Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A valóság az, hogy az emberek tényleg jobban élnek

A baloldali narratíva legnagyobb ellenfele maga a realitás. Ismert, hogy 2010 előtt Magyarország minden szempontból sereghajtó volt Európában, itthon pedig a nettó bérek is alig érték el a nyugati átlagkeresetek negyedét. Az elvesztegetett baloldali 8 év bizonyítványát osztotta meg Szakács István a Facebookján, egy fizetési bizonylat formájában.

Szakács István takarítás közben találta meg az egyik 2009-es bérpapírját, amelyen 58 790 forint szerepelt.

Mint írja: "Jelenleg 250 ezret kapok kézhez! Az energia ára kevesebb, mint akkor. A hús ára kicsivel több, a csirkehús szinte ugyanannyi, a cukor, az olaj olcsóbb. A kenyér ugyan 100 forinttal drágább, de a bérek emelkedtek, ez abszolút érthető, a tej 50 forinttal drágább. Úgyhogy nekem ne magyarázza senki, hogy nem javult semmi, és ne sírjon, mert én akkor is öt gyermeket neveltem. Akkor minden egyes nap a túlélésért küzdött az ember. A szülőkkel egymás között cserélgettük a gyerekruhákat, most pedig gond nélkül megveszem. Gond nélkül elmegyek a családdal ebédelni. Sokkal jobban élünk. Aki mást állít, az egy hazug ember!"

A 888.hu megkereste Szakácsot, aki elmondta, hogy Gyurcsányék idején, 2010 előtt hol volt munkája, hol nem. Szomorúan mesél az akkori mindennapjairól:

Volt olyan, hogy napi 2000 forintért jártam napszámba. Öt gyerekem van, a legkisebb 2008 januárjában született, onnantól volt a legnehezebb. Egy szoci városban laktunk Kazincbarcikán. A polgármester hitegetett, de sosem segített. Örültem neki, hogy minimálbérért el tudok menni dolgozni. Ezért a fizetésért vidéken dolgoztam, hétvégén jártam haza. 2008-ban végzett a nevelt fiam is. Pályakezdőként nem vették fel sehova. Nagyon nehéz volt. 2010 után aztán évről évre jobb lett."

Szakács a kilátástalan helyzetéből úgy próbált menekülni, hogy 2 hónapot külföldön húzott le, majd átköltöztek Győrbe, ahol csodák csodájára mindannyian kaptak munkát.

Így folytatja beszámolóját:

Évről évre egyre jobb lett. A rezsicsökkentést is megérezzük, a boltban az árak alig emelkedtek, a családi adókedvezmény is sokat segített. Mivel megosztjuk azt, így a párom 170 000, én pedig 250 000 forint körül keresek. 2010 előtt remegő gyomorral várta az ember a januárt, hogy mi fog emelkedni, a szülőkkel egymás között cserélgettük a gyerekruhákat, most nyugodtan megveszem nekik az újat. Az ember el tud menni a családdal egy állatkertbe vagy egy étterembe. Nem kell nemet mondani a boltban, van karácsonykor ajándék, ami 2010 előtt szinte lehetetlen volt. Van jövőnk, nem fél az ember az új évtől."

A beszélgetés végén István elküldte a mostani fizetési bizonylatát is.

Majd megjegyezte,

ha visszajönnek a szocik, mindent elvesznek az emberektől, ezért kell áprilisban felelősségteljesen döntenünk."

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Úgy be volt állva Juncker, hogy felemás cipőben ment tárgyalni

Úgy be volt állva Juncker, hogy felemás cipőben ment tárgyalni

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, hogy az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker már olyan súlyos függőségi problémákkal küzd, hogy öltöztetni sem képes önmagát.

"Menekült" erőszakolt meg egy hároméves kisfiút Görögországban

"Menekült" erőszakolt meg egy hároméves kisfiút Görögországban

amerika, london, párizs

Már az ENSZ által támogatott, migránsokat segítő szervezetek munkatársai is szóvá tették, hogy feltűnően sok Európába igyekvő bevándorló bántalmaz szexuálisan kiskorúakat a görög menekülttáborokban, mégsem történik ez ügyben érdemi változás.

Kényes dolgokat tudhat Gyurcsányról a volt macedón kormányfő

Kényes dolgokat tudhat Gyurcsányról a volt macedón kormányfő

kétharmad

Gyurcsány Ferenc a miniszterelnöksége idején még feltűnően udvarolt az akkori macedón kormányfőnek, Nikola Gruevszkinek, aki a napokban kért menedékjogot Magyarországon. A DK elnöke most közönséges bűnözőként beszél a politikusról, aki a hírek szerint számos kényes dolgot tudhat Gyurcsány üzleti birodalmának balkáni nyomulásáról.

Színvonalas oktatás helyett genderlobbi: üdv a bölcsészkaron

Színvonalas oktatás helyett genderlobbi: üdv a bölcsészkaron

kinyílott a pitypang

Az ELTE már a gyakorlatban is a balliberális eszmék szócsöve lett, a kormányellenes propaganda beszőtte magát az órák tematikái közé is. Nincs olyan nap, amikor ne hangzana el a "diktatúra" vagy a "rezsim" miatti sivalkodás. Ez lett a BTK.

A migránskaraván tagjai bevallották, hogy nem menekültek, csak munkakeresők

A migránskaraván tagjai bevallották, hogy nem menekültek, csak munkakeresők

amerika, london, párizs

Az amerikai határ felé tartó 7-10 ezer fős migránskaraván tagjai egymás után ismerik be, hogy igazából nem is menekültek, hanem gazdasági migránsok, és azért akarnak az Egyesült Államokba menni, hogy ott dolgozhassanak.

Trump kiáll az üldözött keresztény nő mellett

Donald Trump csütörtökön arról egyeztetett, hogy Asia Bibi menedékjogot kapjon az Egyesült Államokban.

Horváth Iván: néhány év, és meg sem rezdül majd a szemünk a hatalmas erdőtüzek láttán

Horváth Iván: néhány év, és meg sem rezdül majd a szemünk a hatalmas erdőtüzek láttán

ökojobb

Horváth Iván erdőmérnököt, a Pro Silva Hungaria elnökét kérdeztük arról, hogy miért van egyre több erdőtűz a Földön, valamint tényleg pusztítóbbak-e a tüzek most, mint egykor voltak. Arra is választ kaptunk, hogy Magyarország mennyire van veszélyben.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére