Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Aki biztonságban akarja tudni az életét a börtönben, annak át kell térnie az iszlámra

2018. február 13. 17:58

LONDON, 17:58

Egy angol börtönben szolgáló lelkész szerint egyes fogvatartottak kénytelenek áttérni az iszlámra, mert csak így vannak biztonságban az ott uralkodó bandáktól.

Paul Song 20 éve dolgozik már elítéltekkel. A lelkész a Sunday Expressnek mesélt arról, hogy ha valaki nem vallásos, de biztonságban akarja tudni az életét a börtönben, annak fel kell vennie az iszlámot, mert csak így kap védelmet.

Egyeseket erőszakkal kényszerítettek arra, hogy áttérjenek az iszlámra. Hogy ezt honnan tudom? Mert három vagy négy ember jött oda hozzám és mesélte el a történetét. Ez egy nagyon érzékeny téma – mondta a pap.

A keresztény pásztort 2017 szeptemberében küldték el a börtönből. Többek között azzal vádolták, hogy túl radikális keresztény volt, valamint azt is kifogásolták, hogy állítólag egy fogvatartottat terroristának nevezett. Song szerint azért diszkriminálják őt, mert keresztény, és habár a többi börtönben szabadon taníthatna, ameddig nem tisztázódik a neve, nem szeretne szolgálatot teljesíteni. Hozzátette, sokszor előfordult, hogy a muszlim elítéltek rácsaptak a hátára, amikor elsétált közöttük.

A Börtönőrök Egyesülete (POA) szerint egyre sűrűbben fordul elő, hogy a nem muszlimoknak védelmi pénzt kell fizetniük mindaddig, amíg át nem térnek az iszlámra. Ez azért is jelent problémát, mivel a szélsőségesek előszeretettel toboroznak a börtönökben potenciális terroristákat. Mindebben pedig sokszor segítségükre vannak az imámok, akik a szélsőséges eszméket hirdetik.

A Quilliam agytröszt szerint is vannak a börtönökben olyan alkalmazottak, akiket szélsőséges csoportokhoz lehet kötni. Sokan, akik piti bűntények miatt kerülnek börtönbe, már szélsőséges iszlamistaként szabadulnak, ami veszélyt jelent a társadalomra.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Orbán Viktor besegített az aláírásgyűjtésbe Nyitrai Zsoltnak

Orbán Viktor besegített az aláírásgyűjtésbe Nyitrai Zsoltnak

spring is coming

A miniszterelnök Egerben járt, ahol a képviselők már javában gyűjtik az aláírásokat.

A német börtönök nem bírnak a szélsőséges iszlamistákkal

A német börtönök nem bírnak a szélsőséges iszlamistákkal

amerika, london, párizs

A német börtönök már így se bírnak el a szélsőséges iszlamistákkal, pedig a számuk várhatóan növekedni fog az elmúlt hónapokban végrehajtott terrorizmussal kapcsolatos razziáknak köszönhetően.

Brutálisra sikeredett az oroszokat szavazásra buzdító videó

Vicces propagandavideó készült Oroszországban, amellyel a választási részvételt akarják növelni. A nyugati média kiakadt, sokan rasszistának és homofóbnak tartják ezt a kisfilmet. Az mindenesetre biztos, hogy a politikai korrektség nyomát sem lehet felfedezni benne.

A Facebook letiltotta Gyurcsányék gyűlöletkeltő, magyarellenes oldalát

A Facebook letiltotta Gyurcsányék gyűlöletkeltő, magyarellenes oldalát

spring is coming

Úgy tűnik, hogy a feljelentések megugró száma miatt a Facebook leállította Gyurcsányék gyűlöletkeltő, magyarellenes oldalát. A "Ne szavazhasson, aki SOHA nem élt itt" nevű oldalt elborította a legsötétebb balliberális propaganda, amely a rendszerváltozás után jelent meg a baloldalon.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Megmutatjuk nektek a nap legfontosabb híreit.

A Soros-hálózat speciális szótárral akadályozza meg a migránsok kitoloncolását

A Soros-hálózat speciális szótárral akadályozza meg a migránsok kitoloncolását

amerika, london, párizs

A Soros-szervezetek készítettek egy szótárt, amelyben olyan szavak és javaslatok szerepelnek, amelyek hozzásegítik az illegális migránsokat ahhoz, hogy könnyedén megkapják a menekültstátuszt.

Kiderült, hogy honnan származnak az Árpád-házi királyok

Azonosította az Árpád-ház férfi tagjaira jellemző DNS-t III. Béla király csontmaradványaiból az Országos Onkológiai Intézet vezette nemzetközi kutatócsoport, s kiderült, hogy az Árpád-ház tagjai egészen biztosan eurázsiai, nem pedig finnugor eredetűek - nyilatkozta Kásler Miklós professzor, az intézet vezetője a szerdai Magyar Időkben.

Elkezdődtek a tárgyalások az egész világra kiterjedő migránspaktumról

Elkezdődtek a tárgyalások az egész világra kiterjedő migránspaktumról

amerika, london, párizs

Az Egyesült Államok kivételével a világszervezet tagállamai kedden megkezdték a tárgyalásokat az ENSZ migrációs egyezményének tervezetéről New Yorkban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére