Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Az Index megfejtette miért követnek el annyi bűncselekményt a migránsok

Kovács Tibor

2017. augusztus 2. 17:28

Brit tudósok évek óta próbálják megfejteni, miért követnek el aránytalanul sok bűncselekményt a migránsok. Az Index végre megtalálta a választ. Természetesen a magyar kormány miatt.

Nap mint nap hallhatunk Európán kívüli migránsok által elkövetett bűncselekményekről, amit messzemenően visszaigazolnak a statisztikák. Itt nem a terrorcselekményekre kell gondolni, hanem csak a hétköznapok részét képező késelésekre, nemi erőszakokra, verekedésekre, esetleg feleség vagy gyerek ablakon történő kihajítására. Ez a számokkal igazolt tapasztalat az egyik legfőbb érv azok kezében, akik a migrációt ellenzik, mondván, a kulturális különbségek nem teszik lehetővé a normális együttélést. A törvények, szabályok betartása, a nők tisztelete kevésbé tartozik hozzá az afrikai kontinensről ide érkezettek kultúrájához. Ezért ezt a magukkal hozott viselkedést nem tudják könnyen levetkőzni. Olyannyira nem, hogy ez a sokadik generációs családoknál is jelen van.

Migránsok a magyar határon.

Fotó: AFP

Az Index felfedezett azonban egy másik magyarázatot, amit pszichológusok véleményével támasztott alá, tehát biztosan igaz. A migránsok azért agresszívek, mert:

  • A tranzitzóna börtönkörülményei közt tartott, poszttraumás stressztől, depressziótól szenvedő emberek Magyarországon már nem kapnak segítséget.
  • A végeredmény: agresszió, depresszió, öngyilkosság, irracionális viselkedés.

A hosszú elemzés egyetlen célja, hogy a Magyarországra tolják a migránsok által elkövetett bűncselekmények felelősségének legalább egy részét. Szegények eljönnek a háborúból, végigszenvedik az utat, és erre a magyar fogadtatás még rátesz egy lapáttal.

A gondolat természetesen nem új, és nem is tökéletes a magyarázat, mert jó néhány kérdésre nem ad választ. Miért követnek el olyanok is több bűncselekményt, akik azt hiszik, hogy Röszke egy rovarfaj? Miért követnek el több bűncselekményt a sokadik generációs migránsok? Az Index világmagyarázata természetesen meglehetősen egyszerű. A többségi európai keresztény közösségek kirekesztik, diszkriminálják, nem engedik őket érvényesülni, és még egy csomó bűnt is elkövetnek ellenük. A felelősség egy jelentős része tehát a miénk. Ne csodálkozzunk, ha agyonvernek, felrobbantanak, elütnek minket, ha kirekesztjük őket és még poszttraumás sokkot is okozunk nekik. A baloldal elmebetegségének legfőbb eleme az egyéni felelősség bagatellizálása. Sarkítva így néz ki a dolog: nem az a felelős, aki megkéseli szobatársát, hanem a magyar kormány, aki tranzitzónába zárta, és emiatt bekattant szegény.

Egy migráns a sínekre rántott egy gyermekét tartó fiatal nőt.

Az egyéni felelősség gyengítése okozza a legtöbb kárt Európának. Azt a benyomást kelti a migránsokban, hogy részben jogos a dühük, jogosan érzik, hogy az európai keresztényekkel szembe kell fordulniuk, olyannyira, hogy sokan még a terrorcselekményeket is jogosnak érzik. Ehhez járulnak hozzá az Index-féle ködevők. Akik saját nagyságuk és toleranciájuk fitogtatása érdekében nem riadnak vissza semmitől. Bátran tolják a felelősséget Magyarországra, a keresztényekre vagy bárkire, hogy ők megértőnek és modernnek látszódjanak.

Én azért felvázolnék egy másik megoldást is a migránserőszak csökkentésére. Ha itt annyira rosszul érzik magukat, hogy ezt csak feleségük agyonverésével, gyerekük ablakon való kihajításával, esetleg a nők megerőszakolásával tudják enyhíteni, akkor csak simán ne jöjjenek ide. Az Index és a barátai pedig – ha igazán jót akarnak nekik és áldozataiknak – tartsák távol Európától és a poszttraumás stressztől ezeket az embereket, és ne vegyenek részt csempészésükben. Szerintem ilyen egyszerű.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Nincs panasz Duterte teljesítményére

Nincs panasz Duterte teljesítményére

amerika, london, párizs

Bár a nemzetközi sajtó elég sokszor támadja a Fülöp-szigeteki elnök drogellenes háborúját, a filippínók mégis elégedettek Rodrigo Duterte lépéseivel.

Még Merkel is hátrahőkölt, akkora felháborodást keltett kémfőnökének kirúgása

Még Merkel is hátrahőkölt, akkora felháborodást keltett kémfőnökének kirúgása

amerika, london, párizs

A német belügyi hírszerzés volt vezetőjét, Hans-Georg Maassent azért menesztették pozíciójából, mert gyakorlatilag azt mondta, Merkel orbitálisat hazudott. A döntésnek olyan óriási visszhangja lett, hogy az egész kormánykoalíció beleremegett.

Dömötör: nem lehet olyanokra bízni a határvédelmet, akiknek a kezében ott van a kerítésvágó

Dömötör Csaba szerint nem lehet olyanokra bízni a határvédelmet és a biztonságot, "akik kezében ott a kerítésvágó".

A legfelsőbb iráni vezető az USA támogatta arab országokat tette felelőssé a szombati merényletért

A legfelsőbb iráni vezető az USA támogatta arab országokat tette felelőssé a szombati merényletért

amerika, london, párizs

Ali Hamenei ajatollah az Egyesült Államok által támogatott, Perzsa-öböl menti arab államokat tette felelőssé egy közleményében a szombati merényletért.

A baloldali svéd kormányt okolja a stockholmi terrortámadás legfiatalabb áldozatának édesapja

A baloldali svéd kormányt okolja a stockholmi terrortámadás legfiatalabb áldozatának édesapja

amerika, london, párizs

A 11 éves kislányát elvesztő Stefan Akerlund egy független bizottság felállítását szorgalmazza, mely megvizsgálná, hogy a tavalyi stockholmi merényletért felelősek-e a baloldali kormány tagjai és a hatóságok vezetői.

Egy transzneművel vennék be Európát Sargentiniék

Megvan az Európai Zöld Párt "csodafegyvere" Judith Sargentini és Jean-Claude Juncker pótlására.

Jeszenszkyből egy is sok

Jeszenszkyből egy is sok

pszicho

Egyre inkább kiveri a biztosítékot a jobboldaliak közösségén belül. Most épp a 24.hu-nak adott interjú miatt.

Olasz Testvérek: Magyarországot azért büntetik, mert nem fogad be migránsokat

Olasz Testvérek: Magyarországot azért büntetik, mert nem fogad be migránsokat

amerika, london, párizs

Az olasz bevándorlásellenes párt, a Fratelli d'Italia elnöke, Giorgia Meloni adott interjút a magyar köztévének.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére