Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Az EU "migrációkezelés" címszóval eurómilliárdokat ad a kötelező migránsbetelepítésre

2019. március 13. 16:58

Az Európai Parlament migrációt támogató többsége ismét a bevándorlók tömeges betelepítése mellett döntött: 2021 és 2027 között az EU menekültügyi és migrációs alapja 10,4 milliárd eurót kap, amely összeget szinte teljes egészében a migránsok kötelező betelepítési programjának a támogatására kell majd fordítani.

Ma ismét kiderült, hogy a migránstámogató erők szerint állítólag nem is létező kötelező betelepítési döntések valójában nagyon is léteznek. Olyannyira, hogy most éppen egy 10 milliárdos pénzügyi keretet rendelt a végrehajtásukhoz a migrációt tömeges betelepítésekkel megvalósítani akaró európai parlamenti többség. 

Fotó: AFP

Az Európai Parlament a strasbourgi plenáris ülésén ugyanis elfogadta a 2021-2027 közötti évekre a menekültügyi és migrációs alapra vonatkozó álláspontját, ennek keretében további pénzügyi támogatást nyújtana a menekültügyi és migrációs, valamint az integrációra irányuló uniós és tagállami intézkedések végrehajtásához.

Az EP egyetértett a források növelésére tett uniós bizottsági előterjesztéssel, amely a következő többéves pénzügyi időszakban 10,4 milliárd eurós költségvetést javasolt az Európát érő migrációs és integrációs kihívások kezelésére.

A migránsbetelepítés támogatását virágnyelven megfogalmazó EP-közlés szerint a migrációs alapon keresztül a tagállamoknak törekedniük kell a közös európai menekültügyi rendszer valamennyi aspektusának megerősítésére és kialakítására, a nem EU-s állampolgárok integrációjának előmozdítására, a hatékony és fenntartható visszatérések biztosítására, valamint eleget kell tenniük a "szolidaritás és méltányos felelősségmegosztás" elveinek gyakorlatba ültetésére irányuló kötelezettségeiknek.

A szöveg szerint az áttelepítési és áthelyezési mechanizmus két olyan rendszer, amely valós szolidaritást vállal mind a leginkább érintett tagállamokkal, mind pedig a védelemre szorulókkal, ami szankciókat is jelent azokkal szemben, akik úgymond "nem szolidárisak" a migránsokat befogadó tagállamokkal. Ezek a mechanizmusok akkor működnek a legjobban, ha minden tagállam részt vesz bennük, és kizárólag akkor, ha a tagállamok eleget tesznek vállalt kötelezettségeiknek.

Magyarország számára elfogadhatatlan az uniós pénzből történő migránsbetelepítés 

Gál Kinga fideszes EP-képviselő szerint az EP bevándorláspárti többsége nem a migráció leállítására, hanem a migránsok behozatalára kívánja szánni az eredetileg tervezett összeg háromszorosára növelt uniós alap nagy részét ezzel a döntéssel.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A fideszes politikus szerint az különösen felháborító, hogy a jelenlegi uniós javaslat szerint az a tagállam, amelyik nem hajlandó migránsokat betelepíteni a saját területére, az elesik a neki járó EU-s források jelentős részétől.

Annak ellenére, hogy az Európai Bizottság azt állítja, hogy nem lesznek betelepítési kvóták, a javaslat jelentős összeget különít el erre a célra"

– közölte a magyar EP-képviselő.

Az uniós pénzek felhasználására tett uniós bizottsági javaslat azt támasztja alá, hogy az intézmény valódi szándéka minden tagadás ellenére a bevándorlás elősegítése, pénzzel akarják ösztönözni a migránsbetelepítést – emelte ki a képviselő.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Nyugaton nagyobb eséllyel radikalizálódnak a muszlimok

Nyugaton nagyobb eséllyel radikalizálódnak a muszlimok

amerika, london, párizs

A Nyugaton - Nyugat-Európában és Észak-Amerikában - született muszlimok nagyobb fogékonyságot mutatnak a szélsőséges iszlám iránt, mint azok, akik például a Közel-Keleten vagy Afrikában születtek - állítja egy tanulmány, amelyet a svédországi Uppsalai Egyetemen készítettek.

Teljes fejetlenség uralkodik a német integrációs törekvések terén

Egyre több kritika éri a szövetségi bevándorlási és menekültügyi hatóságot (BAMF).

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei!

Az MLSZ vezetősége előbújhatna a csigaházából és körülnézhetne egy kicsit

Az MLSZ vezetősége előbújhatna a csigaházából és körülnézhetne egy kicsit

hajrá, magyarok!

Egészen elképesztő az, ahogy Magyarországon elherdáljuk a tehetséges labdarúgóinkat.

Összeomlás

Összeomlás

piszkostizenkettő

A szélsőbaloldali anarchista rabol és gyújtogat, a rendőr kínoz és fosztogat, a néppárti polgármester meg nem tehet semmiről, hiszen szexmániás.

Everything you need to know about the conflict between Fidesz and the European People's Party

Everything you need to know about the conflict between Fidesz and the European People's Party

amerika, london, párizs

On Wednesday, the European People's Party (EPP) held a meeting regarding the membership of its fourth strongest member party, Fidesz. The importance of this conference was paramount, considering the date of the elections to the European Parliament is closing in.

Orbán lázba hozta szerdán Európát, ezzel lenyomva a Brexit kapcsán Theresa Mayt

Orbán lázba hozta szerdán Európát, ezzel lenyomva a Brexit kapcsán Theresa Mayt

kétharmad

Hiába kavarta fel az álló vizet Európa egyik legnagyobb gazdasági és katonai ereje, Nagy-Britannia szerdán azzal, hogy Theresa May brit miniszterelnök halasztást kért az unióból való kilépésre, a Google Trends keresési adatokat elemző programja szerint Európa számos meghatározó országában sokkal többen érdeklődtek a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor küzdelme iránt, melyet az Európai Néppárt bevándorláspárti szárnya ellen vívott.

Deutsch Tamás: az erős nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

Deutsch Tamás: az erős nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

kétharmad

A Fidesz a Néppártban azért dolgozik, hogy az EU jövőjéről szóló vitában a pártcsalád a bevándorlásellenes, erős nemzetállamokra építő uniót akaró javaslatot fogadja majd el, szemben a globalista birodalmi elképzelést megvalósító Európai Egyesült Államok emberkísérlete helyett - erről az Echo TV-n vasárnap adásba kerülő A nyolcas című műsorban beszél Deutsch Tamás. A Fidesz EP-képviselője szerint az EU nyugati politikusai azért nem gondolkodnak a nemzetállamok uniójában, mert jelentős részük a balliberális ideológiák fogságában vergődik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére