Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Amerikai lap: Soros egy állandó baloldali többséget akar létrehozni a bevándorlással

2018. március 5. 13:30

Soros György azért költ dollármilliókat a nyílt határok és az illegális bevándorlás támogatására, mert az államtól függő, szavazati jogot szerző migránsok logikusan az őket támogató baloldalra fognak szavazni, ezáltal pedig létrejön egy "állandó progresszív többség" a társadalmakban.

A konzervatív amerikai Townhall publicistája, Rebecca Hagelin írásában felidézi az amerikai elnökválasztást övező véleményklímát, melyben Soros György és cimborái a médiában biztosak voltak abban, hogy a demokrata Hillary Clintonból elnök lesz.

De a szabadságszerető amerikaiaknak más elképzelésük volt, és egy bátor, ellentmondást nem tűrő vezetőt választottak, akiben megvan a kurázsi, hogy kiálljon a radikális baloldallal szemben és véget vessen Amerika hanyatlásának”

– írja Donald Trumpra utalva az amerikai szerző.

Soros György

A Townhall publicistája ennek kapcsán megjegyzi, Trump újra és újra bebizonyítja, hogy nemzetközi tapasztalattal, bátorsággal és markáns személyiséggel rendelkezik ahhoz, hogy megállítsa az Amerikát „a világ szeméttelepévé változtató” szocialista, globalista erőfeszítéseket.

Ne kételkedjünk benne, hogy Soros György és bábjai mindent meg fognak tenni, ami erejükből telik, hogy aláássák Trump elnököt és a megválasztott konzervatív tisztségviselőket. Soros szereti az establishmentet és a »titkos államot« [deep state], hiszen ő egy közülük”

– figyelmeztet az újságíró.

Rebecca Hagelin szerint azonban az amerikaiak egyre tudatosabbak Soros különféle projektjei kapcsán, ami erőszakos utcai megmozdulásokhoz vezet. A spekuláns pénze ugyanis jól nyomon követhető az ellenállási mozgalomban (#Resist). Mindezekkel azonban azt érte el a magyar származású amerikai milliárdos, hogy az éber amerikaiak kezdik felismerni:

a baloldaliak olyannyira szeretnének hatalmat szerezni, hogy készek érte szétszakítani a nemzetünket és szomszédot szomszéd ellen uszítani.”

Soros György természetesen nemcsak Trumppal szemben, hanem a nyílt határok előmozdítására és az illegális bevándorlás támogatására sem sajnálja pénzét. Célja, hogy a bevándorlók választójogot kapjanak még akkor is, ha nem rendelkeznek állampolgársággal. A milliárdos azonban tisztában van vele, hogy a keményen dolgozó, szabadságszerető amerikaiak meg akarják védeni az országunkat és a személyes szabadságunkat.

A célja az, hogy annyi embert hozzon be kívülről, amennyit csak lehetséges, függővé téve őket az államtól, hogy mindig hajlandóak legyenek a szavazatukat adni a liberális és baloldali politikusokra, akik többet törődnek a hatalommal, mint az emberek önállóvá válásának elősegítésével”

– írja a szerző.

Soros a befolyását a médiára is kiterjesztette, amelynek szereplői olyan szavak mögé csomagolják politikai narratívájukat, mint „fejlődés”, „igazságosság”, „méltányosság”, „tényfeltárás”, „hit” és „demokrácia”. Mindezt pedig okos nyelvi fordulatokkal teszik.

Azokat a személyeket, médiumokat, akik pedig le akarják rántani a leplet a Soros-hálózatról és annak sötét tevékenységéről, azokat a szövetségesei egyből megpróbálják hitelteleníteni.

Ne üljünk és nézzük, ahogy a baloldal szétdarabol minket”

– zárjai sorait az amerikai lap publicistája.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

amerika, london, párizs

Moammer Kadhafi egykori líbiai diktátor pénzalapjait 2011-ben befagyasztotta az ENSZ. Vagyis azokhoz elvben nem lehetne hozzáférni, a közelmúltban azonban kiderült, hogy több százmillió euró hiányzik ezekről a számlákról. A legújabb információk alapján a líbiai pénzügyi alapokat összesen 5 EU-s ország csapolhatta meg. Belgium, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország és Luxembourg érintett.

Bekérették az ukrán külügyminisztériumba az új, kinevezett magyar nagykövetet

Orbán Viktor miniszterelnök és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes legutóbbi, Ukrajnával kapcsolatos kijelentései miatt problémáznak az ukránok.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt a mai nap.

Mesterséges intelligenciával cenzúrázzák a férfiak nyilatkozatait

Mesterséges intelligenciával cenzúrázzák a férfiak nyilatkozatait

fehér férfi

High-tech módszert talált a Financial Times, hogy kevesebb férfi nyilatkozzon a cikkeikben.

Munkatársunkat megbüntette a Facebook, amiért a homoszexuálisokról mert írni

Munkatársunkat megbüntette a Facebook, amiért a homoszexuálisokról mert írni

censored

A jobboldali véleményt tűzzel-vassal üldöző Facebook-cenzúra ismét lecsapott, ezúttal Horváth Zsófia munkatársunkat, a Pszicho sorozatunk arcát tiltotta a Facebook három napra.

Orbán: összefogásra van szükség a közép-európai országok között

Orbán: összefogásra van szükség a közép-európai országok között

kétharmad

A magyar kormányfő a dunaszerdahelyi Mol Labdarúgó Akadémia megnyitó ünnepségén hangsúlyozta a közép-európai országok együttműködésének fontosságát.

Románia 100 éve alatt Moldva csak még jobban leszakadt Erdélytől

100 év után is még mindig Erdély a legfejlettebb területe Romániának. Sőt, mostanra gazdaságilag még jobban leszakadt Erdélytől Moldva - mondja Lucian Boia román történész, aki szerint bár a területét az elmúlt évszázadban sikeresen megtartotta Románia, most mégis nagy gondban van az ország, mert a lakosai milliószámra költöznek el.

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

amerika, london, párizs

Újabb érdekes állomásához érkezett a svéd kormányalakítási procedúra.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére