Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

"Áh, ez csak egy nemi erőszak, ne írjuk bele a címbe, hogy szír az elkövető, a kommentelést is kapcsoljuk ki"

2018. június 26. 16:25

A szólásszabadság önjelölt genderharcosai már megint érzékenyítenek. Ezúttal a Budapesten nemi erőszakot elkövető szír migránst próbálták meg a szárnyaik alá venni.

A bozótharcos 444-től már megszoktuk, hogy elhallgat híreket, letagad tényeket, sőt az elmúlt évek során az is egyértelművé vált, hogy az önmagát a szólásszabadság harcosaként aposztrofáló Soros-üzenőfüzet igazából egy sajátos magyar safe space, amely megszületésének pillanatában már új alapokra helyezte az alternatív valóságértelmezést. A magyar nőt megerőszakoló szír migráns esete azonban végleg bebizonyította, hogy a 444-nek csak akkor fontosak a nők ellen elkövetett atrocitások, ha ki tudnak hozni a történetből egy jó kis patriarchális viszonyrendszerre épülő magyar társadalomkritikát. Ez most nem sikerült nekik, ezért inkább egy félresikerült randinak állították be szír migráns erőszakolós történetét. A kommentelést természetesen kivették a cikk alól, nehogy bárki szót emelhessen drágalátos szír migránsuk ellen.

A #metoo hőskorszakában a 444 általában minden alap – pontosabban Schilling Árpádné szolgáltatta a hézagos emlékfoszlányokat – nélkül, 20-30 évvel ezelőtti állítólagos nemi erőszakokat felhánytorgatva próbált meg halászni a zavarosban. Két teljes héten át az állítólagos nemi erőszak vált a 444 fő politikai narratívájává, még az oktatásésegészségügyet és a fékekésellensúlyok rendszerét is háttérbe tudta szorítani ez a liberális pszeudohiszti.

Majd amikor egy konkrét nemi erőszak ügyében döntés születik a Fővárosi Ügyészségen, arról a 444 igen visszafogottan ad hírt. Sőt, az elkövető kilétét valamiért csak ebben az esetben nem részletezik már a címben.

Az ártatlan szemű, demokráciára vágyó, felsőfokú végzettségű migránsok érzékenyítéséről átállnak a nemi erőszakoló migránsok simogatására. Végül is, zsák a foltját...

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Egykettőre eljuthatnak a britek oda, hogy már nem csak nők lehetnek anyák

Nem csak Franciaország sziporkázik a maga szülő 1 és szülő 2 megnevezéseivel. A briteknél könnyen lehet, hogy jogi szempontból már nem csak nők válhatnak anyává.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.

A csoportos nemi erőszakot elkövető 22 éves szíriai migránst kiskorúként kezelik a német bíróságon

A csoportos nemi erőszakot elkövető 22 éves szíriai migránst kiskorúként kezelik a német bíróságon

amerika, london, párizs

A Baden-Württemberg tartománybeli Freiburgban 2018. október 14-re virradó éjjel csoportosan megerőszakoltak egy 18 éves német lányt. Az tettesek közül heten szíriai migránsok voltak. A 22 éves elsőrendű gyanúsítottat kiskorúként fogják kezelni a német bíróságon, mivel a bűntény elkövetésekor még nem számított nagykorúnak.

"Bud Spencer egy jóságos óriás volt, aki szerette a magyarokat"

"Bud Spencer egy jóságos óriás volt, aki szerette a magyarokat"

csak neked, csak most

Nemsokára a mozikba kerül a "Piedone nyomában" című, Bud Spencer életét feldolgozó portréfilm. Ez alkalomból beszélgettünk Király Leventével, a film rendezőjével, hogy rávilágítsunk pár dologra: milyen ember is volt Bud Spencer, azaz Carlo Pedersoli a magánéletében, hogyan viszonyult családjához, a magyarokhoz és a kereszténységhez.

Van egy komoly mulasztása a Magyar Tudományos Akadémiának, amiről mélyen hallgat

Az ellenzéki sajtó tele van az MTA működését átláthatóbbá tenni akaró kormányzati szándék elleni politikai sivalkodással. A ballib megmondóemberek reggeltől estig a tudomány szabadságát féltik a Fidesz képzeletbeli diktatúrájától, miközben viszont arról mélyen hallgatnak, hogy a valóságban az MTA tevékenysége teljesen átláthatatlan, nem utolsósorban azért, mert az Akadémia évtizedek óta nem hajlandó kommunikálni semmit a tevékenységéről a közvélemény felé.

Szijjártó: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány

Szijjártó: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány

kétharmad

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Jerusalem Post című izraeli lapnak nyilatkozva elmondta, hogy a magyar kormánynak Soros György nézeteivel van problémája, nem pedig a milliárdos származásával.

Miért fáj az Indexnek, ha muszlim migránsok helyett magyarokon segítünk?

Miért fáj az Indexnek, ha muszlim migránsok helyett magyarokon segítünk?

kinyílott a pitypang

Hatalmas sivalkodásba kezdtek az idegenszívű propagandagyárak amiatt, mert a kormány - a magyar honosítási törvényekkel összhangban - venezuelai magyaroknak nyújtott segítséget.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére