Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Az ellenzék tüntetését a civilek helyett az MSZP szervezte meg Soros pénzéből

2018. április 16. 13:48

A szombati, újraválasztást követelő ellenzéki "civil" tüntetés egyik vezérszónoka a netadó elleni tüntetés megszervezéséről ismertté vált Gulyás Balázs volt, aki Gurmai Zita MSZP-s európai parlamenti képviselő fia, szoci politikus, a ballib párt internetes kampányainak egyik koordinátora, aki egészen véletlenül a szocialista párt mobilflottájának a tagja.

Gulyás Balázs a saját elmondása szerint már évek óta nem az MSZP politikusa, mivel ő  „független” és „civil”, így a szombati ellenzéki tüntetést is független civilként szervezte. Ezzel szemben viszont a valóság az, hogy Gurmai Zita szocialista EP-képviselő fia, Gulyás Balázs csak hazudja magáról a függetlenséget.

Jól bizonyítja ezt az, hogy kiderült: a független tüntetésszervező Gulyás Balázs telefonszámláját az MSZP fizeti, mivel a szoci pártapparátushoz munkatársként ezer szállal kötődő Gulyás Balázs jelenleg is tagja a párt mobilflottájának. Egyébként a hírek szerint nemcsak Gulyás Balázs, hanem a szocialista párt teljes apparátusa és a szocikat segítő rendezvényszervező háttér is kivette a részét a szombati tüntetés megszervezéséből. Mivel a pártnak már elfogytak a forrásai, ezért a tüntetés szervezési, hangosítási és egyéb hasonló munkáiért jelentős részben a Soros-hálózat fizette ki a számlákat. 

Gulyás Balázs szervezte meg már évekkel ezelőtt az MSZP úgynevezett web2-es kommunikációját is. Ebbe a kommunikációba a párttól látszólag „független” közösségi oldalak, csoportok és blogok tartoznak, amelyeket úgymond a „civil” közösségek hívtak életre. Gulyás Balázsnak ennek megfelelően több tucat olyan Facebook-csoporthoz volt és van szerkesztői jogosultsága, amelyek egyes, úgymond civilnek indult ügyekhez kapcsolódóan jelentek meg, majd amelyek aztán több tízezres követőtáborra tettek szert, hogy aztán végül névváltoztatással vagy anélkül, de egyértelműen balliberális pártpolitikai célokat szolgáljanak a korábban hangoztatott civil ügyek helyett. 

Ilyen volt a „Tiltakozzunk a felsőoktatási törvény egyoldalú módosítása ellen” vagy például az „Egymillióan a magyar sajtószabadságért” hangzatos neveket viselő oldalak is, csakúgy mint a Fideszfigyelő vagy az Egyenlítő TV Facebook-csoport is, amely mára a B1 blogcsalád részévé vált.

Ezek szerint, ahogy annak idején a netadós tüntetés alkalmából, úgy a mostani választási eredmény elleni ellenzéki tüntetés alkalmával is igyekezett mindenkit megtéveszteni a civilbőrbe bújt szocialista farkas. 

Persze az is lehet – sőt inkább eleve úgy is lehet –, hogy a tüntetésen részt vevő jobbikos, DK-s, LMP-s és momentumos vezetők, tagok és szimpatizánsok nagyon is tudták, hogy miről van szó, csak mindenáron fenn akarták tartani a tüntetés „civil” jellegének a látszatát. 

A tüntetés számláját kifizető Soros-hálózatnak ráadásul mindennél többet ér annak a látszatnak a fenntartása, hogy nem a Soros-féle szervezeti háló és nem is az amerikai milliárdos által támogatott magyar politikai szervezetek keltik a feszültséget és akarnak békétlenséget teremteni Magyarországon. 

Gulyás Balázs az MSZP tagja és a párt józsefvárosi szervezetének alelnöke volt évekig. 2014 augusztusában (hivatalosan legalábbis) kilépett a pártból. A helyi képviselő-testület szocialista javaslatra a Józsefvárosi Közösségi Házak Nonprofit Kft. felügyelőbizottsági tagjának delegálta. Apja, Gulyás Mihály stratégiai igazgató, majd tanácsadó volt a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztériumban a Medgyessy-kormány idején. Anyja, Gurmai Zita pedig az MSZP országos elnökségének tagja, 2004-2014 között EP-képviselő.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Gál Kinga kiosztotta az EU-t, amiért az engedi, hogy a románok szívózzanak a székelyekkel

Gál Kinga fideszes EP-képviselő Strasbourgban, az Európai Parlament Kisebbségi Munkacsoportjának ülésén beszélt a székelyek helyzetéről.

Szélsőbalosok ellen nyomoznak, mert megtámadták a migránserőszak ellen tüntetőket

Szélsőbalosok ellen nyomoznak, mert megtámadták a migránserőszak ellen tüntetőket

amerika, london, párizs

Kandelben a migránserőszak ellen tüntettek, amikor az Antifa szélsőbaloldali mozgalom tagjai inzultálni kezdték a demonstrálókat, végül annyira elmérgesedett a helyzet, hogy a rendőröknek kellett közbeavatkozni. Több nyomozás is folyik az ügyben.

Ausztria úgy döntött, erősíteni kell a határvédelmet

Herbert Kickl osztrák belügyminiszter a Salzburger Nachrichten című lapban csütörtökön megjelent interjújában helyezte kilátásba a határellenőrzés szigorítását.

A Momentum mindenkit hülyének néz

A Momentum mindenkit hülyének néz

kinyílott a pitypang

Egyértelműen kiderült, hogy a kicsi SZDSZ, a Momentum nem egyszerűen kamuzik bizonyos dolgokról, de konkrétan szándékosan hazudik is. Most éppen az derült ki, hogy ordas hazugság a Fekete-Győr Andrásék által úton-útfélen hangoztatott mese a naponta belépő 1000 új tagról.

Németországban a muszlimok azért kampányolnak, hogy ne tiltsák be a fejkendőt a gyerekeknél

Németországban a muszlimok azért kampányolnak, hogy ne tiltsák be a fejkendőt a gyerekeknél

amerika, london, párizs

Az osztrák kormány azon dolgozik, hogy Ausztriában a következő tanévtől már ne viselhessenek fejkendőt az óvodás és általános iskolás gyerekek. Németországban is hasonló intézkedés van készülőben.

Sneider elhatárolódott Budaházytól, miközben Toroczkai szívesen látná a Jobbikban

Sneider elhatárolódott Budaházytól, miközben Toroczkai szívesen látná a Jobbikban

kétharmad

Egyre kínosabb pillanatokat kénytelen átélni nemcsak a Jobbik vezetése, hanem a párt szavazótábora is, annyira összevissza nyilatkoznak a pártelnöki pozícióért versengő alelnökök. Most éppen a Budaházy György mellett való kiállás okozott zavart a Jobbikban.

Így kell értelmezni a Budaházy-per fejleményeit

Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő tömören és érthetően foglalta össze a közel egyórás bírósági indoklást, melynek keretében hatályon kívül helyezte az elsőfokú ítéletet és új eljárásra utasított a terrorcselekménnyel és más bűncselekményekkel vádolt Budaházy György és társai ügyében a Fővárosi Ítélőtábla.

Megindult az offenzíva Hadházy Ákos ellen

Megindult az offenzíva Hadházy Ákos ellen

kétharmad

Schiffer András, az LMP korábbi vezetője interjút adott a 168 Órának, amiben élesen bírálta Hadházyt. Elmondása szerint komoly hiba volt tőle, hogy bevitte a pártba a most már távozó társelnököt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére