Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Antiszemita hecckampányba kezdett a haladó sajtó

Megadja Gábor

2018. április 5. 13:30

Simicska Lajos és Soros György médiájának már semmi sem szent.

Sajnálatos, hogy idáig eljutottunk. Azt hittük, legkésőbb a rendszerváltáskor, hogy ezeket az eszméket már rég a történelem szemétdombjára szórtuk. Európa egyként állt ki az ordas eszmékkel szemben, és azt mondta: No Pasaran! Never Again! Európa arra az alapra épült föl a háború után, hogy a gyűlöletkeltő, széthúzó eszmék ne rombolhassák szét újra szeretett kontinensünket.

Ehhez képest a kampány finisében semmitől sem riad vissza a hazai progresszív sajtó, most a klasszikus bűnbakképzés eszközével élnek. És kik lennének alkalmasabbak bűnbaknak, mint a zsidók? A haladó média a legalantasabb ösztönökre kíván rájátszani a legújabb összeesküvés-elméletével.

"A nemzetközi zsidóság orvul, hátulról támad a nyílt társadalomért harcoló liberálisokra". (képeslap, 1919)

Simicska Lajos és Soros György médiájának már semmi sem szent. Azzal a teóriával álltak elő, hogy Bayer Zsolt egy izraeli magán-titkosszolgálat előretolt helyőrsége, és ez a zsidó háttérhatalom magyar, haladó civilekre vadászik. Ennél veszélyesebb gondolatot a harmincas évek óta nem hordott a hátán ez a földtányér, ez a legsúlyosabb vészkorszakot idézi.

Így néz ki a világ a haladó média szerint

Demokraták!

Itt az ideje kiállni és azt mondani: eddig és ne tovább! Nem hagyjuk, hogy ismét csattogjanak a bakancsok! Nem hagyjuk, hogy ismét szemetelni kezdjen a barna eső. Ezért itt az ideje, hogy ismét hadba hívjuk a Demokratikus Chartát, emelkedjenek magasba az esernyők, és védjük meg Bayer Zsoltot és az izraelieket a haladók náci összeesküvés-elméleteitől! Gyűljenek az értelmiségiek szignói a petíciókon! Vezércikket a New York Timesba!

Most talán még nem késő.

No Pasaran! Never Again!

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Egy transznemű gyilkos nemátalakító műtétjét az adófizetők pénzéből finanszírozzák

Paris Green, eredeti nevén Peter Laing különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért ül börtönben, életfogytig tartó börtönbüntetését tölti, de emberi jogaira hivatkozva most követeli nemátalakító műtétjét. A nagy-britanniai szabályok szerint márpedig ez jár.

Túltolták a píszít: már szinte mindent gyűlölet-bűncselekménynek tartanak a "britek"

Túltolták a píszít: már szinte mindent gyűlölet-bűncselekménynek tartanak a "britek"

amerika, london, párizs

A brit rendőrségre több ezer bejelentés érkezik gyűlölet-bűncselekményre hivatkozva. Az píszí aktivistái már olyannyira túltolták a biciklit, hogy volt olyan bejelentő, aki abban is rasszizmust vélt felfedezni, hogy megugatta őt egy kutya.

Ismét hazudott a HVG

Ismét hazudott a HVG

kinyílott a pitypang

Ezúttal Joó Hajnalka próbálkozott be egy független, objektív lejáratással. A lejáratás áldozata megkérte a HVG-t, hogy vegye le a cikket, ám a saját bevallása szerint a szakmai szempontokra kényes lap nem reagált. Per lesz belőle.

Környezetszennyező lenne a nejlonzacskók Greenpeace által követelt betiltása

Környezetszennyező lenne a nejlonzacskók Greenpeace által követelt betiltása

kinyílott a pitypang

A balliberálisok utolsó mentsvára a szavazók politikai szimpátiájának a megszerzésére a környzetvédelmi álca mögé bújás. Magyarországon a Greenpeace most például azt követeli, hogy a kormány tiltsa be a nejlonzacskók használatát. Annak ellenére követelik ezt, hogy tudják: a nejlonzacskók száműzésével valójában csak az eddiginél nagyobb környezeti károkat okoznának.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

Chemnitz újratöltve: mozgássérültet erőszakolt egy "menekült", a rendőrség hallgat

Chemnitz újratöltve: mozgássérültet erőszakolt egy "menekült", a rendőrség hallgat

amerika, london, párizs

Két, egymástól független német forrás is megerősítette, hogy valóban gyanúsan nagy a rendőrségi hallgatás egy chemnitzi bűncselekmény kapcsán, melynek keretében egy szír "menekült" megerőszakolt egy mozgássérült asszonyt.

Hófehérke meséje tényleg nemi erőszakra bátorít?

Hófehérke meséje tényleg nemi erőszakra bátorít?

pszicho

A liberális agymenés szerint az összes Disney-mesét meg kellene reformálni.

Szijjártó kérdésekkel fordult az EU-hoz és az ENSZ-hez a név nélküli bankkártyák ügyében

Kérdésekkel fordult az Európai Bizottság és az ENSZ illetékeséhez Szijjártó Péter a számos migránsnak és menekültnek kiosztott név nélküli bankkártyák ügyében - ezt ő maga jelentette be hétfőn az uniós külügyminiszterek brüsszeli tanácskozásának szünetében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére