Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Aki biztonságban akarja tudni az életét a börtönben, annak át kell térnie az iszlámra

2018. február 13. 17:58

LONDON, 17:58

Egy angol börtönben szolgáló lelkész szerint egyes fogvatartottak kénytelenek áttérni az iszlámra, mert csak így vannak biztonságban az ott uralkodó bandáktól.

Paul Song 20 éve dolgozik már elítéltekkel. A lelkész a Sunday Expressnek mesélt arról, hogy ha valaki nem vallásos, de biztonságban akarja tudni az életét a börtönben, annak fel kell vennie az iszlámot, mert csak így kap védelmet.

Egyeseket erőszakkal kényszerítettek arra, hogy áttérjenek az iszlámra. Hogy ezt honnan tudom? Mert három vagy négy ember jött oda hozzám és mesélte el a történetét. Ez egy nagyon érzékeny téma – mondta a pap.

A keresztény pásztort 2017 szeptemberében küldték el a börtönből. Többek között azzal vádolták, hogy túl radikális keresztény volt, valamint azt is kifogásolták, hogy állítólag egy fogvatartottat terroristának nevezett. Song szerint azért diszkriminálják őt, mert keresztény, és habár a többi börtönben szabadon taníthatna, ameddig nem tisztázódik a neve, nem szeretne szolgálatot teljesíteni. Hozzátette, sokszor előfordult, hogy a muszlim elítéltek rácsaptak a hátára, amikor elsétált közöttük.

A Börtönőrök Egyesülete (POA) szerint egyre sűrűbben fordul elő, hogy a nem muszlimoknak védelmi pénzt kell fizetniük mindaddig, amíg át nem térnek az iszlámra. Ez azért is jelent problémát, mivel a szélsőségesek előszeretettel toboroznak a börtönökben potenciális terroristákat. Mindebben pedig sokszor segítségükre vannak az imámok, akik a szélsőséges eszméket hirdetik.

A Quilliam agytröszt szerint is vannak a börtönökben olyan alkalmazottak, akiket szélsőséges csoportokhoz lehet kötni. Sokan, akik piti bűntények miatt kerülnek börtönbe, már szélsőséges iszlamistaként szabadulnak, ami veszélyt jelent a társadalomra.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Egy transznemű gyilkos nemátalakító műtétjét az adófizetők pénzéből finanszírozzák

Paris Green, eredeti nevén Peter Laing különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért ül börtönben, életfogytig tartó börtönbüntetését tölti, de emberi jogaira hivatkozva most követeli nemátalakító műtétjét. A nagy-britanniai szabályok szerint márpedig ez jár.

Túltolták a píszít: már szinte mindent gyűlölet-bűncselekménynek tartanak a "britek"

Túltolták a píszít: már szinte mindent gyűlölet-bűncselekménynek tartanak a "britek"

amerika, london, párizs

A brit rendőrségre több ezer bejelentés érkezik gyűlölet-bűncselekményre hivatkozva. Az píszí aktivistái már olyannyira túltolták a biciklit, hogy volt olyan bejelentő, aki abban is rasszizmust vélt felfedezni, hogy megugatta őt egy kutya.

Ismét hazudott a HVG

Ismét hazudott a HVG

kinyílott a pitypang

Ezúttal Joó Hajnalka próbálkozott be egy független, objektív lejáratással. A lejáratás áldozata megkérte a HVG-t, hogy vegye le a cikket, ám a saját bevallása szerint a szakmai szempontokra kényes lap nem reagált. Per lesz belőle.

Környezetszennyező lenne a nejlonzacskók Greenpeace által követelt betiltása

Környezetszennyező lenne a nejlonzacskók Greenpeace által követelt betiltása

kinyílott a pitypang

A balliberálisok utolsó mentsvára a szavazók politikai szimpátiájának a megszerzésére a környzetvédelmi álca mögé bújás. Magyarországon a Greenpeace most például azt követeli, hogy a kormány tiltsa be a nejlonzacskók használatát. Annak ellenére követelik ezt, hogy tudják: a nejlonzacskók száműzésével valójában csak az eddiginél nagyobb környezeti károkat okoznának.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

Chemnitz újratöltve: mozgássérültet erőszakolt egy "menekült", a rendőrség hallgat

Chemnitz újratöltve: mozgássérültet erőszakolt egy "menekült", a rendőrség hallgat

amerika, london, párizs

Két, egymástól független német forrás is megerősítette, hogy valóban gyanúsan nagy a rendőrségi hallgatás egy chemnitzi bűncselekmény kapcsán, melynek keretében egy szír "menekült" megerőszakolt egy mozgássérült asszonyt.

Hófehérke meséje tényleg nemi erőszakra bátorít?

Hófehérke meséje tényleg nemi erőszakra bátorít?

pszicho

A liberális agymenés szerint az összes Disney-mesét meg kellene reformálni.

Szijjártó kérdésekkel fordult az EU-hoz és az ENSZ-hez a név nélküli bankkártyák ügyében

Kérdésekkel fordult az Európai Bizottság és az ENSZ illetékeséhez Szijjártó Péter a számos migránsnak és menekültnek kiosztott név nélküli bankkártyák ügyében - ezt ő maga jelentette be hétfőn az uniós külügyminiszterek brüsszeli tanácskozásának szünetében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére