Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Arcoskodásba torkollt a jobbikos képviselő italozása

2017. június 6. 20:28

A jobbikos Rig Lajos szombat esti italozásáról a Pestisrácok.hu írt először. A PS és olvasóink beszámolója szerint Rig és társasága italozás közben szóváltásba keveredett egy másik társasággal Badacsonyban, majd az eset kis híján tettlegességig fajult. Helyi forrásunk részben megerősítette az eddig kiderült részleteket, a Jobbik cáfol és hallgat a történet egyik fontos eleméről.

A Pestisrácok.hu és egyik olvasónk is arról számolt be, hogy Rig és társasága, némi italozás után hangoskodott a badacsonyi borozó és büfésoron. Egy közelben levő társaság szóvá tette ezt, és nem sokkal ezután kis híján verekedés tört ki. Abban, hogy végül nem került sor komolyabb tettlegességre, nagy szerepe volt a helyszínen levő biztonsági szolgálatnak.

A helyi biztonságiak vezetője nem kívánt kérdéseinkre válaszolni, ám annyit elmondott, hogy rendőrségi feljelentésre tudomása szerint nem került sor az események miatt.

Az eset a Bázis Büfénél történt, értesüléseink szerint Rig Lajos és társasága a büfé melletti, egy aznapra már bezárt vendéglátóhely kiülős részén, a padokon foglalt helyet.

Rig Lajos (középen), a Jobbik országgyűlési képviselője.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A büfé egyik vezetője kérdésünkre elmondta, hogy Rig és társasága nem maradt sokáig, állítása szerint mindössze "egy bő órát" töltött a Bázisban és hajnali fél háromkor elhagyta a helyet. Kérdésünkre, hogy igazak-e azok a beszámolók, amelyek szerint Rig „a tudatlanságig itta le magát”, azt a választ kaptuk, hogy a képviselő nem tűnt kifejezetten részegnek. A DJ-től két számot is kért, és a Bázisban, valamint a kettővel mellettük levő egységben vettek italokat.

Italozás közben szóváltásba keveredett Rig Lajos társasága, valamint egy másik, ismeretlen társaság. Forrásunk megerősítette, hogy a biztonsági szolgálatnak közbe kellett avatkoznia,

megelőzve a nagyobb bajt. Vér nem folyt tudomásom szerint, csak hangoskodás és arcoskodás volt”

– tette hozzá.

Arról nincs információnk a helyszínről, hogy Rig Lajost is le kellett-e fognia a biztonságiaknak, de a kérdéseinkre a Jobbik által lapunkhoz eljuttatott válasz szerint Rig nem került bele a csetepatéba. A kisebb összetűzésre egyébként azután került sor, hogy a zenés este véget ért a Bázisban.

Úgy tudjuk, hogy valamilyen „bagatell” dolgon szólalkozott össze a két társaság, tehát nem politikai vita miatt került sor kis híján ökölharcra.

Információink szerint Rig az esetet megelőzően nem hangoskodott, csak a szóváltás hatására "emelte fel a hangját".

A PS és a történetet másodkézből ismerő olvasóink beszámolója azonban durvább képet fest az esetről.  Ezek szerint a beszámolók szerint Rig erősen ittas volt, és azt ordította, hogy ő egy „országgyűlési képviselő”, azonban ezeket a részleteket nem erősítette meg helyszíni forrásunk, valamint a Jobbik szerint sem történt ilyesmi.

Az azonban elképzelhető, hogy a képviselő botrányosan viselkedhetett az este egyik pontján. Erről tanúskodik a Tapolca Élményeim Városa Facebook-csoport bejegyzése. 

Az oldal posztjai között található olyan is, amely politikai természetű, de vannak álláshirdetések Tapolcáról és környékéről, valamint számos egyéb tematikájú bejegyzés, így inkább a környékkel kapcsolatos hírek gyűjtőoldalának tekinthető a csoport.

Rig Lajos képviselő urat tisztelettel megkérnénk, mikor cimboráival Badacsonyba látogat (2 napja) viselkedjen úgy, hogy bennünket választókat képvisel. Ha esetleg nem értené, szívesen felvilágosítjuk mire gondolunk”

– olvasható a bejegyzésben, ami alatt számos felháborodott komment is található.

Az esettel kapcsolatban megkérdeztük a Jobbikot és Rig Lajost is. Szerintük annyi igaz, hogy Rig Lajos járt az említett napon Badacsonyban, egy magánjellegű eseményen. Leírták, hogy Rig Lajost és társaságát nem érintette semmilyen tettlegesség, fizikai atrocitás. Válaszukban leírták, hogy Rig nem keveredett szóváltásba, nem volt részeg és nem hirdette fennhangon, hogy országgyűlési képviselő.

Válaszukban azt közölték, hogy "a képviselő úr már két órakor távozott" a badacsonyi borozósorról. Arra kérdésünkre, hogy közbe kellett-e lépniük a biztonsági őröknek, már nem válaszoltak.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Katasztrofális a svéd határvédelem

Katasztrofális a svéd határvédelem

amerika, london, párizs

Egy, a választásokig visszatartott jelentés szerint katasztrofális az, ami jelenleg Svédország határain zajlik.

Juncker helyére pályázik a bukott osztrák kancellár

Juncker helyére pályázik a bukott osztrák kancellár

amerika, london, párizs

Visszavonul az osztrák belpolitikától Christian Kern, mivel a szociáldemokraták színeiben kíván elindulni a jövő évi EP-választásokon.

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

kétharmad

Nem sokkal azután, hogy az Európai Parlamentben elfogadták a Soros-Sargentini-jelentést, Nadine Morano francia jobboldali politikus kitett egy posztot az Instagram-oldalára, melyben hosszasan méltatta a magyar miniszterelnököt, amiért megvédi a nemzeti szuverenitást.

Nem hagyja szó nélkül a Soros-Sargentini-jelentés hazugságait a kormány

Széles körű tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy mindenki előtt világossá tegye: a Sargentini-jelentés hazugságokon alapul, és politikai nyomásgyakorlás céljából, a szabályokat felrúgva szavazta meg az Európai Parlament.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

kétharmad

Brüsszel "elfelejtette" elküldeni azt a pénzt, amelyet a magyar határvédelemre szántak.

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, hogy a haladó Finnországban a lelkiismereti és vallásszabadság mindenkit megillet, kivéve azt, aki katolikus meggyőződése alapján elutasítja a magzatgyilkosságokat.

"Radikális ideológia húzódik a Sargentini-jelentés hátterében"

A Sargentini-jelentés hátterében egy olyan radikális ideológia húzódik meg, amelyet uniós politikai nyomásgyakorlással akarnak érvényesíteni, s amelynek célja a régi európai nemzeti identitások felbomlasztása, és helyettük egy új páneurópai identitás kialakítása a migráció révén - írta keddi kommentárjában Pawel Lisicki, a DoRzeczy című lengyel konzervatív hetilap főszerkesztője.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére