenek ide. Az Index és a barátai pedig – ha igazán jót akarnak nekik és áldozataiknak – tartsák távol Európától és a poszttraumás stressztől ezeket az embereket, és ne vegyenek részt csempészésükben. Szerintem ilyen egyszerű.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Hamarosan újra találkozik Trump és Kim Dzsong Un

Hamarosan újra találkozik Trump és Kim Dzsong Un

amerika, london, párizs

Február végén találkozik Donald Trump amerikai elnök Kim Dzsong Un észak-koreai vezetővel - jelentette be pénteken, helyi idő szerint a kora délutáni órákban a Fehér Ház.

Kis kerítésmustra: a szomszédtól a világ túlsó feléig

A nemzetek szuverenitásuk megőrzése érdekében világszerte lépéseket tesznek a tömeges illegális bevándorlás megfékezésére. Magyarország mellett Szlovénia, Bulgária is szigorú határellenőrzési pontokat hozott létre, és a határvonalakat masszív kerítéssel/határfallal védik. Ausztráliának pedig ott a "természetes kerítés", az óceán.

A migrációs válság kezdete óta több antiszemita atrocitás történt

A migrációs válság kezdete óta több antiszemita atrocitás történt

kétharmad

A Migrációkutató Intézet szerint több vizsgált nyugat- és észak-európai országban erősödött az antiszemitizmus és nőtt az antiszemita indíttatású atrocitások száma a migrációs válság kezdete óta.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

"Pannónia vadembereiről" írt Putyinnak címzett levelében egy román politikus

A román szocialista párt környékén már régóta feltűnt egy bizonyos Ninel Peia nevet viselő honatya, aki baloldaliságát remekül ötvözi a legelvadultabb román nacionalizmussal. Ez a fickó most közzétett egy nagyon zavaros és kissé értelmetlen levelet/felhívást, amelyben leginkább Putyint, Németországot és természetesen az örök ősellenséget, Magyarországot ostorozza. A felhívást egyenesen Oroszország vezetőjének címezte.

Újabb csúcsot döntött a nemi erőszakok száma Svédországban

Újabb csúcsot döntött a nemi erőszakok száma Svédországban

amerika, london, párizs

2005 óta emelkedik a nemi erőszakok száma Svédországban. 2015-ben, a migránsválság évében egy átmeneti esés után az addigi évekhez képest meredekebb emelkedés figyelhető meg. Különösen aggasztó, hogy a támadások közel fele kiskorúak ellen irányul.

Ennél már nincs lejjebb: közös tüntikézést jelentettek be Gyurcsányék a Jobbikkal

Ennél már nincs lejjebb: közös tüntikézést jelentettek be Gyurcsányék a Jobbikkal

kétharmad

A Jobbik végleg betagozódott a Soros-féle bukott baloldal soraiba: Gyurcsány Ferenc pártja egy közösen megszervezett tüntetést jelentett be a Jobbik egyik országgyűlési képviselőjével.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére