Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
bulvár
 
 
 
 

Az Éhezők Viadalának sztárja szerint Trump miatt vannak a hurrikánok

2017. szeptember 9. 15:28

Pénteken már adtunk egy kis ízelítőt a liberálisok emberségességéből. Ott még csak arctalan Twitter-fiókok mögé bújt emberek gyűlölködő megnyilvánulásait olvashattuk, de úgy tűnik a narratíva beférkőzött Hollywoodba is.

Jennifer Lawrence új filmjének premierje előtt adott interjút egy brit televíziónak, ahol többek között azt sejtette, hogy az Egyesült Államokat sújtó hurrikánok a Természetanya büntetése azért, mert Donald Trumpot szavazták meg amerikai elnöknek.

A riporter azon kérdésére, hogy miképpen érez a színésznő az Egyesült Államokban érzékelhető „világvége” iránt, Lawrence a következőt felelte:

félelmetes. Egy új nyelv formálódik, amit nem ismerek fel. Rémisztő, hogy a klímaváltozásról nem veszünk tudomást, holott mi felelünk érte. Ezt tudva szavaztunk, és elnézve a hurrikánokat, nehéz nem érezni a Természetanya haragját.”

Mint ismeretes, a Harvey hurrikán múlt héten csapott le Texas államra, Florida felé pedig jelen pillanatban is közeledik az ötös erősségű Irma. A Trump felelősségét firtató riportban nem került szóba, hogy vajon 2016-ban miért csapott le a Matthew az Egyesült Államokra, hiszen akkor még Barack Obama volt az elnök. 

OLVASTAD MÁR?

bulvár
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Gyermekvállalásra ösztönöznek a támogatások

Gyermekvállalásra ösztönöznek a támogatások

A kormány a gyermekvállalás ösztönzése érdekében kiemelten támogatja a kisgyermekes családok boldogulását. A gyarapodó bölcsődei, óvodai férőhelyek mellett korszerűsödött az oktatás, közel félmillió gyermek részesül ingyenes iskolai étkezésben, és aki még nem kapja ingyen a tankönyvet, annak sem kell mélyen a zsebébe nyúlnia.

Nemsokára kezdetét veheti a lézerforradalom Szegeden

Megérkeztek az első lézerberendezések a szegedi ELI-ALPS kutatóközpontba, az eszközök összeszerelése és beállítása után néhány hónap múlva a helyszínen is elkezdődnek a kísérletek - közölte Lehrner Lóránt, az ELI-HU Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

Nem jött be az egyetemi migránssimogatás

Nem jött be az egyetemi migránssimogatás

amerika, london, párizs

Ahogy arról kedden beszámoltunk, pár túlbuzgó migránssimogató diák úgy gondolta, hogy illegális bevándorlókat telepít az egyetem campusára. Az "akció" olyannyira sikeres volt, hogy a tanárok egy napig kénytelenek voltak beszüntetni az oktatást az intézményben.

Migránsokat fogtak a Dunán

Migránsokat fogtak a Dunán

amerika, london, párizs

A bolgár embercsempész épp motorcsónakkal próbálta átszállítani a Dunán a migránsokat, de a román határrendészek észrevették őket.

Hollandia: nem vagyunk felelősek a srebrenicai mészárlásért

Hollandia: nem vagyunk felelősek a srebrenicai mészárlásért

amerika, london, párizs

A holland kormány fellebbez a legfelsőbb bíróságon, hogy helyezzék hatályon kívül azt a korábbi ítéletet, miszerint Hága is felelős a srebrenicai mészárlásért.

A pillanat, amikor Asszad és Putyin haragja egyszerre csapott le a terroristákra

Moszkvai jelentések szerint az orosz és a szíriai légierő közös akciójában 850 dzsihadistát sikerült likvidálni a polgárháború sújtotta közel-keleti országban.

Atomra atom a helyes válasz?

Atomra atom a helyes válasz?

amerika, london, párizs

Mintegy ötven ország kezdte meg szerdán az ENSZ-ben az atomfegyverek betiltásáról szóló egyezmény aláírását, amely azonban csak jelképes jelentőségű, mert a nukleáris nagyhatalmak nem vesznek részt benne. Nehéz kérdés továbbá ez ügyben, hogy mi lesz az immáron elképesztően veszélyessé váló Észak-Korea ügyével.

Alinda színháza

Alinda színháza

piszkostizenkettő

Simicska az első sorban bravózik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére