Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

"Áh, ez csak egy nemi erőszak, ne írjuk bele a címbe, hogy szír az elkövető, a kommentelést is kapcsoljuk ki"

2018. június 26. 16:25

A szólásszabadság önjelölt genderharcosai már megint érzékenyítenek. Ezúttal a Budapesten nemi erőszakot elkövető szír migránst próbálták meg a szárnyaik alá venni.

A bozótharcos 444-től már megszoktuk, hogy elhallgat híreket, letagad tényeket, sőt az elmúlt évek során az is egyértelművé vált, hogy az önmagát a szólásszabadság harcosaként aposztrofáló Soros-üzenőfüzet igazából egy sajátos magyar safe space, amely megszületésének pillanatában már új alapokra helyezte az alternatív valóságértelmezést. A magyar nőt megerőszakoló szír migráns esete azonban végleg bebizonyította, hogy a 444-nek csak akkor fontosak a nők ellen elkövetett atrocitások, ha ki tudnak hozni a történetből egy jó kis patriarchális viszonyrendszerre épülő magyar társadalomkritikát. Ez most nem sikerült nekik, ezért inkább egy félresikerült randinak állították be szír migráns erőszakolós történetét. A kommentelést természetesen kivették a cikk alól, nehogy bárki szót emelhessen drágalátos szír migránsuk ellen.

A #metoo hőskorszakában a 444 általában minden alap – pontosabban Schilling Árpádné szolgáltatta a hézagos emlékfoszlányokat – nélkül, 20-30 évvel ezelőtti állítólagos nemi erőszakokat felhánytorgatva próbált meg halászni a zavarosban. Két teljes héten át az állítólagos nemi erőszak vált a 444 fő politikai narratívájává, még az oktatásésegészségügyet és a fékekésellensúlyok rendszerét is háttérbe tudta szorítani ez a liberális pszeudohiszti.

Majd amikor egy konkrét nemi erőszak ügyében döntés születik a Fővárosi Ügyészségen, arról a 444 igen visszafogottan ad hírt. Sőt, az elkövető kilétét valamiért csak ebben az esetben nem részletezik már a címben.

Az ártatlan szemű, demokráciára vágyó, felsőfokú végzettségű migránsok érzékenyítéséről átállnak a nemi erőszakoló migránsok simogatására. Végül is, zsák a foltját...

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A brit újszülöttek közt már a Muhammad a legnépszerűbb név

A brit újszülöttek közt már a Muhammad a legnépszerűbb név

amerika, london, párizs

Szépen lassan eltűnnek a hagyományos brit keresztnevek.

A migránsoknak duplán nagy buli az újév Németországban

A migránsoknak duplán nagy buli az újév Németországban

amerika, london, párizs

Az eddigi legnagyobb szilveszteri-szülinapi migránspartit Kölnben tartották 2015 és 2016 fordulóján.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez volt ma.

Kirúgtak egy egyetemista újságírót, mert szerinte a nőknek nincs pénisze

Kirúgtak egy egyetemista újságírót, mert szerinte a nőknek nincs pénisze

fehér férfi

Az egyetemi újságba író férfi annyira felháborította a transznemű közösséget, hogy ki kellett őt rúgni, pedig csak egy biológiai tényt közölt a Twitteren.

A liberalizmus mint imperializmus

A liberalizmus mint imperializmus

amerika, london, párizs

Dogmatikus utópizmussal vádolja meg a birodalmi terjeszkedésű liberalizmust legújabb könyvében Yoram Hazony, a jeruzsálemi Herzl Intézet vezetője, aki szerint a liberálisok bizonyos szempontból korántsem állnak távol a múlt század marxistáitól vagy éppen a középkori egyháztól.

Németország felügyelete alá vonhatja a legnagyobb török iszlamista szervezetet

A német titkosszolgálat megfigyelés alá helyezheti a török iszlamista ernyőszervezetet, a DITIB-et.

A salzburgi csúcson is felkapták Orbán Viktor javaslatait

A salzburgi csúcson is felkapták Orbán Viktor javaslatait

amerika, london, párizs

A salzburgi csúcstalálkozón minden szem a migrációra figyelt. Az uniós vezetők már idén megkezdenék a tárgyalásokat az arab, észak-afrikai és közel-keleti államokkal. Eközben egyre inkább előtérbe kerülnek Orbán Viktor korábbi javaslatai a migrációs krízis hosszú távú kezelését illetően.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére