Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
bulvár
 
 
 
 

Amerika igazi örökségét a McDonald's bohócának szobra őrzi

2017. augusztus 24. 22:58

Amerika-szerte szobrok ezrei kerültek veszélybe az aktuális szobordöntési lázban égő kulturális forradalom miatt. Azonban a McDonald's gyorsétterem-hálózat kabalafigurájának szobrát nem fenyegeti ez a veszély, mivel a hamburgerek rajongói szimpátiatüntetést tartottak szobruk mellett. Miért? Mert szerintük a McDonald's (és a menüje) Amerika igazi öröksége.

A gyorsétterem-lánc kabalafigurája iránti elkötelezettségük kifejezéseként az amerikaiak egy csoportja azért gyűlt össze Ronald McDonald bohóc egyik szobránál, hogy kifejezzék, hitük szerint ez a műalkotás testesíti meg az ország igazi örökségét.

Mi nem engedjük, hogy bárki eltüntesse azt, amit ez a bohóc jelképez a mi népünkkel és életmódunkkal kapcsolatban."

— mondta Martin Kerpatch, Jackson városi lakos, aki az egyik szervezője volt annak a  McDonald's PlayPlace elé szervezett találkozónak, ahol az ikonikus gyorséttermi figura üvegszál-erősítésű műanyag szobra a bejáratnál áll.

A szobor és a gyorséttermi "kultúra" melletti kiállás nem nélkülözte a kritikai hangvételt sem: "nem támogathatunk mindent, amit ez a szobor képvisel. Mert tudatában vagyunk annak, hogy az olyan menüelemek, mint például az Arch Deluxe vagy éppen a McDLT megnehezítik Ronald McDonald örökségének az elfogadottá tételét, azonban ha ezeket megtagadnánk, akkor azzal érdemtelenül megsértenénk a Big Mac és a Chicken McNuggets emlékét is. Ez pedig soha nem történhet meg."

Ezek szerint az amerikai kultúra (és/vagy) civilizáció legnagyobb értékei a Big Mac, valamint a Chicken McNuggets. Mit mondhatunk erre? Jó étvágyat!

Egyébként pedig közben zajlik az USA történetének átírása. Az alábbi térkép pirossal a már eltávolított, feketével pedig a közeli jövőben eltávolítandó szobrok helyeit mutatja:

bulvár
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Bitcoinod van? Van egy rossz hírem!

Egy hónap alatt értékének csaknem a felét elvesztette a virtuális valuta, aminek árfolyama szerda délután tízezer dollár alá csúszott.

A legmagasabb rangú amerikai dzsihadista exfelesége vallott az iszlámról

Férjével együtt mentek Szíriába és álltak az Iszlám Állam szolgálatába, de ő hamar megunta, így elszökött.

"A migránsokat nem szabad kvóták szerint szétosztani Európában"

"A migránsokat nem szabad kvóták szerint szétosztani Európában"

közeleg a tél

Gál Kinga fideszes EP-képviselő szerdán Strasbourgban, az Európai Parlament plenáris ülésének a bolgár elnökség programjával foglalkozó vitáját követően elmondta, hogy a migráció nem vezethet további megosztottsághoz a tagállamok között, a migránsokat nem lehet kötelező kvóták szerint szétosztani Európában.

A görög kommunisták megint randalíroztak

A csődközelben lévő állam szigorítani akart, amire anarchista fiatalok berontottak a pénzügyminisztérium épületébe.

Stabilizálódhat a helyzet Katalóniában

Stabilizálódhat a helyzet Katalóniában

amerika, london, párizs

Megalakult Katalónia új összetételű parlamentje szerdán Barcelonában, amely első ülésén megválasztotta a törvényhozás új, függetlenségpárti elnökét, valamint elnökségét.

Egy késelő migránstinit börtön helyett inkább kitiltanak a városból

Egy 15 éves migránst és édesapját arra szólította fel a városvezetés, hogy költözzenek el Cottbusból, mivel a fiú részt vett egy késeléses támadásban.

Élet a francia börtönökben: túl sok az iszlamista, nem éri meg havi 1500 euróért itt dolgozni

Élet a francia börtönökben: túl sok az iszlamista, nem éri meg havi 1500 euróért itt dolgozni

amerika, london, párizs

A hét eleje óta sztrájkolnak a francia börtönőrök az embertelen állapotok miatt.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a nap legfontosabb hírei.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére