Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
fehér férfi
 
 
 
 

Akkorát hazudott a BBC a bevándorlásól, hogy törölniük kellett az infovideójukat

2018. augusztus 3. 16:00

Egyoldalú, tényszerűen hamis és manipulatív - így jellemezték a kritikusok a brit BBC tizenéveseknek szánt oktatóvideóját, amely a Nagy-Britanniát érő bevándorlásról és multikulturalizmusról igyekezett bármi áron pozitív képet festeni. A nemcsak a mindennapi nézők, hanem szakértők által is hevesen bírált anyagot a BBC kénytelen volt törölni, elismerve azt, hogy hazug propagandát terjesztettek.

Az infografikának álcázott migránspárti propagandaanyagot eredetileg a 14-16 éves brit fiataloknak szánta a BBC annak érdekében, hogy fejlessze a vitakultúrájukat az iskolákban a közvéleményt uraló témák kapcsán. Csakhogy a manipulatív és tényszerűen hamis anyag a természeténél fogva képtelen volt vitaindítóként funkcionálni, hiszen ahelyett, hogy a bevándorlás kérdésével összefüggésben mutatta volna be mindkét oldal álláspontját és érvrendszerét, kizárólag egyoldalú, befogadáspárti narratívát közölt.

A genderlobbi érdekében hazudik a HVG-n futtatott MTA-doktor

Ráadásul olyannyira elfogult módon tette azt, hogy nemcsak a hétköznapi diákok és tanárok észlelték az anyag teljesen kiegyensúlyozatlan mivoltát, hanem szakértők és agytrösztök is, mint például a Migration Watch nevű, bevándorlást vizsgáló think tank. 

Új rovattal jelentkezik a 888.hu! A Fehér Férfi című rovatunkban olyan híreket, elemzéseket, beszámolókat olvashattok, amelyek kifejezetten a fehér, középosztálybeli, keresztény kultúrával megáldott – többségében férfiemberek – hátrányos megkülönböztetéséről, kulturális kiszorításáról vagy szándékos megalázástatásáról számolnak be. Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet az iszlám, a genderizmus, a feminizmus, a faji és nemi kvóták által a többségi, nyugati társadalomra és civilizációra gyakorolt hatásainak veszélyére.


Lássuk, melyek voltak a propagandafilm legmeredekebb állításai.
  • BBC: Egy átlagos britben mindössze 36 százalékban mutatható ki az angolszász genetika.

Ez az állítás a Migration Watch szerint azért nem állja meg a helyét, mert egy átlagos brit ember DNS-mintája 90 százalékban európai, azaz az elmúlt néhány száz évben bekövetkezett globalizációból és gyarmatosításból adódó keveredés ilyen mélyen szinte képtelen volt hatást gyakorolni a tősgyökeres britek genetikájára. 

  • BBC: Nagy-Britannia jóval azelőtt multikulturálissá vált, hogy megjelent volna az indiai és pakisztáni hullám jóvoltából a curry használata.

A helyzet az, hogy Nagy-Britanniát egészen 1951-ig semmilyen szinten nem lehetett multikulturális társadalomnak nevezni. Mi több, az '51-es adatok szerint a szigetországi lakosság kevesebb mint 4 százaléka született külföldön, így kijelenthető, hogy a drasztikus népesség- és kultúrakeveredés csupán az elmúlt 70 évben következett be.

  • BBC: Amikor Nagy-Britannia belépett az Európai Unióba, akkor azzal megnyílt a britek előtt az a lehetőség, hogy Rómába, Berlinbe és Párizsba költözhessenek, míg ezen városok lakosai is szabadon jöhettek ide.

Ha csak erről szólt volna Nagy-Britannia EU-s csatlakozása, akkor nagy valószínűséggel be sem következett volna a Brexit. Csakhogy az orbitális uniós befizetések, a halászkvóták és egyéb, a britek számára előnytelen kompromisszumos egyezmények mellett nemcsak Róma, Berlin és Párizs lakosai előtt nyíltak meg az ajtók, hanem az olyan kelet-európaiak előtt is, akik nem vendégmunkásokként (mint pl.: lengyelek), hanem a kisebbségi mivoltukra hivatkozva nettó haszonélvezőkként érkeztek – megterhelve ezzel a brit jóléti rendszert.

  • BBC: A migránsok adóbefizetés formájában 34 százalékkal többet tesznek a gazdasághoz hozzá, mint amennyit segélyek gyanánt kivesznek a rendszerből. 

A University College London (UCL) felmérései szerint ez az állítás tényszerűen hamis, ugyanis 1995 és 2011 között számszerűen kimutatható, hogy a bevándorlók nemhogy hozzátettek volna a gazdasághoz, hanem éppen ellenkezőleg, hatalmas összegekre tették rá a kezüket segélyek és támogatások formájában. Az egyetem beszámolója kifejti, a 16 éves vizsgált intervallumban összesen 140 milliárd angol fontot költött rájuk a rendszer.

Ráadásul a meghamisított és elferdített statisztikák mellett olyan elfogult kommentárok is megjelentek az infovideóban, minthogy a bevándorlás körüli viták a szélsőjobboldalnak kedveznek, ezáltal pedig megerősítik az olyan nacionalista szervezeteket, mint az EDL (Angol Önvédelmi Liga) vagy a Britain First.

Lord Green, a Migration Watch agytröszt alapítója szerint az efféle megszólalások semmilyen formában nem segítik a produktív párbeszéd kialakulását a diákok között, mivel elfogult és sekélyes megbélyegzések mentén képtelenség ilyen komoly ügyekről megfelelő módon beszélgetni. A BBC a felháborodás és a jogos kritika után törölte oktatófilmjét a YouTube felületéről, elismerve ezáltal, hogy anyaguk hazug állításokat tartalmazott.

OLVASTAD MÁR?

fehér férfi
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Nemzetiségi viszály szítása miatt vizsgálódnak az ukránok

Nemzetiségi viszály szítása miatt vizsgálódnak az ukránok

amerika, london, párizs

Nemzetiségi viszály és gyűlölet szándékos szítása miatt indított büntetőeljárást a Kárpátalja megyei ügyészség a hétvégén a megye több járásában kihelyezett magyarellenes óriásplakátok ügyében.

A magyarok kétharmada büszke rendőreinkre

A magyarok kétharmada büszke rendőreinkre

kétharmad

A felnőtt magyar népesség 63 százaléka ért egyet azzal az állítással, hogy Magyarország büszke lehet a rendőreire, az ellenpólust mindössze a megkérdezettek 27 százaléka alkotja.

Soros után Brüsszel is lapátolta a Brexit-ellenes tüntetésbe a pénzt

Soros után Brüsszel is lapátolta a Brexit-ellenes tüntetésbe a pénzt

amerika, london, párizs

Az európaiak már megszokhatták: ha a népakarat tiszteletben tartása kerül szóba, akkor sem Soros Györgyre, sem pedig Brüsszelre nem számíthatnak.

Megemlékezések és ellenzéki tüntikézés is várható

Megemlékezések és ellenzéki tüntikézés is várható

kétharmad

Országszerte és a határokon túl is tartanak megemlékezéseket, koszorúzásokat az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 62. évfordulóján, ám az ellenzék jóvoltából tüntetés is lesz.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

Exit poll: Kaczynskiék állnak nyerésre

A kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) párt áll nyerésre országos szinten a vasárnap este befejezett lengyel helyhatósági választások első fordulójában, több helyi önkormányzatot viszont továbbá is kormányellenzéki koalíciók irányíthatnak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére