Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
889
 
 
 
 

Az Európai Unió demokráciája

Olvasói vélemény | szerző: Tóth Szilárd Jordán

2018. szeptember 15. 12:34

Koncepciós per Magyarország ellen, a hazai ellenzék újabb ámokfutása, az Európai Néppárt végnapjai, a demokrácia hanyatlása Európában. Talán ezekkel a szavakkal lehetne legjobban összefoglalni az elmúlt néhány nap történéseit.

Az ítéletet előre megírták, egyértelmű volt, hogy mi lesz a szavazás végkimenetele. (Az elfogadási szabályt azért módosították előtte, biztos ami biztos.) Megdöbbentő volt látni azt a rengeteg ideges, frusztrált, hazájában rendkívül népszerűtlen, habzószájú baloldali, illetve liberális felszólalót akik minket próbálták meg kioktatni demokráciából, emberi jogokból, jogállamiságból meg minden jól hangzó egyértelműen nem definiált fogalomból.

Megtudhattuk tőlük, hogy csak akkor működik a demokrácia ha ők kormányoznak, az emberi jogok akkor érvényesülnek ha a miniszterelnök LMBTQIXYZ felvonulásokra jár, a nők akkor nincsenek elnyomva ha az állam pénzén liberális áltudományokat lehet tanulni, a migráció akkor van jól kezelve ha szír iszlamisták európai reptereken lövöldöznek, jogállam meg csak akkor létezik ha ők azt mondják. Teljesen abszurd vádak, teljesen abszurd vita, teljesen abszurd az egész helyzet. Ennek az egész eljárásnak az egyetlen célja, hogy megtörjék Európa erős emberét – Orbán Viktort, aki a leginkább útjában áll a föderalista, globalista utópisztikus törekvéseiknek.

Az, hogy az Európai Néppárt több mint fele a saját frakciójának tagjai ellen szavaz felháborító és nevetséges, de legalább kiderült, hogy ki melyik oldalon áll. Weberrel az élen lefeküdtek a liberálisoknak, lefeküdtek a globalistáknak, lefeküdtek Gyuri bácsinak.

"Minden ház amely meghasonlik önmagával, elpusztul." Talán Jézus szavai ma a legaktuálisabbak. Ezek után az Európai Néppárt nem számíthat túl fényes jövőre, hisz teljesen elvesztette karakterét, elvesztette identitását, elvesztette a tekintélyét. Az, hogy ezt a nyilvánvaló hazugságokra és csúsztatásokra épített liberális PC dokumentumot az EPP 57%-a megszavazta, tökéletesen jelzi a képviselők erkölcsi, morális hanyatlását. Ahogy Orbán Viktor remekül megfogalmazta: "Az Európai Néppárt úgy ugrál, ahogy a szocialisták és a liberálisok fütyülnek."

(Jó kérdés, hogy a szintén identitás nélküli Jobbikot miért nem vették fel, tökéletesen beleillene ebbe a mai Néppártba.)

Ismét egyértelművé vált az is, hogy a hazai ellenzékre nem számíthat az ország. Végre egyszer nyeregben érezhették magukat, hisz itthon rendkívül népszerűtlenek, sikertelenek éppen ezért nagyon frusztráltak is, és ezt a felgyülemlett frusztrációt és feszültséget itt vezették le. (Lásd: Ujhelyi István felszólalását) Várható volt, hogy ezek az emberek nem fognak kiállni Magyarország mellett, hanem inkább a kicsinyes bosszúhadjáratukat folytatják Orbán Viktor, a magyar kormány, és végső soron a magyar emberek ellen. Hogy mennyire sikerül a Néppárton, illetve az európai demokrácián segíteni, az majd a jövő évi májusi választáson kiderül. A jelenlegi felállásában a Néppárt biztosan nem marad meg, mert a migráció, illetve a nemzetek Európája és a föderális Európa elképzelései teljesen kettészakítják a képviselők táborát.

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a velemeny@888.hu címre. A további részletekről itt olvashatsz.

OLVASTAD MÁR?

889
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Levelet küldtek a jobbikosoknak: hozzanak árpádsávos zászlót és ismételjék meg 2006-ot

Levelet küldtek a jobbikosoknak: hozzanak árpádsávos zászlót és ismételjék meg 2006-ot

kétharmad

Titkos levelet kaptak a jobbikosok. A 888.hu-hoz eljuttatott példányból kezd kirajzolódni a Jobbik valódi szándéka. Megpróbálja az eseményeket erőszakosabb irányba tolni. Vidéki aktivistákat rendeltek fel, hogy használják " a 2006-ban bevált felszereléseket." Ez Soros liberális anarchistái, és a jobbikos huligánok intézményes kapcsolatának első bizonyítéka.

Petárdák durrantak a rendőrsorfal előtt, könnygáz volt a válasz

Nagyjából este 10 után 10 perccel elkezdődött balhé. Egyelőre még csak kisebb incidensek vannak.

Vajon megint lesz balhé a Kossuth téren?

Péntekre is jutott a be nem jelentett tüntetésekből. Este 10-ig a skandáláson és sétálgatáson kívül nem történt semmi jelentős.

A magyarok 66 százaléka elítéli a törvénysértésekkel politizáló ellenzéket

A magyarok 66 százaléka elítéli a törvénysértésekkel politizáló ellenzéket

kétharmad

A magyar választópolgároknak nem tetszik az ellenzéki képviselők parlamentben bemutatott szerdai botránykeltése, kétharmaduk (66 százalék) szerint nem viselkedhet így egy képviselő az Országházban - derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásából.

A csürhe kéttucatnyi, szegény gyerekeknek szánt szánkót lopott el a Parlament elől

A csürhe kéttucatnyi, szegény gyerekeknek szánt szánkót lopott el a Parlament elől

kinyílott a pitypang

A szerda esti és a csütörtöki zavargások legszégyenteljesebb pontja volt, amikor a Parlamentnél felállított 130 szánkóból többet elloptak, megrongáltak és felgyújtottak a provokátorok. A szánkókat az Országgyűlés Hivatala vásárolta és hátrányos helyzetű gyerekeknek ajándékozzák azokat.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Eseménydús nap a mai is. Nézzük a legfontosabb történéseket!

Az ellenzék legnagyszerűbb szónokai tirádáztak a Kossuth téren

A mai tüntetésen felléptek az ellenzéki pártok mesterszónokai. Kunhalmi Ágnes tanácsköztársasági hangulatot varázsolt a Kossuth térre. Donáth Anna kiállt a köztéri vizelők mellett, Varga-Damm Andrea pedig Gyurcsány mellett.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére