Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
bulvár
 
 
 
 

A vártnál kevesebb Star Wars-játékot adnak el, kezd kifulladni a franchise

2018. január 18. 20:55

Nem minden halad a tervek szerint a jobb napokat is látott franchise háza táján.

Nem elég, hogy a Disney egy kapitálisan gagyi filmet dobott piacra december közepén, de ráadásul Kínában óriási bukta lett: mindössze két hétig volt műsoron, majd le kellett venni, annyira nem nézte senki Az utolsó Jediket. Most pedig újabb veszteség érte a Star Warst, hiszen úgy tűnik, az eddig aduásznak hitt bevételi terület, a játékeladás is ráfizetéses.

A Bloomberg arról ír, hogy 2017-ben még az új „film” ellenére is a vártnál jóval kevesebb játékot tudtak csak értékesíteni, pedig ez a franchise indította el az egész jelenséget mintegy negyven évvel ezelőtt.

Forrás: YouTube.

A BMO Capital Markets elemzője, Gerrick Johnson szerint egyfajta kifulladáson megy át a Star Wars. Hollywood ugyanis teljesen rápörgött a játékok árusítására, és e gondolat köré forgatják filmjeiket is. Ezt a logikát szolgálják például a porgok is Az utolsó Jedikben.

A bökkenő azonban az, hogy a fiatalok – a tengerentúlon legalábbis – egyre nagyobb mértékben hagyják ott a mozitermeket, hogy máshol keressék a szórakozást: YouTube-on, Netflixen vagy közösségi oldalakon.

A játékokra 2017-ben így nem a fiatalok, hanem főleg az idősebb gyűjtögetők röppentek rá, ám utána az érdeklődés igencsak visszaesett. S bár még mindig a Star Wars-franchise adja el a legtöbb játékot, ugyanakkor a 2017-es év tanulsága valószínűleg az lesz, hogy a játékipar sikerességét nem lehet teljes egészében a filmre alapozni.

OLVASTAD MÁR?

bulvár
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Svájcig rohanna az egyik katalán függetlenségi politikus

Svájcig rohanna az egyik katalán függetlenségi politikus

amerika, london, párizs

Anna Gabriel katalán függetlenségpárti politikus a svájci közszolgálati televíziónak, az RTS-nek kedden úgy fogalmazott, nem kizárt, hogy Svájcban beadja a politikai menedékjogi kérelmet, ugyanis ha visszautazna Spanyolországba, akkor a bíróság elé kellene állnia, amiért aktív szerepet vállalt a katalán népszavazás előkészítésében.

Több mint kétszázezer illegális bevándorló érkezett az Európai Unió területére tavaly

A Frontex uniós határvédelmi ügynökség keddi jelentése szerint 2017-ben összesen 205 ezer migráns lépett be illegálisan az Európai Unió területére.

Brüsszel úgy papol a szolidaritásról, hogy közben verik a migránsokat

Miközben Brüsszel kizárólag az európai szolidaritásról, a migránsok befogadásáról és korlátlan szétosztásáról papol, addig egyre több illegális bevándorló panaszkodik arról, hogy rendőri erőszak áldozataivá válnak a belga fővárosban.

A liberálisok szerint rasszizmus, hogy nincsenek fekete karakterek egy cseh játékban

A liberálisok szerint rasszizmus, hogy nincsenek fekete karakterek egy cseh játékban

kinyílott a pitypang

A balliberális politikai korrektség fasisztái fehér felsőbbrendűséggel vádolják a "Kingdom Come: Deliverance" című cseh számítógépes játékot, mert a XV. századi Cseh királyságban játszódó akció szerepjátékban nincsenek színes bőrű karakterek. A készítők szerint azonban csak azért nincsenek a középkor végén játszódó játékban fekete szereplők, mert a történelmi hűség ezt diktálja.

Wass Albert-megemlékezés miatt riasztanák a román hatóságokat

Wass Albert-megemlékezés miatt riasztanák a román hatóságokat

szabad vasárnap

Wass Albert-megemlékezés miatt riasztaná a román hatóságokat az Elie Wiesel Intézet, mivel Romániában még mindig háborús bűnösként tartják nyilván a magyar írót.

"Nagy-Britannia nem lesz Mad Max-ország"

Nagy-Britannia az EU-tagság megszűnése után sem züllik "valamiféle sötét jövőképű fikcióból előlépő, Mad Max-stílusú" országgá - mondta kedden a Brexit-tárgyalásokért felelős brit miniszter.

A Rómában elburjánzó migránsválság előrevetíti mi vár Európára, ha nem változik semmi

Rómában a tetőfokára hág a migrációs krízis. Az olasz főváros központját már teljesen megszállták az illegális bevándorlók, ami rettentően megterheli Olaszországot.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a mai nap legfontosabb hírei.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére