Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Az amerikai sajtó is Orbán és Netanjahu találkozójáról cikkezik

2017. július 18. 21:33

NEW YORK, 21:33

A vezető amerikai jobboldali online lap, a Breitbart is címlapján számolt be az izraeli kormányfő budapesti látogatásáról.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Az amerikai hírportál cikkében említi, hogy az izraeli miniszterelnök köszönetet mondott Magyarországnak és Orbán Viktornak, hogy időről időre kiállt Izrael mellett a nemzetközi diplomáciai színtéren és több nemzetközi fórumon. A Breitbart szintén történelminek nevezte Netanjahu budapesti látogatását, hiszen 30 éve nem járt izraeli kormányfő hivatalos látogatáson a magyar fővárosban. Az izraeli politikus szavait idézik, melyek szerint megtiszteltetésnek érzi, hogy ő lehet 30 év után az első izraeli kormányfő, aki Budapestre látogat.

A Breitbart beszámolt Orbán Viktor sajtótájékoztatón elmondott szavairól is,  miszerint "Magyarország bűnt követett el" amikor nem védte meg a zsidó származású állampolgárait. Orbán biztosította Netanjahut, hogy ilyen soha többé nem történhet meg, a magyar kormány mindig meg fogja védeni a zsidó kisebbséget, és és zéró toleranciát gyakorol az antiszemitizmussal szemben.

A Breitbart idézi Netanjahu mondatait, melyekben megköszönte Orbán Viktor fontos szavait, és jövőbe való előrenézést javasolt mindkét ország számára.

Mindketten (izraeliek és magyarok) modern és energikus államokat építettünk; elismerjük a múltat és megragadjuk a jövőt. (...) Mindkét ország előtt fényes jövő áll"

– idézte Netanjahu szavait a Breitbart.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Nyilvánosságra hozta a Stop Soros törvénycsomagot a kormány

A kormány csütörtökön nyilvánosságra hozta és társadalmi egyeztetésre bocsátotta a "Stop Soros" törvénycsomagot.

Komoly tűzharc után megölték az izraeli katonák a múlt heti rabbigyilkosság gyanúsítottjait

Izraeli katonák csütörtök hajnalban tűzharcban lelőtték a múlt heti ciszjordániai rabbigyilkosság egyik feltételezett elkövetőjét. A helyi média beszámolója szerint másik két embert őrizetbe vettek, a lövöldözésben két izraeli katona is megsebesült.

Az USA ingyen fegyverzi fel az oroszok szomszédját

Az USA ingyen fegyverzi fel az oroszok szomszédját

amerika, london, párizs

Az ukrán elnök bejelentette, hogy országa ingyen kapja meg Amerikától a Javelin típusú páncéltörő rakétákat. De 350 millió dollár értékben más fegyvereket is kap.

Közeleg Svédisztán!

Közeleg Svédisztán!

amerika, london, párizs

A felnőttek számára indított nyelvi kurzusok közül most már az arab nyelvűek a legnépszerűbbek. Ez azt is jelenti, hogy ma már többen tanulnak arabul a skandináv országban, mint angolul vagy franciául.

"Magyarország egyre biztosabb jövőképet tud nyújtani"

"Magyarország egyre biztosabb jövőképet tud nyújtani"

közeleg a tél

Magyarország egyre biztosabb jövőképet tud minden fiatal számára nyújtani - mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a 18. Educatio oktatási szakkiállítás megnyitóján, csütörtökön Budapesten.

A balos filozófus heves zsidózás közben fejti ki életrajzi könyvében, hogy a Fidesz parasztokból áll

A balos filozófus heves zsidózás közben fejti ki életrajzi könyvében, hogy a Fidesz parasztokból áll

kinyílott a pitypang

Vajda Mihály egykoron még baloldali "sztárértelmiséginek" számított, mára azonban teljesen leamortizálta magát. Önéletrajzi könyvében becsmérlően beszél a magyarokról, parasztoknak nevezi őket, de a zsidókról sem éppen politikailag korrekten nyilatkozik.

Babis február végéig szeretné megalakítani új kormányát

Andrej Babis, a legutóbbi csehországi választásokon a legtöbb mandátumot szerző ANO mozgalom vezetője azt szeretné, ha az új cseh kormányt államfőként Milos Zeman nevezné ki még akkor is, ha elveszíti a jövő heti elnökválasztást, és a kormány február végéig megalakulna - derül ki abból az interjúból, amely csütörtökön jelent meg a Mladá Fronta Dnes című napilapban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére