Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Akkorát hazudtak a BBC adásában, amekkorát még nem hallottál

2017. március 23. 17:28

Tragikus módon, minden európai terrortámadás után úgy tűnik, médiatörténeti mérföldkövekhez ér el a liberális sajtó, nemcsak itthon, hanem külföldön is egyaránt.

A szerda délután bekövetkezett londoni autós merényletet követően a brit média túlnyomórésze szemmel láthatóan sokkos állapotba került. Ez pedig nemcsak abban manifesztálódott, hogy egymással ellentmondásos értesülésekről adtak hírt az elkövető személye kapcsán. Hanem abban is, hogy 

egyes liberális véleményvezérek, mint a BBC és a The Guardian munkatársai azon filozofáltak, hogy kell-e egyáltalán a merényletről tudósítani, és nem bűn-e megemlíteni azt, hogy iszlamista támadás történt.

A brit közmédia liberális mivoltát vájt fülű hírfogyasztóknak már aligha kell magyarázni, azonban mégiscsak érdemes a tegnap esti Newsnight adásának egy részletét megemlíteni.

Ebben ugyanis a BBC műsorvezetője - emlékszünk, aki szerint nincsenek no-go zónák -, Evan Davis szerint a londoni merénylet dilemmába sodorta a köztelevíziót, mivel

igaz, hogy negyvenen megsérültek és négyen tragikus módon meg is haltak, de azért mégsem kellene ezeknek az eseményeknek publicitást adni."

Magyarán a britek adójából fenntartott hírcsatorna műsorvezetője nem azért érzi kellemetlenül magát, mert évtizedeken át hamis migráns- és iszlámsimogató propagandát sugárzott - mint például a "terrorista Big Brothernek" csúfolt muszlim valóságshow -, amely hozzájárult ahhoz, hogy

egy teljesen torz képet alakítson ki az elgettósodott brit muszlimokról, akiknek eszük ágában sincs beilleszkedni, hiába születnek, élnek és halnak generációk óta Nagy-Britanniában.

Hanem azért, mert bizonyos szélsőséges muszlimok miatt valakik brutális módon élüket vesztették.

Mi több, a BBC és a The Guardian-féle teljesen elfogult iszlámsimogató médiapolitika még meg is támogatja ezeket az európai valóságtól és normáktól nagyon messzire helyezkedő saría-mániás szekták tagjait azzal, hogy külön védelmet biztosít nekik úgy, hogy a közbeszédben szándékosan "elnyomottként", "kisebbségként" és "kulturális színfoltként" hivatkozik rájuk.

Azonban a BBC műsorvezetőjének döbbenetes kijelentését csupán a liberális The Guardian munkatársa tudta már tetézni.

Simon Jenkins újságíró azzal a magvas gondolatával toldotta meg a műsort, miszerint azzal, hogy egyáltalán beszélnek a merénylet bekövetkeztéről, olyan, mintha a terroristák pártjára álltak volna. Ha ez mind nem lett volna elég megdöbbentő, Jenkins azzal kezdett el ezután érvelni, miszerint

ez nem terrortámadás volt, hanem egy bűncselekmény. Egy átlagos őrült volt, aki valami nagy hülyeséget csinált, de már meghalt. Londonban ennél durvább dolgok is történtek már. [...] Tévedés ebbe belekeverni a politikát és az iszlámot."

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A brit újszülöttek közt már a Muhammad a legnépszerűbb név

A brit újszülöttek közt már a Muhammad a legnépszerűbb név

amerika, london, párizs

Szépen lassan eltűnnek a hagyományos brit keresztnevek.

A migránsoknak duplán nagy buli az újév Németországban

A migránsoknak duplán nagy buli az újév Németországban

amerika, london, párizs

Az eddigi legnagyobb szilveszteri-szülinapi migránspartit Kölnben tartották 2015 és 2016 fordulóján.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez volt ma.

Kirúgtak egy egyetemista újságírót, mert szerinte a nőknek nincs pénisze

Kirúgtak egy egyetemista újságírót, mert szerinte a nőknek nincs pénisze

fehér férfi

Az egyetemi újságba író férfi annyira felháborította a transznemű közösséget, hogy ki kellett őt rúgni, pedig csak egy biológiai tényt közölt a Twitteren.

A liberalizmus mint imperializmus

A liberalizmus mint imperializmus

amerika, london, párizs

Dogmatikus utópizmussal vádolja meg a birodalmi terjeszkedésű liberalizmust legújabb könyvében Yoram Hazony, a jeruzsálemi Herzl Intézet vezetője, aki szerint a liberálisok bizonyos szempontból korántsem állnak távol a múlt század marxistáitól vagy éppen a középkori egyháztól.

Németország felügyelete alá vonhatja a legnagyobb török iszlamista szervezetet

A német titkosszolgálat megfigyelés alá helyezheti a török iszlamista ernyőszervezetet, a DITIB-et.

A salzburgi csúcson is felkapták Orbán Viktor javaslatait

A salzburgi csúcson is felkapták Orbán Viktor javaslatait

amerika, london, párizs

A salzburgi csúcstalálkozón minden szem a migrációra figyelt. Az uniós vezetők már idén megkezdenék a tárgyalásokat az arab, észak-afrikai és közel-keleti államokkal. Eközben egyre inkább előtérbe kerülnek Orbán Viktor korábbi javaslatai a migrációs krízis hosszú távú kezelését illetően.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére