Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Amerika kész tárgyalóasztalhoz ülni Észak-Koreával, utóbbi nem biztos

2017. december 13. 06:28

WASHINGTON, PHENJAN, 06:28

Így egyelőre marad a bizonytalanság.

Jeffrey Feltman, az ENSZ politikai ügyekért felelős főtitkárhelyettese elmondta, hogy az észak-koreai vezetők még nem biztosak abban, hogy leülnek tárgyalni annak érdekében, hogy enyhítsék a félszigeten kialakult feszült viszonyt. A diplomata mások mellett tárgyalt Ri Jong Ho észak-koreai külügyminiszterrel, és a tárgyalás után úgy fogalmazott, ez volt az eddigi legfontosabb diplomáciai küldetése.

Idő kell nekik, hogy feldolgozzák és fontolóra vegyék, miként válaszoljanak üzenetünkre"

– fogalmazott, a főtitkárhelyettes, aki felkérte a phenjani rezsim tisztségviselőit, hogy jelezzék készek-e arra, hogy esetleges tárgyalásokról egyeztessenek vagy technikai kommunikációs csatornákat nyissanak, például forródrótot a hadseregek között a feszültségek enyhítésére, a szándékok jelzésére, a félreértések elkerülése végett, illetve hogy elejét vegyék bárminemű válságnak.

Komolyan fontolóra vették érveinket, ugyanakkor egyelőre nem kötelezték el magukat semmire sem. Abban egyetértettek, hogy a háború elkerülése fontos"

– zárta sajtótájékoztatóját Feltmann.

Rex Tillerson amerikai külügyminiszter kedden jelentette be, hogy az Egyesült Államok kész lenne előfeltételek nélküli, közvetlen, előzetes párbeszédet folytatni Észak-Koreával, ám erre az észak-koreai vezető bejelentette, hogy az ország nagy történelmi győzelme a legutóbbi ballisztikus rakétakísérletét, s megfogadta, Észak-Koreát a legerősebb nukleáris és katonai hatalommá teszi. A nagy vezér ünnepélyesen bejelentette, hogy,

pártunk és népünk nagy történelmi győzelme az ország nukleáris erőit gyarapító új stratégiai fegyverrendszerek, az atom- és hidrogénbombák, valamint a Hvaszong-15 interkontinentális ballisztikus rakéták kifejlesztése, amit csak halállal dacoló küzdelemmel, nagy áron voltunk képesek elérni"

– jelentette a KCNA észak-koreai hírügynökség.

A kommunista diktatúra vezetője hosszú távú célkitűzésként, stratégiai feladatként nevezte meg az észak-koreai hadiipar korszerűsítését, önellátóvá tételét, hogy az megfeleljen a 21. század követelményeinek. A phenjani rezsim saját állítása szerint sikeres kísérletet hajtott végre november végén a Hvaszong-15 típusú, új fejlesztésű rakétájával, amely képes elérni az Egyesült Államok egész területét.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

kétharmad

Nem sokkal azután, hogy az Európai Parlamentben elfogadták a Soros-Sargentini-jelentést, Nadine Morano francia jobboldali politikus kitett egy posztot az Instagram-oldalára, melyben hosszasan méltatta a magyar miniszterelnököt, amiért megvédi a nemzeti szuverenitást.

Nem hagyja szó nélkül a Soros-Sargentini-jelentés hazugságait a kormány

Széles körű tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy mindenki előtt világossá tegye: a Sargentini-jelentés hazugságokon alapul, és politikai nyomásgyakorlás céljából, a szabályokat felrúgva szavazta meg az Európai Parlament.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

kétharmad

Brüsszel "elfelejtette" elküldeni azt a pénzt, amelyet a magyar határvédelemre szántak.

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, hogy a haladó Finnországban a lelkiismereti és vallásszabadság mindenkit megillet, kivéve azt, aki katolikus meggyőződése alapján elutasítja a magzatgyilkosságokat.

"Radikális ideológia húzódik a Sargentini-jelentés hátterében"

A Sargentini-jelentés hátterében egy olyan radikális ideológia húzódik meg, amelyet uniós politikai nyomásgyakorlással akarnak érvényesíteni, s amelynek célja a régi európai nemzeti identitások felbomlasztása, és helyettük egy új páneurópai identitás kialakítása a migráció révén - írta keddi kommentárjában Pawel Lisicki, a DoRzeczy című lengyel konzervatív hetilap főszerkesztője.

Vége lehet a boros estéknek

Vége lehet a boros estéknek

century-on

A szőlőt megviseli a klímaváltozás. Kevesebb terem és más a minősége.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére