Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Akkorát hazudtak a BBC adásában, amekkorát még nem hallottál

2017. március 23. 17:28

Tragikus módon, minden európai terrortámadás után úgy tűnik, médiatörténeti mérföldkövekhez ér el a liberális sajtó, nemcsak itthon, hanem külföldön is egyaránt.

A szerda délután bekövetkezett londoni autós merényletet követően a brit média túlnyomórésze szemmel láthatóan sokkos állapotba került. Ez pedig nemcsak abban manifesztálódott, hogy egymással ellentmondásos értesülésekről adtak hírt az elkövető személye kapcsán. Hanem abban is, hogy 

egyes liberális véleményvezérek, mint a BBC és a The Guardian munkatársai azon filozofáltak, hogy kell-e egyáltalán a merényletről tudósítani, és nem bűn-e megemlíteni azt, hogy iszlamista támadás történt.

A brit közmédia liberális mivoltát vájt fülű hírfogyasztóknak már aligha kell magyarázni, azonban mégiscsak érdemes a tegnap esti Newsnight adásának egy részletét megemlíteni.

Ebben ugyanis a BBC műsorvezetője - emlékszünk, aki szerint nincsenek no-go zónák -, Evan Davis szerint a londoni merénylet dilemmába sodorta a köztelevíziót, mivel

igaz, hogy negyvenen megsérültek és négyen tragikus módon meg is haltak, de azért mégsem kellene ezeknek az eseményeknek publicitást adni."

Magyarán a britek adójából fenntartott hírcsatorna műsorvezetője nem azért érzi kellemetlenül magát, mert évtizedeken át hamis migráns- és iszlámsimogató propagandát sugárzott - mint például a "terrorista Big Brothernek" csúfolt muszlim valóságshow -, amely hozzájárult ahhoz, hogy

egy teljesen torz képet alakítson ki az elgettósodott brit muszlimokról, akiknek eszük ágában sincs beilleszkedni, hiába születnek, élnek és halnak generációk óta Nagy-Britanniában.

Hanem azért, mert bizonyos szélsőséges muszlimok miatt valakik brutális módon élüket vesztették.

Mi több, a BBC és a The Guardian-féle teljesen elfogult iszlámsimogató médiapolitika még meg is támogatja ezeket az európai valóságtól és normáktól nagyon messzire helyezkedő saría-mániás szekták tagjait azzal, hogy külön védelmet biztosít nekik úgy, hogy a közbeszédben szándékosan "elnyomottként", "kisebbségként" és "kulturális színfoltként" hivatkozik rájuk.

Azonban a BBC műsorvezetőjének döbbenetes kijelentését csupán a liberális The Guardian munkatársa tudta már tetézni.

Simon Jenkins újságíró azzal a magvas gondolatával toldotta meg a műsort, miszerint azzal, hogy egyáltalán beszélnek a merénylet bekövetkeztéről, olyan, mintha a terroristák pártjára álltak volna. Ha ez mind nem lett volna elég megdöbbentő, Jenkins azzal kezdett el ezután érvelni, miszerint

ez nem terrortámadás volt, hanem egy bűncselekmény. Egy átlagos őrült volt, aki valami nagy hülyeséget csinált, de már meghalt. Londonban ennél durvább dolgok is történtek már. [...] Tévedés ebbe belekeverni a politikát és az iszlámot."

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt a mai nap.

Mesterséges intelligenciával cenzúrázzák a férfiak nyilatkozatait

Mesterséges intelligenciával cenzúrázzák a férfiak nyilatkozatait

fehér férfi

High-tech módszert talált a Financial Times, hogy kevesebb férfi nyilatkozzon a cikkeikben.

Munkatársunkat megbüntette a Facebook, amiért a homoszexuálisokról mert írni

Munkatársunkat megbüntette a Facebook, amiért a homoszexuálisokról mert írni

censored

A jobboldali véleményt tűzzel-vassal üldöző Facebook-cenzúra ismét lecsapott, ezúttal Horváth Zsófia munkatársunkat, a Pszicho sorozatunk arcát tiltotta a Facebook három napra.

Orbán: összefogásra van szükség a közép-európai országok között

Orbán: összefogásra van szükség a közép-európai országok között

kétharmad

A magyar kormányfő a dunaszerdahelyi Mol Labdarúgó Akadémia megnyitó ünnepségén hangsúlyozta a közép-európai országok együttműködésének fontosságát.

Románia 100 éve alatt Moldva csak még jobban leszakadt Erdélytől

100 év után is még mindig Erdély a legfejlettebb területe Romániának. Sőt, mostanra gazdaságilag még jobban leszakadt Erdélytől Moldva - mondja Lucian Boia román történész, aki szerint bár a területét az elmúlt évszázadban sikeresen megtartotta Románia, most mégis nagy gondban van az ország, mert a lakosai milliószámra költöznek el.

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

amerika, london, párizs

Újabb érdekes állomásához érkezett a svéd kormányalakítási procedúra.

Úgy be volt állva Juncker, hogy felemás cipőben ment tárgyalni

Úgy be volt állva Juncker, hogy felemás cipőben ment tárgyalni

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, hogy az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker már olyan súlyos függőségi problémákkal küzd, hogy öltöztetni sem képes önmagát.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére