Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Akkora a feszültség a Jobbikban, hogy feloszlatták a Toroczkait támogató szervezetet

2018. május 9. 12:10

A Vona-féle elnökség statáriális eljárással oszlatta fel a Toroczkai Lászlót támogató alapszervezeteket. Az egyik legerősebb és legsikeresebb szervezetet, a székesfehérvárit most szüntették meg. Közben pedig Novák Elődöt ismét megfúrta a Jobbik, aki le is mond a jelöltségről.

A tegnap napvilágra került információk szerint haladéktalanul feloszlatták a Jobbik egyik legerősebb és leghíresebb szervezetét, a székesfehérvárit. Egyetlen bűnük csupán az volt, hogy Toroczkait és Dúró Dórát merészelték jelölni a párt leendő elnökválasztó kongresszusára.

Ha valakik dacolni mernek és kitartanak Toroczkai jelölése mellett, akkor közlik velük, hogy ugyanúgy járnak majd, mint a székesfehérváriak, akik a feloszlatással nyilvánvalóan elveszítették jelölési jogukat is.

A székesfehérvári elnök, Horváth-Tancsa Ágnes nem tartja jó iránynak, hogy a Simicska-féle párt a balliberális politikai formációkhoz közeledik, és azzal sem ért egyet, hogy újabban közösen tüntetnek. Szerinte Toroczkai László azért tüntetett együtt Gyurcsány Ferenccel, Bajnai Gordonnal és Heller Ágnessel, mert nem volt más választása a párt egységének a fenntartása szempontjából.Tehát még egyszer: a Jobbik csak akkor maradhat egységes, ha közösen demonstrál a szemkilövető migránspártiakkal!

Küszöbön a pártszakadás

Horváth-Tancsa Ágnes és a többi székesfehérvári jobbikos a jövőben egy egyesület keretén belül fog tevékenykedni. Amennyiben nem a Toroczkai-féle irányvonal győz, akkor kilépnek a pártból. Ebben az esetben a 2019-es európai parlamenti és az önkormányzati választásokon sem fogják támogatni a Jobbikot.

A jobbikos Zsúrpubi szerkesztői által működtetett oldalak ilyen hangnemben beszélnek a párt azon politikusairól, akik nem a Vona-féle irányt követik.

Novák Előd tegnap bejelentette, hogy visszalép az elnökségtől, mert nem szeretné, ha az ellene folyó jobbikos lejárató kampány gyengítené a Toroczkai-Dúró vezetőpáros megválasztását, amit az egyedüli lehetőségnek tart a Jobbik egységének megőrzésére, hitelességének visszaszerzésére és a párt megerősödésére.

Vonáék felhívják a jobbikos kádereket

Mindez Novák Előd posztjából derült ki, aki azt írja, hogy:

"A pártközpont telefonos „tájékoztatásaival” ellentétben Dóri nem az én „emberem”, nem én irányítom őt, hanem autonóm lényként a maga útját járja. Vannak dolgok, amiket másképpen lát, mint én. Toroczkai Lászlóval is inkább kiegészítik egymást. Aki már dolgozott Dórival, az tudja, hogy milyen innovatív, mennyi saját ötlete van. Nem ő a báb…"

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Nagyot zuhant a magyar államadósság

Nagyot zuhant a magyar államadósság

kétharmad

Az államháztartás finanszírozási többlettel zárta a harmadik negyedévet.

Egy transznemű gyilkos nemátalakító műtétjét az adófizetők pénzéből finanszírozzák

Paris Green, eredeti nevén Peter Laing különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért ül börtönben, életfogytig tartó börtönbüntetését tölti, de emberi jogaira hivatkozva most követeli nemátalakító műtétjét. A nagy-britanniai szabályok szerint márpedig ez jár.

Túltolták a píszít: már szinte mindent gyűlölet-bűncselekménynek tartanak a "britek"

Túltolták a píszít: már szinte mindent gyűlölet-bűncselekménynek tartanak a "britek"

amerika, london, párizs

A brit rendőrségre több ezer bejelentés érkezik gyűlölet-bűncselekményre hivatkozva. Az píszí aktivistái már olyannyira túltolták a biciklit, hogy volt olyan bejelentő, aki abban is rasszizmust vélt felfedezni, hogy megugatta őt egy kutya.

Ismét hazudott a HVG

Ismét hazudott a HVG

kinyílott a pitypang

Ezúttal Joó Hajnalka próbálkozott be egy független, objektív lejáratással. A lejáratás áldozata megkérte a HVG-t, hogy vegye le a cikket, ám a saját bevallása szerint a szakmai szempontokra kényes lap nem reagált. Per lesz belőle.

Környezetszennyező lenne a nejlonzacskók Greenpeace által követelt betiltása

Környezetszennyező lenne a nejlonzacskók Greenpeace által követelt betiltása

kinyílott a pitypang

A balliberálisok utolsó mentsvára a szavazók politikai szimpátiájának a megszerzésére a környzetvédelmi álca mögé bújás. Magyarországon a Greenpeace most például azt követeli, hogy a kormány tiltsa be a nejlonzacskók használatát. Annak ellenére követelik ezt, hogy tudják: a nejlonzacskók száműzésével valójában csak az eddiginél nagyobb környezeti károkat okoznának.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

Chemnitz újratöltve: mozgássérültet erőszakolt egy "menekült", a rendőrség hallgat

Chemnitz újratöltve: mozgássérültet erőszakolt egy "menekült", a rendőrség hallgat

amerika, london, párizs

Két, egymástól független német forrás is megerősítette, hogy valóban gyanúsan nagy a rendőrségi hallgatás egy chemnitzi bűncselekmény kapcsán, melynek keretében egy szír "menekült" megerőszakolt egy mozgássérült asszonyt.

Hófehérke meséje tényleg nemi erőszakra bátorít?

Hófehérke meséje tényleg nemi erőszakra bátorít?

pszicho

A liberális agymenés szerint az összes Disney-mesét meg kellene reformálni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére