Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
fehér férfi
 
 
 
 

Akkorát hazudott a BBC a bevándorlásól, hogy törölniük kellett az infovideójukat

2018. augusztus 3. 16:00

Egyoldalú, tényszerűen hamis és manipulatív - így jellemezték a kritikusok a brit BBC tizenéveseknek szánt oktatóvideóját, amely a Nagy-Britanniát érő bevándorlásról és multikulturalizmusról igyekezett bármi áron pozitív képet festeni. A nemcsak a mindennapi nézők, hanem szakértők által is hevesen bírált anyagot a BBC kénytelen volt törölni, elismerve azt, hogy hazug propagandát terjesztettek.

Az infografikának álcázott migránspárti propagandaanyagot eredetileg a 14-16 éves brit fiataloknak szánta a BBC annak érdekében, hogy fejlessze a vitakultúrájukat az iskolákban a közvéleményt uraló témák kapcsán. Csakhogy a manipulatív és tényszerűen hamis anyag a természeténél fogva képtelen volt vitaindítóként funkcionálni, hiszen ahelyett, hogy a bevándorlás kérdésével összefüggésben mutatta volna be mindkét oldal álláspontját és érvrendszerét, kizárólag egyoldalú, befogadáspárti narratívát közölt.

A genderlobbi érdekében hazudik a HVG-n futtatott MTA-doktor

Ráadásul olyannyira elfogult módon tette azt, hogy nemcsak a hétköznapi diákok és tanárok észlelték az anyag teljesen kiegyensúlyozatlan mivoltát, hanem szakértők és agytrösztök is, mint például a Migration Watch nevű, bevándorlást vizsgáló think tank. 

Új rovattal jelentkezik a 888.hu! A Fehér Férfi című rovatunkban olyan híreket, elemzéseket, beszámolókat olvashattok, amelyek kifejezetten a fehér, középosztálybeli, keresztény kultúrával megáldott – többségében férfiemberek – hátrányos megkülönböztetéséről, kulturális kiszorításáról vagy szándékos megalázástatásáról számolnak be. Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet az iszlám, a genderizmus, a feminizmus, a faji és nemi kvóták által a többségi, nyugati társadalomra és civilizációra gyakorolt hatásainak veszélyére.


Lássuk, melyek voltak a propagandafilm legmeredekebb állításai.
  • BBC: Egy átlagos britben mindössze 36 százalékban mutatható ki az angolszász genetika.

Ez az állítás a Migration Watch szerint azért nem állja meg a helyét, mert egy átlagos brit ember DNS-mintája 90 százalékban európai, azaz az elmúlt néhány száz évben bekövetkezett globalizációból és gyarmatosításból adódó keveredés ilyen mélyen szinte képtelen volt hatást gyakorolni a tősgyökeres britek genetikájára. 

  • BBC: Nagy-Britannia jóval azelőtt multikulturálissá vált, hogy megjelent volna az indiai és pakisztáni hullám jóvoltából a curry használata.

A helyzet az, hogy Nagy-Britanniát egészen 1951-ig semmilyen szinten nem lehetett multikulturális társadalomnak nevezni. Mi több, az '51-es adatok szerint a szigetországi lakosság kevesebb mint 4 százaléka született külföldön, így kijelenthető, hogy a drasztikus népesség- és kultúrakeveredés csupán az elmúlt 70 évben következett be.

  • BBC: Amikor Nagy-Britannia belépett az Európai Unióba, akkor azzal megnyílt a britek előtt az a lehetőség, hogy Rómába, Berlinbe és Párizsba költözhessenek, míg ezen városok lakosai is szabadon jöhettek ide.

Ha csak erről szólt volna Nagy-Britannia EU-s csatlakozása, akkor nagy valószínűséggel be sem következett volna a Brexit. Csakhogy az orbitális uniós befizetések, a halászkvóták és egyéb, a britek számára előnytelen kompromisszumos egyezmények mellett nemcsak Róma, Berlin és Párizs lakosai előtt nyíltak meg az ajtók, hanem az olyan kelet-európaiak előtt is, akik nem vendégmunkásokként (mint pl.: lengyelek), hanem a kisebbségi mivoltukra hivatkozva nettó haszonélvezőkként érkeztek – megterhelve ezzel a brit jóléti rendszert.

  • BBC: A migránsok adóbefizetés formájában 34 százalékkal többet tesznek a gazdasághoz hozzá, mint amennyit segélyek gyanánt kivesznek a rendszerből. 

A University College London (UCL) felmérései szerint ez az állítás tényszerűen hamis, ugyanis 1995 és 2011 között számszerűen kimutatható, hogy a bevándorlók nemhogy hozzátettek volna a gazdasághoz, hanem éppen ellenkezőleg, hatalmas összegekre tették rá a kezüket segélyek és támogatások formájában. Az egyetem beszámolója kifejti, a 16 éves vizsgált intervallumban összesen 140 milliárd angol fontot költött rájuk a rendszer.

Ráadásul a meghamisított és elferdített statisztikák mellett olyan elfogult kommentárok is megjelentek az infovideóban, minthogy a bevándorlás körüli viták a szélsőjobboldalnak kedveznek, ezáltal pedig megerősítik az olyan nacionalista szervezeteket, mint az EDL (Angol Önvédelmi Liga) vagy a Britain First.

Lord Green, a Migration Watch agytröszt alapítója szerint az efféle megszólalások semmilyen formában nem segítik a produktív párbeszéd kialakulását a diákok között, mivel elfogult és sekélyes megbélyegzések mentén képtelenség ilyen komoly ügyekről megfelelő módon beszélgetni. A BBC a felháborodás és a jogos kritika után törölte oktatófilmjét a YouTube felületéről, elismerve ezáltal, hogy anyaguk hazug állításokat tartalmazott.

OLVASTAD MÁR?

fehér férfi
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Kaland a buszmegállóban

Kaland a buszmegállóban

piszkostizenkettő

A kultúrrendőr - Pozsonyi (b)irodalma 7.

Tordai, a fogalmatlan

Tordai, a fogalmatlan

kinyílott a pitypang

Az ellenzék házi bohócának nincs fogalma sem a munkájáról, sem a törvénytervezetekről.

Hadházy Ákos cserben hagyta a balhézó ellenzéki haverjait

Hadházy Ákos cserben hagyta a balhézó ellenzéki haverjait

kétharmad

A pillanatnyi médiafigyelemért minden létező dolgot bármikor megtenni képes, "legellenzékibb és legfüggetlenebb" parlamenti képviselő, Hadházy Ákos nemes egyszerűséggel elhagyta a termet az ellenzék hangoskodásával kísért parlamenti szavazás kellős közepén. Hadházy szerint ugyanis teljesen értelmetlen az ellenzéki akció.

Afrikai szintre züllesztette az ellenzék a parlamentet

Afrikai szintre züllesztette az ellenzék a parlamentet

kinyílott a pitypang

Az ellenzék a migránsállamok szintjére züllesztette a parlamenti munkát. Bekiabálnak, agresszívkodnak és Tordai Bence kicsit úgy viselkedik, mint egy vidéki tinilány, aki kapott egy Ájfont és egyből influenszernek képzeli magát. Becsusszant a parlamentbe és már egyből politikusnak hiszi magát.

Tarlós: Demszky Gábor idejében mikor fogadta ilyen látvány a járókelőket?

Tarlós: Demszky Gábor idejében mikor fogadta ilyen látvány a járókelőket?

kétharmad

A főpolgármester szerint jó irányba tart Budapest, a jövőben minden eddiginél több fejlesztés várható. A baloldali károgókkal kapcsolatosan is volt néhány keresetlen szava.

Óriási változások a családpolitikában

Óriási változások a családpolitikában

A szocialista-liberális kormányok 2010 előtt elvették a családi adókedvezményt és a családi pótlékot is meg akarták adóztatni. Befagyasztották a lakástámogatásokat és devizahitelekbe kényszerítették a magyar családokat. A Gyurcsány-Bajnai-szövetség megszorító politikájának esett áldozatul a gyes harmadik éve és a 13. havi nyugdíj. Ezzel szemben a Fidesz kormányzat visszahozta a gyes harmadik évét, bevezette a gyed extrát, életet lehelt az otthonteremtési programba, folyamatosan bővítette a családi adókedvezményt, megvédte a nyugdíjak reálértékét, sőt nyugdíjprémium kifizetését is lehetővé tette a gazdasági eredményeknek köszönhetően.

Európai képviselő: "bizonyos szempontból szinte várjuk ezeket a támadásokat"

Európai képviselő: "bizonyos szempontból szinte várjuk ezeket a támadásokat"

amerika, london, párizs

Az egyik liberális képviselő egészen hajmeresztő nyilatkozatot tett a tegnap esti terrortámadás után.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére