Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Az antiszemita Szávay Istvánon már Heller Ágnes sem segíthet

2018. november 29. 18:51

Abszurd módon a Szávay István által propagált antiszemita indíttatású fizikai erőszak lett a hajdani jobboldali radikális pártból mára újbaloldalivá vált Jobbik politikai koporsójában az utolsó szög. Heller Ágnes még mindig kitart a bukott Jobbik mellett, de Szávay Istvánnak ettől még le kellene mondania a parlamenti képviselőségről.

Szávay István antiszemita botrányával a Jobbik egy utolsó és végső lendületet vett a teljes politikai megsemmisüléshez vezető útján.  

Akár úgy is mondhatnánk, hogy a már se nem jobboldali, se nem baloldali, viszont csak a balliberális pártokkal együttműködő Jobbikot Szávay botrányával utolérte a selejt bosszúja. Hiszen csak idő kérdése volt, hogy a kocsmai antiszemita szólamokkal a politikai karrierjüket elkezdő jobbikos politikusok mikor szólják el magukat a baloldalivá vált pártjukat képviselve. Az őszinteség és elvhű akarat nélküli pártokat a gravitáció előbb-utóbb a helyükre rakja. 

Hiába volt a Spinoza Házas kanosszajárása Vona Gábornak. A párt frakcióvezető-helyettesének köszönhetően most egyértelműen kiderült, hogy a párt politikusai a látszólagos baloldali fordulat ellenére is megmaradtak a kültelki kocsmák antiszemitizmusánál. 

A Hír TV birtokába került hangfelvétel szerint Szávay István a Jobbik májusi tisztújító kongresszusán azzal dicsekedett, hogy egy budapesti szórakozóhelyen megvert egy zsidó nőt, mert az nácinak nevezte őt. A felvételen Szávay büszkén mesélte el párttársainak a Jobbik tisztújító kongresszusán, hogy előző este egy budapesti belvárosi szórakozóhelyen mulatott, amikor állítása szerint egy szerinte feltehetően zsidó nő felismerte és nácinak nevezte.

Szávay hencegése a kültelki talponállók világát idéző módon alpári:

- Mit csináltál Pista? Szávay István: Leütöttem egy nőt. Beszólt, hogy náci bűz van. Én meg leütöttem, hogy büdös zsidó! Pakk! Egy igazi ilyen kampós orrú rohadék volt. - Orrba gyűrted? Szávay István: Ja. A heftijét elferdítettem egy kicsit.

Mind a szöveg stílusa, mind pedig tartalma elképesztő és elfogadhatatlan egy parlamenti képviselő, egy politikus és egy átlag polgár szájából is. Antiszemita, és egy nő elleni fizikai erőszakra utal a szöveg. 

Ehhez képest a botrány kitörése után Szávay még elkezdte mentegeti magát, mondván, ő csak viccből büdöszsidózott és kampósorrúzott le egy nőt, és hencegett azzal, hogy leütötte. 

Ha Szávay képviselő úr ezt a szöveget viccként mondta volna el, ez akkor is elfogadhatatlan lenne. 

A nemzetközi és magyar balliberális politikai erők oldaláról Magyarországot és a magyar kormányt folyamatosan érő alaptalan antiszemita vádak és az antiszemitizmussal szemben eddig Magyarországon teljes sikerrel meghirdetett zéró tolerancia ismeretében a Jobbik azonnal meg kellene, hogy váljon Szávay Istvántól. 

Ha fikarcnyi józan ész vagy némi maradék politikai becsület lenne még a Jobbikban, akkor kizárná a pártból és visszahívná a parlamentből a brutálisan megbukott politikusát.

De egyelőre nincs nyoma a Szávay közéletből való kivonására utaló szándékoknak a Jobbikban. Sőt, a Jobbik eddig nem ítélte el és nem is határolódott el Szávay István cselekményétől. Nem zárták ki a pártból, és etikai eljárás sem indult ellene.

Persze lehet, hogy ez nem kis részben annak is betudható, hogy a balliberális ellenzék meg a hozzá tartozó holdudvar is becsületsüllyesztő módon lapít a Szávay-ügy lényegével kapcsolatban. 

A már szinte a Jobbik tiszteletbeli tagjának számító Heller Ágnes, lukácsista, marxista filozófust például amikor a Pesti Srácok megkereste  az ügyben, akkor azt tartotta fontosnak elmondani, hogy ő továbbra is támogatja a Jobbikot, mert "abban vannak jó emberek is". 

Heller Ágnes elmondta a véleményét arról is, hogy a választási kampányban a Jobbikkal való összefogásra kérte az ellenzéket:

A Jobbik nagyon sok emberből áll, vannak köztük tisztességes, rendes emberek, akik demokratikus álláspontot foglalnak el és a szabadságjogok pártján vannak a zsarnokság minden formájával szemben és akikkel össze kell fogni."

A botránnyal kapcsolatban Heller Ágnes azt is közölte, hogy szerinte nem antiszemita párt a Jobbik, de vannak benne antiszemiták - mint más pártokban is -, velük  viszont szerinte nem kell összefogni.

Igazán szép, megértő és megengedő gondolatok ezek - Szávay Istvánnak a fizikai erőszakkal párosuló antiszemita megnyilvánulása kapcsán - attól a baloldali bérrettegőtől, aki egyébként rendszeresen előszeretettel beszél a nemzetközi balliberális sajtónak a szerinte a fasiszta Fidesz-kormány által újjáélesztett Magyarországra jelentett náci veszélyről.  

A Jobbik és a Heller Ágnes nézeteit valló belterjes balliberális körök közötti szövetség tehát finoman szólva is elvtelen. A Jobbik nem képvisel valójában senkit és semmit, a balliberálisok számára pedig az antiszemitizmus elleni harc valójában csupán egy olyan politikai fegyver, amit csak és kifejezetten a rivális jobboldal minden alap nélküli lejáratására használnak fel.   

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Hatalmas ellenzéki tüntetés zajlik éppen, Soros György meg egy fehér egyszarvún lovagolt be Budapestre

Hatalmas ellenzéki tüntetés zajlik éppen, Soros György meg egy fehér egyszarvún lovagolt be Budapestre

kinyílott a pitypang

Tordai Bence élő videóját milliók nézik, Szél Bernadett és Hadházy Ákos már elfoglaltak több folyosót is a köztévében, és a brüsszeli intervenciós csapatok élén Soros György már bevonult Budapestre. Az ellenzékből kormány lett, az éljenző tömeg pedig már a Kossuth téren tobzódik.

Már jövőre elkészülhet az új genovai híd

Márciusban elkezdődik az építkezés, és 2019 végére új híd fog állni a Genovában leomlott Morandi híd helyén - jelentette be Danilo Toninelli olasz infrastrukturális és közlekedési miniszter kedden, miután nyilvánosságra hozták a hídépítési pályázaton nyertes cég nevét.

Belebukott a migránssimogatásba a belga kormányfő

Lemondott kedden Charles Michel belga kormányfő a parlament előtt mondott beszédében.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

Varju László egy fél nap alatt kipihente az agyonverését és már az ATV-ben pankrátorkodott

Varju László egy fél nap alatt kipihente az agyonverését és már az ATV-ben pankrátorkodott

kinyílott a pitypang

A magyar egészségügy tökéletes működéséről Varju László gyurcsányista politikus szerzett elévülhetetlen bizonyítékokat. Az MTVA-s pankrációja után azt állította, hogy "agyonverték", "komoly bordasérülést" is beképzelt magának, de a kellő hatás és a "jó" propagandafotók kedvvért még volt pofája a mentősök idejét is rabolni.

Karácsonykor a Vatikánban akart robbantani egy dzsihadista migráns

Karácsonykor a Vatikánban akart robbantani egy dzsihadista migráns

amerika, london, párizs

A Szent Péter-bazilika mellett egyéb keresztény templomok is szerepeltek a szomáliai migráns célpontjai között. Azt tervezte, hogy karácsonykor viszi véghez a robbantásokat.

Századvég: A magyarok döntő többsége kiáll az alkotmányos rend mellett és elutasítja az erőszakot

Századvég: A magyarok döntő többsége kiáll az alkotmányos rend mellett és elutasítja az erőszakot

kétharmad

A Századvég friss közvélemény-kutatása szerint a magyarok döntő többsége kiáll az alkotmányos rend mellett, és elutasítja, hogy a tiltakozók erőszakos utcai demonstrációkkal vonják kétségbe a kormány legitimitását. Az elmúlt napok eseményei kapcsán a megkérdezettek többsége úgy ítéli meg, hogy a tüntetések szervezői és résztvevői elvesztették a kontrollt, és a demonstrációk túl erőszakossá váltak.

Tisztelt Sargentini Asszony!

Tisztelt Sargentini Asszony!

piszkostizenkettő

Tudom én, hogy nem tud magyarul, de mivel ez akkor sem érdekelte, amikor roppant mélyreható vizsgálatát elvégezte a magyar demokrácia állapotát illetően, így bátorkodom ezt jómagam is leszarni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére