Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
bulvár
 
 
 
 

Amerika igazi örökségét a McDonald's bohócának szobra őrzi

2017. augusztus 24. 22:58

Amerika-szerte szobrok ezrei kerültek veszélybe az aktuális szobordöntési lázban égő kulturális forradalom miatt. Azonban a McDonald's gyorsétterem-hálózat kabalafigurájának szobrát nem fenyegeti ez a veszély, mivel a hamburgerek rajongói szimpátiatüntetést tartottak szobruk mellett. Miért? Mert szerintük a McDonald's (és a menüje) Amerika igazi öröksége.

A gyorsétterem-lánc kabalafigurája iránti elkötelezettségük kifejezéseként az amerikaiak egy csoportja azért gyűlt össze Ronald McDonald bohóc egyik szobránál, hogy kifejezzék, hitük szerint ez a műalkotás testesíti meg az ország igazi örökségét.

Mi nem engedjük, hogy bárki eltüntesse azt, amit ez a bohóc jelképez a mi népünkkel és életmódunkkal kapcsolatban."

— mondta Martin Kerpatch, Jackson városi lakos, aki az egyik szervezője volt annak a  McDonald's PlayPlace elé szervezett találkozónak, ahol az ikonikus gyorséttermi figura üvegszál-erősítésű műanyag szobra a bejáratnál áll.

A szobor és a gyorséttermi "kultúra" melletti kiállás nem nélkülözte a kritikai hangvételt sem: "nem támogathatunk mindent, amit ez a szobor képvisel. Mert tudatában vagyunk annak, hogy az olyan menüelemek, mint például az Arch Deluxe vagy éppen a McDLT megnehezítik Ronald McDonald örökségének az elfogadottá tételét, azonban ha ezeket megtagadnánk, akkor azzal érdemtelenül megsértenénk a Big Mac és a Chicken McNuggets emlékét is. Ez pedig soha nem történhet meg."

Ezek szerint az amerikai kultúra (és/vagy) civilizáció legnagyobb értékei a Big Mac, valamint a Chicken McNuggets. Mit mondhatunk erre? Jó étvágyat!

Egyébként pedig közben zajlik az USA történetének átírása. Az alábbi térkép pirossal a már eltávolított, feketével pedig a közeli jövőben eltávolítandó szobrok helyeit mutatja:

bulvár
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Kormányfőjelölt még sosem kampányolt a törvények felfüggesztésével Magyarországon

Kormányfőjelölt még sosem kampányolt a törvények felfüggesztésével Magyarországon

kinyílott a pitypang

Karácsony Gergely március 15-én azt ígérte meg a választóinak, hogy ha felhatalmazást kap a kormányzásra, akkor "törvényesség nélkül működne Magyarország". Videókon mutatjuk, hogy mit ígért Karácsony Gergely.

Elolvastuk a könyvet, amit Orbán Viktor ajánlott

Elolvastuk a könyvet, amit Orbán Viktor ajánlott

spring is coming

Európa furcsa halála - avagy a könyv, amely a magyar miniszterelnök érdeklődését is felkeltette.

Amit a jobbikos képviselő tett, az a választás rendje elleni bűncselekmény

Ezt Gulyás Gergely egy sajtótájékoztatón mondta a hétfőn napvilágra került kiskunhalasi hangfelvételről.

Brutális, ami az Iszlám Állam után maradt Moszulban

Brutális, ami az Iszlám Állam után maradt Moszulban

amerika, london, párizs

Lassan egy éve, hogy az iraki kormányerők visszafoglalták az Iszlám Állam korábbi bástyáját, azonban az igazi szörnyűségekre csak most került fény.

Vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeznek Hadházy Ákos ellen

Vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeznek Hadházy Ákos ellen

spring is coming

A Fidesz hétfőn vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Hadházy Ákossal, az LMP társelnökével szemben - nyilatkozta a közmédiának Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

A tömegben akart robbantani egy migráns Németországban

Elfogtak egy 20 éves szíriai migránst Hamburgban, aki a vád szerint iszlamista terrortámadást tervezett a városban.

Székesfehérváron akasztással fenyegetőző, ballib graffitikampány indult

Nem hullott terméketlen talajra a Soros György álcivil hálózata által terjesztett ellenzéki módszertani útmutatás, amely szerint minden eszköz megengedett a liberális politikai célok elérése érdekében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére