Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
889
 
 
 
 

Az egyetemi oktató erkölcsi minimuma

Olvasói vélemény | szerző: H. Gábor

2019. február 26. 21:01

Fleck Zoltán, az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Jog- és Társadalomelméleti Tanszék tanszékvezető egyetemi tanára a Soros György által pénzelt Eötvös Károly Intézet igazgatója lett. Az intézet elnöke az a Majtényi László, aki a balliberális ellenzék közös államfőjelöltje volt egykoron.

Ízléstelen lenne arra hivatkozni, hogy miközben az ELTE a markát tarja a kormány felé, cserébe neves oktatója a kormány megbuktatását szorgalmazó Soros György zsoldjába szegődik. Arra sem lenne helyes hivatkozni, hogy Fleck feltűnt előadóként Gyurcsány Ferenc politikai gyűlésén, és egy balliberális párt listájára is felkerült.

Önmagában egy karrierista egyetemi oktató jellemhibáival nem lenne érdemes foglalkozni, bár szerintünk az igazi tudós nem szorul arra, hogy a politika révén váljék ismertté, hiszen a kutatási eredmények teszik nevessé.

Ami ebben a történetben igazán elgondolkodtató, hogy mi, konzervatívok, noha többségben vagyunk, miért nyugszunk bele abba, hogy a közélet, az oktatás hídfőállásait tartósan a balliberális értelmiségiek uralják? A jövő közgazdászait, jogászait olyanok képzik, akik a magyarság esküdt ellenségei. Egy ilyen alaktól, mint Fleck, nem várhatunk objektivitást, hiszen más a küldetése. Vajon hány kétharmados többség kell ahhoz, hogy tényleges elmozdulás következzen be és a többséget alkotó nemzeti, konzervatív értékrend képviselői is betölthessék hivatásukat?

Az ELTE jogi kara sokak szerint az egymást segítő ballib oktatók paradicsoma. De tisztelettel kérdezzük, hogy ez nem vezet-e kontraszelekcióhoz?

A mi válaszunk egyértelmű. Pillanatnyilag annyit tehetünk, hogy várva a zsiványfarsang végét, gratulálunk Fleck Zoltánnak és persze Soros Gyuri bácsinak.

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a velemeny@888.hu címre. A további részletekről itt olvashatsz.

OLVASTAD MÁR?

889
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Nyugaton nagyobb eséllyel radikalizálódnak a muszlimok

Nyugaton nagyobb eséllyel radikalizálódnak a muszlimok

amerika, london, párizs

A Nyugaton - Nyugat-Európában és Észak-Amerikában - született muszlimok nagyobb fogékonyságot mutatnak a szélsőséges iszlám iránt, mint azok, akik például a Közel-Keleten vagy Afrikában születtek - állítja egy tanulmány, amelyet a svédországi Uppsalai Egyetemen készítettek.

Teljes fejetlenség uralkodik a német integrációs törekvések terén

Egyre több kritika éri a szövetségi bevándorlási és menekültügyi hatóságot (BAMF).

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei!

Az MLSZ vezetősége előbújhatna a csigaházából és körülnézhetne egy kicsit

Az MLSZ vezetősége előbújhatna a csigaházából és körülnézhetne egy kicsit

hajrá, magyarok!

Egészen elképesztő az, ahogy Magyarországon elherdáljuk a tehetséges labdarúgóinkat.

Összeomlás

Összeomlás

piszkostizenkettő

A szélsőbaloldali anarchista rabol és gyújtogat, a rendőr kínoz és fosztogat, a néppárti polgármester meg nem tehet semmiről, hiszen szexmániás.

Everything you need to know about the conflict between Fidesz and the European People's Party

Everything you need to know about the conflict between Fidesz and the European People's Party

amerika, london, párizs

On Wednesday, the European People's Party (EPP) held a meeting regarding the membership of its fourth strongest member party, Fidesz. The importance of this conference was paramount, considering the date of the elections to the European Parliament is closing in.

Orbán lázba hozta szerdán Európát, ezzel lenyomva a Brexit kapcsán Theresa Mayt

Orbán lázba hozta szerdán Európát, ezzel lenyomva a Brexit kapcsán Theresa Mayt

kétharmad

Hiába kavarta fel az álló vizet Európa egyik legnagyobb gazdasági és katonai ereje, Nagy-Britannia szerdán azzal, hogy Theresa May brit miniszterelnök halasztást kért az unióból való kilépésre, a Google Trends keresési adatokat elemző programja szerint Európa számos meghatározó országában sokkal többen érdeklődtek a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor küzdelme iránt, melyet az Európai Néppárt bevándorláspárti szárnya ellen vívott.

Deutsch Tamás: az erős nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

Deutsch Tamás: az erős nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

kétharmad

A Fidesz a Néppártban azért dolgozik, hogy az EU jövőjéről szóló vitában a pártcsalád a bevándorlásellenes, erős nemzetállamokra építő uniót akaró javaslatot fogadja majd el, szemben a globalista birodalmi elképzelést megvalósító Európai Egyesült Államok emberkísérlete helyett - erről az Echo TV-n vasárnap adásba kerülő A nyolcas című műsorban beszél Deutsch Tamás. A Fidesz EP-képviselője szerint az EU nyugati politikusai azért nem gondolkodnak a nemzetállamok uniójában, mert jelentős részük a balliberális ideológiák fogságában vergődik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére