Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Amanda Lind fejét nézegetve

Pozsonyi Ádám

2019. január 25. 14:20

Ez tényleg a miniszter maga?

Amanda Lind képét nézegetem.

Itt ez a helyes kislány, nagy ártatlan szemekkel néz, haja csimbókokban lóg, mint egy gimnazistáé, aki betöltötte a 18-at, letette az érettségit, és innentől ő felnőtt, azt csinál, amit akar, neki az anyukája mostantól „nem mondja meg”, és most lement valami alternatív helyre, hogy megmutassa a világnak, hogy mások is lássák, hogy ő bizony free, és egy füves cigi elszívása után besomfordált a WC-be, s odaírta a falra, hogy „Semmi hatalmat senkinek!” Vagy „Állítsátok meg a Földet, ki akarok szállni”.

Végül is mindegy.

Szóval nézem a fejét. Amanda Lind. Ő a svéd kulturális miniszter. Meg még valami demokráciáért felelős akármi is ott virít a címei közt. (Nem tudom, az mit jelenthet. Biztos neki kell felügyelnie, hogy ha a lakosság többsége nem akarna még több bevándorlást, akkor ezek a nézetek és vélemények ne juthassanak el az emberekhez, ne hangozhassanak el a médiában, és ne juthassanak érvényre. Természetesen demokratikusan.)

Az Indexen a következőket írja egy fickó:

„Hétfőn nevezték ki a svéd kormányban a zöldpárti politikus Amanda Lindet a kultúrárért és demokráciáért felelős miniszternek. Persze már magában az is megérne egy misét, hogy Svédországban külön minisztérium felel a demokráciáért, miközben nálunk a 14 különböző területért felelős Emmi feladatai közé véletlenül sem került be a demokrácia megóvása, de ez nem is annyira meglepő, hiszen az Emmit vezető Kásler Miklós épp a tudománnyal szembe menő irányt kapó Magyarságkutató Intézet felállítását érezte az egyik legégetőbb kérdésnek, ha már a sürgősségi ellátást meglátása szerint sikerült rendbe tenni.”

Mondom, ezek imádják a demokráciát,de közben soha nem akarják elfogadni.

Kedves haladók! Magyarországon volt egy demokratikus választás, ahol nagy többséggel a jelenlegi kormány szerezte meg a győzelmet. Igen, demokratikusan, az emberek többségének döntéséből. Az ország állampolgárai így döntöttek, és az ország polgárai nem akarnak új választásokat, nem akarnak változást, és nem akarnak se bevándorlást, se egyéb haladó szellemű baromságokat. És a tüntetések se érdekli őket. Ebben mi nem érthető?

Na, szóval Amanda Lind. Az Instagramjára is rákukkantottam. Van olyan kép, ahol virágok közt látható raszta hajjal. Másutt színes bőrű emberek társaságában látható (raszta hajjal). Aztán látható valami grafikába torzított fotográfia, ahol úgy fest, mint egy pszichedelikus hippi zenekar beszívott énekesnője a '60-as évekből. De leggyakrabban naiv, idealista és kellőképp bárgyú arckifejezésű humanistákkal figyelhetjük meg, amint tartanak holmi táblákat – gondolom ilyen szeressük egymást, mindenki egyenlő, nem kellenek határok és az idegen szép jellegű szövegek lehetnek rajtuk –, meg lengetik a zöld és a szivárványos zászlót.

A svéd állami és nemzeti szimbólumok egyetlen egy alkalommal nem jelennek meg. Sem utalás a svéd történelemre, a svéd kultúrára, a svéd hagyományokra.

Ezt tényleg a miniszter maga? Atyaég! Nem a miniszter hülye gyereke, aki megjött egy gimis buliból befüvezve, de szerencsére utána elverte a családfő, mint a répát?

Nézem a fejét.

Mosolyog.

És ebből a mosolyból látható, hogy ő ezekben az életellenes, a természeti törvényekkel szembemenő libsi ökörségekben tényleg hisz.

Mert túl jól él. Túl könnyen. És túl nagy bőségben.

Mert a puszta létezésért sosem kellett megküzdnie. Ha valaha focizott volna grundon, a saját jóléti burkán kívül is élt volna, ha küzdenie kellett volna a fennmaradásért, megértette volna, hogy a hierarchia, a faji és csoportöntudat, és az egyenlőtlenség a létezés alaptörvénye.

Majd egyszer, ha ennek a korszaknak vége lesz – mert egyszer ennek is vége lesz, gyanúm szerint igencsak hamar –, a gyerekek az iskolában, ha erről a korszakról tanulnak, nem fogják megérteni, hogy volt ez egyáltalán lehetséges?

Mivel drogozták be itt az embereket? Miért nem üvöltött senki, amikor a józan ésszel azonnal látható elmebetegségek kerültek uralomra?

Hatodik, meg tizennyolcadik nem? Idegen kultúra támogatása a saját rovásunkra? Milliós bevándorlás?

Ha a haladást kell védeni, mindig a tudományra hivatkoznak a „buta vallással” szemben. Merthogy a vallás nem kézzelfogható, a tudomány meg igen. Az lemérhető, és ellenőrizhető.

Nos, a tudomány világában, ha egy populáció a haladó elvek szerint él, igen rövid idő alatt kihal és írmagja sem marad, legyen az hód, görény vagy a közönséges széncinege.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Novák Katalin alaposan helyretette a magyar családpolitika miatt sivalkodó svéd minisztert

Novák Katalin alaposan helyretette a magyar családpolitika miatt sivalkodó svéd minisztert

kétharmad

A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár nyílt levélben válaszolt Annika Strandhall hazugságaira.

Újabb fronton ostromolja hazánkat Soros György

Újabb fronton ostromolja hazánkat Soros György

amerika, london, párizs

A spekuláns ezúttal a Budapest Folyamat keretében akar ránk erőszakolni egy bevándorlást ösztönző paktumot.

A japán miniszterelnök Nobel-békedíjra jelölte Donald Trumpot

A japán miniszterelnök Nobel-békedíjra jelölte Donald Trumpot

amerika, london, párizs

Donald Trump amerikai elnök pénteken egy fehér házi sajtótájékoztatón elmondta, hogy Abe Sinzó japán miniszterelnök Nobel-békedíjra jelölte őt az Észak-Koreával való párbeszédért és a koreai-félszigeti feszültség csökkentéséért tett erőfeszítéseiért.

Rangadókkal folytatódik a világ legizgalmasabb bajnoksága

Rangadókkal folytatódik a világ legizgalmasabb bajnoksága

hajrá, magyarok!

A Fradi Debrecenbe, a Honvéd Miskolcra utazik az NB I. 21. fordulójában.

Strache harcot hirdetett az iszlamista antiszemitizmus ellen

Strache harcot hirdetett az iszlamista antiszemitizmus ellen

amerika, london, párizs

A politikai iszlámmal és az ahhoz köthető antiszemitizmussal is leszámolna az osztrák alkancellár.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

Megfenyegetted a Facebookot? Tudnak róla és talán már rajta is vagy a listájukon

Megfenyegetted a Facebookot? Tudnak róla és talán már rajta is vagy a listájukon

century-on

A Facebook követi és listázza azokat a felhasználókat, akiket "kockázatosnak" ítél, különös tekintettel azokra, akik a cég valamely dolgozóját, vezetőjét fenyegették meg.

Rendkívüli állapotot hirdet ki Trump, hogy megépülhessen a fal a mexikói határon

Rendkívüli állapotot hirdet ki Trump, hogy megépülhessen a fal a mexikói határon

amerika, london, párizs

Rendkívüli állapotot hirdet ki Donald Trump amerikai elnök annak érdekében, hogy a kongresszus megkerülésével előteremthesse a mexikói határra ígért fal megépítéséhez szükséges pénzösszeget.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére