Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
pszicho
 
 
 
 

Annyira gyűlölik Orbánt, hogy inkább felmentenék a migráns erőszakolót

2018. szeptember 13. 16:28

A feminácik Orbán-fóbiája a migráns erőszakoló megvédéséig vezet.

Ha nemi erőszakról beszélünk, szinte felesleges statisztikára alapozni a mondandónkat, hiszen a napvilágra jutott esetek száma csak töredéke a megtörtént abúzusoknak. A legtöbb esetben nem történik feljelentés vagy nincs bizonyíték, így a nők ellen elkövetett szexuális bűncselekmények nagy része felderíthetetlen, ez tény. Ahogy az is tény, hogy a napokban egy migráns megerőszakolt egy magyar nőt.

Évek óta írunk arról, hogy a teljesen más kultúrából érkező migránsok egész egyszerűen nem integrálhatóak a magyar (és európai) társadalomba. Más a kultúra, mások a szokások és a szabályok is. Náluk egy nő megerőszakolása csak egy kedd délutáni program, sőt még a nőt érné kár, ha feljelentést tenne egy ilyen esetben.

Ha itthon valaki nemi szerepekről mer beszélni, esetleg férfi-női különbségekről, a feministák rögtön megindulnak melltartóban tüntetni, olyankor megy a #MeToo ezerrel. Most, hogy van egy tiszta, egyértelmű helyzet, ami a nemi erőszakok esetében tényleg ritka, húzzák a szájukat, cinikusan a rendőrség ellen fordulnak, hogy: „most bezzeg nyomoztok, mi?”. Inkább állnak az erőszakoló migráns pártjára, ebben a helyzetben is az egyébként a munkájukat végző rendőrök ellen fordulnak, mintsem beismerjék: migránsokat befogadni tényleg veszélyes. A helyzet egészen tiszta és egyértelmű, nincs az a logika, ami szerint fel lehetne róni a rendőröknek, hogy nyomoznak egy erőszakos, nőkre veszélyes ember ellen. Illetve mégis van, ez pedig a radikális balos, libsi, femináci logika.

Mégis mi lehet az oka annak, hogy az ő szemükben kisebb az erőszak bűne, ha migráns követte el?

Mert úgy tűnik valóban az, máskülönben nem védenék az erőszakolót. Azt tudjuk, hogy a befogadáspártiak imádják a sokszínűséget, a hagyományt két lábbal tipornák, a „más az mennyire egzotikus” logikájuk alapján. Ha valami minél inkább elüt az átlagostól vagy a legkevésbé alkalmas a társadalom építésére, az nekik annál jobban tetszik. Az erőszakoló megvédése viszont inkább az Orbán-fóbiájukban gyökerezik.

Az Orbán-fóbia virágzott tegnap is, amikor az ellenzékiek megszavazták a Sargentini-jelentést. Orbán Viktor ezt úgy fogalmazta meg: „Az a baj Önökkel, hogy jobban gyűlölnek engem, mint amennyire szeretik a hazájukat”. Most a feminácik oldalán ugyanez történik az erőszakoló migráns ügyében is. Jobban gyűlölik Orbánt, mint hogy kiálljanak a megerőszakolt nők mellett.

OLVASTAD MÁR?

pszicho
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

amerika, london, párizs

Mától Sankt Gallen kanton területén sem lehet közterületen burkát, nikábot és egyéb, az egész arcot eltakaró öltözéket viselni.

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

amerika, london, párizs

Andres Anvelt, észt belügyminiszter bejelentette, hogy nem hajlandó bevándorlókat betelepíteni és teljesen egyetért a magyar miniszterelnökkel abban, hogy le kell zárni a határokat, hogy megakadályozzák a harmadik világbeli bevándorlók áradatát.

Javarészt bevándorlók lakta dél-francia település lett Európa legveszélyesebb városa

A legveszélyesebb városok listájának első tíz helyén csak nyugat-európai városokat találni.

Elfogtak egy brit ISIS-terroristát Szíriában

A bevándorlókkal teli Birminghamből négy éve költözött Szíriába az a férfi, akinek az elfogásáról készült felvételt vasárnap hozták nyilvánosságra.

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

amerika, london, párizs

Svájcban van egy kis olasz exklávé. Úgy hívják: Campione d'Italia. A kaszinóváros eddig Olaszországhoz tartozott, ám nemrég csődöt jelentett a kaszinó, emiatt pedig felmerült, hogy csatlakoznának Svájchoz.

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

kinyílott a pitypang

A szocialista politikus a Soros-Sargentini-jelentés kapcsán azt hangoztatta, "hazafias" kötelességből védte meg a magyar embereket Orbánnal szemben, és ezért szavazta meg a jelentést. Fura, hogy 2015-ben még teljesen mást mondott, olyannyira, hogy három évvel ezelőtti nyilatkozatai alapján ma Ujhelyi István is hazaárulónak gondolná Ujhelyi Istvánt.

Durva lejtmenetben Merkelék hitelessége

Durva lejtmenetben Merkelék hitelessége

amerika, london, párizs

Már megbánhatták a kormánykoalíció vezetői, hogy kipaterolták Hans-Georg Maassent, a német belügyi hírszerzés (BfV) vezetőjét.

Így robbantja rá Orbán Viktor a valóságot Európára

A salzburgi találkozón kérdezték a magyar miniszterelnököt arról, mi a megoldás a bevándorlásra. Orbán Viktor nem futott fölösleges köröket a válasszal.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére