Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

"Áh, ez csak egy nemi erőszak, ne írjuk bele a címbe, hogy szír az elkövető, a kommentelést is kapcsoljuk ki"

2018. június 26. 16:25

A szólásszabadság önjelölt genderharcosai már megint érzékenyítenek. Ezúttal a Budapesten nemi erőszakot elkövető szír migránst próbálták meg a szárnyaik alá venni.

A bozótharcos 444-től már megszoktuk, hogy elhallgat híreket, letagad tényeket, sőt az elmúlt évek során az is egyértelművé vált, hogy az önmagát a szólásszabadság harcosaként aposztrofáló Soros-üzenőfüzet igazából egy sajátos magyar safe space, amely megszületésének pillanatában már új alapokra helyezte az alternatív valóságértelmezést. A magyar nőt megerőszakoló szír migráns esete azonban végleg bebizonyította, hogy a 444-nek csak akkor fontosak a nők ellen elkövetett atrocitások, ha ki tudnak hozni a történetből egy jó kis patriarchális viszonyrendszerre épülő magyar társadalomkritikát. Ez most nem sikerült nekik, ezért inkább egy félresikerült randinak állították be szír migráns erőszakolós történetét. A kommentelést természetesen kivették a cikk alól, nehogy bárki szót emelhessen drágalátos szír migránsuk ellen.

A #metoo hőskorszakában a 444 általában minden alap – pontosabban Schilling Árpádné szolgáltatta a hézagos emlékfoszlányokat – nélkül, 20-30 évvel ezelőtti állítólagos nemi erőszakokat felhánytorgatva próbált meg halászni a zavarosban. Két teljes héten át az állítólagos nemi erőszak vált a 444 fő politikai narratívájává, még az oktatásésegészségügyet és a fékekésellensúlyok rendszerét is háttérbe tudta szorítani ez a liberális pszeudohiszti.

Majd amikor egy konkrét nemi erőszak ügyében döntés születik a Fővárosi Ügyészségen, arról a 444 igen visszafogottan ad hírt. Sőt, az elkövető kilétét valamiért csak ebben az esetben nem részletezik már a címben.

Az ártatlan szemű, demokráciára vágyó, felsőfokú végzettségű migránsok érzékenyítéséről átállnak a nemi erőszakoló migránsok simogatására. Végül is, zsák a foltját...

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Pető Iván ifjú szívekben él

Pető Iván ifjú szívekben él

piszkostizenkettő

Liberálisnak lenni a világ más tájain is rém kellemetlen, de az kétségkívül hazai sajátosság, hogy egy Pető Iván, Heller Ágnes vagy Tamás Gáspár Miklós bármiféle hatást gyakorolhat a politikai közösség döntéseire.

"Kirekesztő lehet a karácsonyi koncert, ezért nincs rá szükség"

"Kirekesztő lehet a karácsonyi koncert, ezért nincs rá szükség"

amerika, london, párizs

Így érvel az olaszországi Terni városának egyik iskolaigazgatója, aki idén megtiltotta a diákjainak, hogy karácsonyi koncertet, ünnepélyt tartsanak.

Osztrák kormány: 10 évesnél fiatalabb muszlim gyerek ne viseljen fejkendőt

Osztrák kormány: 10 évesnél fiatalabb muszlim gyerek ne viseljen fejkendőt

amerika, london, párizs

A kormány kezdeményezésének célja, hogy az óvodás és az általános iskolás gyerekeknek egyáltalán ne kelljen fejkendőt hordaniuk. Az osztrák jobboldali pártok szerint ugyanis a fejkendő elkülöníti egymástól a gyerekeket, ezáltal hátráltatja az integrációt, ami a politikai iszlám malmára hajtja a vizet.

Fekete Péter miatt estek egymásnak a hagyományőrzők és a píszí élharcosai

Fekete Péter miatt estek egymásnak a hagyományőrzők és a píszí élharcosai

amerika, london, párizs

Hollandia-szerte dulakodtak az emberek egy képzeletbeli karakter, Fekete Péter miatt.

Nem tolták a meleglobbit, ezért ellehetetlenítették a magazint

Nem tolták a meleglobbit, ezért ellehetetlenítették a magazint

bulvár

Egy neves ausztrál esküvői magazint fenyegettek meg a melegjogi aktivisták, mert a keresztény beállítottságú újság nem szívesen működött együtt azonos nemű párokkal.

Ezért gyulladt ki Gyurcsányék irodája

Az ATV híradója szerint egy szagelszívó miatt gyulladt ki annak a Teréz körúti irodaháznak a teteje, amelyben a Demokratikus Koalíció központja is volt.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

Az volt a bűnük, hogy fehér férfinek születtek - kirúgták őket

Az volt a bűnük, hogy fehér férfinek születtek - kirúgták őket

fehér férfi

Az utóbbi egy évben mind több férfi érzi úgy, hogy célpontokká váltak - nyilatkozta az elbocsátott férfiak védőügyvédje, akik perelnek a diszkrimináció miatt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére