Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Akkora a feszültség a Jobbikban, hogy feloszlatták a Toroczkait támogató szervezetet

2018. május 9. 12:10

A Vona-féle elnökség statáriális eljárással oszlatta fel a Toroczkai Lászlót támogató alapszervezeteket. Az egyik legerősebb és legsikeresebb szervezetet, a székesfehérvárit most szüntették meg. Közben pedig Novák Elődöt ismét megfúrta a Jobbik, aki le is mond a jelöltségről.

A tegnap napvilágra került információk szerint haladéktalanul feloszlatták a Jobbik egyik legerősebb és leghíresebb szervezetét, a székesfehérvárit. Egyetlen bűnük csupán az volt, hogy Toroczkait és Dúró Dórát merészelték jelölni a párt leendő elnökválasztó kongresszusára.

Ha valakik dacolni mernek és kitartanak Toroczkai jelölése mellett, akkor közlik velük, hogy ugyanúgy járnak majd, mint a székesfehérváriak, akik a feloszlatással nyilvánvalóan elveszítették jelölési jogukat is.

A székesfehérvári elnök, Horváth-Tancsa Ágnes nem tartja jó iránynak, hogy a Simicska-féle párt a balliberális politikai formációkhoz közeledik, és azzal sem ért egyet, hogy újabban közösen tüntetnek. Szerinte Toroczkai László azért tüntetett együtt Gyurcsány Ferenccel, Bajnai Gordonnal és Heller Ágnessel, mert nem volt más választása a párt egységének a fenntartása szempontjából.Tehát még egyszer: a Jobbik csak akkor maradhat egységes, ha közösen demonstrál a szemkilövető migránspártiakkal!

Küszöbön a pártszakadás

Horváth-Tancsa Ágnes és a többi székesfehérvári jobbikos a jövőben egy egyesület keretén belül fog tevékenykedni. Amennyiben nem a Toroczkai-féle irányvonal győz, akkor kilépnek a pártból. Ebben az esetben a 2019-es európai parlamenti és az önkormányzati választásokon sem fogják támogatni a Jobbikot.

A jobbikos Zsúrpubi szerkesztői által működtetett oldalak ilyen hangnemben beszélnek a párt azon politikusairól, akik nem a Vona-féle irányt követik.

Novák Előd tegnap bejelentette, hogy visszalép az elnökségtől, mert nem szeretné, ha az ellene folyó jobbikos lejárató kampány gyengítené a Toroczkai-Dúró vezetőpáros megválasztását, amit az egyedüli lehetőségnek tart a Jobbik egységének megőrzésére, hitelességének visszaszerzésére és a párt megerősödésére.

Vonáék felhívják a jobbikos kádereket

Mindez Novák Előd posztjából derült ki, aki azt írja, hogy:

"A pártközpont telefonos „tájékoztatásaival” ellentétben Dóri nem az én „emberem”, nem én irányítom őt, hanem autonóm lényként a maga útját járja. Vannak dolgok, amiket másképpen lát, mint én. Toroczkai Lászlóval is inkább kiegészítik egymást. Aki már dolgozott Dórival, az tudja, hogy milyen innovatív, mennyi saját ötlete van. Nem ő a báb…"

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A CDU és CSU nyíltan felkelt Angela Merkel ellen

A CDU és CSU nyíltan felkelt Angela Merkel ellen

amerika, london, párizs

Meglepetésre elveszítette a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a testvérpárt bajor Keresztényszociális Unió (CSU) közös szövetségi parlamenti képviselőcsoportjában kedden tartott frakcióvezető-választást Volker Kauder. Az Angela Merkel kancellár bizalmasaként számon tartott politikusnak így 13 év után távoznia kell a tisztségből.

Orbán: Európa kiváló szakemberek képzésével dolgozhatja le a versenyhátrányát

Elkezdődött az EuroSkills 2018, a szakmák Európa-bajnoksága Budapesten.

Trump ismét kiállt a szuverenitás eszméje mellett, elítélve a globális kormányzást

Trump ismét kiállt a szuverenitás eszméje mellett, elítélve a globális kormányzást

amerika, london, párizs

Az Egyesült Államok szuverenitását hangsúlyozta Donald Trump amerikai elnök az ENSZ Közgyűlése 73. ülésszakának kedden kezdődött általános vitájában, és elutasította "a globális kormányzást, ellenőrzést és uralmat".

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

A Maldív-szigeteken leromboltak egy gyönyörű alkotást az iszlám nevében

A Maldív-szigeteken leromboltak egy gyönyörű alkotást az iszlám nevében

amerika, london, párizs

A világ első ár-apály galériáját a Maldív-szigeteken állították fel, azonban a rendőrség lebontotta, mert az alkotást iszlámellenesnek minősítették.

Az osztrák belügyminiszter arra kötelezné a rendőrséget, hogy írja meg, ha migráns az elkövető

Arra is felkérték őket, hogy ne nyilatkozzanak az elfogult, liberális újságíróknak, riportot és nagyívű beszámolót pedig csak akkor készíthetnek, ha az újságírók garantálják a semlegességet.

Egyre több amerikai templomban lehet gluténmentes ostyával áldozni

Egyre több amerikai templomban lehet gluténmentes ostyával áldozni

szabad vasárnap

Az amerikai katolikus egyház egyelőre ellenáll az új trendnek.

Orbán: "Az országépítés korszaka köszöntött be a gazdaságban is"

Orbán: "Az országépítés korszaka köszöntött be a gazdaságban is"

kétharmad

A gyógyszeripar a magyar gazdaság húzóágazata és leginnovatívabb területe, cél a további növekedés és az, hogy az ágazat részesedése a nemzeti összterméken belüli jelenlegi 6 százalékról 8 százalékra nőjön - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden, a magyar tulajdonú Béres Gyógyszergyár Zrt. szolnoki gyárában létesült új épület avatásán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére