Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Az Index megfejtette miért követnek el annyi bűncselekményt a migránsok

Kovács Tibor

2017. augusztus 2. 17:28

Brit tudósok évek óta próbálják megfejteni, miért követnek el aránytalanul sok bűncselekményt a migránsok. Az Index végre megtalálta a választ. Természetesen a magyar kormány miatt.

Nap mint nap hallhatunk Európán kívüli migránsok által elkövetett bűncselekményekről, amit messzemenően visszaigazolnak a statisztikák. Itt nem a terrorcselekményekre kell gondolni, hanem csak a hétköznapok részét képező késelésekre, nemi erőszakokra, verekedésekre, esetleg feleség vagy gyerek ablakon történő kihajítására. Ez a számokkal igazolt tapasztalat az egyik legfőbb érv azok kezében, akik a migrációt ellenzik, mondván, a kulturális különbségek nem teszik lehetővé a normális együttélést. A törvények, szabályok betartása, a nők tisztelete kevésbé tartozik hozzá az afrikai kontinensről ide érkezettek kultúrájához. Ezért ezt a magukkal hozott viselkedést nem tudják könnyen levetkőzni. Olyannyira nem, hogy ez a sokadik generációs családoknál is jelen van.

Migránsok a magyar határon.

Fotó: AFP

Az Index felfedezett azonban egy másik magyarázatot, amit pszichológusok véleményével támasztott alá, tehát biztosan igaz. A migránsok azért agresszívek, mert:

  • A tranzitzóna börtönkörülményei közt tartott, poszttraumás stressztől, depressziótól szenvedő emberek Magyarországon már nem kapnak segítséget.
  • A végeredmény: agresszió, depresszió, öngyilkosság, irracionális viselkedés.

A hosszú elemzés egyetlen célja, hogy a Magyarországra tolják a migránsok által elkövetett bűncselekmények felelősségének legalább egy részét. Szegények eljönnek a háborúból, végigszenvedik az utat, és erre a magyar fogadtatás még rátesz egy lapáttal.

A gondolat természetesen nem új, és nem is tökéletes a magyarázat, mert jó néhány kérdésre nem ad választ. Miért követnek el olyanok is több bűncselekményt, akik azt hiszik, hogy Röszke egy rovarfaj? Miért követnek el több bűncselekményt a sokadik generációs migránsok? Az Index világmagyarázata természetesen meglehetősen egyszerű. A többségi európai keresztény közösségek kirekesztik, diszkriminálják, nem engedik őket érvényesülni, és még egy csomó bűnt is elkövetnek ellenük. A felelősség egy jelentős része tehát a miénk. Ne csodálkozzunk, ha agyonvernek, felrobbantanak, elütnek minket, ha kirekesztjük őket és még poszttraumás sokkot is okozunk nekik. A baloldal elmebetegségének legfőbb eleme az egyéni felelősség bagatellizálása. Sarkítva így néz ki a dolog: nem az a felelős, aki megkéseli szobatársát, hanem a magyar kormány, aki tranzitzónába zárta, és emiatt bekattant szegény.

Egy migráns a sínekre rántott egy gyermekét tartó fiatal nőt.

Az egyéni felelősség gyengítése okozza a legtöbb kárt Európának. Azt a benyomást kelti a migránsokban, hogy részben jogos a dühük, jogosan érzik, hogy az európai keresztényekkel szembe kell fordulniuk, olyannyira, hogy sokan még a terrorcselekményeket is jogosnak érzik. Ehhez járulnak hozzá az Index-féle ködevők. Akik saját nagyságuk és toleranciájuk fitogtatása érdekében nem riadnak vissza semmitől. Bátran tolják a felelősséget Magyarországra, a keresztényekre vagy bárkire, hogy ők megértőnek és modernnek látszódjanak.

Én azért felvázolnék egy másik megoldást is a migránserőszak csökkentésére. Ha itt annyira rosszul érzik magukat, hogy ezt csak feleségük agyonverésével, gyerekük ablakon való kihajításával, esetleg a nők megerőszakolásával tudják enyhíteni, akkor csak simán ne jöjjenek ide. Az Index és a barátai pedig – ha igazán jót akarnak nekik és áldozataiknak – tartsák távol Európától és a poszttraumás stressztől ezeket az embereket, és ne vegyenek részt csempészésükben. Szerintem ilyen egyszerű.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Három éve az egész ország ünnepelt

Ma is pályára lép majd a nemzeti tizenegy, de három évvel ezelőtt ezen a napon sokkal fontosabb mérkőzésre került sor.

A szégyen elkerüléséért játszik ma a magyar válogatott

A szégyen elkerüléséért játszik ma a magyar válogatott

hajrá, magyarok!

Utolsó szakaszába érkezik a Nemzetek Ligájának csoportköre: minden szinten és csoportban eldől, hogy ki esik ki, és ki játszhat az adott divízió megnyeréséért.

Nem Magyarországon, hanem az Európai Parlamentben köpik szembe a demokráciát

Nem Magyarországon, hanem az Európai Parlamentben köpik szembe a demokráciát

amerika, london, párizs

Nem nyugszanak a migránspárti brüsszeliták, ismét az Európai Parlament (EP) elé citálják a migránsvízumok ügyét. Szerdán ugyanis nem lett meg az abszolút többség a "humanitárius célú vízumok" bevezetését kezdeményező határozatról szóló európai parlamenti szavazáson.

A holland liberálisoknak már Fekete Péter is rasszista

A bíróság egyelőre elutasította a karakter betiltását célzó javaslatot.

A kormány az EU-hoz és az ENSZ-hez fordul a migránskártyák miatt

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökség vezetője csütörtökön bejelentette: a kormány Brüsszelhez és az ENSZ-hez fordul a migránskártyák ügyében.

Bóday Pál: a baloldal kisajátítja a zöldtémákat

Bóday Pál: a baloldal kisajátítja a zöldtémákat

ökojobb

Bóday Pállal, a Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi elnökével beszélgettünk arról, hogy a környezet- és állatvédelem témája nem csak a baloldalé, hogy a vegetarianizmus nem egy libsi divathullám, hogy egyre több az "ötperces állatvédő", valamint, hogy még ma is létezik a megélhetési állatvédelem.

Továbbra is rengeteg migráns érkezik Németországba

Továbbra is rengeteg migráns érkezik Németországba

amerika, london, párizs

Nem érzékelhető az Európai Unió területére irányuló migrációs hullám enyhülése Németországban, amelyre továbbra is erőteljes nyomás hárul.

Orbán: nemzetibb, jobboldalibb európai politikai életre számíthatunk az EP-választás után

Magyarország tartozzon az Európai Unió öt legjobb országa közé, ahol a legjobb élni, lakni, dolgozni - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Budapesten, a Várkert Bazárban, a Magyar Diaszpóra Tanács VIII. plenáris ülésén.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére