Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Akkorát hazudtak a BBC adásában, amekkorát még nem hallottál

2017. március 23. 17:28

Tragikus módon, minden európai terrortámadás után úgy tűnik, médiatörténeti mérföldkövekhez ér el a liberális sajtó, nemcsak itthon, hanem külföldön is egyaránt.

A szerda délután bekövetkezett londoni autós merényletet követően a brit média túlnyomórésze szemmel láthatóan sokkos állapotba került. Ez pedig nemcsak abban manifesztálódott, hogy egymással ellentmondásos értesülésekről adtak hírt az elkövető személye kapcsán. Hanem abban is, hogy 

egyes liberális véleményvezérek, mint a BBC és a The Guardian munkatársai azon filozofáltak, hogy kell-e egyáltalán a merényletről tudósítani, és nem bűn-e megemlíteni azt, hogy iszlamista támadás történt.

A brit közmédia liberális mivoltát vájt fülű hírfogyasztóknak már aligha kell magyarázni, azonban mégiscsak érdemes a tegnap esti Newsnight adásának egy részletét megemlíteni.

Ebben ugyanis a BBC műsorvezetője - emlékszünk, aki szerint nincsenek no-go zónák -, Evan Davis szerint a londoni merénylet dilemmába sodorta a köztelevíziót, mivel

igaz, hogy negyvenen megsérültek és négyen tragikus módon meg is haltak, de azért mégsem kellene ezeknek az eseményeknek publicitást adni."

Magyarán a britek adójából fenntartott hírcsatorna műsorvezetője nem azért érzi kellemetlenül magát, mert évtizedeken át hamis migráns- és iszlámsimogató propagandát sugárzott - mint például a "terrorista Big Brothernek" csúfolt muszlim valóságshow -, amely hozzájárult ahhoz, hogy

egy teljesen torz képet alakítson ki az elgettósodott brit muszlimokról, akiknek eszük ágában sincs beilleszkedni, hiába születnek, élnek és halnak generációk óta Nagy-Britanniában.

Hanem azért, mert bizonyos szélsőséges muszlimok miatt valakik brutális módon élüket vesztették.

Mi több, a BBC és a The Guardian-féle teljesen elfogult iszlámsimogató médiapolitika még meg is támogatja ezeket az európai valóságtól és normáktól nagyon messzire helyezkedő saría-mániás szekták tagjait azzal, hogy külön védelmet biztosít nekik úgy, hogy a közbeszédben szándékosan "elnyomottként", "kisebbségként" és "kulturális színfoltként" hivatkozik rájuk.

Azonban a BBC műsorvezetőjének döbbenetes kijelentését csupán a liberális The Guardian munkatársa tudta már tetézni.

Simon Jenkins újságíró azzal a magvas gondolatával toldotta meg a műsort, miszerint azzal, hogy egyáltalán beszélnek a merénylet bekövetkeztéről, olyan, mintha a terroristák pártjára álltak volna. Ha ez mind nem lett volna elég megdöbbentő, Jenkins azzal kezdett el ezután érvelni, miszerint

ez nem terrortámadás volt, hanem egy bűncselekmény. Egy átlagos őrült volt, aki valami nagy hülyeséget csinált, de már meghalt. Londonban ennél durvább dolgok is történtek már. [...] Tévedés ebbe belekeverni a politikát és az iszlámot."

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Gál Kinga: "Soha nem volt még ekkora tétje az Európai Parlamenti választásoknak"

Gál Kinga: "Soha nem volt még ekkora tétje az Európai Parlamenti választásoknak"

csak neked, csak most

Rendhagyó interjú Gál Kinga EP-képviselővel Európa jelenéről és a májusi Európai Parlamenti választások tétjéről.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a mai nap legfontosabb eseményei.

Több embert leszúrtak Marseilleben

A támadót a rendőrség végül lelőtte.

Soros tüntetői szerint a határvédelem rasszizmus

Soros tüntetői szerint a határvédelem rasszizmus

amerika, london, párizs

Pár száz bevándorláspárti demonstráló gyűlt össze hétfőn a Fehér Ház előtt, hogy Donald Trump ellen tüntessen.

A bevándorlásellenes spanyol párt lehet a tavaszi választás nagy nyertese

A bevándorlásellenes spanyol párt lehet a tavaszi választás nagy nyertese

amerika, london, párizs

Május 26-án tartanak Spanyolországban helyhatósági választásokat, ugyanazon a napon, mikor az EP-szavazás lesz a mediterrán országban. A legfrissebb felmérések szerint a Vox lehet az egyik legnagyobb meglepetés a választáson.

A baloldal migránsokra cserélte le a munkásosztályt

A Migrációkutató Intézet az egyik friss tanulmányában számadatokkal alátámasztott elemzést közöl arról, hogy az európai baloldal a klasszikus munkásosztály helyett ma már igen nagy mértékben a bevándorlók szavazataira támaszkodik. Sőt, a vallásokat egyébként általában elutasító mai baloldal egyik legerősebb új szavazóbázisa a nagyon vallásos és antiszemita iszlamista csoportokra épül.

Miféle Bajnokok Ligája? Végre folytatódik a Magyar Kupa!

Miféle Bajnokok Ligája? Végre folytatódik a Magyar Kupa!

hajrá, magyarok!

Kedden végre folytatódik az ország első számú kupasorozata, a Magyar Kupa!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére