Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Amerika meztelen

H.I.

2015. december 19. 14:51

A nyomásgyakorlás feketeöves módszerei.

Tegnap az ügyészség sajtótájékoztatójából kiderült, nincs kolosszális áfacsalós korrupciós ügy. Nincs ügy, ami a „legfelsőbb körökig elér”. Magyarországon nem tud egy vállalat 2 milliárd Ft-ért áfa csökkentést „vásárolni”.

Mondjuk ezt józan ésszel nehéz is lenne elhinni. Mégis 2014 végét követően közel fél éven át zajlott az a „kitiltási botrány”, amelybe a NAV vezetőin át, a kormányig mindenkit megpróbáltak belekeverni.

Az ügy, amit a közvélemény egy idő után besorolt a „soha nem fog kiderülni az igazság” kategóriába, most új fordulatot vett. A nyomozás feltárta, hogy egy pitiáner, köztörvényes csaló állhat a Bunge étolaj ügy hátterében.

Az amerikai diplomácia azonban 2014-ben kapott az alkalmon és úgy döntött az ügyet felhasználja a magyar kormánnyal szemben. Az amerikai ügyvivő végig pontosan tudta, nincs bizonyítékuk a kormányzati korrupcióról, mégis azt a látszatot keltette, mintha lenne.

A NAV vezetőinek kitiltása pedig azt az üzenetet hordozta, hogy ez a „korrupció” a legfelsőbb körökig elér.

Az egész egy óriási blöff volt.

Amerika konspirációban, manipulációban feketeöves hozzánk, balfasz magyarokhoz képest. Simán csőbe húztak mindenkit egy üggyel, amit egy szimpla csalóra építettek fel.

Pontosan tudták, hogy a NAV vezetőinek kitiltásával, egyben belekeverik őket egy ál-korrupciós ügybe, ezzel azt a látszatot keltik, hogy az étolaj áfacsalások az adóhatóság vezetőihez is elérnek.

Miután megzsarolták Magyarországot, benyújtották a követelés listájukat, amit Goodfriend el is juttatott a kormányhoz.

Egy hatalmas politikai blöff volt az egész. Ami, valljuk be, bejött. Magyarországot úgy táncoltatták kötélen, mint egy marionett bábut.

Ilyen Amerika, mint szövetséges. Ha nem tetszik neki a magyar külpolitika, nem ért egyet a paksi atomerőmű bővítésével, akkor kiteszi a „dossziékat” az asztalra. Ha az ország nem engedelmeskedik, „korrupciós ügyek” tömegével találja magát szembe.

Amerika a kitiltási ügyben megalázta Magyarországot.

A dolog nem a Fidesz kormányról szól, túlmutat azon. A kormányt lehet nem szeretni, döntéseit vitatni, politikáját elutasítani. Demokratikus és diplomáciai eszközökkel.

Egészen más kérdés azonban egy országgal feltörölni a padlót. Beavatkozni a belügyekbe, manipulálni, zsarolni, követelés listákat benyújtani, köztörvényes bűnügyekből hamis vádakat kreálni.

Lehet így építeni egy „demokratikus világrendet”?

Goodfriend szerint igen.

Amerika most mégis meztelen.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Herr Tusk, a hű szolga

Herr Tusk, a hű szolga

piszkostizenkettő

Tusk kiváló példa arra, mit jelenít meg ma Brüsszel: olyan politikusokat, akik a brüsszeli/berlini elitnek tett hűséges szolgálataikért pozíciót kaptak, és akiket árulónak tartanak saját hazájukban.

Így hazudik a magyar emberek arcába a balra fordult Jobbik

Így hazudik a magyar emberek arcába a balra fordult Jobbik

kétharmad

Az úgynevezett néppártosodás következtében a Jobbik a liberális politikai erők kegyeit kezdte keresni, többek között ezért hirdeti fennhangon az utóbbi időben Európai Ügyészséghez való csatlakozást. Alig három éve még homlokegyenest ellenkező állásponton volt a Jobbik - felmerül hát ismételten a kérdés: kit akar a kamunéppárt hülyének nézni?

Harmincéves lenne a mai Magyarország legkártékonyabb pártja

Harmincéves lenne a mai Magyarország legkártékonyabb pártja

kinyílott a pitypang

Természetesen a megboldogult SZDSZ-ről van szó! Mondják, hogy halottról vagy jót, vagy semmit: de az SZDSZ szelleme máig kísért, nézzük hát nyolc bűnüket!

Kiállsz Orbán Viktor mellett? Azonnal letilt a Facebook

Kiállsz Orbán Viktor mellett? Azonnal letilt a Facebook

censored

A baloldali, a jobbikos és az indexes maffia jelentgető brigádjai nagy sikert könyvelhettek el a mai napon, ugyanis Megadja Gábor 888-as Facebook-oldalát törölték Zuckerbergék. Az ok egészen szürreális.

Ne vicceljünk már: a gender szakért való sivalkodás nem az oktatás autonómiájáról szól

Szerdán az ELTE TáTK-n és a BTK egyes tanszékein is minden a genderről fog szólni. De miért?

Juncker fejest ugrott a hülyeségtengerbe

Juncker fejest ugrott a hülyeségtengerbe

amerika, london, párizs

A kvótakirály természetesen védelmébe vette az ENSZ migrációs csomagját. Az Európai Bizottság (EB) elnöke szerint azért nem akarnak az országok csatlakozni a migránspaktumhoz, mert nem ismerik annak a tartalmát.

Bulgária is csatlakozott a lázadókhoz: nem írják alá az ENSZ migrációs paktumát

Újabb ország mondott nemet az ENSZ azon paktumára, amely emberi jogként ismerné el a migrációt.

Azt tanítják a sorosista civilek az illegális bevándorlóknak, hogyan verjék át az EU-s határőröket

Azt tanítják a sorosista civilek az illegális bevándorlóknak, hogyan verjék át az EU-s határőröket

amerika, london, párizs

Újabb hangfelvételek bizonyítják: a magukat humánusnak, szolidárisnak tartó sorosista álcivilek azon ügyködnek, hogy kijátsszák a határellenőrzést, hogy így segítsenek a migránsoknak a törvények áthágásában.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére